"Kétségtelenül lehetnek bennem férfi vonások, hiszen a Korszerű Modern Jövőbevezető Családmodellben, amiben felnőttem, időnként voltak szülőtárs-szerepű meleg férfiak is."

/Karinthy Gaby,2057./

feson.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr1716463256

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Coco néni 2021.03.15. 10:00:03

Először is leszögezem,hogy NEM,továbbra sem járok ide dumcsizni, mert nettó szimpla fideszes polgári kör szintjén csacsogtok (és mint tudjuk a vélemény szabad, de az M1 hiradóval sem dumcsizik az ember :D)
Csak egy kis szakmai kiegészítés a képhez
www.hisour.com/mens-fashion-in-western-europe-in-1550-1600-32404/

és ne feledjük a "jóerkölcsú, nemzetikeresztény amolyan akkori fideszes" polgárok röhejes felháborodását, mikor Coco néni nadrágot adott a nőkre, és levette róluk a fűzöt.
Egy ruha, amiben egy nő is szabadon mozoghat - ez felháborító :D
sőt, veszélyes :D
Egyébként meg, egy haute cotoure divatbemutató az igazából színházi előadás, az ott bemutatott női ruhákat sem hordja senki abban a formában, ahogy bemutatják, legfeljebb 1-2 ember, mire a tömegdivat kategóriába ér, megszelidül,. lásd Zara kollekciók

Egypercen néma felállással adózzunk a hajhossz problémának, mikor is a mi serdülőkorünkban a csajoknak rövid haja volt, a fiúknak hosszú, és a gimnázium igazgatók amolyan önjelölt fashion police-ként álltak az iskola rendezények bejáratánál, pl. lányok nadrágban nem mehettek be..stb..fiúk csesztetése, hogy menjenek nyiratkozni...satöbbi
egy ruhán vagy divatos megjelenésen felháborodni tényleg szőrsapkás színvonal - politikai nézettől függetlenül.
Ne hagyjuk ki a miniszoknya megjelenését sem, mekkora botrányt okozott Mary Quant :D
Dudi, te akkor is háborogtál volna,vagy csinibabák miniben az rendben lett volna? :DD
A divatbemutató nem más, mint polgárpukkasztás, és Dudi pukkad is :DDD
mint begyepesedett, korán öregedő póóóógár :DD
Kormánypárti mellékhatás sajnos a begyepesedés :DD

Coco néni 2021.03.15. 10:03:00

plusz mekkora balhék voltak a farmerből...én erre ugyan még nem emlékezhetek, de köztudott, hogy az Ifiparkba sem lehetett akármiben bemenni :D
Felháborító
fiúk farmerban :D
veszélyes :D
hosszú hajjal :DD

Coco néni 2021.03.15. 10:05:07

ja és egy aktuál divatprobléma - mai nemzeti ünnepre kitüntetett: Stefka István. Munkásőr egyenruhában megy átvenni? :D

Frick László Intézet 2021.03.15. 10:06:38

@Coco néni: Figyelj,kezd a dolog élesedni,mármint nemnálam.Hagyjukapicsába,dehogy is megyüönk addig tovább,amíg nálam ki nem gyűjtötted (nyugodtan megpróbálhatod ugyan kiragadni a szövegkörnyezetéből,deén úgyis a teljesselfogok válaszolni)
Hagyjukmost a játékot,játszukle egyesbe,fogod akkor szépen és bekarikázod nálam a
mert nettó szimpla fideszes polgári kör szintjén csacsog
-ot. Természetesen nem kezdelelitt nőciskedni,mert a nikknek nincsen pinája, tehát ha egy kijelentésemben az áll, hogy a faszom is keresztényibb,mint ezek,akkor azt is bekarikázod, hiszen mi máslehetne,mint nettó (hagyjuk:bruttó-bruttóvalkell számolni,mint "mészáros" vagyonosodásánál) fidesz polgárikörösség.

És..megköszönném, ha figyelnél is a szavakra,amiket leírsz meg használsz, hogy mit jelentenek.

Nem az ATV Fórum ez, ahol mindegy,mit nyomsz, csak nyomjad. [60 éve adózó 75 éves ember, aki 1947-ben született)

Serény Vélemény 2021.03.15. 10:15:43

@Coco néni: megint szarva közt a tőgyét vagy. A lényeg a következő: az amerikai néger gyerekek 60%-a nő fel egyszülős családban éppen. És az amerikai börtönökben a fogvatartottak 80%-a néger.

Értem, hogy a komcsik nem hajlandók a saját véleménybuborékukon kívül létezni, de nagyon könnyű szétzilálni a hagyományos családot, ami csak és kizárólag apuból, anyuból és a (közös) gyerekeikből áll, és utána intézményes rasszizmust kiáltani, amikor a nem hagyományos családban olyan gyerekek nőnek fel tömegével mint a dudva, akik később utánpótlást adnak a mindenkori börtönök megtöltéséhez.

(Segítek: a fehér gyerekek az USA-ban még mindig 25%-on vannak, ennyien nevelkednek "egyszülős" családmodellben.)

A végső cél az, hogy mindenki idegbeteg , nárcisztikus személyiségzavarban szenvedő, drogos hülye legyen. Mint az USA lakóinak túl nagy része.

Coco néni 2021.03.15. 10:35:50

@Serény Vélemény: nagyon röviden és csak EGYSZER magyarázom el, és ugysem fogod érteni.
A család az család pont NEM arról szól, hogy milyennek kéne vagy nem kéne lenni egy családnak,hanem arról,hogy vannak, akinek nem jutott anyu-apu- szerető házasságban élő szülőpár típusú család, és van elég bajuk, akkor ne basztassuk már ezeket a gyerekeket azzal, hogy szégyellnie kelljen, mert egyszülős családban nő fel, vagy mert egy nagynéni neveli, vagy éppen az öregapja.
Ülj le,higgadj le, senki sem akarja szétzilálni a hagyományos családot.
Ez pont az az óriásplakát szlogen, amivel a potrohás fogja magának a hozzád hasonlóan faék egyszerűségű szavazókat.
Hol, ki beszélt arról, hogy NE legyen hagyományos család.
Kb. olyan, mintha azt mondanád, hogy aki rokkant parkolóhelyet fest fel, az azt akarja, hogy mindenki rokkant legyen.
és képzeld az akadálymentes bejáratok sem azért vannak, mert a csúnya gonosz építő-tervezők mindenkinek el akarnák törni a lábát.
Na, mindegy, úgysem érted.
Ha meg tudnám fogalmazni egymondatos szlogenben, akkor talán...kapisgálnál valamit...de így
reménytelen
nem baj
te már így maradsz

Coco néni 2021.03.15. 10:39:10

@Serény Vélemény: gyűjtsem le? Momentum basztatás, momentum basztatás...stb...nézzük végig az utolsó 10 nap cikkeit, és írd ide le nekem az arányt
1. ellenzékbasztató
2. kormánybasztató

egy százalékos arányt kérek, plusz a cikkcsik alatt folytatott dumcsik, élénk helyeslés, taps, minden egyes ellenzékbasztató cikk alatt, és azért is kevés a komment, mert teljes az egyetértés, nincs vita.
Na, gyerünk, gyűjtsd le az utóbbi 10 nap bejegyzéseiből, hány basztatja a potrohást vagy a kormányt, és hány az ellenzéket.
Várom a számokat.

Coco néni 2021.03.15. 10:39:50

@Serény Vélemény: @Frick László Intézet: jaj és az előző Dudinak szól természetesen csak rosszul címeztem be

Serény Vélemény 2021.03.15. 10:40:18

@Coco néni: szerintem egyszerűen hülye vagy. Az a család, amikor nincs apa, vagy anya, vagy aki van, az nem az, az nem család, az ilyenben felnövő gyerek hendikeppel indul az életnek.

heki 2021.03.15. 10:49:38

@Coco néni: jaj. Én tudom, hogy magadat szórakoztatod, amikor idejössz, ezt ugye bevallottad múltkor.
De azért esélyt adj annak például, hogy kommunikálni lehessen.
Pl. én megsértődhetnék ezen: "nettó szimpla fideszes polgári kör szintjén csacsogtok", mikor nem is ismered a fideszes polgári köröket, szintén saját bevallásod szerint, mert hogy az ismerőseid közt, idézlek téged, nincsen fideszes.

Mellesleg nagyon érdekes a divattörténet, és milyen érdekes az, hogy a női divat egyedül a hatvanas években volt szabad, nem testellenes, ugye amikor ledobálták a melltartóikat a hippi csajok például, lazaság, természetes anyagok, hagyjuk a higiéniát másra, stb., ezen szórakozik Tarantino a Volt egyszer egy Hollywoodban.
Aztán a hetvenes évektől megint jöttek az testkínzó divatcuccok, pl. emléxel ugye a csótányroppantó cipőkre, ugye, vagy a csípőnadrágra, kivillantott pocival, télen, ami nemcsak hogy ronda volt, hanem egészségtelen is.
És remélem nem a begyöpösödött öregember beszél belőlem, de úgy vettem észre, (akár férfiak, akár nők) a divat miatt kínozzák testüket soxor. Ifjúkoromban ugye aki nem csöves (rocker) volt, hanem digó, az kénytelen volt lábát belegyömöszölni hegyesorrú cipőbe.

Nagyon érdekes a divattörténet, pl. hogy XIV. Lajos találta fel a magassarkú cipőt, meg a parókát is, ugye mert kopaszodott, és hogy ez paróka cucc mennyi ideig volt kötelező, ugye, Wajda a Dantonban mutatja meg még nagyon életszerűen, milyen lehetett Robespierre polgáltárs reggele,

media.port.hu/images/001/233/886.jpg

szinte a szagokat is érzed.

És ennek kapcsán ha történész, vagy ne adj Isten Michel Foucault lennék, akkor ezt jól elemezném még, a test és a hatalom viszonyának megjelenése a divatban, pl.

Dudi címkéi gyakran lényegesebbek: kötelező néger, kötelező buzi, stb.

heki 2021.03.15. 10:55:36

@heki: mert hát ha Michel Foucault-nak igaza van, akkor dudinak is, nem?

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2021.03.15. 11:06:58

Nem érdekel a nemnormalisok igénye a csalad jogához, oldják meg okosba ahogyan azt az azelőtti időkben is tették, jogtalansághoz joguk van, a jogossághoz jogtalanok, kutassák magukban önmaguk ezen fosztottságát

Frick László Intézet 2021.03.15. 11:21:49

@csillagkúll: Számomra csak a diszkrimináció zavaró,ugyanis szerintem a pozitív diszkrimináció is diszkrimináció,a buzik szerint viszon esély az egyenlő bánásmódra.Szerintem viszont az egyenlőtlen bánásmód alapja.

Frick László Intézet 2021.03.15. 11:23:00

@csillagkúll: Ne az állam határozza meg,mi a család viszont ne is a civilszervezetek [ a megélhetésiek]
meg az aktuális polkorrekt stréberség

Hanem a gyermek érdekei.
Egészen röviden:
a gyermek

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2021.03.15. 11:51:33

@Frick László Intézet: én a társadalom szervességéről dumálok, a gyerek csak tudjon arról az anyja buzi, az apja iszik, a csaladja lusta, fennhordják az orrukat közbe kilóg a seggük,

Coco néni 2021.03.15. 11:58:45

@Serény Vélemény: akkor vegyük át újra.
Ha van anyád, apád és együtt élnek többé-kevésbe békességben, szeretetben, akkor szerencsés gyerek vagy.
Ha nincs apád, ha nincs anyád, vagy éppen egyik sincs, de van valaki, egy testvér, nagymama, akárki, mostohaapa, stb aki hajlandó téged szeretetben felnevelni, akkor nem vagy annyira szerencsétlen, mert van valaki, akit családnak nevezhetsz. És jó lenne, ha államilag nem rúgnának még azért is beléd, mert nem a hagyományos szerető apa-anya modell jutott neked, teljesen önhibádon kívül, elvégre te még csak egy gyerek vagy. Ezt dobta a gép.
Mint ahogy az épületet sem azért akadálymentesítik, mert bárkinek el akarnák törni a lábát, és rokkantparkoló sem azért van, mert bárki szeretné, hogy azt kelljen használnod....de ha kénytelen vagy, akkor legyen lehetőséged.
De a szűk agyaddal ezt nem fogod fel, és egész addig szajkózod, amig TE beleférsz az idealizált modellbe.
és mondd, mit szólnál, ha NEM férnél bele? Önhibádon kívül nem férnél bele?
Pl, rúgjunk bele egy gyerekbe, mert mondjuk meghalt az anyja, az apja leszarja, és az anya második férje volt hajlandó mostohaapaként magához venni?
Nincs elég baja, még az olyan szemellenzős seggfejek, mint te, meg a potrohás pojáca és a mellérendelt guminők is baszogatják emiatt, hogy neki ez jutott. Kösse fel magát ez a gyerek, vagy próbáljon meg ebben normális életet élni, ami neki jutott?

Coco néni 2021.03.15. 12:02:13

@heki: a divat mindig is kényelmetlen volt...illetve a mostani funkcionális kezd kényelmesebb lenni...technikai felsők, cuccok kiránduláshoz, sporthoz, elasztikus anyagok utcai ruhákban is...de alapvetően, pl. magas sarkú női cipő - nyilván nem kényelmes, akármilyen jó minőségű is.

Coco néni 2021.03.15. 12:03:15

@Frick László Intézet: hosszú idő után valamiben egyetértünk, a GYEREK érdeke döntsön, és ne az ilyen SV féle kormánypárti begyepesedett seggfejek (és valóban ne is a civil szerv, aki a saját hülyeségét tolja)

heki 2021.03.15. 12:25:06

@Coco néni: most hívott fel kolléganőm, meghalt az apja. Nem voltak jóban, apja egy nagyon egyszerű melós-ember volt, ivott + cigaretta, megkapta az első oltást, és stroke-ot kapott, meghalt tegnap.

Ő nem értette mit akar a lánya a pedagógus szakmai vonalon,el se ment a diplomakiosztóra, nem értette a lányát, mit akar itt ének-hittan tanár lenni, stb.

És akkor nekem itt bőg a telefonba a lánya, a kolléganőm, miért?

Semmi logikus nincs ebben.

Mert a család a logika feletti. Mondom én, kétszeresen elvált pasiként, aki reméli csak, hogy a gyermekei (3 db.) nem sérültek meg nagyon, de ezt csak reméli, meggyőző érveket nem tud mondani.

A család az valaqmi misztikus cucc, nem érdekszövetség, meg szeretetkapcsolat, az valami ennél föntebbi, megfogalmazhatatlan dolog.

Amely valóságfelettiséghez hozzátartozik szerintem a jungi archetipikus gondolkodás alapján megszabott női és férfi szerep.

Itt senki nem mondja szerintem, hogy jobb egy árvaházban felnőni, mint egy homoszexuális pár örökbefogadottjaként, csak annyi, hogy a család, az egy nagyon komplex fogalom: lásd hány író írt csak a családjáról könyvek százezreit.

Azt, hogy a kormány alaptörvénybe rögzíti, hogy a család: apa (férfi) + anya (nő): éppen jelzi a lét bizonytalanságát, taoista értelemben, ugye, hogy ezt törvénybe kell írni, hátha akkor működik.
Persze ebben téved a kormány, mert nem attól fog működni, hogy törvénybe írjuk.
(Persze őket, a kormányt se féltem, mert Magyarországon a törvénykezés egyszerűen a legitimizáció terepe. Ki tudja, én nem, hogy ennek milyen visszaélésre alkalmas lehetőségei lesznek, nem tudom.)

Dr.Koós Alajos 2021.03.15. 13:19:13

Egy férfi és egy nő szeretik egymást és összeházasodnak. Gyermekük fogan, együtt élik át a várandósságot, a férj ott van, a szülőszobában vagy a folyosón vár, míg megszületik a kicsi, hazamennek aztán, és átélik a gyermek növekedését a kezdet kezdetétől iskolás koron át a kamaszkori kibírhatatlanságon keresztül egészen addig, amíg a gyermek saját életet kezd. Felfedezik benne saját vonásaikat, szüleik vonásait, arcvonásokban, testi jellegzetességekben és természetben, ami mind emlékezteti őket, hogy az a kis ember belőlük eredt. Ezt úgy neveztük eddig: család.

Élhet együtt három férfi, vagy két nő, vagy két férfi, vagy két férfi és egy nő. Én elhiszem azt, hogy felelősséggel vannak egymás iránt. Azt is elhiszem, hogy semmi más vágyuk nincs, csak hogy gyereket neveljenek. Azt is elhiszem, hogy mindent meg akarnak tenni azért a gyerekért, hogy saját érdekeiket hátrébb sorolják, csak a gyereknek jó legyen. Én mindent elhiszek, mert milyen alapon mondanám, hogy nem így van.

De ez akkor sem ugyanaz, mint amit az elsőre leírtam. Nem ugyanaz. Kötelezővé lehet tenni ugyan, hogy ugyanúgy nevezzük. Ki lehet rúgatni a munkahelyéről, aki nem akarja úgy nevezni, szét lehet kapni a szociális médiában és azt is meg lehet oldani, hogy a boltban se szolgálják ki. De ezek a dolgok tartalmilag akkor sem lesznek ugyanazok.

