A buzi szó fennakad a cenzor algoritmus szűrőjén,mert aki az algoritmust írta, nem ismeri a magyar-magyar szótárat és nem tudja, hogy bizonyos proletár rétegeknél,a dalit romongróknál a buzulás..az..egyszerű kedveskedés,szexmentes, például sima szülői simogatás,ahogy testvérek simogatják meg  egymást vagy kiscicát szokás simogatni,egyáltalán bármely,a középosztályban bensőséges-be számítóérzelmi gesztus, az buzulás ,ahozzáegyáltalán nem szokottproletár gyermek.. zavarba jön,elpirul,ismeretlen számára az efféle,mint pljátékkaljátszani.. vagy kirándulni a családdal meg effélék.

 

Örökbefogadáskor pattan ez ki,az örökbefogadókész nélkülnekiesneka gyereknek az érzelmeiket kifejezni,kirándulni viszok a gyereketmeg mesélnekneki az ágya szélénélésmeg akarják,kismítani a haját a homlokából.

És ez sem lesz majd benne a gyermekeket örökbefogadók tanfolyamain,mert ez is csakegy üzletágaz emberiességmiukulája nélkül,képmutató,szemforgatóálciviliességés nyálas politikai stréberség pénzért. Szakmányban.

Egyszer ezt a problémát egy  félig asszimilálódott magyar férjes cigány nő úgy fogalmazta ki nekem, hogy nagyon tetszem neki,szépnek tart,de ne haragudjak, az ő szemében nem felelek meg,kisbaba szagom van, a férfiség kritériumainak és ne haragudjak,de ő nem buzi. Ő világgászaladna, ha valaki úgy csinálna vele,ahogy a Vörös  cipellők sorozatban szokták,az ő nyakát vagy szívják kirendesen,körbe tulajdonlást bizonyító nyaklánc-szerűen [minden orgazmushoz tartozik egy szívás] vagy hagyják,és hogy az ő lábujjait puszilgassák meg szopkodják? Még csak az kéne,világgászaladna a csiklandástól, belegondolni is borzong.

"Nem szeret mán engem az uram: meg se ver."

/dalit romongró asszonykifakadása,múlt század 90-esévek/

A New Amsterdam népnevelő-szájbarágó sorozat kötelező buzija kerül az itt tárgyal  buzulási szituációba azzal, hogy megvádolják nemmegengedett gesztusokkal,amik abúzus gyanúsak, hogy mint pszichológus HOZZÁÉRT a HHHHHHHHH-gyermekhez meg vásárolt neki valami[szükségese]t.

kotelezobuzi.jpeg

Elkezdtem ezen gondolkodni,a szabad országon, ahollehetek buzi, buziházas és így fogadhatok örökbe gyereket, viszont ha tanító lennék és hozzáérnék az afroamerikaik is tanítványom vállához,az abúzus.

Kedvenc nőgyógyászomat a múlt században,amikor még a társadalomkutatáslent zajlott a büdös hús,vér, bundáskenyér- és emberszagban,megkérték cocjológijusok,hogy asszisztensét, akit nem tekitettek az asszonyok gádzsinak, vesse már be egy orgazmus kutatási projektbe. Az asszisztens élből, azonnal, csípőbőlelutasította a közreműködést azzal, hogy az ilyen pesti cocojiológusoknak az apja faszát, azt. Természetesen az orgazmus,mint szó,nem tartozott az asszonyok szókészletébe,devégülaz olyan aranyos szociológusnónek sikerült rávennie az asszisztenst a közreműködésre.Ez egy...rendkívülérzékeny téma,ígyrögtön a végérevágok át,a legnagyobb problémát néha az okozza,amikor valaminek aproblémája azért nemmerülföl,mert egyszerűen az nincsen is. Mármint orgazmusuk, az volt, csak problémák vele,azok nem.

Szintén ebbe a körbe tartozik,amit már mutattam:Tiszaburán a 2000-es évek elején (20 éve már...)  legalább 4-5 olyan Korszerű Modern Jövöbevezető Család formadúlt a hozzájuk kapcsolódó zsenderekkel,amikorma,amikor ezeket a sorokat írom,a bécsbe menekült CEU tudósainak a leghalványabb fingja nemlehet ezekről, ugyanis ők se járnakle a büdösbe igaziélőemberek közé, hogy megtapasztalhassák,ammmen.Szavam ráő: a gördülőcsaládforma,ami hétköznap ilyen-silyen,hétvégére,ünnepnapokra meg beiskolázási segély kéthetére egészen más alakzatot vesz.

Beszéljek a huhogtatásról,miszerint a mélyszegényeknekmiért nincsen internet kapcsolata a távoktatáshoz? Mertmármikor eltüzelték a tisztaszobábólaz elavult hatalmas háziszámítógépet és csak a faceboook?Hogy_Ők SOHA SOHA nem interneteznének,mert csak a facebook? Meg a tik-tok USB-s hangszórókkal. És civilbátor újságírónak és vagy társadalomkutatónak hiszi magát az a szobai okos,aki huhogtat.

 

Pedig nincsen ma már az a  otthonről,interneten dolgozó társadalomkutató, aki nem hallott volna a youtube-ról..

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr3516453764

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása