Annak idején szemernyi részvétet nem éreztem a Sárli 'Ebdo "újságíró"-iiánt. Aki fost kavar,fosba fog fulladni. Megérdemelték,hogy megdöglöttek. Nem sajnálom a megölt és aztán lefejezett francia "tanár"-t sem.  A Sárli 'Ebdo zsírtahó-bunkó tanulatlan párizsiparaszt "karikatúrája" osztán nem az,amivel a szólásszabadság demonstrálható.A muzulmánok között kélt internetes szaósölmediális hisztériakülönben a netokráciával jár, akommunikációs entrópia velejárója és szintén annak az aratása,amit az oiropid faj vetett. És nem vesz még ma sem...nemhogy komolyan,de akár tudomásul sem.

Kigondoltam!-i Részeredmények vannak,Sasha Barom Cohen ügyes  filmes vállalkozó és pénzember  valószínűleg 102 évig fog és jólétben élni. Sasha Barom ugyanis cucijoligijaiérzékkel is rendelkezik,tudós,okos pénzember és tudja, hogy egy ciganológus nem a hevesi szinesfémpiacelosztási vitáik közepette , kaszák,kapák és ásók erdejébe indulel társadalmat kutatni valami fasza nyugat-oiropidilyencélú pályázat örvén, hanemmaradotthon,a szobájában a társadalomkutatókerevetjénésmegelékszik KSH adatokból megbéljóslani,hányéves a taligány.

 

"Köszike TASZ!"

/gyöngyöspatai uzsorások/

Franciaország az oiropidkultúra fénye  -ésévekig lehet az elnökeegy nyilvánvalóan segghülyeés ostoba.Még az sem jön be, hajótakarna és megmutatná.

 

Most viszont ugyan nem tud róla,mégis demonstrált valamit.Azt, hogy Oirópa meg egy oiropidmit tehet és hogyan jár, hapl iszlám  hitűpolgártársainak jelezni szeretné valamiérta rosszallását.

A Megállíjjuk Brüsszelot!nem nagyobb humbug és blöff,mint a"menekültekigazságos elosztása és szolidaritás a tagállamok között" Úgy fog megállni Brüsszel,ahogy valaha is amenekültekigazságosan oszlanakelolyan tagállamokközött,ahová eszüklegkisebb ágába nemállmenni és egy percmaradásuk nemlenne...

Ráadásul még pár év,és a mai merkeliánus-macroni képmutatóan aljas, sunyin  halógató, szőnyegalásöprős "oirópaiértékpolitika"inverzeként a félfasiszta-félnáci tahók inverz reakciói fogják provokálni a muzulmánokat úgy, hogy arra egymacronian seggfej  "oirópai vezető"1-szerűen reagálhat,kussba' lesz és pofa alapállás.

mecca.gif

 

Huszonhétóra nyolcvanhatperc a pontosidő és lennemegoldás,szabadon és nem pedig illiberálisan gondolkodni,összekénemég szedni aliberálisokat,azt a pár valóban zöldet a geci aljaspolitikai kurvazöldek árnyékából

" Liberális Műhely? -azt senki nemfizeti meg."

/vasziljevics jógyerek,444/

huszonnyolcóra,kétszázhetvenkétórát pihen rá a Szabad Szerda népe a globálspekulalista számára megfizethetetlenüldrága oirópai heti 30 órás munkaidejére... ki vágja le az EU másodosztályú nemigazitagállamioiropidnépe helyett a szaros ,ipariállatkínzáskereteiben legyártott hálaadási pulykákat Bezzeganglia Fejlettnépének?

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr9916262326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szorgalmas Gyémánt 2020.10.29. 11:27:08

Elegendő az Evangéliumok vagy Buddha tanításainak egy gyors, rövid áttekintése ahhoz, hogy belássuk, ölni bunkókat is nagyon nagy butaság.

Serény Vélemény 2020.10.29. 12:00:29

Olyan ez, mint amikor attól rettegek, hogy a fiaimat valaki - valamelyik osztálytársuk - nehogy felhúzza a kelleténél jobban. Ui. arra megtanítottam őket, hogy kisebbeket nem bánthatnak. De mi van akkor, ha a kisebb folyton piszkálja őket, és egyszer csak elszakad a cérna?
A kisebb fiam 190 cm magas... vagyis nagyjából mindeki kisebb nála. Ha véletlenül behúzna egy kiscsávónak, akkor az nyolc napon túl gyógyulna. A nagyobb fiam meg még nagyobb...

Szóval az nem a szólászabadság része, hogy addig heccölöm a nálam jóval erősebb gyereket, amíg az be nem húz egy nagyot.

Szorgalmas Gyémánt 2020.10.29. 12:50:21

A nizzai késes gyilkosságokat ráadásul nem lehet felmenteni azzak, hogy provokációra adott válasz volt. A Charlie hebdo ürügy a vérontásra...

Frick László Intézet 2020.10.29. 13:45:43

@Serény Vélemény: Ez a "szótár" eredetileg a szavak eredetiértelmremutatott volna... Olyan izgalmas esetekben,amikor feminimopicsoidok szeretnék mindenkinek megmondani, hogy mi a nő, hogyan a nő,meddig a nő és a power valamint mi az erőszak. A 13-ikévben eljutottunk odáig, hogy az agyatlan ostobapicsaizmusimmérsima reklámüzenet is, az uniformizált szezon és fazonpicsa, van belőlekét, nagyon ritkán háromféle és ezt eltudják adni "senkihez sem vagy hasonlatos és mindenki más" ... tényleg, ahogy mutattam "nincs két egyforma köhögés ezért választhatsz a cégünkkétféle termékéből,tedöntesz" A kötelező warning label-lel persze.

Ilyen háttérben kéne beszélnünk a gyilkosságokról, hogy mimire tanítjuk a gyerekeinket és pl más kultúrákban mit jelent a kés.

Meghalni autóban - pl ötcsillagos töréstesztes s ráadásul gyalogosbarát autók több embert ölnekmeg és halnak benne ezekben,mint a VW Golf II-esek esetében. Nem merik ezt kistatisztikázni és beletorzít az is, hogy a GolfII-eseketmég sokkaljobbképességű(az utolsójóképességű autós) generáció vezette.@Szorgalmas Gyémánt:
Többször is mutattam, hogy az Úr minden ég aláazt a tanítójátküldte,aki szót értett az on ég alatt lakóemberekkel.Valamint: "Ugyanaz a Nap ragyog a Föld egein, az egyikég alatt megöl,a másik alatt életre melenget.

vagyismegvannak a bűnösök:PlMerkel,aki egy mindössze kommunikációs bakit követett el és azótainkább dűt-borít és kártokoz, de nem javít. Most... filozófálhatunkittkétötéves tervnyi időt,amenekültek akkor is arra hivatkoznak, hogy a Tante hívta őket éskész.

Valamint kb 10 év múlva,mert tovább nem tart ez a truvály, amikor az elsőkpakolnak haza,majd arra hivatkoznak,hogy nem ezt igérték nekik.

nem titok, hogy Franciaországban már a második generációarabjaél ingyen,semmittevésben,segélyen ésmunka nélkül,Nem tanul, nem dolgozik,piálgat és drogozgat ésmegvan ennek a "cocijolijogijaji" sztenderdje, hogyan lesz fele-se harmada ha "iszlámismeretek"-ből a radikális késelő.