Serény Vélemény 2021.03.15. 15:01:13

@Coco néni: A gyerek érdeke az, hogy legyen apja, meg anyja. Ha nincs neki, az már azt jelenti hogy akármit csinálhatsz vele, valamilyen szinten sérült lesz. Lehet támogatni, segíteni, de attól még neki akkor is ott lesz az, hogy olyan dolgokért is meg kell küzdenie, ami egy normális családban felnőtt embernél alap.
Ugye az abszolút butaságod ott kezdődik, hogy pedagógus létedre elhiszed, hogy nem normális családból tud normális gyerek származni.
Segítek, nem tud: az egyik rokonom börtönőr. Konkrétan az. Az összes börtönben fogvatartott fiatalkorú valami nagyon-nagyon zűrös családi háttérből van.
És ez nem vicc, csak a hozzád hasonló agymosottak hiszik azt, hogy egy nemcsalád képes család lenni. (A rokon összesen egy gyerekről tud, aki normális családban nőtt fel, és mégis börtönbe került. De az is drogos volt és még rossz társaságba is keveredett.)
Amikor te itt fékezetlenül szájhabzol, akkor nem velem vitatkozol, hanem a konkrét statisztikai számokkal. A család nem csak az, hogy két hülye buzi összeáll, és akkortól ők már család. Mert nem az.
A családazgalád propaganda pont erről szól, de ha annyira hülye vagy, hogy még ez sem jut el a tudatodig, akkor nem is értem a kis debil véleménybuborékodat mi tudja kipukkantani?

Coco néni 2021.03.15. 16:45:40

@heki: na, látod pont ezzel van a probléma, hogy törvénybe iktatja. És ezzel kirúgja a kissámlit számos gyerek alól, akinek csak egy apa jut, aki igazából a nagypapája. És akkor ő most törvényen kívüli?

@Serény Vélemény: lásd itt fent, amit Hekinek írtam. Hisztikélhetsz, mert ti fideszes palik ehhez vagytok szokva, hogy EGY vélemény van, és az a tiétek.
Igen, akkor lenne jó, ha minden gyerek szerető családban, apával, anyával nőne fel. De akkor, ha jól értem, te azt mondod, hogy igaza van a potrohásnak, be kell cikkelyezni a törvénybe, hogy akinek önhibáján kívül nem adatik ez meg, az lényegében törvényen kívüli, mint régen a zabigyerek.
Toporzékolhatsz is a kis kormánypárti lábacskáddal, de az élet nem olyan, mint az 50 éveket idéző százmilliárdokba kerülő óriásplakátokon. Egyébként meg, az anya nő, az apa férfi, és tessék mondani mi van, ha anya annyira nő, hogy állandóan félredug, apa meg annyira férfi, hogy bepiálva a kocsmában verekszik. Iktassuk azt is törvénybe, hogy az a család, ahol senki sem dug félre, nem piál, mindenféle antidepi gyógyszert sem szed marokszám, és naponta háromszor fogat most.
Na, mit írjunk még a törvénybe? Hogy a gyerekek meg egészségesek, kiváló génállománnyal? folytassuk, folytassuk, mi legyen még benne az alaptörvénye, milyen a kormánykompatibilis ember?
Jók a fogai, nincs elhízva...ja, upsz, elhízva lehet, egy kis potroha belefér...nem válik...ja de válik, Antilop, Dájcstomi, igazságügyi miniszterasszony......hetero..ja, azt sem írjuk bele..nem drágakurvázik...ja, azt se lehet törvénybe iktatni, lásd pénztáros...na, akkor mi legyen még az alaptörvényben? Várom az ötleteket,hogyan tudná pártunk és kormányunk megadni az irányvonalat az élethez.

Serény Vélemény 2021.03.15. 17:16:18

@Coco néni: "Egyébként meg, az anya nő, az apa férfi, és tessék mondani mi van, ha anya annyira nő, hogy állandóan félredug, "

Akkor a gyerekeik 80%-a végzi börtönben, vagy lesz drogos, és-vagy lányanya, és/vagy hasonló. Ha mégsem, akkor nagyon nagy erőfeszítést kell tenniük azért, hogy viszonylag normális életet tudjanak élni. Hogy ne olyan pasihoz menjenek hozzá, aki veri őket, vagy aki otthagyja őket egyedül hat hónapos terhesen.

Ez ilyen egyszerű.

Attól még, hogy egy eszményt, - a házasság - szövetség egyben eszmény is - nem tud az emberek nagy része normálisan interpretálni az életében, attól még nem lehet kidobni az ablakon.

A társadalom - mint emberi közösség - normális működéséhez normális, vagy legalábbis a normalitásért küzdő emberek kellenek. Amikor emberek sokasága a nem normálisra azt mondja, hogy az normális, akkor ott közel a vég.

Ha a "család az család" akkor a nyomorék az nem nyomorék, pedig az. Nem tud egyedül felmenni a lépcsőn, kell hozzá vagy lift, vagy rámpa.

Itt nem "a" gyerekek érdekeiről van szó, mert bármelyik olyan gyerek, akit buzik nevelnek, garantáltan nem lesz normális. Nyomorék lesz, aki nem tud felmenni a lépcsőn. És hőzönghetsz, akkor sem fog tudni felmenni a lépcsőn.

Serény Vélemény 2021.03.15. 17:18:20

@Dr.Koós Alajos: "Én elhiszem azt, hogy felelősséggel vannak egymás iránt."

ÉN meg nem.

vektortér 2021.03.15. 17:33:42

@Coco néni:

"XVI. cikk
(1) * Minden gyermeknek joga van a megfelelő testi, szellemi és erkölcsi fejlődéséhez szükséges védelemhez és gondoskodáshoz. Magyarország védi a gyermekek születési nemének megfelelő önazonossághoz való jogát, és biztosítja a hazánk alkotmányos önazonosságán és keresztény kultúráján alapuló értékrend szerinti nevelést.

(2) A szülőknek joguk van megválasztani a gyermeküknek adandó nevelést.

(3) A szülők kötelesek kiskorú gyermekükről gondoskodni. E kötelezettség magában foglalja gyermekük taníttatását.

(4) A nagykorú gyermekek kötelesek rászoruló szüleikről gondoskodni."

Az az egy baj az alaptörvénnyel, hogy szinte semmit nem tartatnak be belőle, hiába van leírva.

A bibi az érveléseddel (meddők), hogy két azonos nemű buzinak egymástól rendszer szerűen nem lehet gyereke.
Az önhibájukon kívüli okból (és nem pl. attól, hogy 25 évig szedte a fogamzásgátlót, mire rájött, hogy gyereket akar) meddők pedig a rendszer kivételei, néhány ezrelék.
Miért van az, hogy nagyjából tökéletes átfedés van a magzatgyilkosság és a buzi örökbefogadás támogatóinak halmazai között?

Coco néni 2021.03.15. 17:53:32

@Serény Vélemény: Ahogy mondod, " a nyomorék az nyomorék" - te meg egy utolsó beszűkült tudatú náci vagy, aki legszívesebben kivégezne mindenkit, aki kilóg a sorból, legyen meleg, mozgássérült, vak...bármi. Nem illik a gyönyörű fideszes világba. Vigyázz...az is így kezdődött..először "csak" a buzik..aztán a zsidók..aztán...tudjuk mi lett belőle.

@vektortér: jaja, idézgessünk csak a gránitszilárdságú alaptörvényből...nekem van egy régebbi "alaptörvényem"
olyanok is vannak benne, hogy "NE LOPJ"
és aki lop, az ne írjon nekem gránitszilárdságú alaptörvényt, mert hogy néz az ki, hogy a kuplerájos mádám mondja meg, ki erkölcsös és ki nem.
Sokkal mélyebbre vezető etikai problémák vannak itt - valóban ENNEK a kormánynak joga lenne bárkinek megmondani, hogyan éljen? Miért is? ŐK hogy élnek? milyen erkölcsi normákat tart be a potrohás?
Lop? Csal? Hazudik?...
kb. mint a gyerekmolesztáló papok, akik utána üdvözült fejjel meggyóntatnak téged.
EZEK írják nekem az alaptörvényt? EZEK? :DD

Serény Vélemény 2021.03.15. 18:02:55

@Coco néni: ugye, hogy milyen sematikus, és külső kontrollált a gondolkodásmódod?
Hogy jött ki az a pici kis véleménybubidban, hogy bárkit is megölnék? És miért vagyok náci?

Serény Vélemény 2021.03.15. 18:09:38

@vektortér: “ Az az egy baj az alaptörvénnyel, hogy szinte semmit nem tartatnak be belőle, hiába van leírva.”

Vö: “ Tudjuk pedig, hogy a törvény jó, ha valaki törvényszerűen él vele,
9
Tudván azt, hogy a törvény nem az igazért van, hanem a törvénytaposókért és engedetlenekért, az istentelenekért és bűnösökért, a latrokért és fertelmesekért, az atya- és anyagyilkosokért, emberölőkért.
10
Paráznákért, férfifertőztetőkért, emberrablókért, hazugokért, hamisan esküvőkért, és ami egyéb csak az egészséges tudománynyal ellenkezik,”

vektortér 2021.03.15. 18:10:32

@Coco néni:
Nyugodj meg, ezeket a családalapító szülőknek írják, nem neked.

Serény Vélemény 2021.03.15. 18:15:32

@Coco néni:

“EZEK írják nekem az alaptörvényt? EZEK? :DD”

nem, az igazi alaptörvényt egy tökéletes, bűntelen ember írta, de ahhoz képest a magyar alkotmány enyhe ajánlás, aminek a betartása piskóta...

Coco néni 2021.03.15. 18:55:00

@Serény Vélemény: eugenika, szociáldarwinizmus, homofóbia...hát, lehet, hogy ez neked véleménybubinak tűnik, de eléggé elfogadott nézet, hogy akinek ez a három dolog jellemzi a gondolkodását...az mi is?

@vektortér: kezdjünk farokméregetésbe, melyikünknek van több, szebb és jobban iskolázott gyereke? Vigyázz, lehet én nyernék. Ez sima sematikus szimplafideszes gondolkodásmód,hogy aki ellent mer mondani a MI 50-es éveket idéző óriásplakátos szövegeinknek, annak biztos nincs is családja. Vagy, ha van, akkor "szaranya" az illető. Meglepődnél, ha látnád, hány libsinek van népes családja. Tudod, az ember a gyereket nem az államnak és szeretett pártunknak és kormányunknak szüli, és nem az ő útmutatása alapján neveli. Mármint, a lippsiknél, mint én :D

Serény Vélemény 2021.03.15. 19:14:09

@Coco néni: MI az, ami alapján az írásaimból ezt megállapítottad? Tényleg érdekel!

Mert szerintem ez a szimpla agymosottságodat mutatja. Ugyanúgy, ahogy nem vagy képes érzékelni Dudi nem fideszfanságát és idejössz hergelni különböző nickeken, mint a silány, selejtes trollok.

Az elfogadott nézetekről meg az a véleményem, hogy pont azért járok dudit olvasni, mert több tekintetben nem elfogadott a véleménye. Aki agymosott, annak van "elfogadott véleménye". Aki nem agymosott, az megkérdőjelezi az éppen nagyon elfogadott nézeteket.

vektortér 2021.03.15. 19:26:22

@Coco néni:
Én nagyon sajnálnám azt a gyermeket, aki olyan hátrányos helyzetű, hogy magadfajta szülőegye van. Lehet, tényleg jobban járna egy értelmesebb buzival is. :D

Serény Vélemény 2021.03.15. 19:37:28

@vektortér: Miért mondod ezt? Coco néni bizti örülne, ha a fia összeállna egy nála húsz évvel idősebb bácsival, és kettesben örökbe fogadnának egy cigánygyereket. Vagy ha a lánya két másik lánnyal együtt lombikoztatna össze magának egy gyereket.
Annak meg még jobban örülne, ha az unokája tenné ezt. mer' ez az igazi pjogjesszió.

Coco néni 2021.03.15. 19:38:58

@vektortér: szerintem ez meg a személyeskedésnek egy olyan szintje, ami bőven alatta van annak a szintnek, hogy érdemben reagáljak rá. Amúgy meg, csak általánosságban, nem tudom tudod ki volt Ranschburg Jenő? Olvass utána nála a nevelési típusoknak, hideg korlátozó hideg megengedő, meleg korlátozó, meleg megengedő, én NEM, a meleg itt nem homo-t jelent, hanem meleg családi légkört.
Tippelj, melyik típusból jönnek ki a lelkileg leginkább egészséges, talpraesett, boldog emberek?

@Serény Vélemény: ja, szóval a többségi vélemény = agymosott. De hát a te véleményed többségi, még az alkotmányba is bepikkelyezték :D Amúgy meg, nem vagy elég figyelmes, nézd meg itt fentebb

"Frick László Intézet 2021.03.15. 11:23:00
@csillagkúll: Ne az állam határozza meg,mi a család viszont ne is a civilszervezetek [ a megélhetésiek]
meg az aktuális polkorrekt stréberség

Hanem a gyermek érdekei.
Egészen röviden:
a gyermek "
vagyis bármilyen meglepő, de ha megnézed, kivételesen én értek egyet Dudival és nem te.

Serény Vélemény 2021.03.15. 19:44:24

@Coco néni: Ja, a gyerek érdekei, meg a világbéke. Meg a rasszizmus elleni harc. Nemrégiben még az volt a "többségi vélemény" hogy a szocializmus fejlettebb társadalmi forma, mint a kapitalizmus, ezért győzni fog, és az egész földön szocializmus lesz. És TE (Nem én, hanem TE) ebből vizsgáztál is.

vektortér 2021.03.15. 19:45:15

@Serény Vélemény:
Ugyan már. Az ilyesmire majdnem 0 az esély. A buzik buzikat akarnak, nem gyereket. Azért támadják a normalitást, a családot, hogy több legyen a sérült gyerek, akik nagyobb része lesz buzi.
A buziházasságnak ugyanaz a célja, mint az egyenlőség eszmének: a létező értékek

vektortér 2021.03.15. 19:46:39

@vektortér: *a létező értékek és hierarchia beszennyezése, eltörlése.

Coco néni 2021.03.15. 19:50:35

@Serény Vélemény: én még mindig az eugenika, homofóbia..stb-nél vagyok leragadva, erre nem válaszoltál. Szóval homofób-e vagy :D vagy nem? "nyomorék"-nak tekinted a mozgáskorlátozottat, aki ugye, nem teljes értékű, mert rámpa kell neki vagy teljesértékű ember? És továbbra is toporogva várom a választ, hogy akkor vannak "alsóbbrendű" emberek vagy nincsenek? és igen, változó idők, változó nézetek. Pl. a te nézeteid inkább 30-as évek. Németország. Berlint egyébként imádom.

Serény Vélemény 2021.03.15. 19:50:54

@Coco néni: "szerintem ez meg a személyeskedésnek egy olyan szintje, ami bőven alatta van annak a szintnek, hogy érdemben reagáljak rá. "

Az a baj, hogy ezt a szintet te is nagyon gyakran eléred. Hogy nem veszed észre magad, az azt mutatja, hogy:......
(töltsd ki magad.)

Serény Vélemény 2021.03.15. 19:53:50

@Coco néni: Figyelj, ha valakiről azt mondjuk, hogy "mozgásában korlátozott", az miért szebb kifejezés, mint az, hogy "nyomorék"?

vektortér 2021.03.15. 19:57:06

@Coco néni:
Vegyük jegyzőkönyvbe, hogy ezt személyeskedős rinyát azután írtad, hogy náczi gyilkosnak nevezted az egyik kommentelőt.

Coco néni 2021.03.15. 19:58:51

@vektortér:
1. kéretlen zugügyvéd vagy?
2. te vagy Sv is és most belezavarodtál mikor ki vagy :D
szerintem utóbbi :D

Serény Vélemény 2021.03.15. 20:00:03

@Coco néni: Azért mondom hogy buzi, hogy néger, hogy nyomorék, mert ezzel is ki akarok törni a gondolatrendőrség által kényszerített egysíkúságból, ha nem szabad azt mondani, hogy buzi, akkor azt mondom, hogy buzi. Ha nem szabad azt mondani, hogy nyomorék, akkor azt mondom, hogy nyomorék, és így tovább.
Semmi eugenika nincs benne.
Semmi nácizmus nincs benne.

Te benned viszont agymosottság az van bőven, amikor azt a jogot vindikálod magadnak, amit egyébként a balliberális csürhe előszeretettel használ, hogy előkapd a "nácizóa stemplit", hogy bárkit azonnal lecsapj vele, akinek nem tetszik a véleménye.

Ez olyan... béna. mondhatni nyomorék szokás.
(Ép testben, ép lélek. - ezt sem véletlenül mondták a görögök...)

vektortér 2021.03.15. 20:03:10

@Coco néni:
A nyomorékok nem teljes értékű emberek.
Ezért alkották meg pl a leszázalékolás fogalmát.
Fogyatékosok sem szavazhatnak.
Vakokat nem vesznek fel rendőrnek.

Coco néni 2021.03.15. 20:15:27

@vektortér: az ilyen nácik (igen, náci, ne szégyelld, az vagy, szociáldarwinzmus, eugenika, homofóbia..stb) az istenhazacsalád jegyében szokták a picsába kivágni a saját anyjuk / házastársukat / gyereküket a kukába, ha véletlenül mondjuk "nyomorék" lesz belőle.

Serény Vélemény 2021.03.15. 20:17:25

@Coco néni: Ez egyébként érdekes kérdés. Maga az "ember" értékes, és így, mint értékes lény nincs olyan, hogy "teljes". Az egyik ember értéke ugyanannyi, mint a másik ember értéke. TE vádolsz engem szociáldarwinizmussal, amikor én soha nem mondtam olyat, hogy egy nyomorék ne volna értékes ember.

Ez még nem zárja ki azt, hogy nem tud felmenni a lépcsőn. Ami megint csak akkor probléma, ha fel kell neki jutnia oda, ahova a lépcső vezet.

Serény Vélemény 2021.03.15. 20:18:41

@Serény Vélemény: Indoklás?
Vagy indoklás nélküli stemplizés?

Serény Vélemény 2021.03.15. 20:27:38

@Coco néni: "A nyomorékok nem teljes értékű emberek. "
Ez meg ráadásul marxista eszme: az ember értékét a munkaképessége határozza meg.

Lásd még: "A tudatos, szabad emberi munka tehát az ember legfontosabb, legsajátabb tulajdonsága. "

--ha az ember legfontosabb, legsajátabb tulajdonsága a tudatos "szabad" munkavégzés, akkor az ember értékének mércéje a munkavégzés képessége.

Mondom, hogy ebből te vizsgáztál, nem én, én mégis tudom, Te meg nem?

De -- ismétlem -- ez nem náci eszme, hanem marxi.

Serény Vélemény 2021.03.15. 20:31:40

@Coco néni: "az ilyen nácik (igen, náci, ne szégyelld, az vagy, szociáldarwinzmus, eugenika, homofóbia..stb)..."
Indoklás?
Vagy indoklás nélküli stemplizés?

vektortér 2021.03.15. 20:44:20

@Serény Vélemény:
Önmagában az ember nem értékes. A lehetséges tettei, képességei alapján lehet az más emberek számára.

Serény Vélemény 2021.03.15. 20:50:05

@vektortér: Ja, igen, ez is egy fajta perspektíva, de nem értek egyet vele, pont ezért:
"18. Tudván, hogy nem veszendő holmin, ezüstön vagy aranyon váltattatok meg a ti atyáitoktól örökölt hiábavaló életetekből;
19. Hanem drága véren, mint hibátlan és szeplőtlen bárányén, a Krisztusén:"

Ha mindenkiért ugyanaz a vér folyt ki, akkor mindenkinek ugyanaz az vér az értéke.

Coco néni 2021.03.15. 20:52:17

@Serény Vélemény: miért, nem vagy homofób? Nem mondod azt,hogy egy "nyomorék" kevésbé értékes, mert rámpa kell neki?
Amúgy meg, hogy kiből vizsgáztam...Dewey, Montessori, Jung...satöbbi satöbbi, sőt még Sartre-ból is..vagy 200 különböző gondolkodóból vizsgáztam. És tudod, az egyetemi prof-ok vannak annyira értelmesek, hogy soha nem azt kérdezték,hogy "Ön egyetért vele?" csak azt, hogy "fejtse ki, mint mondott az illető filozófus, tudós, író.."
Sztálinból meg Rákosiból is vizsgáztál, nyilván van töriérettségid, akkor egyformán gondolkodtok? :D

Serény Vélemény 2021.03.15. 20:54:54

@Coco néni: "Nem mondod azt,hogy egy "nyomorék" kevésbé értékes, mert rámpa kell neki?"

Nem, sehol nem mondtam.

Van akinek lépcső kell, van akinek rámpa. Ez értéksemleges valóság.

Serény Vélemény 2021.03.15. 21:09:27

@Coco néni: Szerinted hány buzit vertem meg?

Serény Vélemény 2021.03.15. 21:11:50

@Coco néni: Úgy értettem hogy tudományos szocializmusból, vagy marxizmus-leninizmusból kellet a szocialista éra alatt vizsgáznia a felsőbb tanulmányokat végzőknek.

Coco néni 2021.03.15. 21:16:26

@Serény Vélemény: én szerintem soha nem említettem az életkoromat, és azt sem mikor és hová jártam tanulni. Mi vagy te, egy önjelölt Colombo? Szerintem az egyetlen tényadat rólam, hogy budapesti vagyok.

Serény Vélemény 2021.03.15. 21:18:39

@Coco néni: Meg öreg. Mert csak az öregek ilyen begyöpösödöttek...

Coco néni 2021.03.15. 21:23:54

@Serény Vélemény: ha jól értem, az a begyöpösödött, hogy nem vagyok potrohás szavazó és homofób sem :D

Wildhunt 2021.03.15. 21:28:44

@Coco néni: homofób vagy. Szájert oldalakon keresztül buziztad.

Wildhunt 2021.03.15. 21:29:47

@Coco néni: ja, meg rasszista eugenetikus is: potrohás csuticigány.

Szorgalmas Gyémánt 2021.03.15. 21:32:54

@Coco néni: Látom, idáig bírtad. Ha már megint erre jársz, elárulok neked egy titkot: a homo azonost jelent, a fóbia félelmet. Senki sem fél az azonostól, így hát olyan: hogy homofóbia: nem létezik.

Deal with it.

Szorgalmas Gyémánt 2021.03.15. 21:40:13

@Coco néni: Egy nyomorék elég sok gyakorlati helyzetben kevésbé értékes. Ez a fő oka, hogy az értelmesebb emberek igyekeznek nem nyomorékká válni, és emiatt kapnak a nyomorékok anyagi támogatást az államtól.
Amit nem lehet senkitől elvenni, az az emberi méltóság. Az független attól, hogy nyomorék vagy-e, egészséges, vagy éppen egy 8 hetes magzat (bámit is hazodoznak össze az abortuspárti "humanisták").

Szorgalmas Gyémánt 2021.03.15. 21:44:03

@vektortér: Ezt a témát szépen feldolgozta Dosztojevszkij a Bűn és bűnhődésben. Ha az emberi élet értékéhez ilyen feltételeket szabunk, igen veszélyes vizekre evezünk.

Wildhunt 2021.03.15. 21:59:11

@Szorgalmas Gyémánt: ha meg nem, akkor nem lehet elkerülni a Teremtő létezését.

Coco néni 2021.03.15. 22:11:19

@Wildhunt: ez a "buzizás" elég érdekes lett volna részemről, tekintettel, hogy kb 25-30 éve tudom, hogy meleg a pali, és soha nem zavart. A szituáción röhögtem, eresz, buli a karanténban, és mindez egy egy olyan politikussal előadva, aki fő szerzője a gránitszilárdságú alkotmánynak, és egy olyan párt képviselője, akik nyiltan homofóbok. Egyébként sajnálom SZJ-t, mert 30 évig hazudoznia kellett, és végül dicstelen bukással kirakták a szűrét. Amúgy miért is kellett neki lemondani? Mert kijárási tilalomban bulikázott, vagy mert meleg?

Na most, a fent említett jelzőket Dudi használja, én soha. Dudi ügyesen előadja (és ezért geci), hogy ÉN használom őket, de ha figyelitek, én ezekből kizárólag a potrohást használom. Dudi sújkolja belétek, hogy én mondom, de ez nem igaz. Soha nem mondtam. A potrohással más a helyzet. Egy középkorú pali, aki vezető pozícióban van, NE nézzen így ki, mert egészségtelen. Példát kéne mutatnia, egészséges táplálkozás, sport -ami nem seggfűtéses lelátón való szotyiköpködést jelent. Szóvá tenni valakinek a túlsúlyát nem rasszizmus, mivel tehetne ellene. És kéne is tennie.

Szorgalmas Gyémánt 2021.03.15. 22:13:14

@Coco néni: . A vezérmajom simán lekúrja a többi hímet is, ezzel jelezve, hogy ki a domináns. A mindenkit megdugok, nőket kétszer! csak félig vicc.
A buzit a férifak azért vetik meg, mert a férfiak hierarchiában élnek. Ha a vezérmajom lekúr, mert gyengébbnek mutatkoztál ellene a harcban, hát lekúrt, ez a vesztesek sorsa. De önként lelépni a hierarchia legaljára, odatartani a popsid és még élvezni is...

A magas civilizációk azonban képesek integrálni a buzikat. A Levelek alatt tanulsága szerint a szamurájok akkor teszik a legjobban, ha időseb mesterük szeretőjévé válnak. A Védák tudnak genderekről, minimum 3000 éve ismerték a harmadik nemet. A buzulás gyönyöreiről ódákat írtak a hindu papok.

Spártában buzinak nevelték a fiúkat, úgy tartották, erősíti a harci szellemet, ha katonák dugják egymást. (Ennyit arról, hogy lehet-e buzinak nevelni a gyerekeket. Mi az hogy, nagyon is).
Az SA tele volt buzikkal, körmét festő vezetőkkel. Ami akkor vált fontossá, amikor indult a leszámolás velük, addig a kutyát nem zavarta, hogy tizenéves fiúkat kártak fényes nappal az irodában.

Én nem hiszem el, hogy az európai poltikusoknak fontosak a buzik. Egyszerűen felhasználják őket saját politikai céljaikra, amin elég sok buzi át is lát.
A magyar alkotmány megengedi nekik a bejegyzett élettársi kapcsolatot. Tehát ha két buzi szereti egymást, akkor lepapírozhatják a dolgot. Csak aző ket hergelőknek ez persze nem elég, és nem lesz elég semmi, mert a cél a társadalmi feszültségek generálása, fenntartása és fokozása, és nem a buzik életének jobbá tétele.

Coco néni 2021.03.15. 22:14:19

@Szorgalmas Gyémánt: nyugi csak egy ünnepi kitérő volt, nagyon befulladt a kommentsor, csak fel akartam dobni kicsit, és látom, sikerült is felpezsgetni :D
De holnap már nem jövök.
Szerintem érted a homofób kifejezést, be vagy szarva a meleg pasiktól, tudod,látens meleg...de mint mondtam, nekem tök mindegy, kiről-miről álmodozol esténként, lány, fiú, egy sima, egy fordított :D

Szorgalmas Gyémánt 2021.03.15. 22:14:53

@Wildhunt: Őszintének is lehet lenni és azt mondani: nem tudom.

Szorgalmas Gyémánt 2021.03.15. 22:22:03

@Coco néni:
Jössz te még, hiszen képtelen vagy tartani magad - én meg élvezem, hogy az ilyen nemhomofób, nyitott, liberális, toleráns emberek, mint te , mint te fogják a parlamentbe - sőt, reményeitek szerint kormányra szavazni a Jobbikot :D Ezzel egyszűeren nem tudok betelni, tömitek a szaros buktát, jóízűen, mosolyogva, ettől fgo megbukni a Gecigány. Jó étvágyat, élvezz ki minden falatot :D

vektortér 2021.03.15. 22:22:58

@Szorgalmas Gyémánt:
Raszkolnyikov rosszul mérte fel a saját és az uzsorás asszony értékét: Nem tudott kezdeni semmit a rabolt vagyonnal. Illetve attól, hogy valaki önmagában kevésbé értékes ember, még nem feltétlenül lesz értékesebb a világ nélküle.
Hasonló példa, mikor az usákok demokratizálták a Közel-Keletet és legyilkolták a véreskezű diktátorokat, hogy a helyükbe léphessenek a még véreskezűbb diktátorok és háborúk.

Wildhunt 2021.03.15. 23:39:42

@vektortér: Nem kötekvésképp, de ezt a felvetést is végigviszi az OROSZ: az Inkvizítor szerint Jézus is feláldozható, ha Nélküle jobb hely lesz a világ. Ez sem vállalhatóbb.

Dr.Koós Alajos 2021.03.16. 05:33:05

@Serény Vélemény:

Egy szabályozás kialakítása nem alapulhat azon, hogy ÉN el tudok-e képzelni egy szituációt vagy sem.

Frick László Intézet 2021.03.16. 05:46:45

@Coco néni: Anácizmus történelmi,kb 100-80éves jegyeitsorolod fel,főleg a nácikpropagandáibólmeg azokrólaz inverz népszerűtörténelmi propagandaszólamok.

Közben pedig itt van mára magyar politika élvonalában az általamprognosztizált Korszerű,Új,Modern Jövőbevezetőnáci,aki ugyan a nácik szokása szerint ebben a pajor (lárva) állapotában csakkritizál,bírál,apolitikaipornóműsorok sztárja az ATV-ben mindamellett,hogy olyan aranyos,ámaz ideológiájárólcsaka pincsikutyáját,Mirkóczki Ádámot hallhatod beszélni,aki a jobb és balkeze. És csápja.

Így jártatok.Politikaiostobán,népnevelő ésvéleményformáló,napicélő sajtóhőhákmentén nácizol,meg 70-100éves történelmipillanatokból..Közben eljött,itt van köztünkaz Olyan Aranyosváltozat,megbaszta a Cigányt...azzal,hogy a gyurcsányját kiütni SZIVESKEDETT

Frick László Intézet 2021.03.16. 05:52:29

@Coco néni: Történelem, Zsófi ugyan közvetlenülnem szólmárhozzám,én se szólnékmagamhoz, ha te interpretálnád[fordítanádmagyarról-magyarra]amitmondok.Történelmileg azonban a nácizmus MOZGÓésGÖRDÜLŐvalami,amiben az ideológia CSAK EGY ÉPPEN AKTUÁLIS dolog.

"Felfedezel"valakiben náci stigmákat..báregyébként ez a stigmamutogatáspont az egyikállandónáci-sztenderd. Csak..mindig más a stigma éppen.

Szóvolt ittmár többször arról,hogy a nácik krémében is voltak biszexuálisokakirakat heteró-családdal,deamúgy buzultak.

SzóvoltaKZ-Lagerekről,nemérintkeztek közvetlen az SS-ek a foglyokkal,de a szaftosésjelentősen fodros-csiklós satyakos zsidópinát,azt igen.

Ugyanígy vannakpl a mai nácik az oligarchizmussal,szószékről,holbalra könyökölve,hol jobbra könyökölve,holpedig a mutatóujjaikkal csinálva pont úgy,mint Dr Goebbels (aki csak kokainozott,borozni nem)
Ha őmaga nem is oligarcha,de pl a balkézi felesége,az oligarcha,bizony.

Frick László Intézet 2021.03.16. 06:08:49

@Coco néni: @Szorgalmas Gyémánt: @Wildhunt: @Dr.Koós Alajos: @csillagkúll: @heki:

Ha a korszakunkat összevetempla médiaháború innen nézve már szórakoztatóan bruhuhu időszakával,akkor
Coco Hari egészen elképesztőmegveszekedéseaz,amiegyébként is jellemzia Jók és Igazak -at.

Ezzelamegveszekedettséggelfoglalkoztamtegnapelőtt,Pápai Gábor és a tahósága.Egyszerűen eltünt az alsóküszöb,nincsen az a lent,aminéllennebb ne lehetne menni.

Vannaka FIDESZbűnök,de

UGYE?!?4!!44!??
a FIDESZidőközben tényleg isorbitális bűnei márnemérik föl az ingerküszöböt.

A tóóódításokésnagyotmondások,aminál "bátorabb"-atmondanibanMüller Ceciliárólkellazt hazudni, hogy Egyenlőa FIDESZ-szel és ha megbaszomMüller Cecíliát,akkor civilbátran a FIDESZ-tlelepleztem.

A gond az,hogy MüllerCecíliaminden nyilatkozatában offFIDESZ.Nemolyan,mint a FIDESZ.György István olyan ,mint a FIDESZ.Mindent szarul csinálésezzelszemben azt hazudja,hogy jólmennekadolgokés ezt nem azért hazudja,mertorcátlan, csak azért,mert HALÁLfosik afénitől,ami viszont Müller Cecíliátnemjellemzi.

Nézzükmeg,mit is mondott Steinmann grófnő egy éve:
"Sokkal több a fertőzött!"
Jó,lapozzunk,mitmondott Cecíliaminden nap"Valójában okkal több a fertőzött"

Egyszerű
en ez ma Coco néniék színvonala, haGalgócziÁgnest gecibeöntömés keresztbefosoom,akkor civilbátorműűűvész vagyok.

Itt tartunk

Miközben Boldogképviselő jár,kel,tovvábbra is orcáskodik,nem vett vissza a pofájából,nemérez semmit,sőt. Szintje,Pócsképviselő nemérzi azt, hogy ha az őstehetségcimborájaígy járt,akkor neki is visszább kéne venni,nem,sőt és ellenkezően.

Hogyannemtudjukmegoldani országban kaotikus azoltás ésennek az is az oka,hogy nem csak György IStván fosik, szolgalelkű ésegy bötü-tnemmer eltérni az utasításoktólés bizalmatlan meg minden. Hanema tövábbiakdetto,mindenki csakPONTOSAN AMIRE UTASÍTOTTÁK csinálja,a"logiká"-t ne is feszgessük,senki egy golyótollat arrébb nem tesz UTASÍTÁSés PARANCS nélkül. Be lehetne írni éppen valamit,de az nincs a protkollban,meg lehetne szólalni,demiért isőszólaljon meg,ha hallgat,nemfájmajd a feje.

Mindebből Somogyi Zoltánazt a következtetést vonja le,hogy nemhiába költikráa pénzt,sikerült a zűárzavar,aminekkövetkeztében hátha mégsemsikerül, vagy legalábbtovábbra is olyan lesz az oltásikampány, hogy még hazudni sem kell ahhoz,hogy zűrzavaros.

Van,akiket vígasztal az, hogy a szlovákoknakm ég bruhuhubbra sikerülta cirkusza,viszont nemis tartanakott az oltakozásban,mint mi.

Coco néninek ezek szerint olyan óvónője volt az oviban,akinél lehetett terelni a rosszgyerekekremég valamiárulkodással.

Nekem viszont sajnos..jobbnál jobb óvónénijeim voltak..mit óvónénik,még a dadusok is,az egyikdadusomkiköpött a szénész néni-óvónéni volt, csak analfabéta,mertnemjártiskolába Horthy alatt. Viszont..bárdadus címen kapta a fizetését,lényegében óvónői szintem tudott.

Frick László Intézet 2021.03.16. 06:10:08

@Serény Vélemény: A kisiparosok adóztak..meg bizonyos műűűvészek a szocializmusban is,meg a kulákok.

