Märchenlandon már bevált. Eleinte a péntekvolta szabad, aztán a társadalompszichológusok ezt megkifogásolták azzal, hogy a német nép anno a vasárnapunalmába isbelehalt,akkor minden hétvége legyen hosszú az elsőosztályú faji igaziállampolgárok számára?

HÉTFŐ fű se nő

KEDD pénteki hangulat.

SZERDA SZABADNAP

CSÜTÖRTÖK lásd Hétfő

PÉNTEK az péntek

"Szevasztok!"

/index 2001-2012/

 

A 22-47 éves magyar kislányszegmens,külsős kategória :

Hétfőn meg pénteken eleve ki semmegy a munkásbuszhoz. Kedd és csütörtök közül pedig melyik legyen az a hétközepi nap,amikor nem szokott fölkelni?

hudefejlettekmar.gif

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr6316453806

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr.Koós Alajos 2021.03.08. 10:06:12

Bármelyik cégtulajdonosnak: Légy szíves négy nap alatt csináld meg ugyanazt az árbevételt, mint most öt nap alatt, és felejtsd el, hogy az üzem költségszerkezete degresszív.

Serény Vélemény 2021.03.08. 10:48:00

@Dr.Koós Alajos: Egyszer dolgoztam, még a kilencvenes években egy Pizzériában. Gyorsétterem volt, bár... kicsit fentebb hordták az orrukat.
Namost. Egyszer kitanálta a tulaj, hogy legyen reggeli menü, és ezért nyissunk egy órával korábban.
A plusz egy óra kb. 10 e Huf plusz forgalmat hozott.

Erre az étteremvezető - amikor a pincérek sírtak, mert nekik egy órával korábban kellett bejönni -- azt találta mondani, hogy ő speciel óránként 10 ezer plusz forgalomért inkább hatkor nyitna ki. (A bolt csúcsforgalma akkoriban 1mhuf fölött volt a legjobb napokon.)

Namost ezt, hogy ha lehet keresni x idő alatt z pénzt, x-t idő alatt meg z-xt pénzt, akkor te szeretnél nyilván kevesebb idő alatt kevesebbet keresni, az onlájnértelmiség nyilván szereti, de az igazi, olyan munkából élők, ahol tényleg van valami értékteremtés , nyilván nem annyira szeretik...

Serény Vélemény 2021.03.08. 11:06:34

@Dr.Koós Alajos: És mondjuk ezt, egy character-monkey képes leírni arra a szimpla kérdésre, hogy "és ezért te pénzt kapsz?"

"A Járókelő elsősorban egy weboldalt üzemeltető közösség. Közterületi problémák bejelentését segítünk eljuttatni az adott illetékesnek. Egyesületként működik a szervezet. A feladatok nagy részét önkéntesek látják el, a feladatok egy részét fizetett munkatársak. A blog, amit te olvasol, a weboldalunk, a Facebook és Instagram oldalunk mellett az egyik kommunikációs felületünk, melyet részben önkéntes szerzők, fordítók látnak el tartalommal, ahogy ezt a cikk alatt is olvashatod, részben fizetett munkatárs gondozza a felületet. Az egyesületünk alap- és főtevékenysége a közterületi problémák megoldásában való segítés."

Frick László Intézet 2021.03.09. 05:01:55

@Dr.Koós Alajos: Erre vannak a vendégmunkások.Most márMagyarországon is.Ezértszoktam 'Muki mestertőlmegkérdezni, hogy NSZK-banlétében melyikkaszthoz tartozott. A folyamatpsforgóműszak Dreckig Dzschob, azt faji elsőrendűmunkavállaló nemvégzi. Nemigazitagállami másodrendű ónijós munkavállalóknak való.A vendégmunkás nemazért tántorgot ki sohamárnakhogy a munkásszálláson rohadjon heti 3 napot.

Most egyébként az ArbeitsPolizei lecsapott a kecsapba , 30 év után leesett nekik,hogy a tagjellti ésmásodosztályú tagállamiakat a Deutschtürk-ök heti 76 óráztatják..erre az a zseniális ötlete támadt a Beamter-nek,hogy kéthétilyen rend után egy hetet otthon (az országában...) kell töltenie a sohamárnak. Kéthetente ide-oda fordáznak tehát a brigádokkal.

Frick László Intézet 2021.03.09. 05:03:52

@Serény Vélemény: Kihagytad azt a részt,amiben a Járókelők vállalkozásciviltámogatásért pályázik,aleírórész a sötétdiktatúráróla régi szocialista beidegződésekkel,mint politikai-stréber-megfelelőség,tetteés,kiállásaMeghirdetett Elvekért,a jómagatartás tanusítása és a Testvéri Nagy Birodalom jómintáihoz valójóigazodás.
süti beállítások módosítása