Hatodikéve bégetjük, hogy ezt így nem fogjákmegérteniésmárlátszik, hogy az erő sem fog használni, a Milka csokin, csipszen meg kólán hájasodott német gyerekből egy ilyen hatot ver le,mint vak a poharat. Természetesen majd az ébredő félfaszista mozgalmak,amikormár a mostani koránkiáltók elveszik erre az emberekérzékenységét ésle se szarják,majd fognak géluggy-gluggy-klánozni 2028-ban,amikor márminek.

Ez az álláspnt sem az egyik,sem a másik,de nem is kap fórumon egy muck lehetőséget sem megszólalni, csak a kétfélelétezhet,a megállíjjúkk és a beengedjük.

Frick László Intézet 2020.10.29. 13:50:24

@Szorgalmas Gyémánt: @Serény Vélemény:
Töltsetek el francia túristák között egy fél napot mondjuk egy reptéri váróban és Allahu Akbar kiáltásokban fogtok kitörni.

Dél-Olaszországban tömegesen lebzselnek a francia munkanélküliek a munkanélküli segélyükön meg a gyerekekre kapott pénzeike, a híg fosnáljobban útáljákőket... ha...DNS térképet készítünk,az általános föld-közi-tengerinélis közelebbi rokonok, a Nápolyi Királyság területén kisebb kamarazenear-vonónyi francia van az emberekben. (azzal is érkezik a seggfej francia,hogy az olaszoknak a francia az általános iskolaikötelezőnyelv,tehát tudják.

Tkp, ha belegondolok, az idült alkoholista drogos angol proletár nem annyira undorító mint a francia közép osztálybeli.

Frick László Intézet 2020.10.29. 13:53:40

@Serény Vélemény: A kisfiad féle 190 centisekből hármat ver le egy magyar 12 éves romongró proletár cigánygyerek. Hogy ütné meg a kisfiad?Kézzel? :XD Egy 15 éves cigány nőt se tudna megütni a fiad, de ha egy kicsit betalálna, nem sok bőr maradna az arcán :D

Wildhunt 2020.10.29. 18:07:16

@Frick László Intézet: erre ne vegyél mérget. Az én nagyfiam alsóban kettőt egyszerre (2 évvel idősebbet) bevágott a szekrénybe. 7.-ban egyet kidobott az ablakon (az kisebb volt még mint ő, de nem állt le). Ennek a haverjának egy ütéssel megrepesztette egy bordáját...
Ja, 2 év aikido, 4 kardvívás. A cigányok gyávák. Csak akkor verekszenek, ha biztosak abban, hogy ők az erősebbek.

Szorgalmas Gyémánt 2020.10.29. 18:29:06

@Frick László Intézet: templomban átvágni egy vénasszony torkát... Nálam nincs felmentve az ilyen azzal, hogy Merkel meg máshogy süt a nap az égen. Persze azon sem lepődnék meg, ha lenne mögötte CICA vagy más macskaféle.

Frick László Intézet 2020.10.30. 07:39:50

@Wildhunt: A verekedésnél van egy olyan szabály,mint autóvala karambolban:Nyugodtnakkellmaradnéstudni,mire számíthatni.
Aromongró dalit cigánygyerek a verekedésben szocializálódik,és az anyja ha imádja,akkor csak kézzel veré és megrúgdossa.
Verés kategóriája a biciklilánc,a csatos szíj vagy a hentes lánckesztyűmeg efféle.

A cigánySZÓRAKOZÁSBÓL vagyis igaz,amit mondasz:tudja,hogy ő az erősebb
viccbőllever hárommagyar parasztgyereket

Meg se tudja a parasztgyerek ütni,mert már 3 éves korában edzették a bátyjai.

Ez Guy Ritchie Snatch -ének a poen-alapja.

Sokféle cigány van,pl az oláhcigányok nem verik a gyerekeiket és egyébként sem erőszakosak. Viszont pla késsel bánnimegtanulnak,pórul járt már olájokkalromongró gyerek,mert kés-ügyben elbízta magát.

Frick László Intézet 2020.10.30. 07:43:32

@Szorgalmas Gyémánt: Ez a rejtély előttem,hogy a CIA céljaimik.Generálták ezt a DemokráciaMegújyítás-át,de..kiállítjale?Mert a hyperkommunikációs booomban beindítani semmi.
Demegállítani?

Más. Annakidején az izraeli-palesztin béke idején..pont akkor jöttek apalesztin (fölösleges) merényletek,amikor az a héjjáknak jólszolgált.

Az öngyilkosmerénylőketimámomok hiszterizálták be,addig stimmel.

Node az imámokat kik bujtották fel?

Annyit kiderítettek az bizraeliliberális oknyomozók,hogy az öngyilkosmerénylőket nem a vallás,meg a politika,hanem a Ft-ba számolva másfélmillómeg a 3 nap SZABAD INGYEN ORGIA csábította.
"lesz 3 nap jóéletem a kilátástalan egész életem helyett és a családomnakamártiroknak járómegbecsülés a sokpénzzel (3 havi zsidó fizetés)

Frick László Intézet 2020.10.30. 07:44:48

@Szorgalmas Gyémánt: Teljesen nyilvánvaaló, hogy Oirópamegsegítésébőlnem fog harmadjárais fellendüölni az USA gazdaságaés
sokáig már nemlehet titkolni a világvezetőpozíció elveszítését.
Miért nem lehet leállítani ezt a Joint Vison baromságot?

Serény Vélemény 2020.10.30. 10:45:22

@Frick László Intézet: Az iszlámban a hívő kötelessége pénzzel támogatni az iszlám közösséget.
Naja, általában ez nem oszt-nem szoroz olyan sokat.
De
a) ha az embernek van egy tucat olajkútja, vagy hasonló vagyona, akkor az már elég sokat oszt, meg szoroz, ha elvárják tőle, hogy a vallási elkötelezettségét így fejezze ki.
2) sok kicsi, sokra megy.

na szóval miközben az ajrópaiak tűzzel-vassal irtják azt a vallást, aminek a jelenlegi elképesztően magas életszínvonalukat és nagyából mindenüket köszönhetik, ugyanakkor főleg a gazdag olajállamok milliárdokkal tömik az iszlám hit terjesztésére szolgáló szervezeteket. Olyan afriaki országokban pl. ahol van némi iszlám háttér, sorban építik a mecseteket, de nem csak afrikában, meg lehet nézni a kölni(!) mecsetet is, (en.wikipedia.org/wiki/Cologne_Central_Mosque) hogy hogy néz ki.

És akkor jön a témába egy kis csavar. Az iszlám ugyanis nem egységes vallás, hanem legalább két fő ága van: a shíták és a szunniták. A kettő ág meg olyan szinten van fasírtban egymással, mint mondjuk ukrajna oroszországgal. Csak még jobban.
ÉS emiatt van egy brutális versengés a síták és a szunniták között, hogy a közel-keleti térség fölötti kvázi uralmat melyik társaság nyeri el? A szunnita államok mostanában nem csak azért békülnek izraellel, mert annyira szeretik a zsidókat, hanem üzleti alapon, és a főleg shíta irántól való félelmükben. Mert amelyik társaság az ummát és a kalifátust összehozza, az nyer.

Szóval az a lényeg, hogy irán elképesztő pénzekkel, és fegyverekkel támogatja a palesztin terroristákat. Ha egy palesztin család akar valamiből élni, akkor egy-két gyerekét terroristának adja, és ha a gyerek ügyes volt, és elég sok darabban végzi, akkor utána a családja életjáradékot kap a hamásztól. És mivel a palesztinok nem olyan gyökér társaság, mint az euro-pi..id "kultúra", ahol a nők már babázni sem akarnak de ha mégis, akkor inkább vesznek egy zsebkutyát, hanem szülnek rendesen, ezért egy-két gyerek elvesztése még nem jelenti a család kihalását, hiszen van még három másik fiú...