Frick László Intézet 2021.03.16. 06:11:39

@Coco néni: Stefka IStván ezzelacéllakapta a kitüntetését.Orbán egyre többetlök a disznóknak,mintegy "tematizál".Van egy bizonyos kapacitásaaz agymosóidnak,Stefkávallekötöttebből3-4%-ot,az is valami,ez se Boldogképviselőrejutott,akire napi 0,2% se .

Frick László Intézet 2021.03.16. 06:12:45

@Coco néni: Ésakkor... ez...még Orbánnál,amin röhögni szoktam,aklasszikus (= jól előrekiszámítható)politizálás,aStefkakitüntetése:D

Bekaptál megint egy horgot,még csali se vót rajta:D

Frick László Intézet 2021.03.16. 06:34:11

@Coco néni: CSalád az család,itt az ügyes hazudozásnaka veleje,ugyanis valójában SENKI nem basztatja az egyszülős családokat,pltámogatást is kaphatnak,ha igényelik,ugyanúgy.Egyszerűen egy uszító hazudozástmár tény-nek állítasz be.

Ezzelsokat foglalkoztammostanában,a medve vagy pla gyerek nemjáték.

Azn állam ne mondja meg,mi a család,majdmingyá gyönnek a jókésigazak és apályázati pénz EGY RÉSZÉBŐL CSAKcsinálnak valamit,amiveligazolják,hogy jogosan nyertékela támogatást. És elmondják az egyébként angilulvilágprogram,plszappanopera gyártókispályáztak arra a támogatásra, nyertek ésakkor az egyikszereplőszájába UGYANAZT a lózungot beleírják.

Itt senki nem azt vitatja, hogy egy csapat farkas az olyan dzsungelben, aholtélen semlehet megfagyni (kihülnilehet,aklímaváltozásóta a Gangesz partján lehetnek +12 fokos hajnalok nés a csak teljesen mezítelen, takaratlan jogi-k nem hülnek ki,a sima civilekrendes ruhában évente 30-40 hülki és ezért halmeg.

Senki nemazt vitatja,én olyan embereket ismerek,akikmagyarállami gondozottakat tartóintézetekben is feltudtak nőni vagy pedig úgy nőttekföl,mint erdőben a gomba, ahogy az ismeretlen költőnőannyira szépen megfogalmazta a XVIII.sz.végén.

Ismerek félárvákat,autóbaleset,rák szív-ésérendszer stb,a Feketevonat mittomén,egymásikkurva,nema kurva anyja,vitte el a szülejét.

Én azt tudom, hogy létezikegy egész emberiéletenáthúzódó valami,amitképesaz ember 92éves korában ésa haláloságyán,élete egyik utolsótémája,az apja ottmaradt a nagy háborúba,az.Az anyja nővére lett az anyja és ez.

Az emberekés az un "pszichológia" áltudományában egy egész könyvtári polcsorozat csak ezzelaz üzletággal van telisteli,27901-en doktoráltak a valamelyik szülő+komplexus-ból.

Megmutatom,mi a számomra a probléma:

És ez a probláma a VALÓDI sarkalata a cirkusznak és palávernek is.

Ha nemlenne pálya "egyszólős"-neklenni,akkor valójában ésegyébként cigány családok nemanyakönyveztetnék csak az anya nevérea gyereket és a hatóságokelőttnem tagadnák le az apalétezését ésa hagyományoselavultmúltbvavezetőcsaládformát.MEGÉLHETÉSma Magyarországon egyszülős családnak lenni
szevasz.

Ja,még valamit, az örökbefogadásról van szó.

Továbbáarról van szó,hogy én magammég buzi trióknak is kiadnék gyereket,ha előszörplőszintén az elsőkérdésemrealegőszintébben válaszolnak:

1.kérdés:tegyük fel, hogy a kérelmüketelutasítják.Ez az alutasításnemfög Önö9knek tetszeni.Kihasználják a poént,a buzikártyűt,ami MINDENT VISZ?

Persze,hogy ki fogja haszunálni,miközben pedig a csekkolássorán nem buzulási dolgokban buktak el.

Miért kéne plegy drogos,pszichés beteg..sajátmagárólis csakfélig-meddig ha gondoskodó-nak nemhogy ÖRÖKBE..deegyáltalán..gondozásába kiadnom gyereket,így is adják veszikés hányják -vetika lelenceket.

Tudsz te valamit egyáltalán azonkívül,hogy a kedvenc újságjaidban olvasod a téma SZELEKTÁLT előadását(éside is idézted,kösz)? a lelencekről?

"Este jó,este jó
este MINDIG jó
Anya részeg,apabőg
Együtt lenni jó."

"Este jó,este jó
Este mégisjó
Apa részeg anya is
EGYÜTT LENNI JÓ
Apa részeg, verekednek
együtt lenni jó.

Lelencekkelkapcsolatban csupa-csupa rossz megoldásközülkella kevésbérosszatt kiválasztani.

Hihhhhhhhetetlen lesz,pedig a politikaiőrületmiattikétségtelenülmármentálisproblémáidELŐTT voltak/lehettek tapasztalataid gyermekekről is.

Tragikus igazság,denem tudnádmegcáfolni

Egy nagyon vacak,roncsolt kapcsolatban nyomorúttú vergődőpiszkosbüdössatönni vérszerintiszülőpár is jobb,mint egy zsírgazdag buzi örökbefogadó,aki pénzért bármit,tehát ezt is elintézi. SNITT

Keserűvlta lecke, valamelyik barom elárultaa gyereknek a szüleicímét,akik..egyszerűen..emberneksem nevezhető szint,apatkányok hozzájukképest a Durell CSalád a cukiságokkal.És az inget leadta magáróla faszkorbácsotseérdemlő,a szülőnevéreméltatlanoknak,mert van valami az emberben

amiteddig nem tudtak még tudományosan megmagyarázni

viszont nagyon úgy néz ki, hogy ezentúl,aki piszkálni meri az különösebb vizsgálat nélkül pogromszerűen rámondással náci homofób lehet csak.

Frick László Intézet 2021.03.16. 06:40:18

@Serény Vélemény: @Coco néni:
Törvény...A Rendpárti agyonszabályozista feljelentőtársadalom alapja. Törvény törvényt szülés az még szabályzástmeg rendeleteketaztán bízzuk a facebook-ra,mert az kényelmes,meg majd az Internet Népé-re,mert az demokratikus.

Gondoljatok csak a közlekedésre:NSZK következik Svájcés Norvégia után,ahol gyakorlatilag belerohad a közlekedés a feljelentő rendpártiságba.

Magyarországon még úgy kell "kézzel" feljentenie a vezetés helyett a fedélzetikamerájávalés a Budapesti Autósok Közösségében1órahírnévre törekedőseggnek,elkellmennie tanúskodni,NSZK-ban már nincsen erre szükség.

Induláselőtt csekkolom az autót,víz,olaj,miújság a motorházfedélalatt (kurva büdös van,a DIZÁJN hűtőrácson át berepült és beledöglötta motortérbe egy madár,stb)

Ez Svájcban és az NSZK-ban feljelentésre alapot adó cselekmény,felis nyoma baden-badeni ember a Polizei-nél hogy láthatóan SZERELTEM az autómat.

Vagy elbújok a garázsba azt csinálni,amit a vizsgatételszerint kötelező

vagy feljelentenek.

Demi van,ha nincsen garázsom csak egy fizetett parkolóPlatz-om a Straßé-n?

Frick László Intézet 2021.03.16. 06:44:51

@heki: @Coco néni: Kimérhető, nem is 1 % a filmiparban a nettobevétel,ami keresem a családom,a családom nyomában,honnan származom, kik szartak e világratémakör,egészestésmozifilmtőlaminisorozatig az izgalmakkal.

Internetes vállalkozók kb ezre dúskála javakban,mert valami családkutatást segítő mittomén mit üzemeltet.

Frick László Intézet 2021.03.16. 06:51:47

@Coco néni: @Szorgalmas Gyémánt:
Elavult múltbavezető söpredékcsaládban nőttemföl, egy buzi nincsen még a felmenőimközött sem,pedig cigányokés zsidók is vannak közöttük.Dögunalom,még a nagyszüleim sem felelnekmeg a Korszerű Modern Jövőbevezetés kritériumainak. Sőt, nálunk fordított volt a helyzet, mint Grtea Thunberg-éknél vagy Billie Eilishéknél,az anyám az életét tette fölarra, hogy dekreatív és nemzseni legyek. Amikor életemben először zongorához ülhettem,nemvoltam 5éves,viszont a 3.percben a Tavaszi szélvizet áraszt -otpöntyögtem a billentyűkön,úgyhogy az anyám aleggondosabban nemíratott be zeneiskolába meg ilyesmi.

Mégis van egy nagyon nagyon nagy bajom,életemegyiklegsúlyosabb problémája és így öregen.. be kelllátno,, hogy csak az segíthet,ha megvásárolom,dekurvasokba kerülmamár,pedig egyszer az igen gyönge ügynöki alapfizetésemért megkaphattam volna:
www.autoscout24.hu/ajanlat/volkswagen-kaefer-benzin-piros-8fd8c0b9-be63-b203-e053-0100007f52a1?cldtidx=15&cldtsrc=listPage&searchId=-1202122640&cldtsrc=listPage&searchId=-1202122640

Szorgalmas Gyémánt 2021.03.16. 07:38:02

@vektortér: Megérkeztünk a veszéyles vizekre :D
A kérdés, mi az érték és az, aki éppen a másik értékét határozza meg, mennyire jól végzi a dolgát.

Az, hogy mi az értékes emberi élet, pontokba szedve definiálva van Keleten, de ez nem azt jelenti, hogy az értékkel nem rendelkezőt el kell pusztítani. Az archaikus indiai családokban a fogyatékos gyerek szépen odaül az egészségesek mellé, és velük eszik, iszik - úgy, ahogy tud. Vezeklőnek tartják, aki előző életében elkövetett valamit, amit most letud, és majd a következő életében már jobb testben születik.
Sokat gondolkodtak erről a kérdésről a bölcsek az egész világon, és nagyjából ugyanarra jutott mindneki:
Öléssel, lopással, hazugsággal jobbá tenni a világot nem lehet, csak még roszabbá.

Szorgalmas Gyémánt 2021.03.16. 07:40:48

@Coco néni: "NEM,továbbra sem járok ide dumcsizni, "

Ezét szeretme benned a legjobban:D::D:D

Szorgalmas Gyémánt 2021.03.16. 07:52:17

@Frick László Intézet: Az a családkutaást segítő adatbázs egy nagyon használható dolog.

Coco néni 2021.03.16. 08:00:55

@Frick László Intézet: Csak egyetlen észrevétel. Bármilyen kiábrándító számodra, NEM szoktunk rólad Zsófival dumcsizni már évek óta. És vedd hozzá, akik még elmaradtak innen...Efes, Vészmadár, Hanni, Ripők is csak néha ...őket is én beszéltem le az idejárásról? Pl Hannit, akivel egy twitter üzenetnyi szöveget nem váltottam még soha?

Coco néni 2021.03.16. 08:03:56

@Frick László Intézet: @Szorgalmas Gyémánt: nem tényleg nem járok, max 2 havonta 1 nap - most komolyan arra csesszem az értékes időm, hogy olyasmin vitatkozzak, hogy mit gondolok én Galgóczy Ágnesről?
Tessék: nagyon merev, látszik nincs szerepléshez szokva, és nem tudott még megfelelő tévés sajtótájékoztató outfittet kialakítani, hát abban a kurva százcsilláirdos köztévében nincs egy sztájliszt, aki segítene a képernyőhöz nem szokott embereknek?
Ennyit gondolok róla, és mentem. Szép húsvétot fiúk :)

Frick László Intézet 2021.03.16. 08:19:36

@csillagkúll: Ezt mutattam már neked:
Az egész problémakör alapja az,hogy az emberek zöme a saját gyerekkorára sememlékszik.

Régen,amikor mégkönyveket olvastak az emberek,élt Magyarországon párezer ember,aki olvasott Dosztojevszkijt.

Dosztojevszkij egy érdekes,igazi pankember volt szélsőségesen antiklerikális és anti pápista, Szily Laci még soha nem tudta magát stilisztikailag annyira elragadtatni kokainos stimulációval sem,mint Dosztojevszkij félig odafigyelve balkézzel éjszaka tükörből fűtetlen szobában [-> Orosz Tél, XIX.sz.] .

Persze ez Dosztojevszkij irodalmában úgy nem tükröződik vissza,az elhivatottsága,mint Csaplár Vilmoséban. Csaplárral szemben Dosztojevszkij úgy volt vele,egy dolog a nyomor,de ez nem jelenti azt, hogy a hatásának érződnie kéne az irodalmában avagy pénzért bármit.

Azt akarom ezzelmutatni,hogy a gyermek többet tud a körülötte lévő felnőttekről,mint a felnőttek abban a jelenetben egymásról vagy amit szeretnének tudni,de főleg,amit nem szeretnének tudni a másikról,azt is.

Részben persze a felnőttek az ösztönlétre hivatkozva negligálják a gyermekek észrevételeit, mintha számítana az,hogy az ember a rántotthúst késselvillával eszi vagy kézből.

A lényeg az, hogy az információ benne van a gyerekben és kész.

Képzelj el egy lényt, aki felemeli a hányadéktócsából,a párnájáról a fejét és a nem túlsokfogú szájával azt süvölti a kölykének, hogy mit a kurva anyádat akarsz, ne nézzél,amikor a gyermek egy mukkot sem szól, csak nézi az ő anyukáját,aki kurva.

Demert gyermek és...most...itt hiába érvcl bárki egy tudományoskönyvtárnyival,mennyire alacsonyrendű valami az ösztöni

a gyermek MINDENT tud az anyukájáról
és azt is, hogy az anyukája.

Egyszer volt egy lelencem,megkrédezték,hogy ki az apukája,mondta, hogy a szalámifaszúember az,szokta látni akonyhaasztalalól,mert az anyukája oda zavarja be,amikordolgozik,mit dógozik anyád,kurva. "Ne beszéjjé te büdöskis cigány csúnyákat,mi az, hogy fasz?!! Hogybeszééészmáá?" -mondta neki a beszokató szakember a GYIVI-ben.

Sokat írkáltam ide az ellopott gyermekkorúemberekről.
Ennek a gyermeknek a szalámifasz szóösszetételbőla szalámi a sokkal-sokkalfontosabb,mert azt meg lehet enni. Nézegetsz szines mesekönyvet egy ilyen gyerekkelés az ennivalótábrázolóképekre lelkes, pla sünike,az ennivaló és a patkány meg a lyóka főleg. Varjúbácsi? Nyami!

Amikor a 10éves nőről írtam,az egyik kommenter szerint pedofilvoltam.

Namost a buzik egyik hivatkozása,és ehhez a civilszervezeteik szakembernek látszóakat bérelnek föl,hogy gazdag buzik mennyire sikeres nevelőszülőka pont az annyira hHHHHhhHhHH gyerekeknél.

Sajnos azonban a mozgalmi témák nemegyenlóa nevelőszülői alkalmassággalmég a társadalom nevelési érdeke sem az.Hogy:társadalomfejlesztésileg mennyirelenne fontos..

Egyszer egy 7éves férfivel beszéltem,meg kértem arra, hogy amit csinál,a kedvemért fejezze be,éppen Olyan Aranyos-sosat játszott. Felkém fordult a 7 éves férfi felnőtt arcávalés azt mondta, hogy az a szerencsém, hogy embernek [itt:felnőtt férfinek] tekintettem,ezértkegyeskedni fog.Az volt a hobbija,hogy felnőtteknek előadta az Olyan Aranyos Árva GYermek c. hakni műsort és a szakvéleményem ellenére a felnőtt kikérte hétvégére,most azt mellőzöm,hogy mit csinált a kislányával,viszont rászart a dohányzóasztalra a tisztaszobában,összetört ezt-azt a lakásban valamint amit értékesnek tartott,ellopta és eladta az összérték 2%-ért. Jött az illető agyonverni a hálátlan gonosz és cigány büdöskölyköt és akkor a szakvéleményemre hivatkoztam.

Egyszerűen: Csakolyan embereket lenne szabad gyerekekkel foglalkozni,árvákkal,államigondozottakkal, a "szociális fronton" akik vagy emlékezni tudnak a saját gyermekkori gondolataikra és világszemléletükre ésvagy Dosztojevszkijt olvastak meg ilyesmi. És Móricztól nem csak az Árvácskát,amiben Móricz anyagi okok miatt [40 tagú családjra dógozott] ,több pénzt akart keresni vele,meg szociálisérzékenységbőlöli meg Árvácskát,aki a valóságban dehogy is égett a tanyában..Ugyan.Hanem az Árvácska folytatását,a Csibe novellákat,mert Árvácska nemtud meghalni,kész.

Nemtúlrég halt meg Árvácska Móricztól való balkézifia.

Ezzelszemben a szociális szféra alapból is a szélhámos söpredékkel van teli,az államigondozottak- nevelőszülők és örökbefogadás üzletágban pedig még a söpredékből is a legalja.

egy kicsit engem..ez a képlet a falusi malacfocira emlékeztek,amiben a kapuba a leghülyébb,hátvédnek meg a következő legalkalmatlanabb kerül vagy a malaczenekar,amiben az lesz a dobos meg a basszer,akik nem tudnak semmit.

Ráadásulmég ezek az emberek még ráadásul felnőttek is, tehát alapból alkoholisták,gyógyszereznek és neuraszténiások. A pszichológusok meg főleg.

