A programozott szülésben a programozás a lényeg, a szülés e szóösszetételben afféle költőiség, mint Klárikám Monogram Párt-jában a "demokratikus" vagy a "koalíció" , és pusztán, ám minden alapot nélülözően nosztalgikus,mint a FIDESZ-ben a "Fiatal" vagy a "Demokraták" . Pláne egy ilyen  csürhe, mint szövetség.

A ~ ugyanis császármetszés, ami egy ősi szülészeti üzletágnak basz oda a fasz boldogtalanabb végével szívlapátalakúan , bele a pénzért pampogó bábáknak a mohó pofáiba, akik az elavult,múlt ködébe vésző pinás szüléseknél kifogásolták, hogy ők szülesztenek,a Doktor Úr meg szedi be magának a sok pízët.

A ~ fixálja alsóközéposztálytól fölfelé egy kötetnyi szülési komplikáció örökítése mellett a tartósan 1 körüli fogyási [-> szaporodási] rátát is. A MOK erről is hallgatólagos támogatásával,köszönjük.

apoinasszulesartapinaszepsegenek.jpg

 A pinásszülés árt a pina szépségének és gusztustalan meg büdös.

Valamint a ~ korszarú, modern, jövőbevezető módon lehetővé teszi a magyar szülészeteken a síszünet elrendelését dec15-jan15 között,ami alkalom arra,hogy a beosztott alantas szülészek az elavult pinás-szülesztést gyakorolják azkon a néprétegeken,akik legalább 3-6-8 gyereket gondúnak szűni. 

BEZZEG Te,ki a kisfaszom ez a Frikk nikk? Elijeszti itt nekem a császár"ról való okostojáskodásaival  a hülyepicsákat a blogból!

ANYA Megnéztem, valami náci orbánfasszopó blog a Gogli szerint, a Bájer Zsóthoz van beárazva.

BEZZEG Moderáld ki a gecibe,ne rontsa itt a boltot! De IP-címre, ne hogy más nikken visszagyöjjön a pofátlanja.

/Bezzeganya "blog" tulajdonosi rétege 2019./

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr4716458582

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása