2021.03.12.gy_zajlik_a_zsebmetszes.jpg

CSÁSZÁRMETSZŐ Jól van,akkor tessék beírni június 21-ét,héthő,hét órakor,reggel,jelentkezik az osztályomon Julika néninél.

KIMMAMMÚ Én.. bocsánat, Főorvosúr, nekem a naptáramban a...

CSÁSZÁRMETSZŐ Ezt a naptárdolgot tisztáztuk már...Nem?!4!4?

KIMMAMMÚ Különben pedig ezt kértem,hagyományos szülést választanék.

CSÁSZÁRMETSZŐ Persze-persze,nem kell emlékeztetnie,fel van ide írva nekem, mindenesetre maga pedig ezt a dátumot jól jegyezze fel,június 21.hétfő,hét óra,reggel hét. Be tetszik jönni az osztályra,Julika néni.

(szünet)

2021. június 21, reggel 7 óra [7ó17p]

JULIKA Te vagy az kislyányom,mit űsz itt! főorvosúr már szólt,tessék,ez a kórterem...

KIMMAMMÚ Hiszen... semmi jele a..Nem indult meg semmi,a...

JULIKA Háá' éppen ez az! Ezen leszünk. Ne vitatkozzá velem kislyányom,ezt a Főorvos Úr adta ki,ide,ez lesz az ágyad,  tessék igyekezzé', nesze

(pár perccel később)

JULIKA Nnna,tessék,most szépen bekötünk egy infúziót és tessék,így,és ez,és akkor most majd meg fog indulni a szülésed.

KIMMAMMÚ De háta naptáram! Hiszen még, a naptáram szerint tizenegy napa..

JULIKA Semmi gond,akkorkivárjuk,de előre szólok,hogy holnaptóla Főorvosúr szabadságon lesz és akkor Kitti doktornőnél fogsz szülni a mikor is akarsz, és csak cigányok közt lesző!? 

(11 órakor)

JULIKA (diadalittasan) na ugye,hogy megmondtam! Már három órája megy az infúzió és semmi.Ugye,semmi?

KIMMAMMÚ Hátö...Nem.. csak nem is fáj...

JULIKA Jól van,akkor eddig tudtunk várni,most szabad a műtő,mindjárt jön Józsinővér.

/homály, függöny,sötétség/

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr2616458512

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2021.03.12. 12:59:43

ja, azt a cigányos részt vágom, ha volt eszed megbaszni azt a jányt, akkor csak hallgasd ahogy üvölt

Frick László Intézet 2021.03.13. 07:22:12

@csillagkúll: Ezt ki mondta neked?

Tudod, hogy akkora ciganológus vagyok, hogy még Dr Beck Zoltán költő,borász nagyvállalkozó, pénzmágnás és tanszékvezető [JPTE] is kibaszna már a szórófélévről,de még nem hallottam olyan cigány nőről,aki akár az orgazmusa legönfeledtebb fázisában,tudod,amikor Stirlitz csaja mámocska-mámocskakiáltozott
hogy
eee
öhmm
hogy hangot adott volna ki. Ha nem számolom azokat a cigány nőket,akik Fejlettisztánban Fejlettisztán vonatkozó hatóságainak az engedélyével [-> bárca]és a nagykorú lánytestvéreik dokumentumaival legálisan dolgoznak a VörösKirakatokban,de nekik szakmaikötelességük hangokat kiadni az ügyfél ejakuláció előtti dagadásifázisában.Illetve a holland nénik is imádják a magyar cigánypinát,deők elpisilni szokták magukat. Különben mehetnek természtazonos hatású gumikutyaízű "zöldség"eket szedni a zöldséggyárakba más nemigazitagállami büdösparasztokkal.

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2021.03.13. 16:32:54

@Frick László Intézet: a főbába a vajúdóból kikiabáló idősebb férj helyett a maga orra alá, az én ártatalan nézelődésem ellenére

Frick László Intézet 2021.03.14. 05:40:56

@csillagkúll: "Agyunktusúr,ha mán nem csinál semmit,legalább eriggyen az útbú,lábalaól,Szilvikeee,anyám, törűűjed mán lefelé a Zagyunktusúr klumpájárú a vírt,mert a kispapa így is mingyá beokádik nekem, hogy baszta vóna kurvannyátaz apászüléseket,aki kitanáta nekem!"
/1997./
süti beállítások módosítása