Frick László Intézet 2021.03.16. 08:20:16

@csillagkúll: bocs, az utolsót elírtam, piszcinológius

Szorgalmas Gyémánt 2021.03.16. 09:05:19

@Coco néni: Mit gondolsz Galgóczi Ágnesről? Amit a te véleménybubérékodban a többi ember, pontosan azt gondolod. Absozlút nem érdekel, mit gondolsz róla, mert az leolvashaotm a 444 kommentsorában is, még a cikket sem kell elolvassam.

Volt nekem ilyen munaktársam, úgy kívánta gyóggítani az alkoholizmusát, hogy az első évben csak minden második nap kívánt inni, az azt követő évben minden harmadik nap, utána minden negyedik nap és így tovább.
Nem tudom meddig jutott a kivitelezésben, már nem dolgozunk együtt, de vannak tippem :D

Szorgalmas Gyémánt 2021.03.16. 09:36:17

@Coco néni: Annyira elavult vagy, hogy nem igaz. Ilyen egy igazi, modern európéer család:

Gaëlle Engel francia, de mint sokan mások, egy másik országban találta meg élete szerelmét: Németországban. Esetében tehát nem is ez a furcsa, hanem az, kedvese egy hullámvasút.

A 43 éves nő elmondása szerint tizenéves kora óta tárgyak iránt érez szexuális vonzódást, felnőttként kezdték kifejezetten a hullámvasutak érdekelni.
38 éves volt, mikor egy német vidámparkban, a hasslochi Holiday Parkban felfigyelt Sky Screamre. Annyira elkezdett vonzódni hozzá, hogy úgy érzi, ez valódi szerelem.

Mondhatjuk, hogy szexuálisan vonzódom a hullámvasutakhoz, de mióta megismerkedtem Sky Screammel, megértettem, mi is az a szerelem

– nyilatkozta Engel, aki azt is elárulta, ha emberekkel találkozott korábban, azok nem sültek el túl jól, bár három komoly kapcsolata is volt. Ezek mind testileg, mind erkölcsileg szenvedést okoztak neki, a férfiaknak komoly problémájuk volt az alkohollal például.

De Sky Screammel teljesen másmilyen

– mondta a nő.

Találkozniuk sem egyszerű, ugye Sky Scream sosem látogatja meg, de Engelnek is nehézségekbe ütközik. Ráadásul szexuális kapcsolat sem alakulhat ki közöttük.

Ezért Engel olyan tárgyakat gyűjt, amelyek szerelmét ábrázolják, emlékeztetőül a kettejük közötti kötelékre. Így van egy fotófala kettejükről és egy Sky Scream képével ellátott párna is, amit minden este magához ölel Engel. De van egy rakás más vidámparkos szuvenírje a hullámvasútról a nőnek.

Nagyon ritkán látom. De az élet megtanított arra, hogy a szex nem jelenthet prioritást a kapcsolatunkban, főleg a nehézségek és megpróbáltatások után, amelyekkel szembesülünk, amikor nem láthatjuk egymást.

Engel egyébként hullámvasútmodelleket készít, persze Sky Screamről is csinált egyet.

Van pár olyan modellem is, amik teljesen új találmányok, szóval mondhatjuk, Sky Screammel gyerekeink is vannak

– így Engel, aki egyébként a modellek készítése mellett még festészettel és költészettel foglalkozik, amelyekben szintén komoly ihletforrás a hullámvasút barátja.

24.hu/elet-stilus/2021/03/15/hullamvasut-szerelem-kapcsolat-sky-scream-gaelle-engel/

Serény Vélemény 2021.03.16. 10:20:19

@Szorgalmas Gyémánt: akármibe fogadnék, hogy nem képes végigmenni rajta sikítás nélkül.

Coco néni 2021.03.16. 10:51:20

@Szorgalmas Gyémánt: na, ezért könnyű innen leszakadni. Pontosan leírtam, mit gondolok a nőről, nem, te tudod, mit gondolok róla. Ha ilyen kicseszett Urigeller vagy, inkább tőzsdetippeket adhatnál, de azt nem tudsz.
Ideális potrohás - szavazó. Mivel neked nincsenek önálló gondolataid, másról is ezt feltételezed :D na, léptem innen

Serény Vélemény 2021.03.16. 11:07:16

@Coco néni: mert te nem tudod, hogy mire gondolok? Más szemére veted azt, amit te magad is a legnagyobb igénytelennséggel gyakorolsz!

Szorgalmas Gyémánt 2021.03.16. 12:27:50

@Coco néni:
- Ez lesz az utolsó.
- Kötve hiszem, majd meglátjuk.

Lukács László beszélgetése a dílerével, 1991

Coco néni 2021.03.16. 12:47:29

@Szorgalmas Gyémánt: erre azt tudom mondani, hogy én legalább felfogtam, hogy ez egy rossz szokás, és igyekszem megszabadulni tőle.
Aki képernyő előtt dolgozik, nem ott töltse a szabadidejét.
És persze, az is szórakoztató, ha a gyereket elviszed az állatkertbe, de évente kétszer bőven elég. Szóval így van ez a kommenteléssel is. Néha poén, de túl sok időt nem szabad rászánni. Ha alapvetően egészségesen étkezel, időnként ehetsz egy 500 kalóriás sütit. De ne naponta. És még csak ne is hetente.

Szorgalmas Gyémánt 2021.03.16. 13:07:00

@Coco néni: Ahogy te műveled, annak tényleg nics is értelme.

Coco néni 2021.03.16. 13:19:40

@Szorgalmas Gyémánt: te is minden komment helyett tolnál két fekvőtámaszt vagy 3 guggolást, vagy 1 perc plankot, többre mennél vele :D

Szorgalmas Gyémánt 2021.03.16. 13:36:16

@Coco néni: Uncsi a fekvőtámasz. Unalmamban felfejlesztettem magam 6*50-ig, egy idő uán egyszűeren nem ad semmi pluszt erőt.
De amúgy van igazság abban, amit mondasz, a te kommentjeid olvasáánal gykaorlatilag bármi hasznosabb. DE ez nem minden kommentelőre igaz. Őszintén szólva, egyedül rád igaz ebben a körben :D
Szóval nem csoda, hogy nem találod itt a helyed.

Serény Vélemény 2021.03.16. 13:44:01

@Coco néni: miért kellene “többre menni”?

don Fefinho · http://bunkonyilas.blog.hu/ 2021.03.16. 14:37:11

@Szorgalmas Gyémánt: A nő olyan virág, ami a férfifigyelem záporában nyílik, burjánzik, azért epedve sorvad. Nem kommunikálni jár ide, csak a figyelemért - bedobja a horgot, ti rákaptok, és fáraszt titeket. Ez egyben ilyen mentális típus is, ahol a vita nem az igazság keresése és nézópontok összevetése, hanem zéró összegű bírkózás, cselgáncs - mivel azonban a vita lényegét nem értik, így nem is tudják a másikat lenyomni, amit azzal oldanak fel, hogy a másik lenyomja őket.

Szorgalmas Gyémánt 2021.03.16. 14:45:05

@don Fefinho: Klasszikus attention whore.

Én azt élvezem ebben, ahogy a hatalmas jobbikelleneséségből hogyna lesz valaki parancsszóraa jobbikos hígfossal leöntött moslék lelkes szavazója.

heki 2021.03.16. 15:03:49

@don Fefinho: nagyon soxor beleestem ebbe a csapdába nőcikkel,
mert azt hittem naivan, hogy a szavaknak értelmük, a kimondott gondolatoknak meg célja és oka is van,
nagyon soxor rábasztam,
de buta vagyok, nem tanulok ezekből.
Igazad van.

Coco néni 2021.03.16. 16:12:30

@don Fefinho: @Szorgalmas Gyémánt: @heki:
Ahogy Dudi szokta mondogatni, egy nicknek nincs neme. Amúgy volt, hogy férfira utaló nevet választottam régebben, mindenki tök kedves volt, normálisan beszélt velem, és senki sem személyeskedett.
Csak úgy mondom. Na, további jó szórakozást, fejtegessétek csak tovább a lét értelmét és a nők megmagyarázhatatlanságát :D
Vagy inkább arról van szó, ha pali a nick, akkor normál dumcsi, ha női a nick, akkor gyanúúúús :D Nőjetek már fel végre.

don Fefinho · http://bunkonyilas.blog.hu/ 2021.03.16. 16:17:14

@Coco néni: Nem is kell neme legyen, tízből kilencszer a nicknév érintése nélkül simán tudni lehet. De mint mondtam, ez egyben lelkialkat is, ami viszont a szabály alóli kivételt magyarázza.

vektortér 2021.03.16. 16:20:03

@heki:
Elnyomó, szexista, álkERESZtény fidesznyik vagy, aki a saját anyját is oroszlánok elé vetné. Ilyen szinten genetikailag alsóbbrendűnek nézni a nőket, (akik nem is biztos, hogy mind nőnek vallják magukat) , kizárólag a legsötétebb vészkorszakokban volt jellemző.
Ezeket a megjegyzéseidet is a potrohás NER óriásplakátok és a közmédiaprostisrácok nevelték beléd az ÉN százmilliárd adómból, amit TŐLED is LOPott a gázszerelő Rajkó.

don Fefinho · http://bunkonyilas.blog.hu/ 2021.03.16. 16:26:16

@heki: @vektortér: Grazban veri a feleségét, a vak Kálmán Olgát!

Coco néni 2021.03.16. 16:54:54

@don Fefinho: @vektortér: @heki: végül is, az mégis egy más minőségi színvonalat képvisel, mikor Dudi kiteszi a kis rövid videót a két momentumos csajról, és ti tekeritek alatta ezerrel a fideszes közhelybiciklit :D
bagoly mondja ugye :D

heki 2021.03.16. 16:56:55

@Coco néni: szerintem te nem is érted a Karinthy-t, ha ezt linkelted be, Karinthy volt a legnagyobb liberális és toleráns a nőkkel,
aztán élete végéig szenvedett emiatt, ugye, ahogy olvassuk az Utazás a koponyám körül-t...

Na, pá, lányka.

Gyere, amikor akarsz, bazmeg, ha felnőttél, majd, ha tudod akkor, hogy mi az, pá, lányka.

Serény Vélemény 2021.03.16. 17:34:10

@heki: Jézusom! Én mondjuk 18 éve vagyok nős, de én is szinte mindig benézem: nem azé’ kell vitatkozni, hogy egy adott problémára optimális választ adjunk, hanem....
... csak önmagáért, a vita kedvéért...

Coco néni 2021.03.16. 17:37:20

@heki: szerintem pont azért linkeltem be, mert tudom, hogy milyen liberális volt, és hogy élt. Csak azért ültem be régebben a Hadikba párszor, hogy tisztelegjek előtte.
Amúgy lesz egy film, Frici és Aranka címmel, hát, nem tudom, sikerül-e megragadni a lényeget majd.
Dehogynem értem. Pont azért linkeltem be, mert röhejes, hogy már azon pörögtök, hogy a nők...istenem a nők...azok még rendesen kommentelni sem tudnak :D
A gyerekeitől hányszor kérdeztem régebben, ha valami balhé volt, hogy bemenjek az iskolába, vagy kivették a kaput :D és én nem értem K-t. Jesszus.
És pont ez az egyik, ami bosszant a potrohásban, hogy volt egy régi fővárosi világ, zsidókkal, meg mindenféle nemzetiségekkel, művészekkel, laza, liberális élettel, és nem bírja a kis gumicsizmás agyával felfogni, nem rossz ember attól valaki, mert a Hadikban ül, és röhög a rendszeren.

Szorgalmas Gyémánt 2021.03.16. 18:32:16

@Coco néni: Elkezdünk beszélgetni a buzikról, mutatom neked, hogy a buzulást milyen szépen be tudták építeni bizonyosk kultúrák - egyébként a reneszánsz idején a keresztény is - és igazából most is mesterségesen legyártott álprobléma politikai haszonszerzsére, erre te mondhjatánl valami tartalmasat, de nem, 12345-jére is elsütöd azt a közhelyed, hogy aki nem pont ugyanazt mondja fel ugyanúgy,ahogy a szabadnem blog beszél a buziságról, annak egy oka lehet: éjsdzakánként szerecsen tinédzser srácok seggéről álmodik.
Ezért nem beszélget veled itt senki: nem lehet veled beszélgetni.
És aki idejár kommentelni, de nem besézlgetni akasr, az azért teszi, mert valami mást akar.
És ezt a valamit meg is kapod :D

Tkp. ez egy win-win helyzet.

vektortér 2021.03.16. 18:34:51

@Coco néni:
Kommentelni tudnak, ahhoz nem kell racionális gondolkodás.
Vitázni nem képesek a nők.

Coco néni 2021.03.16. 18:45:55

@Szorgalmas Gyémánt: ismersz személyesen melegeket? Többet is? Mert én igen. És sokkal gyakoribb, mint hinnéd, csak csöndben vannak. AMúgy meg, a család az család- sokkal többről szól, mint a melegekről, de ezt nem érted. Egyszülős család, nagytesó, aki szülő, nagyszülő, aki szülői szerepben van, mostohaszülő, aki előlépett "igazi szülővé" Sőt, serdülő esetén az aktuális párkapcsolat szülője az, aki lényegében szülőként funkcionál néhány esetben. Az apa férfi...és mondd, ha megerőszakolja a nevelt lányát, akkor is minden rendben, mert az apa férfi...megtörtént eset. Hidd el, mindenféle eseteket és családokat láttam.
Ja, beszélgetés...hát akkor miért beszélgetsz velem, ha nem lehet?

@vektortér: igen, a nők ostobák, mint pl Karikó Katalin. Semmi más nem foglalkoztatja őket, csak a műkörmük.

vektortér 2021.03.16. 18:51:29

@Coco néni:
Karikó Katalin? Az a híres vitázó asszonyság?

don Fefinho · http://bunkonyilas.blog.hu/ 2021.03.16. 19:01:40

@vektortér: Vigyázzunk, ez a lelkialkat megvan ellenkező neműben is, itt tulajdonképpen a picsaemberekről van szó, akiknek döntő többsége nagykislány, de van sok nagykisfiú is. Valamint igen jellemző, hogy a saját komment végén a saját komment szintaktikai, szemantikai, stilisztikai és nemcsak hanem sőt valamint satöbbi jellemzőivel megvádolja a picsaember a vitapartnert, mintegy a kisesszé végére biggyesztve.

Bibibiiiii, mi nagykisfiúk/nagykislányok már nagyok vagyuuunk, bibibiii, jó lenne ha ti is felnőnétek végreee, beeee.

Coco néni 2021.03.16. 19:02:57

@vektortér: mondd,te tényleg ilyen hülye vagy? :DDD szörnyűűű :DD
a racionális gondolkodás :D

vektortér 2021.03.16. 19:21:28

@Coco néni:
Például a racionális gondolkodáshoz hozzá tartozik, hogy nem nagyítjuk fel a kivételes eseteket a normához. Nem mondjuk a buzerancia támogatása melletti érvként, hogy a normális emberek megerőszakolják a mostohagyereküket. Deviancia elfogadás mellett nem lehet érv az, hogy más devianciák is léteznek.
A rendszer szerűen deviáns életformák összehasonlíthatatlanul nagyobb arányban felelősek egyéb devianciákért is, mint a normakövetők.

vektortér 2021.03.16. 19:28:13

@don Fefinho:
Abból, hogy a nők alkalmatlanok a vitára, nem következik, hogy a férfiak meg automatice alkalmasak.

Szorgalmas Gyémánt 2021.03.16. 19:46:20

@Coco néni: Így látatlanban ki merem jelteneni, hogy sokkal több buzit/leszbikust/biszexuálist/transzot ismerek, mint te. Egy leszbikus lánnyel kifjeezetten jóban voltam évekig - de már rég kiköltözött Svájcba a barátnőjéhez, ma már FB-n tartjuk úgy-ahogy a kapcsolatot.
Akár előbújt, akár rejtőzködik - van egy kozös vonása mindegyiknek - messziről látszik rajtuk, hogy sebezhetőek.
Na majd innen folytatom.

Szorgalmas Gyémánt 2021.03.16. 20:59:46

@Coco néni: Nos, ha ezekenek az mberkenek valamilyen incs szükségük, az az, hogy Gyurcsányok meg Fegyőrök képviseljék őket. És ezt nem egy be is látja. Nem tévedek nagyot, ha azt mondom, a csendes többség csak röhög ezeken a szirénhangokon.
A család az család egy tautológia - pontosabban ostoba, demagóg néphülyítés. Arra való, hogy törésvonalakat hozzanak létre ott, ahol nincsenek. Ki bántja az egyszülős családokat? Vagy a nagymama által nevelt gyermekeket? Senki.
Gondolom, neked is azzal van a bajod, - kijavítasz, ha tévedek, hogy egy globális tudásgazdaságba kötött, tehát a magyarországi iszonoykhoz képest jól kereső diplomás, heteroszexuális, gyermekeket nemzeni képes pár ki tud venni a családtámogatási rendszerből akár 23.5 millió forint vissza nem térítendő támogatást a lakására/házára meg az új auótójára, plusz 28 milló forint kedvezményes hitelt, évi 1.200 000 forint éves adóvisszatérítés mellett, míg gyermekét minimálbéről egedül nevelő anya ehhez képest sokkal kevesebb anyagi támogatást kap.
Ez egy olyan rendszer, ami arra ösztönöz, hogy gyermekek szülessenek, és a középosztályban szülessen meg a harmadik gyermek a , nem pedig a nyolcadik a putriban.
Lehet, kell is kritizálni, de eddig érdemi kritikáját én politikusoktól nem hallottam, csak a szokásos "jajjdeegyenlőtlen ez" lózungokat.

Serény Vélemény 2021.03.16. 21:22:25

@Coco néni: Véleménybuborék a gyakorlat(od)ban: ha valaki nem támogatja azt, hogy azt, ami két homokos között van, azt házasságnak, vagy családnak nevezzék, akkor az homofób, és a homofóbok nem ismernek buzikat.