Serény Vélemény 2020.10.30. 10:58:40

@Wildhunt: "A cigányok gyávák. Csak akkor verekszenek, ha biztosak abban, hogy ők az erősebbek."

A nemlétező nemcigány nembűnözéssel kapcsolatban a szakértők kb azt mondják, hogy az különbözteti meg, hogy az elkövetés indokolatlanul erőszakos.
Vagyis amíg egy mezei magyar fociultra maximium jól megver valakit - aki esetleg súlyos sérüléseket szenved, egy nemcigány nembűnöző belevágja a kést a szívébe. Amint azt az elhíresült rasszista deáktéri eset is mutatja. Amiben az az érdekes, hogy ha valaki nem gyakorolja, hogy hogyan kell valakinek a szívébe vágni a kést akkor az nagy valószínűséggel nem tudja belevágni pont a szívébe...

Wildhunt 2020.10.30. 12:33:11

@Serény Vélemény: ez inkább bizonyítja amit mondtam. Ha nem hajszolja magát eszement hőbörgésbe akkor inkább menekül.

Szorgalmas Gyémánt 2020.10.30. 13:20:47

@Frick László Intézet: A Hatatalom butít. Ezt Nietzsche mondta. Ezért nem áll ki e az USA.

Wildhunt 2020.10.30. 19:32:40

@Frick László Intézet: nehéz téged olvasni. Az általánosításokat kiütöd valós, többnyire ismeretlen "mutatom" példákkal, ezzel együtt kB. eltalálod azt a szintet, ahol valóban lehet általánosítani... Szerintem a cigányokkal kapcsolatban beragadtál egy valaha valós megfigyelésbe, ami bár már nem működik, de nem váltod le míg nincs másik.

Frick László Intézet 2020.10.31. 05:05:00

@Wildhunt: Melyik megfigyelésem nem működikma már a cigányoknál?

Megfigyeltempl,hogy a cigányokközülmég a romongrók,akik aleginkábbasszimilálódtak,sokkal innovatívabbakamagyaroknál.

megfigyelésem szerint amagyar majd tudja. Majd az űdaóga,milyen ótót veszen. Nem kérdez meg senkit.

Amagyarokpl1991-2003.között bevásoltakóccsókis Cuzzúkiból-mert nemkérdeztek.

Volt vagy kétév,amikor a romongrók vették akis Cuzzúkikat,plcigányoktóltudom, hogy akis Cuzzúkimegyen elolajcsere nélkül(= fáradtolajjalutántőőőtögetvén) a legtovább:90000 km-t.

Viszont a kis Cuzzúki valójában csak 4 személyre lett tervezve. A cigány, ha rossz döntésthoz revidiál és változtat.
Amagyar,az kitart tűzön vízenát GyurcsányMellet,már ronngyákúrta az MSZP-tdemég mindig vannakolyan nagyon öreg MSZP-snénik,akik hisznek Feriben,akik pedig már felismerék FeriMSZP-kúróképességeit,átmentek a DK-ba ésők is kúrják az MSZP-t vagy az Olyan Alyanoszakhoz,a Momentumhoz és akkor Ferit is ordéjják meg a "komcsikat" is.

Autóbuzi vagyok, hozzámmég egyszer egy kurvafuttató-zsaroló-kamatolóis odalépett,mint autóbuzihoz,hogy mondjaek egy nagyon gyors,de nem feltünő csicskaautót,de ne az 1.6 16V Cuzzukit,mert abban csak meghalni lehet,azt kipróbálni,mi a végsebessége,viszont még senki nemvoltképes. (még veszi a fordulatot 220-nál,amikor már nem tapad az útra)

Frick László Intézet 2020.10.31. 05:31:15

@Wildhunt: folytatás

Mivel a cigányok innovatívak...viszont a nagy család az összes törzsnél és kasztnál (kivéve a nyóckeres körtisz és dópeman alakúak) .. elég gyorsan tudnak változtatni.

Plaromongró womanpower (mivel a 12éves cigány nő Woman ..a Girlzpower nemértelmezhető... Az oláhcigányoknál általában a 15 éves nők még szüzek,sőt,17-18 éves hymenileg érintetlen oláhcigány nőislehet... valahol...biztosan (ha a kiválasztott ura börtönben végzi a felsőbbfokú bűntudományi sávokat) .. de attól függetlenül egy 15 éves oláhcigány szűz,az kész nő.

A gyakorlatban,amikormagyar értelmiségipicsával..azaz nagyon okos,de önálló életvitelre alkalmatlan..37-47 éves kislánnyal idáig eljutok..akkor azt hiszi,hogy tud gúnyolódni,meg szarkasztikus,amikorrákérdez, hogy ha ennyire odáigvagyokacigány nőkért,miértnem veszek egyet.

nos a cigány nőesete az,mint amikoregy tökfőzelékbőlfosott 34éves kisfiú
vesz egy ilyen autót
www.hasznaltauto.hu/szemelyauto/ford/mustang/ford_mustang_convertible_5_0_ti-vct_v8_gt_automata-16354928

Ismerek ilyen kisérleteket.. a Facebook előttinkábbazt javasoltam, hogy RErdélyben vegyen magyar lányt.

Egy magyar férfi a cigány nőtekintetében... de már az orrában sem,nem férfi.

Párszor beszélgettem erről cigány nőkkel, az egyikazt mondta, hogy barátnőjénekelfogadna,de... egyszerűen.. számára annyira nem vagyok férfi, hogy a kisfasza ottmarad a tokjában. Romongróul:Nem indul fel a míhë utánam.

Egy cigány nővel milljó olyan rituálé van,amit nem lennék képes megszokni.

Namost..nemis ez a lényeg,amit eddig ebben a hsz-ben írtam neked,a lényeg most jön:

Mutatom a gyűjteményemet egy méglhetési cigány un "jogvédő"-nekés azt mondja,hogyy amúltszázadbóljöttem,sőtPetőfikorából,elképesztően elmaradottak az ismereteim.mertő ilyent nemlát.

Ami igaz,ugyanis a politikaiMŰSORSZÁMOK kivételével cigányt nem látott már 30éve.

Jövöre 11 éve lesz,hogy az index gecikriportoztak egy "Legszegényebb Falu"-ban.Most mutattak nekemegy fészbúők riportot,amiben az abban a riportban olyan aranyos-naklátszó12éves férfiak,immár 50-60 kilóval későbben... egy fasiszta riporter elékerülnek,akiarrólkérdeziőket:
"Honnan jöttetek?"

"Diznilendből"
A 36-37 éves apjuk még így mondja: "Diznyilendbű"

Sokan kétbeszédűek,mint Gáspár Győző amatőrszociológijus és profi tréfamester. De pont fordítva,mint a riportban elkapott fiúk,akik ,ahogy a szögedéiek,amikor hazamennek,a szülői házban,észre sem veszik,de őzésreváltanak

Győzőéknél fordítva van,Bea asszony nagy nyelvművelőés etimológus ésfelvételen kívülotthon akcentus nélkül,helyesen,szépen magyarulkell beszélni,nemazt mondom, hogy a Kazinczy Versenyen elődöntőbe kerülne,de azért az alapszakasznál meg feljebb.

Egyszer egy magyar barátom panaszlta,minden nagyon jó a cigány feeségével, csakegy a baj,hogy valószínűleg nincen az asszonynak soha orgazmusa és a témátmégkörülíróan,plha egy tévésorozatban táma,érintőlegesen-utalóan semlehet fölvetni,dobálni kezdi az edényeket.

Ezt javasoltam neki:
1. próbálj meg a lehetőlegvilágosabb körülményekközött szerelmeskedni vele, hogy legalább az arca fölsejljen a homályban_Megvan?
-Meg!
2. Figyeld meg az arcát..ott,aholrégen a nőkpirosítóvalkikenték.Megvan?
-Meg!
3. Málnapiros két folt az arccsontjain!
-Igen!
4.Na látod,akkor van egy orgazmusa.
-Hú. Jaj! Tényleg!
5. Pótkérdés?
-Jöhet!
Kiköpi?
-Nem...
Akkor meghal érted,annyira szeret.

Wildhunt 2020.11.04. 21:58:25

@Frick László Intézet: Basszus, annyit írtál mostanában, hogy az olvasás miatt nem érkeztem válaszolni... Naszóval:
Épp ezt írtam, hogy MINDEGYIK megfigyelésed működik, de egyik sem ad teljes képet. Tartom magam ahhoz, hogy a cigányok ALAPVETŐEN gyávák. Eddig amelyikkel én vagy ismerőseim verekedésbe keveredtünk (gyerekkorban főleg) vagy tömeggel/agresszióval akart győzni, vagy pucolt. Ebbe illik az is, hogy a legkisebbet küldik kötekedni, aztán ha lecsapod, védik a kicsit. Azt is értem, hogy szíven üt, mikor látod hogy bánnak a gyerekeikkel. Normál esetben igazad van, az átlag "párászt" nem tud akkorát ütni, hogy Ronáldó azt komolyan vegye. Tetszőleges küzdősport viszont azzal kezdődik, hogy megtanulsz EGYET ütni. Amely ütésben benne van az, hogy az összes izmod összehangot mozgásával dobod előre a tested, és ezt az egész impulzust az öklöddel átadod a célpontnak. Ezért van, hogy egy 40 kilós gyerek tud akkorát ütni, amitől csont reped/törik. Ezt a cigány nem tudja, nem érti. Annyit lát, hogy a cingár kis csíra akkorát csap rajta, amilyet az apja sem szokott.

Wildhunt 2020.11.04. 22:50:23

@Frick László Intézet: A bátorsághoz ugyanis kell az, hogy tudod miért nem menekülsz, még ha nem is éri meg maradni. Kell a nyugalom, hogy ha az első ütés után a másik a padlón van, akkor nem kezded tépni, rúgni. A képeidből látszik, hogy látsz példákat, látod az árnyalatokat és a különbségeket, de... Az emberből azt is látni kell, amit mutatni akar magából. Ha csak azt látod meg, aki valójában - nem fogod ismerni. Szabó Magda mellé pld. nem árt Kiss József Lászlót olvasni.
Az érdekes az, hogy te is látod, hogy a cigányok között egyre kevesebb a megkeseredett veszett kutya, de mintha nem látnád azt, hogy ez mennyire halványítja a fent leírt tulajdonságaikat. Persze a cigányfalvakban (50% körül) ez nem látszik, ott állandó és stabil többségben vannak, ott nem látod a félelmet, megvan a kritikus tömeg.

Szorgalmas Gyémánt 2020.11.05. 09:34:33

@Wildhunt: A cigányok kizárólag a náluk gyengébbekkel és még nálik is gyávábbakkal mernek keménykedni. Egy 110kg-os votl katona imserősömnek egyszer kaviccsal dobták meg az autóját, kiszállt, úgy orrba vágta a suhancot, hogy eleredt az orra vére. Jöttek a környekbeli felnőtt cigányok, de nem mertek megszólalani sem.
Egy kocsmáros rokonomtól egyszer védelmi pénzt akartak szedni. Odaálltak vagy kéttucatnyian a kocsmaajtó elé, ő kiment (mázsa fölötti küzdősportot tanult emberről van szó ) , nyakánál fogva felemélte a vezért és a földre lökte. soha többet nem mertek visszajönni.

A cigány a kisebbet, a védtelent, a magányost támadja. Engem öt, minimum 16-17 éves fogott körbe 14 évesen, amikor egyedül mentem haza az utcán, és kiraboltak. Hetven éves nénihez betörni, elvenni 8000 forintját, megerőszakolni és bruálisan megölni, ez az ő bátorságuk.
A magyarok "raszizmusának" ez a fő oka.

Frick László Intézet 2020.11.07. 05:05:37

@Wildhunt: Tartom magam ahhoz, hogy többféle népeket nevez a magyar cigánynakés ezek a népek eléggékülönböznek is egymástól,ez az oka a cigányy-cigány szegregációnak.És,ismétlem:ezt a nemzetiség-közi szegregációtráadásulmegmessi a kasztrendszer, azaz a kasztbéliek a dalitokat ugyanúgy kivetik, ahogy őseikföldjén az Indiák Négy Egei alatt kivetették.

Gyakran találkozom ezzela felületesmagyar parasztimegfigyelésselés ez a magyar parasztimegfigyelés.. sokszorkurvára eltudja magát számítani.

De.. tuod,mit? Elfogadom az alapállítáasodat,miszerint a cigány gyáva.

Azonbanmiért kellene félniepl 1cigánynak, csizmája szárában a késével,pl három kövérmagyar parasztgyerektől.

Elismétlem akkor:
Amit a magyar parasztgyerek Nagy Átszálló Apai Pofon-naknevez..olyantez a cigánygyerek sajátmagánaklekever,amir az iskolában a Híres Pofozkodó Tornatanár lekeveri neki az első csárdást. Gyűjteményeméke az,amikor ez a gyerek a tornaterem falába olyan erővel verte bele a saját fejét, hogy az olyant szólt,mint egy focilabda,pedig beülnemüres.

Más.Menyhelyen ilyen cigánygyerekek, szintén a Menyhely fő Verőembere,afűtő Pistabácsi, a kétpicsa alkoholista rongy semmirevaló nevelőnő felhívta Pistaa bát a verésre,Pista bá szépen megverte a cigánygyereket,mint alovat és az mind a két alkarját röhögve fölvagdalta.

Itt... GYAKORALT-ról van szó.

Országúton is van ilyen, gyakran előfordul pl autós üldözésműfajában. GYAKORLAT, azaz pla cigány csicskamár többször is jártárkot ismeg útpadkát is.

Amagadfajta becsületes magyar gyereknem tudja, hogy az útpadka jóbarátt,és egy egész beállt oszlopotmeg tudokúgy előzni,ha sikerül a fehér vonal és az útszél 30 centis aszfaltsávján tartani a kocsim baloldali kerekeit.

vagy jönnek szembe és ha szerencsém van és a szembejövő autóban jól vezető ül,nempedig kismama, egész életében 30000km-t sem vezető háziasszony stb, a Budapesti Autosok Közössége lelkes híve, egy picsaember, vagy éppen az és annyira el van foglalva az okoseszközével,akkor a szembejövősáv útpadkáján előzökki.

nagyon sokmagyar gyerek jártmárpórul cigánygyerekkekkelilyen szituációban.

Engempl egyszer egy román tréleres akart megölni egy olyan útszakaszon,aholmár 400000 km-t autóztam össze, jobbrólelmentem a kamion mellett,amre öl akart futtatni,meg még amagyar belföldesmellett iss,aki mögött cammognia kellett. Nemsejtette, hogy elékerültemés a nyomvájus szakaszon ebicskáztattam és az árokba küldtem.nem vagyok erre büszke

demost nem az ELMÉLET-ről van szó,ami a magyar paraszt beszéde a kocsmaasztalfölött vagy disznóvágáson,hanema GYAKORALT ról,amiben

a szememben nagyon-nagyon kicsi aprókulturális és hygiánés szokásbeli különbségek vannakmagyar meg cigány között.

