Szerintem maga Munk Veronika sem képes azt már feltételezni,hogy a címlapról bármit megnyitván el is olvas az a sok büdös parasztya.

"A bíróság nem igazságot szolgáltat,hanem jogot."

/jogász gólyatábor beszokató poenja a velkamitalok mélységében/

Hacsaknem sajtóperről lenne szó  -s ezzel már el is jutottunk a sejtésemig:

Orbán közpénzégetésből fenntartott un "tanácsadó" külsőscégei alkalmaznak annyira nagyon fiatal naívra sminkelt  kislányokat,akik ugyan soha el nem olvasnának semmit,viszont a jóvoltukból bukja ela FIDESZ az összes sajtóperét.

Ugyanis

az Index Móccer szerint a megnyitott cikk utolsó harmadának az első mondata szokta megcáfolni a figyelemfelhívóan hazug  cím ésa beugrató hamis állítását.

Ezt már csak a Századvég meg hasonlókutatók fiatalmunkatársai és Vejkey Imre nemtudja.

ilyenekreegetikakozpenzt.jpg

Azt hinnéd,hogy Timike,a sikeresnek kitalált divatdiktátorcsajszi a Barátok közt-ből,mi? Hát,majdnem...

 

"---és 0 elveszített sajtóper!"

/Retek Klub,Házon kívülpropagandaműsorönfényezése/

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr7116460612

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vektortér 2021.03.14. 13:50:34

Amiatt nem a butuska kislányokat kell elővenni, hogy a jogászok/bírók a hazugságot nem tartják hazugságnak.

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2021.03.14. 15:06:26

Meg a bírók sem a legokosabbak közül kerülnek ki

Dr.Koós Alajos 2021.03.15. 06:28:13

Mert a jók és igazak sajtaja nem veszíthet pert Magyarországon?

Mitől független a bírói hatalom? Ha a kormány nem adhat utasítást arra, hogy milyen ítélet szülessen, az függetlenség már? Nem jár a bíró társaságba, ahol a hivatali munkája iránt is érdeklődnek? Nincs neki telefonkönyve, ahonnan felhív időnként valakit, ha el kell valamit intéznie? Csak egy hatalmi központ létezik egy országban, a kormány kezében tart minden szálat?

Csak tippek, hogy mi minden lehet a háttérben, mert nem tudom persze, ezt sem tudom.

Frick László Intézet 2021.03.15. 07:32:34

@csillagkúll: Kedvencem az a vérszocialista bírónő,aki annyira nyilvánvaló elfogultsággalőrjöngötta bíróság (tehát aper) vezetése helyett,hogy a véle egyelhivatottságú,őt személyesn is kedvel egyvéleménnyel lévő felügyelőtestületénekkellett eltávolítani.Amit mindig ismutatok,hogy orbánékkal szemben a szocialisták pompás HR-esekés van arányérzékük.

Valamint egy anekdotaaDr B.szárügyvégoligarchiáról.Az öreget már senki nemértette, hogy aa cégmiértküldi tárgyalásokra.
nos azért apillantásért,amiminden bírótkivételésoldaliságára,elhivatottságárameg akármijére is tekintet nélkülelfogott, ha ránézett, a vádlottügyvédje a Dr Öreg B.akkor az lesz,amit a Dr B cégakar,hogy legyen. Az öreg üldögélt,szunyókált ..itt milliós óradíjakról van ám szó. De egyben ez mindent elmond Filemileország jogállamiságáról is. Ha már a FIDESZ-nek nincsen annyi minimális egykorimaradékesze tényleg fiatalkorából,hogy Pápai Gáborművészetével szórakoztassa az EP-t.A rajzokat mindenkiérti. Ha rámondják, hogy a Bornyúszájú Néni a rajzon a FIDESZ [=bolzanáródiktatúra],azt meg elhiszik.

A minaptalálkoztam egy érdekes esettel,amiben, rövidleszek,a hatóságiorvos elmondta a büdös parasztnak,mellyire a kurva anyjába mehet el,hiszen nemvolt arra példa, hogy a Magyar bíróság valaha egy akárvidéki hatóságiorvos véleméynével is szembe mert volna menni.

namost..nem tudom,ismered-eaLétezőPénz -neknemaKÖZGÁZ értelmét, hanem a Dr Prokopp Dóra-i Értelmét.

6 Millió Ft meg Dr Helmeczy és az ilyen és ennyire öntelt un "hatósági orvos"-ok elmehetnek orvosszolgáltató cégekhez,akiköregotthonokba szerződtetikőket többnyire agnoszkálni.

Dr Helmeczy arcképérenam adoklinket,mert nem hiszem, hogy hányásálló lenne a tableted. Vagy a telókád vagy mid.

Ja,majd a hatósági orvos-ra keress itt rá, ha ráérsz. [->orvoslátogató orvos]

Frick László Intézet 2021.03.15. 07:33:57

@Dr.Koós Alajos: Van még egy másik jogász bonmot a tényekés a bíróságokiszonyairól,de azt most nemidézem,úgyis ismered. Valamint olvasd el ,légy szives, ideföl Dr Csillagkúlli-nak írt hosszúkommentemet.
süti beállítások módosítása