Ez rosszabb előítéletes-bigott gondolkodásmód, mint az igazi náciké.

Serény Vélemény 2021.03.16. 21:24:57

@vektortér: Szerintem nem "a nők" (alkalmatlanok a vitára), hanem bizonyos nők.

heki 2021.03.16. 21:47:20

@Serény Vélemény: ez nehéz kérdés, mert ha "bizonyos" nőkről beszélsz, akkor automatice kirekesztő vagy, valamilyen ideológia kapcsán, (kiket válogatsz ki, ugye),
ha meg általában beszélsz a "nők"-ről, akkor automatice kirekesztő vagy,
nincs mit tenni.
Te rohadt hím-soviniszta állat, az vagy. :)
Hjaj.

Frick László Intézet 2021.03.17. 07:22:31

@Szorgalmas Gyémánt: @Coco néni:

Ez tényleg érdekes, a hangjukat nem hallató buzik. Pl hogy miért nem járnak buzitüntetésre, etimológiailag mit értenekpla rossz buzi kiejezésen ezek a buzik. Gondolom, hogy a másikkifejezést,a divat buzitnemkelértelmeznem.(a divatmajom az divatbuzi, egybeírva)

Nem tudom, hányszor írtam ittmár Rainer EWrner Fassbinderről,akirőlsokan azt hiszik, hogy buzi filmrendező volt,nem,Fassbinder,amikorfilmet rendezett SEMMIRE nem volt tekintettel,még a buzikra sem. Az igazság volta számára a minden. (Amúgy meg volt nő,akit buzi korszakában is megdugott,annyira szerette ugyanbis)

Frick László Intézet 2021.03.17. 07:28:01

@Coco néni: @Serény Vélemény: @heki:
Én magam azt hinném, hogyha én unommár, amiket itt a nőkről összeirkálgattam,akkor aztán tényleg unalmas,hiszen időközben öregember lettem.

A nők kitettségeóóóóóóriásinagy,a maimarketingnekkitettségük,a globálisspekulalizmusnakkitettségük,az egymásnakkitettségük

mert nővelszemben a nőannyira könyörtelen és gonosz tud lenni,a büdösbunkó férfiak nem tudnak annyira agyafurtaklenni,mint a házibuilja közben szülő nő,aki gyorsan kimegy,megszüli a kölykét,levágja a fejét,amit erre dob,atestet meg amarra,visszamegy táncolni, csak a kutya megtalálja aköülyök fejétésbeviszi a buliba a folyósóraésjátszik vele,nézi a nagymama
"Heee, akutya behozott valami dögöt,mi a faszomez,hee,nicsak,egy kis babafej!" "Élő?" "Hogy a faszomba élne már heee,amikó le van vágva!"

Pl Karikó tudósnővel nem annyira tudnak a jónénikkegyetleneklenni,mint amikor egy helyettes államtitkárt előbbfelszoroznakállamtitkárnak, hogy aztán a 22éves létéreaki fidesznyik fasszopókurvájának dicsérjék azzalaz üde,jellegzetesen nőcis és tüncis stílusukkal.

Frick László Intézet 2021.03.17. 07:41:22

@Coco néni: @heki: @Serény Vélemény:

Akorszerűmodern jövőbevezető társadalom motorja ugyan a nők,azonban... szerintem.. ezt a formát.. valahogy mégsem nőknek találták ki.

Engem egy kicsit emlékeztet A Pockos Cigány Nagyrávágyó Felesége a Lyányávalc, eredetileg öreghalászról szólómesére,hogy:Semmi nem elég.

A mai nők legnagyobb problémája abbólfakad, hogy amibe a merketingtársadalom behúzza őket,arróleltudják hinni,hogy azt ők akarják.Pl nyaktólfelfelé Felelősen Kihaló,miközben a testében a hormonok Fukushimája és azt hiszi, hogy azért baszik olyan sokat,mert szeret élvezni,pedig ennek az egész zürzavarnak csak az az oka, hogy a testében egy kurvára ősi ésmúltbavezetőprogram fut,mint egy mosógépben,miszerint a teste gyerekeket akar, de az még semmi,RAKÁSRA akarja, vagy 6-8-10 gyereket akar. Miközben a szájávalmiket szónokol és a hosszúhüvelykujjaivalmiket kopipasztáz össze HIEDELMEK alapján,aközben.

Egyszerűen,pedig állítólag ma élnekMinden Idők Legnagyobb Tudású Legfejlettebben OkosésMég Fairtrade meg Zöld Emberei..
az ember

hiiiiihhhhhhhetettleeeeeeeen

biológia lény

És az evolúció jelenleg érvényesállása szerint is a nő ebben a képletben a fontos és a jövő

és a férfi pedig a mellékes, pl egy 50/50-es eloszlásból az evolúció alapján mehetne a lecsóba férfi akár 49 is.

A férfi,ismétlem:Mellékszereplő.

A világa nőkön függ,olyan egy társadalom,amilyenek a nők benne és a társadalom jövője a nők.

Természetesen amai vezetőLegokosabb Húdefejlett Nőkmind-mind oiropidok, felelősek,zöldekés fairtrade-ekmeg ilyesmi és bio-k. És húdenemegyformák.

Innen már egyenes, még gázt semkell nyomni,akár be is gurulok a célba, hiszen a Mai VilágLegkülönb Nőiből 100 után nemmarad 40 utód. És még azok közülis valamennyi semmirevaló fasz lesz.

Vagyis : Valóés Igaz, hogy ha Enbnbyire Sok ésHűdeeredeti Gondolkodású nem Vagyunk Egyformák Nincs két Mindenki Különböző nőn fog múlni,akkor valóban nem12 Milliárd ember fogja a Föd-et túlnépesíteni.

Hanem szellősen csak 11 Milliárd 808 millió. Vagyis a Felelősen Kihalók
elérik majd céljukat.

Csak..az a sok... húdeokosság már.. az ugye... az megy felfelé a biotudatos felelőssírból a komposztálódó hullazsákba foglalt tetembőlfölfelé az Olyan Aranyos fácskába.

Frick László Intézet 2021.03.17. 07:46:39

@Coco néni: @Serény Vélemény: @heki:
Részeredmények vannak,mert Kariko hagyottmaga után 1 magot, Francia Zsuzsannát.
Éshát,mint tudjuk, a személyeskedést itmellőzöm, Coco is,, hát hogy úgy mondjam,nemannyira korszerűmodern és jövőbevezető. És én is pofázok itt,miközben semmivel nem vagyok különb.

De mondjuk vállalj 5-6 gyereket, egy 6 gyermekes családmodell nemcsakhogy olcsóbb fentartású,mint az egykés-kettecskés,de

csak hát:
Milyen társadalomba kerülaz a "rakásra szart gyerek" ? Vagy odaadod őket a társadalomnak és akkor, ha oiropid,megy a lecsóba,ami ma az oiropid társadalom, vagy lakatlan szigeteket nevelsz belőlük és mégbeszélgetőpartnert sem talának majd.

Aloig találok több,mint 3-4 gyerekesmodellt,ahola gyerekeket ne ragadta volna el a marketting picsatársadalom és a véleménydiktatúra

Coco néni 2021.03.17. 08:46:16

@Frick László Intézet: MUTATOK neked egy egyszerű összefüggést pl
emeljük fel roppant hirtelen a nyugdíjkorhatárt, és rögtön kivontuk a forgalomból a MAgyar Anyák legnagyobb logisztikai bázisát, a nagymuttert.
Drágám, nagymami nem tud a gyerekkel otthon maradni, mert MEETING lesz. Nagymami a picsába kívánja már ezt az egészet, MEETINGGEL, projektekkel, stb. de ha beledöglik se mehet el hamarabb nyugdíjba, hogy vigyázzon az unokákra.

Frick László Intézet 2021.03.17. 10:21:51

@Coco néni: A nők 40 év után és egyébként is hamarabb mehetnek nyugdíjba.

Imádjátok a Bezzeg Fejlettisztáni Példákat, hát pl Bezzegisztánban nem tudják annyira későn már nyugdíjba küldeni az embereket, hogy azok szeretnének is nyugdíjba menni,pl Märchenlandban egy speciális nyugdíjba szokatási programban a nyugdíjasnak szabad visszajárni dolgozni a munkahelyére egyre csökkenő munkaidőben, azt hiszem,kb a 6-ikévben van heti 6-8 órája még,amiben szabad bejárnia.

Valamint aposztszocialista országok közül, Ossi LAnd nem számít,mert azt is ugye a "szorgalmas" Wessi-k tartják el
tehát posztszocialista viszonylatban a magyar nyugdíjak duplák és triplák.
Az oroszoknálmost inog Putyin maradék respektje,nem a populista naródnyik sovén navalnij, hanem a nyugdíjkorhatár emelésemiatt,most 44444 Ft az egyennyugdíj Oroszországban és majd lesz az 55555 maiFt-nyi Rubel és nagyon sokálesz még egyszer majd 66666 Ft-mnyi.Ésígytovább,mármegint azzal jössz,amit az újságjaidban olvasol.

Nyugdíjfizetésekkor a milyen korcsoportokra jellemző termékek fogyása ugrikmeg, annyira ééééheznek a nyuggereink.

Frick László Intézet 2021.03.17. 10:23:50

@Coco néni: Ha a Jók ésIgazak kormányoznának,akkor bezzeg úgy nemlenne baj a nyugdíjakkal,ahogy ma már nincsen hajléktalanprobléma Budapesten, azt a keveset Orbán csinálja, viszont Karácsony személyesen gyógyítja a két kezével meg azt a minyurka kevéskét is.

Gyakorlatileg már ezért érdemeslenne orbántváltani,mert várhatóan annyira nem lenne semmi sem baj, ahogy már Budapesten nem az, főleg, ha Orbán annyira marad, hogy azért ellenzékben meg ugye volt az elmúltikszév.

Frick László Intézet 2021.03.17. 10:25:24

@Coco néni: Ha már az újságjaidnál tartanak,még az Európai Béreket és Európai Nyugdíjat kéne ide bevezetni ebbe az országba az alanyi jogon járó Európai Kindergeld-del. Akkormekkorát ugrana a gazdaság és a Ft mellé :D

komolyan,most le kell menni jakabpéterbe?

Serény Vélemény 2021.03.17. 11:06:08

@Coco néni: ÉS ezért is ki a hibás?
A patásorbán.

Nem a korfa, nem a feminpicsodiok karriermániája, nem a 1,25 -1,49-es teljes termékenységi arányszám (www.ksh.hu/thm/2/indi2_1_3.html), nem a felosztó-kirovó nyugdíjrendszer,

HANEM?

Orbánviktor.

Coco néni 2021.03.17. 15:17:15

@Serény Vélemény: hanem? talán az ilyen múltszázadban ragadt, fotelmacsó palik, mint te. Talán egy nő nem szeretne egy ilyen faszival együttélni, és gyereket szülni neki, akinél a nők másodrendű állatfaj, meg "feminpicsoid".

Kérdezz meg 100 fő 30 feletti gyerektelen nőt, hogy miért is..mert ő nem akar, vagy nem sikerült egy olyan apajelöltet találni, akivel legalább a gyerek nagykorúságáig el tudná képzelni az életét.

Hogy miért is? Talán mert a palik egy része még mindig azt hiszi, hogy ostobábbak vagyunk.
Ha rajtad meg a potroháson múlna, visszavennétek a szavazati jogot is tőlünk, egy nő ne pofázzon, ne tanuljon, ..."asszonynak kötelesség, lánynak dicsőség" :D
Micsoda feminopicsoid dolog tanulni. Ne hogy már. Nőnek a konyhában a helye, aztán, ha felszed pár kilót,akkor lecseréljük várkonyi andira :D
Mesélj még, egy nő ne legyen önálló, ne legyen rendes állása, és mégis mi a fenét fog csinálni, ha az ő "drága ura" kinéz magának egy másik tyúkot, ahogy a NER-ben szokás?
Minden második házasság válással végződik. És erre alapozzon egy nő, vagy ha nem, akkor feminopicsoid.
Te meg fotelmacsó vagy :D

don Fefinho · http://bunkonyilas.blog.hu/ 2021.03.17. 16:48:40

@Frick László Intézet: Hétvégén lamentáltunk épp bőcsészéttermiségiekkel, hogy a szósölmédiában meg a varázstükörben, mint a világháborúban, elveszett egy generáció.

don Fefinho · http://bunkonyilas.blog.hu/ 2021.03.17. 16:50:17

@Coco néni: Természetes, hogy a macsó palik hibája minden, a nagykislányokkal minden rendben van.

vektortér 2021.03.17. 17:12:41

@Coco néni:
" Talán egy nő nem szeretne egy ilyen faszival együttélni, és gyereket szülni neki, akinél a nők másodrendű állatfaj, meg "feminpicsoid"."
"vagy nem sikerült egy olyan apajelöltet találni, akivel legalább a gyerek nagykorúságáig el tudná képzelni az életét"
Az ilyen nők betegek, szerencsétlenek és szánnivalóak, éppúgy, ahogy azok a férfiak, akiket hasonló hozzáállásra neveltek.

"Ha rajtad meg a potroháson múlna, visszavennétek a szavazati jogot is tőlünk, egy nő ne pofázzon, ne tanuljon"
Ez egy remek ötlet, soha senki nem bizonyította be, hogy a női szavazati jogtól, jobban működne az állam.

"Talán mert a palik egy része még mindig azt hiszi, hogy ostobábbak vagyunk."
Rendkívül aljas férfiak elhitették a nőkkel, hogy az emberi értékek közül csak azok az igaziak, melyek a férfi biológiai adottságaihoz kötődnek : intelligencia, tanulás, vezetés, döntéshozatal, vadászat, erő.
Az így megtévesztett nőket arra használják, hogy olyan munkákat is végeztessenek velük, melyekben minden tekintetben alkalmatlanabbak, mint a férfiak, viszont ezzel lenyomták a férfiak munkabérét, elvették férfiak elől a képzési erőforrásokat, munkalehetőségeket, így a családeltartó kompetenciájukat is lecsökkentették.
A hátránya a dolgonak az, hogy az elférfiasított nő lenézi a nőies nőket és alantasnak tartja azoknak a feladatköröknek betöltését, melyben biológiai adottságaik miatt értékesebbek a férfiaknál: párválasztás, gyerekszülés, nevelés, fiatalok és idősek ellátása, segítése, aprólékos, monoton feladatok elvégzése stb.

Coco néni 2021.03.17. 17:40:17

@vektortér: köszönöm. Ez végre egy egyenes válasz. Másodrendűek vagyunk mi nők, na ez van.
Indíts szerintem mozgalmat, "vegyék el a nők szavazati jogát"
"ki a nőkkel az egyetemekről" satöbbi.
Csak tudod, egy rohadt nagy baj van, úgy tűnik, pillanatnyilag a leginkább sikeres államoknak női vezetője van. Na, erre varrjál gombot. Ja, azt nem tudsz, az női dolog :D
De újra mondom, pillanatnyilag, ha valaki megmenti a világot, az egy magyar nő lesz a vakcinájával, képzeld, ha neki is olyan apukája lett volna, mint te vagy, és még érettségizni sem engedi.
Értem én, hogy te Harcos, meg Vadász vagy magad szerint, szerintem meg egy ostoba balfék, akinek baszta a csőrét, hogy a csajok hamarabb megértik a matekpéldát a suliban, mint te :D

don Fefinho · http://bunkonyilas.blog.hu/ 2021.03.17. 18:17:45

@Coco néni: "Csak tudod, egy rohadt nagy baj van, úgy tűnik, pillanatnyilag a leginkább sikeres államoknak női vezetője van. Na, erre varrjál gombot."

Sorrend. Attól lettek sikeresek, hogy nőket engedtek a felsővezetésbe, vagy azután engedtek nőket a felsővezetésbe, hogy már előtte sikeresek lettek? Mert ugye a nőkre nem jellemző egyáltalán, hogy amíg valós egzisztenciális fenyegetéssel kell együttélni, csendben behúzódnak a büdöslábú hülyefasz mögé, majd az kimegy és agyoncsapja éjszaka a farkast meg a rablót; hanem amikor már minden mumus agyoncsapva és klímás az iroda az ötvenediken, na akkor hirtelen! - ez nem jellemző a nőkre, hanem pont fordítva.

vektortér 2021.03.17. 18:22:29

@Coco néni:
Te tekinted másodrendűnek a nőket, méghozzá azokat, akik nőként viselkednek és női feladatokat látnak el.

A szavazat és az egyetemi képzés értéke is fordítottan arányos a résztvevők számával. Azok a képzések pedig, melyekben többségben nők vesznek részt, annyit sem érnek, mint egy érettségi 40 éve.

"leginkább sikeres államoknak női vezetője van"
Egy államszerveződés szétrohadásának biztos mutatója, ha nőket tesznek vezetői pozíciókba. Még akkor is, ha csak a kirakatba és nem a tényleges hatalomgyakorlásba.
Pillanatnyilag a nyugati civilizáció lélegeztetőgépen tartása folyik. Nagyjából annyira hasznos az (n+1). oltás is, mint egy ilyen betegnek a kórházban.