Egy átlagos cigánygyerek 2-és 3éves koraközött csakpofonbólkapott hússzor annyit,mint te.
Tudsz te valamit a késelésről?

Tök' igazad van a cigánygyerek, gyáva, igaza van a magyar parasztgyereknek,amikorgy van vele, hogy egyszálcigánygyerek nemfog szembefordulni 3 paraszttal, csak ha annyira gyáva, hogy előveszi a kését...

Aztán találkoztam olyan esettel,amikor egy magyar vállalkoazt mondta:Olyant őis tud, hogy vásárolnőket darabja 300000-ért és futtatja őket az országúton. Azt hitte, hogy majd a "gyáva" cigány stricikkellesz baja.

Tudod, nem az a tudomány,kitudni azt, hogy magyar nőmégingyen semkell,de egy jrányiértmegéri a 300000. Ez olyan ötlet,mint lovat vagy birkát venni.

"GYerekek, elég volta kertészekből, veszünk hat birkát, szépen karnbantartják a füvet és megesszük az éves összekovácsoláson őket"

A birka.. nemdisznó.A birkához vagy pl a lóhoz érteni kell.

Sok ravasz magyar paraszt lótenyésztő, egy igazi strici:Dbebolondíjja a lóba a picsaembert,megvéteti vele az öreg lovait 800000-ért,persze a míjjomoss nem tud a lóvalbánni,nemért hozzá, ezért kegyeskedik hetente 70000-értmeglátogatni a volt lovait,de az is kevés,végülfelajánlja, hogy olcsón bértartja a voltlovait és a tulajék BÁRMIKOR jöhetneklovagolni 83kilométerre:D

Na,a 300000 Ft-os nő megtartásához ekkoramagyar paraszti ravaszág iskevés.

gyávák a cigányok?Nézd meg Körtisz-t vagy Dópemant.

Győzike félt a Retek Klubtól?

A gyáva cigány ereje sokszor amagyar paraszt hiedelmében van,miszerint acigány alapvetően ostoba és eredendően gyáva.

gyáva a cigány? -ezrek ugrottak le alágervonatokrólés futottak,hátukban a géppisztolytűzviharral és ezerből 777 megúszta.

A rongy, gerinctelen szarember nem nemzetiségispecifikus,a nyomor sok embert féreggé tesz. Soka nyomorgó cigány,közöttük a féreg-neklátszó.

A cigányok az európai rasszizmus által felfoghatatlanul kirekesztő,szegregáns kontinensrőljöttek,még felfogni sem képes a kasztrrendszer lényegét az oiropid,reflex-szerűen valamiféle osztálytársadalomszerűségként él benne a kasztrendszer.

Még ehhez ráadásul:A cigányaink migránsok voltak vagyis egy részükneksemmi köze India egyik egéhez sem, hanem a ma "Afganisztán" vagy "Irak" fantázianevű országok területéről származnak.

Frick László Intézet 2020.11.07. 05:08:55

@Wildhunt: Vagy másképpen : hagyjuk a cigánykérdést.

Én a magadfajta vajizmú magyargyereknek azt sem javasolnám, hogy pl verekedés ügyben magyar proletárgyerekkel kezdjél. Akit kb 2 hnapos korától vertek és..lényegében az olyan verési fájdalom küszöböt,amitől te elájulsz,ő meg sem érzi.

"Gyúrok" -mondja erre a vajizmú magyargyerek

Én..soha nem gyúrtam,de pl fénykoromban 16 órákat talicskáztam betont/maltert és 6-8 óra után dőltek ki mellőlem "gyúrt" emberek.

Wildhunt 2020.11.09. 22:05:53

@Szorgalmas Gyémánt: Így van. @Frick László Intézet: viszont olvast az Árvácskát, a valóságban látott annál durvábbakat, és ebből kikövetkeztette, hogy aki ezt túlélte az csakis kőkeménységgel, kivételesen magas tűrőképességgel, harcolni akarással tehette ezt. Pedig mennyire nem így van...

Wildhunt 2020.11.09. 22:12:01

@Frick László Intézet: Tudod mit? Ha mutatsz nekem olyan híreket, mikor EGY cigány EGY magyart megtámadott, megvert, egyenlő esélyekkel (vagyis nem Mortimerke szamurájkardja, stb), akkor talán igazad is lehet. De ilyen nincs. A cigány vagy többségben van, vagy jóval idősebb (gyerekek esetében), vagy késsel, fegyverrel támad. Ha nem hiszi azt, hogy a másiknak nincs esélye, nem támad. Soha.

Frick László Intézet 2020.11.10. 05:30:32

@Wildhunt: Az áérvácskával többszörfoglalkoztamitt. Móricz zseniális volt azzala karácsonyi tűzzel,a valóságban többszázezer árvácska úgy nőtt fel,mint erdőben a gomba,ahogy az ismeretlen XVIII századi Árvácska,az analfabéta költőnő oly szépen kifogalmazta. Az árvácskáknem azok,akik csakúgy meghalnak egy tűzvészben.

Csibe egy árvácska volt és már az is jósok,amit Móricz meg mert írni a lány elbeszéléseiből.

Frick László Intézet 2020.11.10. 05:51:42

@Wildhunt: nézd,nekem mindegy. A szándékom jó volt.
Téged az zavar meg, hogy a cigányoknála nagy család összetart.

Kérdeztem mnár, hogy te hány emberre számíthatsz, ha baj van.

"Testvér-testvér, bajban vagyok,segéjjetek meg" werre akármelyik cigány összeszed 10-20..40...10unokatezs vírt.

A magyaroknál két testvér nem seghíti ma már egymást,akkora a modern ..elidegenedés.
ismerem ezeket a cigányellenes kerengő történeteket én is ismerek mortimeres sztorikat.

Nekem mindegy, akkorhárom bátormagyar fajvédő gyerektessék,kezdjen ki nyugodtan egy cigány proletár gyerekkel. Bánom is én :D

Én csak mutattam néhány dolgot, plhogy a cigánygyerek 2éves korátólmit kapott,mihez szokott hozzáésmi kellett a túléléshez,ha pl a bátyjai csakúhgy focilabdának nézték a fejét,akkor ... meg kellett tanulnia elrántania a fejét a rúgóláb elől.Eszköz-játéka a cigánygyerekeknek nincsen, tehát azzaljátszanak,ami a kéznél van éspl a verekedés is játék.

Hány picsa ostoba tanártláttammegszopatni cigánygyerektől:"verekedőset" játszottak..fejrementek,depersze egyik a másik orrát, ha akarta volna setudta volna betörni,mnert annyira jók az ütés elkerülésében,úgy csináltakorrvérzést

megismerem ezeket a gyerekeketfelnőttkorukban is az ornyergükön van egy forradás,annyiszor tört be az orruk...

A saját orrához odadörgöl egy kicsit és akkor vérzik.

Más:Az Igazi Férfi Tanár,az iskolapofozótanárja lekeveri azt a bzonyos makarenkói-nak csak tévedésbőlgondolt csárdásat, a gyerekemerrefélrenéz éskirőhög,odadörgölaz orrához, hogy vérezzen és a nyálábólkönnyeket maszatol majd elkezd ordéjjani,hogy ütnekvernek.

Lányok. 12évesek.A fiúszárnyból áthívnak testvérjó-fiú barátokat.Ezek a fiúk...választott testvérek.Gyakori volt régebben, hogy össze is házasodtak..mintegy védszvetségből,szó sem volt szerelemről.

Majd,szólnak a kislányoknak,az alsótagozatos csoportból,hogy hívjákoda Erzsi nénit.

