"A bíróság nem igazságot szolgáltat, hanem jogot."

/alap vicc jogi gólyáknak a gólyatábor beszokató óráiban/

A tipikusan magyar, ennek ellenére azonban  oirópai színvonalú a  történet, amivel most foglalkozom, valamint alulmúlja a Sárli Bunkó szintjét.

A béka seggére,ami a Sárli Bunkó színvonala,néz föl szőlősavanyálló irigységgel egy űrbélű a gennyes fostban bugyborékolva.

És már megint az önképe szerint kereszténydemokrata naív butaság támogatásával,amit ebben a történetben most Vejkey Imre képvisel.

Ha amúgy Sárli 'Ebdósan viccelődnék,akkor ennek a bejegyzésneka címe ez lenne:

Minden idők legnépszerűbb zsidó rabbiján gyártott antiszemita szarviccet a Népszava firkálója!

 

A Názáreti Rabbi, Jószéf Asztalos, vagy ahogyan a Szent Korán-ban nevezik, Az Egyetlen Sikeres Próféta Mohamed Előtti Időkben Mária fia ugyanis rabbi volt és a keresztfára szögezvén sem igen   tisztában azzal, hogy erről a T alakú kivégzőeszközről  majd vallási mozgalmat fognak elnevezni.

 

Az antiszemita Népszava a közismert,világhírűvé lett zsidó reformtörekvést,mint betegséget állított be megveszekedett gyűlölségében már szezonszerűen, Müller Cecília fazonjába abúzálván.

"Izraeli kapcsolatitőkénken csak annyit kopogunk le, ravasz ujhelyiséggel azonban a részletekbe föl nem menően,  hogy zsidó rabbin gúnyolódott a Népszava és Izrael Állam garantáltan tiltakozni fog. Ezzel párhuzamosan megírjuk a New York Times [Europian Onlone Version]-nak és amikor erről tudósít, azon hülyerékázunk, hogy  megírták!4!4!"

Gyakorlatilag a Magyar Ellenzék-ben egy olyan művelt ember nem akadt, aki rámutatottvolna, hogy azért a firkának is nehezen nevezhetó, csak a szövegétől valamennyire szar viccbe számítható számalmasan nyomorult önkielégítésre köszönettelugyan, nem szorulnakrá a Jók és Igazak de főleg Gáncstalanok.

 

Vejkey Imre felült a provokációnak és jól kiszámítható módon bíróság elé vitte az ügyet, éspersze ez a bíróság is,a politikai érzeményeitől fűtötten felhőtlenül bruhhaházott a szerintük is viccen. Itt mutatok rá, hogy jogi karra például történelemből is kéne felvételizni. A XX.század elsőfelében,ha valaki jogi egyetemet végzett,megalapozottan gyanusíthatták némi műveltséggel is.

A szar vicc egyik sarkalata a függés,miközben a Názáreti Rabbi-é volt az 1-etlen 1 eset, amikor nem felfüggesztették az elitéltet a keresztfára,hanem pont ez voltaz eset lényege:Szögezték.

birosagiutmint_verreszomjazas.jpg

 

Ha Magyarországon valaki bármit, ami viszont számunkra kellemes,izgató vagy vicces,  bírósági szakaszba utal, az vérreszomjazás. Valamint FIDESZ-bérenc az a bíróság,amelyik nem nekünk tetsző ítéletet hoz.

 

tudatlantahofirkajaa.jpg

Ha ez az igazmondás az álkereszténységről, akkor ezentúl  csuhájj minden álkereszténynek és akár bordélyokat is nyithatnak a templomokban.

Bármennyire & egyébként említésre ugyan  nem lenne érdemes ez a szánalmas tahóság -valaminek az illusztrációjához mégis pompásan alkalmas.

Foglalkoztam már,de nem lehet eleget,a FIDESZ olyan őstehetség-kategóriás és a szándékuk ellenére is az Ellenzéknek permanente jószolgálatos  barmaival,mint Pócsképviselő vagy Boldogképviselő. Általában a magyar politikaiélet olyan lelkinyomorultjaival,mint a szintén őstehetség Bangóné. A kis különbségekkel,amik a FIDESZ barmainak vadász gummicsimmáiból áradó lábgáz, ami Bangóné vagy Kórozs Lajos esetében a változatosság kedvére a szájukból gőzelg föl.

 

Ha-amennyiben Müller Cecília = FIDESZ álkeresztényei, ezt elfogadjuk "a mérleg" egyik serpenyőjébe ,attól a firka még mindig nem lesz karikatúra. Az alábbi képen látható fostartály tudatlan taplótahó ugyanis a Sárli Bunkó béka segglyukáig vágyott fölérni.

nemhajlandofelniatudatlantaho.jpg

Bár egyébként mitől kéne félnie? Fosnak is híg fostból  soha nemlehet geci attól, hogy gennypászmáktól szálas, sőt. A Napirajz firkálója szintén nem tud rajzolni, valamint a skiccei csak a szövegeiktől képesek ritkán karikatúraszerűen is hatni, azonban a Napi rajz szánalmasa annyi arányérzékkel rendelkezik, hogy nem számít a Sárli Bunkó világhírére valamint legalább a színekkel takarékoskodni képes.