Coco néni 2021.03.17. 18:51:44

@don Fefinho: @vektortér: bár van egy olyan érzésem, hogy nincs itt ennyi kommentelő, csak EGY (tökegyforma stílus és vélemény...hmm..klónok harca :DD)
Na, szóval egy utolsó komment hosszabb szabadságom előtt egy fb-n keringő kissé közhelyes, de jópofa idézet
tanítvány: Mi a nyugodt élet titka?
mester: Hogy ne vitázz hülyékkel
tanítvány: De ez nem igaz
mester: Igazad van :D

Szóval, minden jót, és mivel lipppsi vagyok mindenki azt gondol, amit akar, és nem kívánok senkit a saját "fehérközéposztálybeli betojt, frusztrált férfi" alapállapotából sem kibillenteni, szóval make america great again, de a bohóc is elvesztette a választást a kellékfeleséggel az oldalán, úgy tűnik, a többség mégsem vevő a fotelmacsókra.
De nem vitázom, szép, vírusmentes tavaszt mindenkinek, jelentkezzetek focibírónak, akkor még a pfizerból is fog jutni nektek :D

Serény Vélemény 2021.03.17. 19:11:45

@Coco néni: hát a fának az éke bonyolultabb gép, mint amennyire te az eszmét tudod futtatni... :)

vektortér 2021.03.17. 19:16:15

@Coco néni:
A női humor hasonló minőséget képvisel, mint a női vitakultúra.

don Fefinho · http://bunkonyilas.blog.hu/ 2021.03.17. 19:23:35

@Coco néni: Természetesen igazad van! :D
Akkor folytatjuk holnapután, az n+1edik mostmár tényleg legvégső egyhónapos sohavisszatöbbetnemjövésed után.

heki 2021.03.17. 22:07:44

@Coco néni: @vektortér: @don Fefinho:
Hú basszátok meg, megy itt az adok-kapok.
Én, mint nyíltan hímsoviniszta, azt kell, hogy mondjam, teljesen primitív szinten képviselitek magatokat.Bocs.
Ha létezik valamiféle konszenzus-féle megegyezés, pl. arról, hogy mit is jelent pl. az a szó, hogy "hatalom", önmaga, mit jelent ez a szó, (Aquinói Szt. Tamás definíciója a tudományos vitáról, ugye rémlik?),
milyen fajta kiterjesztései vannak,
ha ezt próbáltuk meghatározni, akkor lehet tovább vitatkozni.

De ez nem vita volt, hanem hirig.

Jaj.
(Mondom hímsoviniszta álllatként.)

vektortér 2021.03.17. 23:17:01

@heki:
Ha létezik valamiféle konszenzus arról, hogy mit is jelent az a szó, hogy "primitív", milyen "kiterjesztései" vannak, akkor lehet tovább vitázni arról, hogy mi a vita meg a képviselet közötti különbség.

Frick László Intézet 2021.03.18. 07:15:00

@Coco néni: Gyakori tévedése az embernek az,hogy a látás a szemben keletkezik,nem.

A kép keletkezik a szemben.

Az,amit te egyformának látsz ,azt fogod,aztán még olyannak is látod,mint a pestisrácokat.

Mint ismersz,BETEGES autóbuzi vagyok.

Viszont ismereknéniket,akiket annyira nem érdekelnek az autók,hogy a Mercedes-tmeg a BMW-t gondolják felismerni.
Ez a képességük aztán alkalmas is Mercedes-eketmeg BMW-ketkb a 2000-es gyártási évig felismerni.

Más.

Ezt ismutattam neked.Ha az ember cssakúgy szomjas kaja után,úgy inna valamit.De tegyük fel,hogy nemkapinni,estig kibirja,este már a csapvíz is finom ésmégmindig nemkapinni.

Iszonyúsokat kibir az ember vízivás nélkülis, egy átlag pllgáriember a semmitsemivás 20-24-ik órájában elég sokmindent képesmárihhatónaklátni,viszontMÉG körülnéz,hogy látja-e valaki,mitképesekkormármeginni.

30óramúlva eljön az,amikormár a nemiható képe az agyban iató-látvány.

Hát.. valahogy így lehetsz te is a gyűlölt ellenségeiddel,annyira szeretnéd valami hús-véren is kitőtteni,amit a Potrohás látványa a fejedben keletkeztet.

Coco néni 2021.03.18. 17:44:18

@heki: nem a stílus volt a lényeg, hanem a vita / hirig / bicskázás / iszapbirkózás tárgya.
....Kéhlek alássan, a nők azok alsóbbrendű állatfajta - nagyrabecsült uraim, minden tiszteletem az Önöké, tisztelt hallgatóság, tisztelt kommenttársak, szeretném bemutatni Önöknek, hogy a nőknek is vannak olyan kompetenciáik, amiért méltóak arra, hogy szavazhassanak...te ezt komolyan így képzelted?

Amúgy tök mindegy, hogy képzelted, mivel NEM fogok ezen vitázni.

Ha ők így gondolják, legyen, sajnálom a hozzájuk tartozó nőket, és tulajdonképpen, ha most nem csak a pofájuk nagy, hanem tényleg eszerint is élnek, őket is sajnálom, mert nyilvánvalóan egy őszintétlen alsó-felső rendű párkapcsolatban élnek, ami tele hazudozással, titokkal, egymás iránti elfojtott dühhel..de ez hálistennek nem az én problémám, és dumcsizni sem fogok róla velük.

Coco néni 2021.03.18. 17:46:47

@Frick László Intézet: én is MUTATTAM,hogy lehet ugyan az ellenzéket folyton baszogatni, meg engem is, meg belémtömködni olyan szavakat, amiket soha nem mondtam (csuticigány, stb). De ebből normál beszélgetés igy nem lesz, ettől fogva felesleges időpocsékolás.
Na, repülök délnek a széllel....:)PÁ

Frick László Intézet 2021.03.19. 06:46:01

@Coco néni: Ájjjájjjájjjájj.Nem sunnyogunk,mintmármondtam,most mársúlyozzuk a kijelentéseket.

Számok.Adós vagy a számokról,addig nincsen lécc. Tudom, hogyakislányoknaka pozitív diszkriminációszerint bármit szabad,mertaz akármilyüket elkellnéznünklovagiasságból

de a cigányozást,azt nem rádmondtam

valamint szeretnéalevezetést, hogyan lesz a világviszonylatban közepesen,azaz az EU átlag duplájánál járóátoltottságból a mimmehhalúnk.

Annakmeghagyásával, hogy szerintemis káosz van és szerintem ismehetne jobban

de szertnék most egy őszintét, Somogyi Zoltán tavalyi indítójára tekintettel,hogy ha még ennélis jobban sikerülhetett volna az oltás,aPotrohásodra tekintettel,akkor az hogy is?

Ne sunyiskodjálitten,meg játszad a sértődöttet,hanemgyere a vártválasszal, ahhoz kell a bátorság,nem pppááá-t inteni sunyi gyávasággal.

olyan vagy,mint Hannimeg Ripők,idejössz nagy arccal a sok hülyefidesznyikhez

de most itt a Rhodusz,ugorjad csak!

Frick László Intézet 2021.03.19. 06:46:57

@Coco néni: Az Ellenzéket kell baszogatni? Semmit nem kellaz ilyen ellenzékkel csinálni,elég csak kommentár nélkül MUTATNI.

Coco néni 2021.03.19. 08:10:06

@Frick László Intézet: az elején ugye, a fertőzözzek számát kellett más országhoz hasonlítani (mert itt lényegében nem teszteltek, és nem volt papíron fertőzött)
Aztán hogy is volt " a járványvédekezés sikerességét a megmentett életek számában mérjük"
Ma Mo 213 halott
Ausztria (a járvány laborunk 27, és ha visszanézed, hetek óta 22-30 naponta, nálunk 160-200) és a szörnyűűűűjárványsújtottaBrüsszel - Belgiumban szintén napi 25-30 halott
Öröljetek, hogy nem olaszok vagytok, mert százezer halott van (és 60 milliós ország, szorozzál, itt 17 ezer, szorozva hattal, az pont százezer, sőt kicsit több)
azóta az oltások számában mérjük a sikert
ha mondjuk beindul a pfájzer szállítás ahogy ígérik áprilistól, és máshol is felpörög az oltás, akkor miben fogjuk mérni a sikert, ki tud nagyobbat fingani? Igaz, az osztrákok több oltásnál járnak május elején, de a potrohás egy fingó-böfögő versenyen simán lenyomná Kurz-ot.
Már kíváncsian várom, mi lesz akkor a megfelelő mérőszám.
Amúgy meg, kár volt itt ugranom, mert jön majd a válasz
somogyizoltán 44!!!agymosottgyülölködőkarigeri--stb

Coco néni 2021.03.19. 08:12:21

@Frick László Intézet: amúgy te se szökj meg, hogy lehet, hogy karigeri NEM nyithat oltópontot, szombathely sem, de véééletlenül a kormánypárti 16. ker, az igen.Tessék, ugorjál.
Esetleg hazudozhatsz még kicsit a zászlókról, amik ugyan ki voltak téve a hídra (fotóm van róla) de fatornyos kis faludból nem látni el odáig, tehát inkább hiszel a potrohásnak, mint nekem. Ha küldök képet, akkor is nyilván photoshoppoltam.

Frick László Intézet 2021.03.19. 09:35:36

@Coco néni: Senki nem mondta azt, hogy nemnyithatnak oltópontot,én csak a somogyizoltáni logika mentétmutattammeg benne.
Egyelőre nem oltóponttaloltanak, hanem vakcinával.
Így is sokkaltöbb az oltópont,mint az oltani kiadni merészelt vakcina,pl az hír az agymosodáidban, hhogy raktárakban állnaka vakcinák
úgy
hogy azt "elfelejtik" hozzátenni,hogy a "büdös"népektől, a csalókeletiaz EZ VESZÉLYES
amit bátor DK-s orvosok nemótanak azok állnak a raktárakban.

Frick László Intézet 2021.03.19. 09:41:50

@Coco néni: Én nem hiszekapotrohásnak,mert apotrohás szerint rendben megy minden és ezt naponta reklámozzák,szerintemmeg nemmegy rendben minden.

Azt már kitaláltam,hogy Karácsony Gergelyoltana meg szervezné,akkor az kb annyira azonnalmegoldódna,mint a hajhléktalankérdés,de pontosan úgy is.

Ami tényy,olyanok,akik ezt a kis magyar szarferedőt nemismerik,azok szerint,plmáskontinenseken úgy látják,hogy a magyar átoltottság közepes illetvehogy az ónijósátlag kétszerese.

Ennyi,amit elfogadok.
Szerintem nemjól csinálják orbánék
de ha jobban csinálnák,nektek az is szar lenne.Egyszerűen

ésmég egyszer megkérdem

Szerinted apotrohás tudá úgy csinálni,demondjukma már 12 millió ember lenne átótva, hogy az szerintetek jó lehet?

Szerintem semmi nemlenne jó,amit a potrohás csiná'na.

Tegyük fel, hogy a Jóistenke odabassza a LEGO-tmert a magyaronak ezt a nagyidai cigányok cirkuszát kurvára unja ésOrbánnakodaad egy szájsprét,ami 10 Ft viszont 100% védettség,nektek az se lenne jó.

De..megengedem, hogy te kitaláld, hogy szerintedhogy tudnájólcsinálni a potrohás,viszontén magam

ésingyen

nemmint Somogyi

én ingyen itt egy kommentben baszom széjjel a somogyi zoltáni logika mentén.
Gyere.Mondjad akkor.Mi lenne szerinted a jó:

(Amúgy nem Orbán vesziát az oltópontokat meg nem is a csocskái...)(de ne zavarjon,

mert azt már tudjuk, hogy Müller Cecília = A FIDESZ
ez a logikátok mente :)

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2021.03.19. 10:29:14

@Frick László Intézet: nem az, csak ha 4 hónapja, még emberéletekben mérte a sikert, akkor most is mérje abban.

Tudjuk, politikus alapból hazudik, de ha csak minimális önkritika látszana rajta, már jobb lenne, egy kis emberi gesztus, igen, súlyos a helyzet, igen, nem voltunk túl sikeresek a kezelésben.
Azzal együtt, hogy nyilván mindegyik kormány kicsit tehetetlen ebben a helyzetben.

Serény Vélemény 2021.03.19. 11:40:00

@Dinamuki:

Egyébként meg felgerjesztenek egy olyan igényt egy valódi probléma megoldására, ami problémát seholsenki nem tudta jól kezelni, kivéve a legautoriterebb rezsókat, akiknél vagy igaz, vagy nem a jólkezelés.
És ezután azonnal jön a stempli, hogy nemjólkezelte.

Érzed az abszurd fílingét?

Ezzel szemben vannak álproblémák, amikenk a megoldását a jóóldal teljesen jól kezelné. Például a gooloobális felmelegedást.

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2021.03.19. 11:46:26

@Serény Vélemény: sztem ez egyszerű logika: HA a sikert a halottak számában mérjük, AKKOR pl. Németország, de más nyugati államok is sokkal sikeresebbek nálunk. TEHÁT sikertelenül kezelte a kormány a dolgot.

Szorgalmas Gyémánt 2021.03.19. 11:47:55

@Dinamuki: Nem kicsit tehetelten, nagyon.
Beszélgettem erről szakemberrel, azt mondta, a legnagyobb probléma az volt, hogy senkinek sem volt élő tapasztalta globális járvánnyal. akik ők taníottták őt, nem láttak járványt, de még az tanáraik sem. Ahogy Csernobil előtt is volt egy katastrófavédelmi terv atombaleset esetére, na úgy volt az államoknak terve pandémia esetére is.

Az, hogy aki csak tud, menjen karanténba, középkori módszer - nagyjáóbl annyit is ér, mint a középkorban.

A kór terjedése nagyon függ a földrajzi adottásgoktól, a laksosság fegylemezettségétől, a kormány és az önkormányzatok dönétsképességétől, a háttréintézmények tuádsától, felküszéltségétől, terhelheőtképességétől, tenni akarásától.

Ezért felesleges összehasonlítani egy szigetországot a kontinens közepén fekvő országgal, az állandó háborús készültségben Izraelt az elkényelmesedett EU államokkal, az erős közponi hatalommal bíró Kínát az USA laza szövetségi rendszerével.

ORbán és más vezető sem - mofogaj bevallani, a pandémia elszabdult, oda megy, ahova akar, annyi embert visz el, amennyit akar, a rendelkezésre álló eszközökkel nem tudjáuk ennél ojbban kontroll alá vonni. Az idő majd megoldja ezt is, ha addig járjuk az esőtáncot, amíg el nem ered az eső, lemondjatjuk, a szárazság elleni intézkedéseink lassan, de biztosan meghozták a várt eredményt. Így lesz ez a lockdown szabályok utólagos kiértékelésével is.

Coco néni 2021.03.19. 11:52:58

@Frick László Intézet: "nem oltóponttal oltanak,hanem vakcinával" szó szerinti idézet a nagyvezértől, Pestisrácok színvonal :D
Amúgy meg, akkor a 16. kerületben miért lehet, és máshol miért nem?
És Karigeri se hülye, igen, tudja, hogy vakcinával oltanak, de bazzeg nem mindegy,hogy bemegy a 86 éves a kórházba, ahol elkapja a vírust, mert egy szűk előcsarnokban várnak 200-an. Mondd, láttál te már tényleg profi felvételek, hogy pl. Izraelben hogy néz ez ki? Csarnok méretű tér, nem egymás seggében állva. Erre kéne az oltópont. De ne, inkább dögöjjön meg mindenki, NINCS fővárosi oltópont, szemétaljasellenzéki szavazóknak. Köpje csak össze a másikat, amíg vár az oltásra, szavazott volna okosabban.

Coco néni 2021.03.19. 11:55:54

@Dinamuki: mi itt nem lehetünk okosak :D
AMúgy tényleg azt nem tudom eldönteni, hogy ezek az állítólag műszaki értelmiségi kommenttársak tényleg ennyire híján vannak a logikus gondolkodásnak és számadatok értelmezésének, vagy amolyan vallásszerűen kötődnek a mostani rezsimhez, és tudjuk,hogy isten sem kérhető számon logikai alapon- szóval melyik változat miatt nem értenek vagy nem akarnak érteni egyszerű dolgokat, amit te vagy én értek.

Szorgalmas Gyémánt 2021.03.19. 12:12:41

@Serény Vélemény: Ha meg napi 20 halottunk lenne, akkor azt fújnák, hogy a kormány hamisítja számokat, várjuk meg a KSH halálozási statisztikáit - és még igazuk is lenne valahol. Ausztria tavaly sem jelentett sok halottat, aztán valamiért mégis megnőtt az éves halálozási ráta ott is.

Serény Vélemény 2021.03.19. 12:18:37

@Coco néni: Van egy szám, valaki szerint az a szám jó. Mások szerint meg ugyanaz a szám nem jó.

Serény Vélemény 2021.03.19. 12:25:21

@Coco néni: A 86 éveseket általában a háziorvosaik oltják.

Coco néni 2021.03.19. 12:36:47

@Szorgalmas Gyémánt:

@Serény Vélemény:
értem, tehát az ugye a te világképedbe nem fér bele, hogy el van cseszve a járványkezelés mondjuk az osztrákokhoz képest, hanem ők ilyen mértékben csalnak, hogy tizedét sem vallják be.
Ott is van napi 200 halott, de kisatíroznak egy nullát a szám végéről.
Az elő sem fordulhat, hogy a potrohás elbaszott valamit, pl. nem tudom, tudjátok-e miközben iskola nincs, totál amatőr, gyerekeknek, serdülőknek szervezett amatőr sportversenyek, ami a csövön kifér, továbbra is mehetnek. Teremben is, zárt térben. Hogy csak 1 példát említsek. Edzések szintén. Zárt térben. Iskola nincs, birkozóedzés, úszóedzés amatőr gyerekeknek van. satöbbi...

3 fő 85 plusszost ismerek személyesen, midhármat kórházba küldte a háziorvos pfizerre. Ahol eléggé sokan voltak. A háziorvos csak kinait kapott - akit én tudok. És 5-10 főt küldhetett kórházi oltásra. Különböző körzetekről beszélek, midkét helyen így volt.