Erzsi néni benyit, hát a fiúképpen basszák a lányokat.

Az igazi,auz egyetlen tanítónőnek kell a szabad hétvégéjérőlbemenni éselsimítani a dolgokat,kérdezi alkányokat,mirét csinálják, hát hogy a kurva Erzsi néni bőtönybe kerüljön,azért.

Végülöngyilkosságikisérletbe kergetik.

De olyat is tudok,aki alkoholista volt és "koktélt" itattak vele (tudta nélkül..megkeresték a dugi piáját és "bekoktálozták") hogy lebuktassák éskirugassák.

Végüla börtönök.A börtönökben mindig minden túlerőbőlfolyik,de óhatatlanul is lehetnek balesetek.

Mutattam már a romongrók előitéleteit az oláhcigányokról..A legtöbb romongróaz oljájokat tejbetököknekképzeli,pedig a késseltudnakolyan jólbánni,mint a romongrók.

Naés a börtönökben szoktak ilyen balesetek előfordulni,olyan hiedelmek alapján,mint a tiéd.

Nemjavasolnám senkinek se, hogy szorult helyzetbe kerüljön,derékmagyar fajvédő,mondjukháromilyen nagyon bátor zsírszalonnaizmú fajmagyar gyerekúgy szorítson meg egy proletár purgyét.

Egymás mellett beszélünk el.Én a GYAKORLATRÓL beszélek. Temeg internetekkeringőtörténetekre hivatkozol.

Én összesen annyit álítok, hogy aki 10000 elég nagy pofont kapott és nagyjáből 1000-szer estek neki ököllel,meg amivelérték, annak a fájdalomküszöbe elégmagas, felsem vesz olyan ütéseket,amiktőlamagyar fajvédő gyerek befosik. nem azért,mert a cigány gerinces lenne vagy +"érhetne annyit mint a becsűűűletets magyar gyerek" aki teherautóvalmeg stílhlfűrésszeljár az erdőrefát szerezni vagy a teherautóbóllopja az üzemanyagot vagy autószerelőként vagy orvosként húzza le az ügyfeleit. Nem

Nem gerinces vagy vitáz vagy bátora cigány, összesen csak... hozzá van szokva,tapasztalatai vannak..amikrőlte csak nemisálmodsz és az interneten történeteket kerengtetők semálmodnak.

Itt van pla nemi erőszakesete,én a feministák összes történetét meghagyom azzal, hogy mindazon történeteiktőlfüggetlenülnem hinném, hogy egy 12 éves cigány nőt Harvey Weinstein meg tudott volna erőszakolni

viszont a leharapott fasz helyén nagyon csúnyán elvérezhetni

Szorgalmas Gyémánt 2020.11.11. 09:21:27

@Frick László Intézet: Tapasztalatból iserem a cigányokat - nem mintha lenne olyan, hogy cigány, önvezető autóba vezérlőelektronikát tervező villamosmérnököt is ismerek közülük, de volt olyan szomszédom, aki részegen rendszeresen a hatodik és a hetedik emelet között esett össze a lépcsőn egy olyan házban, ahol rendszeresen elromlott a lift. Többször támadtáak meg életem során, elsősorban gyerekkoromban, a támadadásakbanm ezek voltak a közösek:
- én egyedül voltam, ők sokan
- sokkal kiseb voltam, mint ők,
- olyan helyen és idően csinálták, ahol és amikor esély sem volt rá, hogy valaki meglássa

Ilyet csak gyáva, aljas és nemtelen emberek csinálnak. Aztán persze megy hiszti, hogy a magyarok "rasszisták".

Szorgalmas Gyémánt 2020.11.11. 09:23:54

@Frick László Intézet: A kilenvenes évek elején végigjárták a lakóhelyem környékét az általad semmibenézett fajvédők. Rommá verték a cigány bandákat. A rendőrség pedig... hát nem sietett oda rendet tenni.

heki 2020.11.11. 18:06:12

@Szorgalmas Gyémánt: értem, a tapasztalatok, meg minden, azokat lehetetlen tagadni, mert hát átélted, én is mondhatnék tapasztalatokat ellenkező véleménnyel, csaxólok, hogy dudi azt mondta több bejegyzésében is, hogy nincs olyan, hogy "cigány", mert egymással is konfliktusban-hierarchiában lévő népek-törzsek (romungro, szintó, beás, Gábor-, stb.) rendkívül vegyes ötvözete van le "cigánynak" minősítve magyarok által.
Ezekről írt már hosszan.

Und
szokta megjegyezni, hogy németek-hollandok stb. népek szemében a magyar=cigány, ez is ugyanolyan általánosítás.

De senki nem tagadja a rossz tapasztalataidat, azok megtörténtek.
Mint ahogy senki sem tagadhatja az én jó (és rossz) tapasztalataimat se.

Az meg, hogy a magyar rendőrség mikor éber, és mikor nem, figyeld meg a kijárási tilalom alatt elkövetett büntetések számának alakulásában, vs. felderítetlen bűnügyek, vagy hogy mely ügyekben aktívak és miért.

Frick László Intézet 2020.11.12. 05:53:56

@Szorgalmas Gyémánt: A csoportosan egy ellen,ez egyszerűenaproletármentalitás.Kérlek,olvasd ela hosszúkommentemet,amit Wildhunt barátunknak írtam..
Romongródalitokról van szó,akik..teértesz a hindukhoz..akiknekősei vagy 5000 éve élnek kivetettségben "én úgyis csak egy dalit vagyok" alapon. Ettől függetlenülminden becsűűűűlettessmagyart óvaintenékaz 1:1-ben elhamarkodottságoktól,olvasd ela rövidkérdésemWildhunt-hoz.

Ismétlem,a romongróis elszoktaszámítani magát,pl román vagy "oláj" cigányok eseteiben.

Én jártamúgy, hogy dalit barátaimat nemsikerültmeggyőznömarról, hogy attól,hogy az oláhoknála családban nincsen verekedés...stb..akéshasználata ugyanúgy az ősi kultúrájuk része.Lehet mírrijádossés lakhat epertorta lakhandiban,de a tesvér-sógor segéjjetekmeg-re ..olájul...ugyanúgy 100 kést állít előpercek alatt.

hogy az üzletiéletről @Wildhunt: beszéljek:

A 90-esévekben még a budapesti cigányok urallták a budapestilomit,, elsőgenerációsvoltromongrók vagy románcigányokaNyrségből... akörtisz ésdópeman alakúak apjai-unokatestvérei sógorai.

Mára a védik dalit romongróproletárok teljesen átvettéka bútorlap-füttő éslomi piacot Budapesten.. egyszerűen azért,merta budapesti cigányok a késhasználatban is "asszimilálódtak"

Jósokszor úgy jártak pórul a vidékicigányokkal,ahogy fajmagyarok is egy netán nem gyáva cigánnyal.

Szorgalmas Gyémánt 2020.11.12. 07:19:10

@heki: Hajdúságból származok, az általános iskolai osztálytársaim bó hatoda, a középiskolai köbö harmada volt bőrszín és név alapján cigány származású. Ebből több diplomás lett, mint fentebb írtam is, egyikőjük kifejezetten sokra vitte villamosmérnökként, de szoftverfejlesztő mérnök is van közöttük. Magam is azt írtam, nincs olyan, hogy cigány. A cigányok ellenei előítéletek oka a cigányság egy igen kis részének életmódja - ez jól látszik a teljesen cigánylakta településeken, ahol ugyanúgy van cigánysor!
Egyéni megoldásom a problémára egyszerű: olyan heylre kölötöztem, ahol ez a problémás réteg meg sem fordul, nemhogy akár még a környékére is költözzön.

