"Tudod, vannak olyan családok, amik csak úgy lesznek. [...] Ami családunk egy nagyon különleges család, mert mi úgy választottuk egymást, én téged választottalak.ˇstb-stb.

/A Kötelező Buzi egy népnevelő, pályázatipénzekkelis támogatott népnevelő-felvilágosító,vélemény-és tudatformáló televízióskészítményből/

Azt még a véleményformáló népnevelők  sem merik megkérdezni, hogy a gyerek kit választana és mit...

A Netokratív Spekulalizmus alatt az oiropidok egyik legáltalánosabb jellemzője mindenféle földrajzi, korfa- meg történelmi-és társadalmi-alapú elosztásoktól is függetlenül a nemdolgozás

és a kényelmes megoldások. Munka= fáradságnélkül mindent könnyedén,bár egyelőre még a fizika tantárgy oktatása valamennyireáltalános az oiropidoknál.

A fizika alapjainak egyik bodona [pillére] pedig az,  hogy

a semmiből nem lesz valami.

Ebben a berendezkedésben nincsen idő semmire, bár azzal is érdemes lenne foglalkozni, hogy azzal a sok szabadidejével,amihez az oiropid úgy jut, hogy a munka dandárját már egészen más kontinenseken is végzik el helyette [-> IKEA, SKF  svédmodell]  és ő csak a Know How-t meg a minőségbiztosítást adja, valamint dobozol és cimkéz

[ egy Hanni néni kedvéért töröltbejegyzésemben mutattama Német Gazdasági Csuda egyik alapját, hogy vevői-készre csomagolva készültelMagyarországon (1999-2002)a statisztikailag a NémetGDP-t gyarapító késztermék,és még a minőségbiztosítási főellenőrsem németvolt, hanem a japán márkanéztulajdonos biztosította]

kotelezobuzi.jpeg

neeeem,Doktorúr, neeeem,a családsohasem lesz csakúgy.Sajnos a család is olyan valami,amiért dolgozni [-> Blood, Sweat and Tears ] is kellene,mint pl egy kapcsolatért.

"Nem az a baj, hogy automata mosógéped van. A kérdés az,mit csinálsz az így megtakarított időddel."

/Mezei Klári néni tanítása/

Hogyan lehet család úgy, hogy valaki a párkapcsolatért semdolgozik meg, azt szeretné, ha a párja is olyan lenne,mint a cipője meg a farmernadrágja, AZONNAL és alegkisebb kompromisszum nélkülarögtön a megfelelő.

 

A páros lény majd egy másik bejegyzéslet,itt előlegbe csakannyit, hogy úgy nagyjából 5000-25000 éve mára női nem fejlődésben a férfiak előttjár,így van ez ma is,teháta fiúknak annyira elmaradott,ósdi és hülye ötleteik vannak,amiknem egy HosszúHüvelykújjúmár nemadnáfela szabadságát,pllekéne tennie valamelyikkiskezébőla telókáját.SZERINTEM sok fiú buzipár-nál inkábbez a kapcsolat alapja,egy fiú+fiókombináció haladósabb,mint egy hosszúhüvelykujjú+fiúja "kapcsolat". Szopni a fiúk is tudnakés tisztán tartani a végbelüket.

 

A vélemény-nél már elmondtam azt, hogy azt ütöztetni: munka,fárasztó,tehát kerülendő, vagyis azt a kurva

 

véleményét sem vállalja fel face-to face szemtőlszembe ez a KorszerűÚj Modern Oiropidjövőbe Vezető Ember.

Valamint a cenzúra áldozata leszek azonnal, ha a Véleménydiktatúrában más, a kiadottól eltérő  merészellenni.

 

Valami nem tetszikazért még dugnak egy utolsót,majd amásiktólmég szaglóan,de a kis fészkében hasalva ír rá  a másikra,hogy vége.

 

Városi környezetben az már az internetkorszak előtt menő volt, hogy úgy "közölte" valaki a másikkal a Mester és Tanítványa, a barátság,a szekszelés vagy szerelem végét, hogy nem ment el a találkozóra, randira,ez városikörnyezetben alapos okvolt a szakításra,amit persze nem az csináltmeg,aki szakítani akartésEZÉRT nemment el a találkozóra,randira vagy dugni a hátsóülésen (vált.: szopni).

"Ez a Julika annyira egy büdös levakarhatatlan tapló vidéki paraszt, már a harmadik randira nemmentem el és mintha-misem,esemesezget itt nekem!"

Nem a lelencbiznic, az sem, az  nem   Pet Shop, Doktorúr,

 

a szkeccselő laptopon meg a tableten biztosan Ön minden szituáció győztese vagy az előre meghatározott konklúzió bajnoka, nem.