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2021.03.19. 12:47:38

@Szorgalmas Gyémánt: " Nem kicsit tehetelten, nagyon."

még egyszer, pusztán Orbán kijelentését nézve:
"A sikert (mármint a kormányzati intézkedések sikerét) a halálozások számában mérjük."
Ez ugye implikálja, hogy az intézkezések és ahalálozások száma között összefüggés vna, méghozzá szoros, különben nem lenne sok értelme abban mérn.
Tehát arról van szó, hogy pusztán a főni saját szavai minősítik őt sikertelennek.
Ezt legalább kicsit elismerni, ez volna tőle az emberi gesztus.
Ha azzal, hogy "mégsem vagyunk akkora befolyással az eseményekre, mint hittük", akkor azzal.

Serény Vélemény 2021.03.19. 13:03:55

@Coco néni: Figyu, a lányom is mehetne edzésre, meg versenyre ha elengedném. Önmagában az nagyon ostoba vélekedés és viselkedéskultúra, hogy ha valamit leszabályoznak, tiltanak akkor az a baj, ha valamit meg szabályoznak le, akkor meg az.
Nem kötelező elengedni a gyereket az edzésre, nem kötelező elengedni a gyereket a versenyre.
De lehet, hogy van olyan élethelyzet, amikor a gyereknek jobb lenne, ha menne edzésre.

És akkor mi van?

"értem, tehát az ugye a te világképedbe nem fér bele, hogy el van cseszve a járványkezelés mondjuk az osztrákokhoz képest,"

Honnan tudod?

Még nincs vége, majd a vége után lehet szájtépni. A bezzegszlovákok is hogy jártak?

index.hu/belfold/2021/02/19/minden-harmadik-beteg-meghal-szlovak-covid-osztaly_jarvany_mutans_virus_pfizer_moderna_szputnyik_vakcina_matovic_eu/

Szorgalmas Gyémánt 2021.03.19. 13:11:51

@Coco néni: Kicsit fennhjázó ez a mászkai értelmiségi kifejezés,tudom, a tanárok imádják magukat értelmiséginek nevezni, 100-ból 99 an nagy büdös semmire hívja magát annak, de ez most mindegy.

Szóval a műszaki világban eredményeket élerni képes emberek tisztában vanak azzal, hogy a számítás célja nem a szám, hanem a tisztánlátás, ám ha a számítási módszerek eltérőek - márpoedig eltérőek, minden állam azt számolja be covid halottnak, akit akar, akkor azokat összehasolítani csak igen nagy fenntartásokkal lehet. Elég ránézni a szlovák jelentett számokra meg az időszakos teljes halálozási növekményre, hogy lássuk: a jelentett számok köszönőviszonyban sem állnak a valós covid halottak számával.
Sőt, ezek az emberek arra is képesek, hogy pusztán a számokat lássák, hanem a számok mögött álló folyamatokat. Ez a vizuális ábrázolása annak, hogyan söpört végig a járvány, hónapról hónapra lebontva:

ec.europa.eu/eurostat/statistics-explained/index.php?title=Excess_mortality_-_statistics

Az kormányzati adminisztratív intézkedések mellett figyelembe kell venni a földrajzi fekvést, az időjárást és klímát, a társadalom fegyelmezettségét, általános egészségi állapotát, a háttérinztémények felkészültségét, terhelhetőségét, az ott dolgozók morálját, hozzállását, munkabíró képességét osk más mellett, és a nem mérhető, fel nem deríthető, nem modellezhető faktort: a szerencsét.

De ez objektivitásra való törekvést, higgadt fejet, kiritkus gonodlkodásra való akaratot és képességet igényel, az "Orbán miatt meghalt napi 200 ember" -szerű populista mémeket viszont bárki képes ismételgetni, akár a titokban kinyitott zugkocsmában hőbörgő proletár is, három sör meg két feles után, akik között sajnos nem egy gépészmérnök, villamosmérnök, található. Együtt piál a gyerek osztályfőnökével.

Coco néni 2021.03.19. 13:12:49

@Serény Vélemény: lásd fentebb Dinamiku kommentárs véleményét.

És ezzel ki is léptem a vitából, mert nem lehet itt olyan szám, statisztika, vagy olyan intézkedés, amit te elfogadnál, vagy éppen elismernéd, hogy hibás.

És már százszor elmondtam, nekem ezzel semmi bajom, de szemellenzős, sakkvakságban szenvedő fanatikus potroháshívekkel eléggé uncsi a dumcsi.
A te véleményed a sajátod, oké, legyen, csak ne kelljen nekem erről beszélgetni, mert értelmetlen.
Megmentett életekben mérjük a sikert. Ja, mégse. Ha szarul állunk ebben, akkor valami másban.
Nem tudom, felfogod-e,hogy a mai 213 halott az a tavaszi lombardiai állapotokat idézi, csak éppen akkor még fogalmuk sem volt, mi ez az egész, hogy lehet kezelni, se gyógyszer, se oltás, se módszerek nem léteztek. Azóta eltelt egy év, lett valamit érő gyógyszer, állítólag másfél millió ember átoltva, az orvosok is képbe kerültek - és bezuhanunk egy ilyen mélységbe.
Te pedig meg tudod magyarázni.
Oké. Önbecsapás. De tudjuk, hogy a vélemény szabad, jogod van hozzá. De beszélgetni nem fogunk róla, mert értelmetlen.

Serény Vélemény 2021.03.19. 13:23:36

@Coco néni:

www.ksh.hu/docs/hun/xstadat/xstadat_eves/i_wdsd006b.html

2011-ben összesen 128795 magyar halt meg a fenti statisztika szerint.

Általános iskolai feladvány: átlag hányan haltak meg naponta?

vektortér 2021.03.19. 13:37:26

@Dinamuki:
"HA a sikert a halottak számában mérjük, AKKOR pl. Németország, de más nyugati államok is sokkal sikeresebbek nálunk."

Ez baromság.
Ha megnézzük pl. a jól elrejtett belga halálozási statisztikákat, akkor kiderül, hogy Ajrópa szívcsakrájában 2019-hez képest 2020-ban 16,3%-kal nőtt meg a lakosságarányos halálozás, a megelőző 10 év átlagához képest pedig 14,4%-kal.
Ugyanezek az értékek itthon 7,7% illetve 9,1%

Coco néni 2021.03.19. 13:37:35

@Serény Vélemény:
www.portfolio.hu/gazdasag/20210120/friss-adatok-mutatjak-a-koronavirus-miatti-tobblethalalozast-466100

és részemről tényleg lezárva, mert nem tudom eldönteni,hogy valóban ennyire nem érted a számokat, a stat-t, és a számok értelmezését, vagy csak adod a hülyét.

Serény Vélemény 2021.03.19. 13:49:10

@Coco néni: "Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött."

ODA fentre én a KSH hivatalos statisztikáit linkeltem be. Tényleg nem érted, hogy ha én valaminek utána akarok nézni, akkor az adatforrást keresem meg, és nézek utána?

Serény Vélemény 2021.03.19. 14:15:42

@Coco néni: Natehát:

www.ksh.hu/docs/hun/xstadat/xstadat_evkozi/e_wnh004f.html#

Ezek a heti, halálozási statisztikák, a kék számok valszeg a nem végleges adatokat jelentik.
A heti adatokból való munkát nem szeretem, mert az iso-hetek összehasonlítása nagyon nagy szopás tud lenni, van amikor ugyanazon az (iso) héten egy évben négy munkanap van, más évben három munkanap, és még az is lehet, hogy öt, vagy hat munkanap. (Azért iso, mert az iso 8601 szabvány szerinti hét számozást jelenti)

(Tehát öreg rutin: amikor heti számokról van szó, akkor mindig meg kell nézni a munkanap-szünnap arányokat is, és a következtetést ezen tényezők figyelembe vételével kell levonni, -- ha szükséges -- mielőtt hasraesünk.)

Tehát:

1 3 054 2 609 3 127
2 3 090 2 586 3 111
3 3 037 2 582 2 924
4 3 234 2 720 2 747
5 3 384 2 800 2 727
6 3 263 2 635 2 690
7 3 034 2 750 2 694

Az első oszlop az iso hét, a második a 2019-es heti halálozási statisztika, a második a 2020-as, a harmadik pedig az idei. (A szóköz pedig az első számjegy és a további három számjegy között pedig az az ezres szeparátor. A számoszlopok között eredetiben tab van, nem tudom, hogy ez hogy fog megjelenni.

És főleg nem tudom, hogy 2019-ben miért volt az év elején magasabb a halálozások száma, mint 2020-ban?

Serény Vélemény 2021.03.19. 14:18:43

Oké, akkor megpróbálom máshogy, bár a ezek a fontok nem szeretik a szóközöket:

1 3054 2609 3127
2 3090 2586 3111
3 3037 2582 2924
4 3234 2720 2747
5 3384 2800 2727
6 3263 2635 2690
7 3034 2750 2694

Szorgalmas Gyémánt 2021.03.19. 15:23:46

@vektortér: Na ez az, amit ők nem akarnak látni.

Szorgalmas Gyémánt 2021.03.19. 15:31:04

@Dinamuki: ORbán hetne kétszer-háromszor szokott megbukn,i már 11 éve folyamatosan.

Várjuk meg a végleges halálozási statisztikai adatokat, ne a most lejelentett, eltérő metodikával megállapított COVID halottak számát hasonlítsuk össze.

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2021.03.19. 15:33:22

@Szorgalmas Gyémánt: nem, nem megbukásról van szó, hanem a személyes integritásról, minimális önkritikáról stb.

Szorgalmas Gyémánt 2021.03.19. 15:42:04

@Dinamuki: Ilyen tulajdonságokat felesleges elvárni egy tömegdemokráciában győzni akaró politikustól. Én az ellenzékiektől sem várom el, a tömegdemorácia temészetes működése, hogy a Gyurcsány ellen létrejövő erők Gyurcsánnyal lépnek szövetségre.

Szorgalmas Gyémánt 2021.03.19. 15:49:33

@Coco néni: "ők ilyen mértékben csalnak, hogy tizedét sem vallják be."

Simán előfordulhat, az ostrákokból én mindent kinézek. Meg az is lehet, hogy a vírus epicentuma mozog - és most éppen errefelé tombol, függetleül attól, hogy éppen mit zárunk be/nyitunk ki. Érdemes a megyei lebontásokra is figyelni, vajon Nógrádban mindenki edzett a zárt teremben vagy túl közel van Szlovákiához?

Frick László Intézet 2021.03.20. 07:59:08

@Serény Vélemény: @Dinamuki: @Coco néni:

Azt hittem,nemkell erre a témára visszatérni.
A RetekKlub riportotkészítet a KSH szakembernőjével,aki a RetekKlub kameráielőtt elemezte az adatokat.

Ez az elemzőrész az,amiúgy járt aztán,mint a hossszúhajúlány a csürhe előtt fent a Nagy Ház lépcsején a széttért karjaival vagy Kruzslicz Dávid az élőegyenes RTL hiradós riportjával arról,hogy a "rendőrlovas"roham a csürhét belenyoja az Astoria felőlérkezőkbe vagy pl az, hogy a székház ostromakor az orbángecihadak nem ostromoltak, hanemmessze és egy körtálltakés csak rendőrtmenteniléptekki az égő vízágyúbólmeg ilyesmi.

A KSH szakembernője a hűűűjjjeeeeepicccsaaa azt hitte, hogy majd a magyarokkurva istenének az a fasza is kíváncsilesz az ő dumájára

amibőla portfolio az index a telex a Retek a felkonfban,Iszos Julis ésPijolósJoli,Bangóné,a 168óa,a Népszava,a 444, a ATV a EW a NYT a WP és az Euronews meg nem is sorolom,amelyikrészletet,azt viszont azóta is erősíti a Somogyi ZoltániLogikamentében.

Különös tekitettela svédmodellre,amiben,mivela 80 éves vagy isősebb koronavírusost fel se vehették a kórházak,így meg is hallhatott anélkül, hogy a koronavírusossága a statisztikákba kerülhetett volna

egy mennyivel is egészségesebben a magyarokénál,és élő svéd bezzegtársadalomból?

Hihhhhhhetetlen,deamagyar halálozási adatokról,ha szánnok rámásfélórátmeg befizetek az RTLmostra és ilyesmi,akkor akárvideót ismutathatnék,hacsaknemúgy járt,mint a Kruzslicz riportja járt.

Frick László Intézet 2021.03.20. 08:03:57

@Dinamuki: @Szorgalmas Gyémánt: @Coco néni:
Müller Cecilia,aki a FIDESZ ugye,ezt tudjuk,egy éve is minden napelmondta,hogy a tényleges adatok többek.Aztán sorban mindent elmondott. Sokész nemkellahhoz,általánosiskolaalsó tagozat ésszámtan, hogy ha valaminekamegbízhatósága 60 %--az mi.

Ott a "Kétéves Koronavírusos Gyermek!4!4!4"

példája,amikor azmárnemtudott hír lenni,hogy a megismételt és a vértesztek negatívak lettek.

Beszéltemmost valakivel, aki elkezdett nekem szlovákozni, hogy a szlovákok aljasabban csinálják,mint amagyar politikusok,most

engem

ebben mi vígasztaljon?

Az se vígasztalt,hogy az amerikai sajtó,amire 2015-ig valamennyiremég felnéztem,Trumpkörülle tudottmenni Somogyi Zltán logikájamentének aleges legalja ruskójába ésplRákosimeg Sztalin típusú agitációtfolytatottésmost mnár népnevelőfilmsoropzatokis vannakszovjet stílusban,de amerikából.

Frick László Intézet 2021.03.20. 08:06:04

@vektortér: @Dinamuki: @Szorgalmas Gyémánt: @Coco néni:

Van nekem egy adu ászom,Karácsony Gergelyt ábrázolja nagyterpeszben,ahogy oldjamegfelé a hajléktalankérdést vagy a kilakoltatást összuzammen a Szabad A Fővárosban,viszont csakis a Szabad A Kerületek-ben,tehát az ellen rosszpélda Soroksár.

nem kell itt szarozni AZONNALjólesz minden,ha Karácsonyt az élére rakom.

Coco néni 2021.03.20. 08:44:52

@Frick László Intézet: csak egy rövid kiegészítés
Iszós Julis meg Pioloós Joli az inkább a TV2-nél van, tuggyukkit kellett levenni egy időre, mert vattásan beszélve vezetett hírműsort, de nem is csodálom, nekem kéne egy TV2 hírműsor szövegét elmondani, én sem bírnám pia nélkül :D

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2021.03.20. 12:38:10

@Coco néni: Dudi mindenhova kirakja a momentumos képviselők röhögcsélős GIF-ét... hát Orbánról is lehet, szájnyalogatós, nyakkendőhúzogatós, meg egyéb vicces képeket betenni, de az ugye rögtön orbángyűlölet és orbángecizés :-)

Frick László Intézet 2021.03.21. 06:00:49

@Dinamuki: Bocsássmeg...márt miért lenne az? Ha én szerkeszthetném a gov-pont-hutmeg amisziszterelnök mindenféle platformját,ezekkela faszagifekkel nyitna.Bolzanária,ugye.Sőt,ennyiközpénzből,amit az Orbán APO-ra elégetnek, valaki elrepülhetne SaoPauloba megérdezni errőla Bolzanáriáról, hogy az autokrácia Bolsanaro féle változata hogyan is fest Brazília diktatúrájában.

Ez itt egy nagyon-nagyon ősi vita @Coco néni: emlékszik rá, hogy mióta folyikitt a vita arrl, hogy ha 4444forrásbanmutatják ugyanazokat a vicceseket,akkorén ismiért nemugyanazokat mutatomésmég azt semmondhatoma látogatottsági adataimalapján,hogy 4445-iknek,merta 102971-iklennék,aki ugyanazt mutatja.

Valószínűleg és ezek szerint miattam nincsen győzelem, hiszen hamégén is Európa VezetőProblémáitmutatnám:

1. Autokratikus diktatúraaz Európai Únióban:Orbán.
2.Oltássovinizus az Únióban (ez egy kis etimológiai baki,de csakfolytassam,ugye?) Orbán.
3.Orbán miatt nem beszélhetünk Egységes Fellépésről A Járvány Ellen.
4.Orbán szopja Putyint,miközben Erdogán.
5.Megtisztult az EPP de még az EP koszos: Orbán és bandája miatt.
6.Európapéldát tudna mutatni az Emberiségneka járvány elleni védekezésben,haOrbán nemlenne.

EzekmaEurópalegfőbb problémái ---ööö...kitegyem posztban is?

Szorgalmas Gyémánt 2021.03.21. 23:52:05

@Frick László Intézet: Ez egy idő uátn elég szórkazotató. Ha Orbánnak egyk is szerencséje lesz, az Unió széthullásának felelősségét neki fogják a történelemkönyvek tulajdonítani.

Frick László Intézet 2021.03.22. 07:26:09

@Szorgalmas Gyémánt: Nem szerencse kell hozzá,enyit már most jólismerünk a 2030-as évek sajtójából és előre.

Orbánra újabb megsemmisítő csapástmért az EU,jól van,ugyan őkszerződtek,deamennyiségeket a tagállami vezetőkhatároztákmeg ésakkora vakcinamennyiség a főszám,nem az,hogy az EU aláíróinakköszönhetően Karácsonyra se érkezik meg. Kurz bölcsességével: Lehet,hogy Január-ra végzünk az oltással,de legalább az Európai Gyógyszerügynökség által jóváhagyotakkal.
süti beállítások módosítása