Szorgalmas Gyémánt 2020.11.12. 07:31:19

@Frick László Intézet: Nem győzőm hangsúlyozni, hogy nem abban mérem magam, meg tudok-e verni, le tudok-e késelni egy az egyben egy cigányt, nemcigányt( eleve csak bicskát hordok magamnál, kést soha), az más kérdés, hogy mivel egyedül soha nem jöttek ellenem, hanem kizárólag falkában, így egy elméleti problémát boncolgatunk. Ha van erőszakmentes mód, akkor azt választom, és a legtöbb esetben van erőszakmentes mód. Eleve nem kerülök (már) olyan helyzetekbe, ahol konfliktusba keveredhetnék velük.

A gyermekeimet még csak meg sem legyintettem soha, nem is fogom, mert nincs rá szükség. Így a fájdalomtűrő küszöbük elég alacsony a falkában támadók gyereihez képest, viszont három éves alig múlt a fiam, amikor már elég sok német szót tisztán ejtett, köszönhetően a sváb nemzetiségi óvodának.

Ahová tesszük az energiát, az fog nőni.

Szorgalmas Gyémánt 2020.11.12. 07:45:06

@Frick László Intézet: A kasztrendszer az árják undorító társadalommérnökösködése volt, aminek a mai napig issza a levét India. Meg mi is :D

Itt lenne nagy szükség a kereszténységre. A cigányok nagyon mélyen meg tudják élni az istenhitet, ha pedig rendelkeznek akkora tudati szabadsággal, hogy a buddhadarma által kínált végtelen tértudatosságban vegyenek menedéket, akkor mind a formális gyakorlás, mind a közösségi építőmunka élharcosaivá válnak. Ez a személyes tapasztalatom.

Serény Vélemény 2020.11.12. 09:08:16

@Szorgalmas Gyémánt: "Egyéni megoldásom a problémára egyszerű: olyan heylre kölötöztem, ahol ez a problémás réteg meg sem fordul, nemhogy akár még a környékére is költözzön."

Ez ilyen "Ámerikás" megoldás, csak kicsiben. Ott is a környéket, ahova költözhetsz meghatározza a jövedelmed, a jövedelmedet meg az iskoláid. Aztán nagyjából ennyi.

Serény Vélemény 2020.11.12. 09:11:54

@Szorgalmas Gyémánt: Ha a világot egy alvó isten álma képezi, akkor nem mindegy, hogy alaki a saját húgyában-szarában fetrengő érinthetetlen, vagy pedig dúsgazdag milliárdos? Az egyik is, a másik is az előző életében végrehajtott tettek következtében az aami, ha a legalja kaszthoz tartozó jól viselkedik, a következő életében lehet akár ló is, ami sokkal jobb. A végtelen körforgásból meg nem is lehet kitörni a halál nem megsemmisülést jelent, csak azoknak a kivételeseknek, akik megvilágosodnak jól (egészségükre.)

Szorgalmas Gyémánt 2020.11.12. 12:15:51

@Serény Vélemény: Amikor India északi részét lerohanták az árják, akkor került bevezetésre a kasztrendszer. Hogy hogy nem, a világos bőrű hódítók kerültek a felső kasztba, a sötét bőrű őslakosok meg az alsókba. (A kaszt hindu nyelven színt jelent, talán a bőrszínre utal). A törvényeik egyértelműen a az árja vér tisztaságát kívánták megőrizni, ezért tiltották a keveredést (ismerős ez valahonnan, egy másik árja vonal leszármazottaitól?) A dolog persze nem jött össze, a világos bőrszín a generációk alatt eltűnt, a kasztrendszer viszont maradt, a mai napig is gyártva a problémákat.

A vallásokat mindig hozzá lehet igazítani a poltikai igényekhez. Az inkvizíció ezért dolgozott izzó vassal. A vallásuk tiltotta vérontást, egy csepp sem folyt a kihallgatások alatt.

Bhutánbn több évszázada végrehajtották a vallás és a poltika szétválasztását, meg is látszik az országon.

Frick László Intézet 2020.11.18. 17:12:28

@Szorgalmas Gyémánt: Az emberre jellemző az, hogy tömegesen támad.Amagyarokis tömegesen mennének neki az egyénnek, csak ugye, ahogyan azt Wildhunt-nak is mutattam..amagyarkettecskékközülegyik testvér sem "segélli" a másikat,leszarni is szánja. Hánysógort tudsz segítségülhívni..nem verekedésben, hanem úgy...mondjuk..családi kalákára. Nem éri meg semmi, semmi nem kifizetődő.

60-80 éve még voltak 6-7-8gyerekes magyar családok, kiterjedt unokatestvélri körök,akkor a magyarok is csapatban mentek még egymásra.

Ahogy asszimilálódik a cigány,idegenedik ela rokonságától.

Annyi, hogy a cigányok egy részénél(a dalitoknál) nincsen egymásra épülés,egy "felzárkózott és asszimilálódott" gyereke visszarévedhet az ükapái "sorsá"-ba.~ra...

Nem csak "gyávaság"... hanem tömegpszicjé is,pl az olaszliszkai-típusúlincselések így működnek,nadehát az összes többi lincselés is.

A "vörös csirkék" az egyszem fehér csirkének ..ilyentfennköktújságíróemberek is csináltak a 90-esévekben, akkor még persze röhögve.Ma már bugyborékolva az agyvérzsírtolulásban,demégis büszkén, hogy őkhűűűűdeojropeéeéerekmán meg aójjdefelvilágossúttak éspersze a legfejlettebbe.Mivelkülönbek a tömegben bátor cigányoknál?

Milyen civilbátor Szily Laci,de vidd már be egyszál magába egy birkafőzőfesztiválra: Aztán"veszítsd el" a tömegben: ott bokázik-botladozik szerénke bájosan,visszafogottan,mint valami kivénült drogos róbertgida :D

Frick László Intézet 2020.11.18. 17:16:34

@Serény Vélemény: @Szorgalmas Gyémánt:

Van Korunk FejlettEmberének az a mesterérve,miszerint ha ő nem tapasztalt valamit, akkor az nincsen.

Nem tudom megszámolni, hányszor kerültemmárcigány tömegbe.. bele.. szorult helyztetekben is és..soha nemlett bajom.Nem tudok rámagyarázatot..de ha JóésIgaz és Gáncstalan éspolitikailag megfelelőlennék, akkor erre hivatkoznék:
"Velem nem történt meg:nincsen tehát ilyen"

Persze tudok történeteket..ismételtem is itt pár hsz-ommal feljebb...

Atömegnek.. tömegtudata van és nemlehet ott nekik leplezett gyűúlölettel nakéremeznimeg legyenekszivesekviselkedni-zni,ezt.. nem is értelmezi a tömegpsziché, ezen az alapon bugyborékolhatna is nekik a későbbi áldozat.

Frick László Intézet 2020.11.19. 06:49:38

@heki: Azon kívül, hogy szétdrogozta ennyire az arcát,újat nem találtam benne,..kicsit elfelejtette,hogy hazudta ezt még 15éve... Pedig fent van a neten.

Serény Vélemény 2020.11.19. 08:18:40

"1988-ban kezdtek el megjelenni a pártos hírharangokban olyan cikkek, amik teljesen mások voltak,"

Léthazugság. Már a lélegzetvétele is hazug. Nem képes a valósággal semmilyen szinten sem érintkezni, mert annyira be van zárkózva a saját vélelménybuborékába.

(Nem haver, 88-ban minden teljes egészében még kontrollálva volt az állampárt részéről.