 

Az Élete Nagy Szerelmére..minden embernek van egy, talán kettő esetleg annyi töltete,mint amennyi ujja az egyik kezén van... és..Ezzel, Doktor Úr,a gyerekek is pont így vannak,a lelencek életének egyik óóóóriásihatalmas nagy hátránya,hogy az nem ritka,amikor egy gyermek az élete 2-3.évére.. már..elkoptatta a lehetőségeit és azontúl már minden következő felnőttet,éppen aktuális nevelőjét,a"nevelőszülő" vállalkozót vagy egy annyira aranyos  szakállas bácsit amásik annyira aranyos szakállas bácsival "apú-apú) kiáltások kalfogad ugyan,deközben azt nézi, hogy a parasztot mire hogyan veheti le és innen miként lehet majd dobizni.

A medve és a gyerek nem játék.

Nem hatóságok meg szervezetek döntik el,mi a család.

A pozitívdiszkrimináció is diszkrimináció= káros,pusztító.

Meghiszem azt, hogy egy nemdolgozás alapú semmittevő elúrhodott oiropid fajnál szivesen ringatják bele magukat emberek olyasmibe,hogy pl egy család is csak úgy lesz,munka nélkül,mint  az alapjövedelem, ami olyan nagyonfejlett hűűűűdddeoiropid társadalmakban termelődik ki,ahol a piszkos munkákra külföldről ideiglenesen jelentkezik fele-harmadannyiért munkaerő. Ahol a  parent még szép, hogy a kisbaba 6 hetes korában visszamehet dolgozni,mert napi 16 órában a rendelkezésére áll a latino nanny 1000 USD-ért.

Fogadjál már fel bazdmeg Magyarországon havi 310000 Ft-ért olyan dadust, aki havonta pár szabad délutánt kap meg napi 8 óra magánidőt. [->amerika]

 

Bezzeg Fejlettisztánban olcsóbb a sör [1,7%-os] az üvegbe,mint annak a sörösüvegnek a betéti díja,mert Példásan Integrált Deutschtürkjei dolgoztatnak AuslanderSau-kat olcsón a fajiállampolgári bérek kétharmadáért duplamunkaidőben az üvegmosóban. De még a kölykeikkel Grundschulé-ban foglalkozni is Dreckig Dzshob ígymég azt is olcsó külföldi munkaerő végzi

Satöbbi,Doktorom,satöbbi.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr6616467366

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Frick László Intézet 2021.03.18. 08:08:18

@csillagkúll: Sajnos nekem nem volt akkora szerencsém,deamagyaroossan jóképű és nagydumájó barátomnak nagyon is,az iskolalegszebb lányát becserkészte és egy kora délután,a teljesen szülőmentes környezetben alány saját leányszobájában aleánylányágyán ülhetett,alány maga a tökély,az alakja Katherine Heigl, csak 157 cm alacsonyan,a lábikója 36-os. Arcra azért Heigl-nél szebb és arányosabb,viszont olyan haja magátólarany színben,amit Opitz Barbinak hosszú évek gyári kialakításávalcsak sejtetni semlehetett,lágyabban omolva, viszont mélyebbre.

Nem tudom,hogy éreztél-e valaha természetes leány-haj-illatot az ilyen fülecske mögötti [parfőmöktől szűz, a BAC dezodortmeg odafújni még a talpas parasztkurvák se merték] ésa nyakacska illataival.

Ott ülta barátomésórákon át dumált,ezértittak szörpöt is. A barátom töretlenülvidám volt és egy időután kezdte előadni a nem X Rated anekdotáimat is,de az semsegítet, alány soha nemolvasott semmit,film nemérdekelte,nem nézte a gtükröződő szobaajtóüvegeiből negatíve a Derrick-et semés semmimást sem,még a Columbo-t sem,pedig a lakberendezés iránt érdeklődőlányok azt azért meg-megnézték.

Maga a lány bevallotta,hgy még a divat meg az öltözködés semérdekliésakurva haja,az is az anyjának a kibaszott,ám unalmas mániája. A Beatles-ről nem tud semmit,és keveri Mekkártnit Ringóval.

A gyűjteményemben ez az unalomnak az egyiklegmagasabb foka,de..még sajnos ezt is csak közvetítésből sikerült megismernem,én nem lehettem ott.

A barátomnak még a rejszolástól is elment a kedve egy hétre.

vektortér 2021.03.18. 19:19:09

Az rtl csoport egyik csatornáján most este 7-kor 12-es karikával propagálják a fiatalkorú gyerekek - szülői hozzájárulás nélküli - nemátalakító műtéteit. - >Nyúamszterdam sorozat agitprop szálaként.

vektortér 2021.03.18. 19:23:07

@vektortér: Eközben a királyi televízió gyerekcsatornáján kislánymókusok mentik meg a felnőtt férfit sziklamászás közben.
Mi a f@sz megy már ebben az országban?

Frick László Intézet 2021.03.19. 06:49:50

@vektortér: Az RTL is stratégiai partnere valakiknek, csaka Retek-ben nincsen olyan kacsapicsa,mint Simon András az ATV-nél, hogy kipofázza.[hogy az ATV a CNN stratégiai partnere)
Még a Barátok közt -ben is benne vannak a pályázatipénzből sodortatottkötelezőszálak,persze 15 éves a spätz ésmég csak a női biszexualitásnál tartunk, viszont a Retek főnök protekciós kislányára írva :D
süti beállítások módosítása