 Orbán álkeresztényeinek a náci bolzanáródiktatúrájában civilbátorság-ba számíthat büszkén tudatlan és gyűlöletbe belebetegedett ostobának lenni. Próbálna meg a képen látható gennyedt szellemiürüléke az Ellenzékünknek olyan KereszTYénfundamentalista Antipápista Nemzetállamban,mint az Amerikai & Egyesült,pl  egy kereszTYén gyülekezet előtt Jézussal szerinte viccelődni,bár ugyanott, vagyis az USÁ-ban vannak mohamdeán közösségek is,amik Jézust, Mária fiát a Korán alapján tisztelik arra,hogy a büszke semmittudónak ingyen alakítanák áta fogsorát az orrsövényén keresztül koponyaalapnak,ammen.

A mai magyar Ellenzéknek annnyi a szerencséje,hogy az egykor liberális és Fiatal,korai szakaszaiban foltonkint Demokraták kihízták akoponyaűrükből a maradék humorérzéküket is. Ha ugyanis csak egy icipicije maradt volna a "FIDESZ"-nek az Igazi-FIDESZ korszak jellegzetes humorából,ma a céghálózat,a Kormánya és Orbán honlapja is egyenesen a mai Ellenzék un "vicc"-eivel indítana,Orbáné egyenesen azzal a Bolzanáróval,aki Alcsút Trump-ja és Duterte,miközben Kádár és Cigány meg főleg,tekintettel a banánköztársaságra, Varacskos Maradona is.

Sokan hiányolják a FIDESZ válaszreakcióit az Európai Parlament-ben Ujhelyi István és Donáth Anna meg Dr Cseh Katka hazafiak Oirópát felvilágosító munkáira. Szerintem a felsorolt magyar, de egyben annyira oirópai felvilágosultak munkáját nem ellensúlyozni kell, hanem a maradékkal

 

mint ez a csodálatos csárli taplóság is

 

kiegészíteni. Az Európai parlament Jó és Igaz frakciói úgy kénytelenek harcolni a Kárpátok Bolzanáró trampja ellen, hogy az ilyen szintjeivel a magyar nemlétező ellenzéki sajtónak nem ismerkedhetnek meg,plusz a magyar bíróság vonatkozó itélete a bruhuhujával a Kárpátok Aszad Erdogán Szíriájában.

orbanfogyottotvemkilotdrmariasseggeketnyaltesuszitott.png

Dr Máriás is elég pocsék képzőművésznek,de legalább karikatúrának elmegy és szinte föléri a Sárli'Ebdószerkesztőségi hugyáldájának a piszoárját.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr3516460486

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vektortér 2021.03.14. 07:11:03

Csárliék belefutottak az inkvizícióba, amire itt az elmaradott keleten csak igény volna.

Frick László Intézet 2021.03.14. 08:51:59

@vektortér: A netoratáknál az inkvizíció a lincseléssel szintén könnyű,otthonról végezhető internetes munka. Lehetőleg inzterneten elérhető statisztikai adatok alapján. A KSH pont olyan,mint a magyar bíróságok,ha a statisztikai adataitámogatják a propagandánkat akkorpártatlan és jóa KSH hapedig keresztülhúznák,akkor nincsenek is és csalva.

Frick László Intézet 2021.03.14. 08:52:50

@vektortér: Mit tippelsz, Cuomo-nak a jövőhét másodikfelére hány áldozata lesz már?

Frick László Intézet 2021.03.14. 08:59:40

@vektortér: Itt is írtama szerintem csúcsról:

A HBO termke és a világlegtöbb producerű filmje lett alapból 24producere van.

A Nagy Áldozat,akinek a riportvallomása,annyira fellelkesült az polgármester anyikájának rendezett beiktatási műsoron, 3 fellépő volt,hogy elhatározta,a zeneiparból fog megélni és ott is hagyta a Stanford-ot ezért.

Két év múlva kövér,alacsony asszisztensként egy RapIsten-nek vadászott le az utcáról nagyon-nagyon magas,lényegében melletlen anorexiás afroamerikai csajokat lehetőleg büdös [gombás] és legalább 8 1/2 -9-es lábakkal.

Az áldozatok 99,97%-a ilyen csaj, valamint ő,aki kerítette a repper csávónak.Az áldozatok egy része azóta depressziója miatt is dagadtra zabálta magát,legalább 200 Fontot nyomnak.

Zokognunk kellaz önvallomásaláttán,hogy az abúzusnak a mélységei.

Ezt azértmondom,mert sokak nemismerik ezt a művészeti alkotást és ezért abba ringatják belemagukat,hogy a Marylin Manson "botrány"-nálnincsen lennebb.

Pedig volt ésméghozzá már előtte,ez.
süti beállítások módosítása