Sőt. Még 90-91-ben is - magyarország gazdasági helyzetéről is - CSAK EGYFÉLEKÉPPEN lehetett beszélni. Még Antall is - az mtv által letiltott interjújában ugyanazt volt képes mondani, mint amit a pártelit kitalált. A kommunista pártelit. )

Serény Vélemény 2020.11.19. 08:21:03

"Egyenruhában voltam, ők meg olyan figurák voltak, akiktől még a laktanya katonai vezetése is rettegett. "

Persze, majd mindenki rettegett tőlük, csak a rettenthetetlen Szily Laci nem.

Serény Vélemény 2020.11.19. 11:09:11

@Frick László Intézet: "Van Korunk FejlettEmberének az a mesterérve,miszerint ha ő nem tapasztalt valamit, akkor az nincsen."

Szerintem ez nem így van.

Szerintem inkább úgy van, hogy a fejlettember csak annak hisz, amit azinterneten olvas, vagy lát.

Hiába tapasztal _bármit_ ami azinternetes jóóldali sajtó által állított tényekkel ellentétes, az szerinte féknyúz. Tehát a saját tapasztalatát is inkább felülírja , hogy ne kelljen kongitív disszonanciában élnie...

(Pl kimész az utcára. Kettő irányba nézel: balra, meg jobbra. Hány darab autót látsz? HA mimmeghalunk mer' akkora nyomor van, akkor senkinek nincs pénze autóra, ezért az utcák kihaltak. Ha mimmeghalunk, mer' mindenki éhezik, akkor nem lehetséges, hogy kamionyok ezrei rójják az utakat, mert árut szállítanakinnen-oda, meg onnan-ide.)

Wildhunt 2020.11.19. 21:49:03

@Frick László Intézet: Ezen azóta is gondolkodom. Amivel nem tudok a kis fejemben mihez kezdeni az, hogy ebből közvetve az ún. "néplélek" hiánya következik - amivel nem tudok megbirkózni. Ha jutok valamire, megírom.

Frick László Intézet 2020.11.20. 06:29:18

@Wildhunt: Sokat segítia gondolkodásod,ha belegondolsz abba,hányfélee...különböző nép a "cigáényságunk".Aztán azt kelllatolgatnod, higy a magatartásmennyire az "osztály" tartozéka éásmennyire "népi-lelki" és mennyire "nemzetiségfüggő". Mutattam már ezt a "zsidók tulajdonságai"-ban. Hogyan "szelektáltak" tulajdonságokat a pogromok, nyilván egy zsidó paraszt semmiben semkülönbözik a lengyel, az orosz vagy az olasz paraszttól. nyilván egy 180 cmmagas 100 kilós szőke askenázi zsidó nem bujhatott be a pöce-vagy gabonagödörbe.. hanem..vérmes ember lévén szembefordult a tömeggel és azok szépen agyonvertékésígy ez az ember nemörökíthette a "buta de erős" génjeit,míg pla kistermetű,gyönge fizikumú,tehát iskoláztatott-tanított zsidó könnyebben bújhatott el...

A magyar proletáris eszonyga-ja gyerekinek: "Sénki nelegyen különb az apjánél" jitassa-ja kocsmában a proletárapaa 12éves fiát, hogy ne islegyen különb az apjánál. Mi erre a magyar mesterérve: "Az én apám nemilyen vót!"

Oszt?

A cigányságot vertikálisan is megmessi a többféle népségbőlösszetevédős ésakkormég ott vannak az utak, a felsőút az orosz síkságról,a keletiút Romániából és a délebbi,a szláv út ..aztán a Törökmagyarországban a törökkelidekerült cigányság stb

és,ismétlem,ezt az egészet megmessi a kasztrendszer,amiről az oiropidnak fingja sincs,összetéveszti a sajátosztály vizsonyaival.

Amagyar zsellérből,ha a következő generációjában kuláklett,az kulákis maradt.

A dalit kiemelkedik

de a gyereke csak dalit marad. mert ez nem "osztályos" lét...

arnyekveto 2020.12.20. 21:19:47

Innen jöttünk... kb 200 éve. A puszták fiai nem sajnálták a bőrüket. Hősiesség és halálmegvetés dolgában a monarchia népei közül csak a bosnyákok versenyezhettek velük, amint e szakma német hozzáértői tárgyilagosan megállapították. Haditetteiket magam is nemegyszer álmélkodva hallgattam. Sovány, beesett mellű urasági bognárok és tehenészek, akik a kastély szakácsnője előtt is elvesztették beszélőképességüket, csillogó szemmel beszélték, mint kúsztak a drótok alatt az oroszok felé, mint ugrottak le, foguk közt a rohamkéssel, jobbjukban a maguk gyártotta szöges buzogánnyal életveszélyes sziklaszakadékokba az olaszokra, franciákra, négerekre, mindenkire, akire lehetett. Hányszor láttam magam is kivillanni a vasárnapi csizmaszárból a hosszúnyelű kést, mert a bálba is késsel mennek. Ha etnográfusaink még nem ismernék, itt nyujtom át egyik hazai közmondásunkat, amelynek két változatát is tudom. Az egyik szerint a "bicska a templomban is jó"; a másik szerint "magyar ember kés nélkül a kiskapun se lép ki".
De a tájról beszélek, a puszta határairól: a falvakról. Bár érzem, hogy aki ezekről ejt szót, nem kerülheti el az előbbi tárgykört, mert minden falunak megvan a maga sajátos verekedési módja, amely jellemző rá, s amely nélkül leírása hiányos lenne. A pálfaiak például arcba szúrtak, a simontornyaiak elnémultak, amihelyt a verekedés megkezdődött s a késelést kísérteties csöndben végezték, akár egy szertartást. Az ozoraiak módszere a boncoló orvosok szerint beható anatómiai ismeretről tanuskodott: a nyakhajlatba döftek, a csontok közt pontosan az ütőérbe. Érdekesnek tartom megjegyezni, hogy hasba, általában mellen alul sehol sem szúrtak, amiben nemzeti jelleget is állapíthat meg az, aki ilyet is számba vesz, mert vannak népek, amelyek a köztudomás szerint a gyomrot kedvelik. Ennek oka, hogy a késtartásnak is megvan a szabálya, a hüvelykujj a nyél végére feszül, ahogy erről már libaőrző barátaim tüzetesen kioktattak. Ilyen markolással csak felülről lefelé lehet sujtani. A rácegresiek a bicska mellett kedvelték a járomszöget is, amely körülbelül fél méter hosszú vasrúd, felső végén gyermekököl nagyságú gömbbel; úgy kezelték, mint a buzogányt, ütöttek vele, de hajították is. Ilyen utakon fedeztem fel a táj lelkét, amely az enyém is."

arnyekveto 2020.12.20. 21:29:07

@arnyekveto: Bár erről eszembe jut kicsivel vasfüggöny utáni Mo. klubéletéről portás elbeszélések, művházas koncertek pld, ahol jöttek a fiatalok százasával, a ruhatárnál motozás is volt, húsbárd, kés, bicska, boxer, baseball ütő, biciklilánc, benzinespalackok, bikacsök, vipera, fokos, borotvapenge, orvosi szike, vagy csak félbevágott vaskos seprűnyél... de mindenkinél volt valami.

Frick László Intézet 2020.12.21. 07:29:43

@arnyekveto: Amit a bosnyák SS művelni tudott Jugoszláviában ,attőla szakmát a Lengyelország lerohanásakor kezdő fajnémet SS-ek is okádtak,mint a lakadalmaskutya.
süti beállítások módosítása