Mióta ez a blog fennáll, ugatom és pofázom @ripők -nek is,amióta "ismerjük" egymást, hogy a politika TUDOMÁNY és az egyik alapja a politikai tudományoknak a történelem egzakt tudománya.

"Magyarország lakossága 30millió: 10millió nyilas, 10millió kommunista-antifasiszta ellenálló és 10millió áldozat."

/Rákosi Mátyás,a XX.század egyiklegnagyobb magyar humoristája éspolihisztor/

A történelemtudomány (tehát nem a politikai agitációról beszélek...) megállapítja, hogy 1956.Mikulás táján kb mintegy 517 kommunista és 2491 szocialist.valamint 173409 szociáldemokrata élt az országban. Ivarérésem hajnalán a természetes fogyáskövetkeztében már nem élt három fotballcsapatra való kommunista ember. Ha a kommunistákkövetelményrendszerét szigorú-komolyan vesszük,aki a Rózsadombon lakott, és pl elrekvirált zsidó búrzsójjá villájában, az nem kommunista még embertipusnak sem. És akinek a négyszintes villájában az alagsorban hat nyugat-német hűtőben zerreget külön alibamáj,külön vadak és halak szerint az összehordott baksis,az sem kommunista ember. Részeredmények már ebben a korszakban is voltak,pl Kádár János majdnem megfelelt volna a kommunista embertípuskövetelményeinek, vele szemben azonban Aczél Görgy pedig szinte is.  Az un "MSZMP" pártkoglomerátum különbőző szárnyai balos szocdem,jobboskispolgári paraszt-szocdem, nyugatias-szocialista,de még trockista meg egészen aljas naródnyik antiszemita pufujkástagozat is volt, csakszótáriértelembe tudományosan is kommunistának értékelhető alig.

Az én falumban akkor még két kommunista élt, 1919-es veteránok. A szomszéd faluban egy kispolgári jobbos szociáldemokrata lopcsalista umbuldista tanyasi dúvad is Tizenkilences Veteránként ült az ünnepségeken, kutatásaim kiderítették, hogy az 1909-ben született bácsi a direktórium hintajának lovai- kantárját fogta egy alkalommal. És ha ő meg nem fogja,akkor Tóth Bálint fogta volna meg,aki 1904-ben született.

Annyire nem lepett meg,mert abban a korszakban Tito rendszere 1934-37-ben születettek nek fizette a totál inflációette partizánsegélyt. (Ami MásodikÚjdinárban számolva afféle minimálbér szinten kezdte a kisipart.

Mit akarok ezzel a nagy körítéssel? -  csak azt, hogy

a magyar nép a XX.században abban szocializálódott, hogy van a/egy párt és ha az ember úgy csinál,mintha ahhoz húzna,akkor.

Országos bajnok volt a témában Abádszalók polgármestere a múlt század 90-eséveiben,aki öt párthoz is húzott,természetesen legbelül persze csak sima és szokásos magyar karrieristaként.

Bűnözőkről beszélünk és a bűnözők alapattitüdje az, hogy országos bűncselekményekkor igyekeznek MINDEN POLITIKAI PÁRT barmait lehetőleg bekeverni.

 

Amikor a 3-ik rendű (és egyébkként niemand csicska) bűnözőről,Kulcsár Attilláról elnevezett Dr Medgyesy-Dr. Rejő E. - Mudura Sándor botrány kipattant, akkor egyesek csudálkoztak, hogy "konzervatív jobboldali politikusok" is érintettek.Az index-pont-hu demonstrálta is,hogy a jellegzetes bűnözői keverés célja mi:
" mindkét oldal érintett -inkább a bal".

Most ezt képzeljétek el töltöttkáposzta formájában,kiszedek mind a kettőből,a gaombóccából meg a kaáposztájábúú Uj Péternek egy nagy valaggal és MINDKÉT részéből,de inkább a káposztájábólés ha nagyon keres, talál a duplarahedli kaszrolyban két diónagyságű rizsás tőőteléket kacsahúsbúúúú. Mind a kettő, rizsa meg hús is,inkább a rizsa.

Vagyis a bármilyen típusú magyar elszámoltatást elkezded felszedni, nagyon hamar az Éppen Aktuálisok tyúkszemére kapsz, azért meg a búbodra fogsz kapni.

 

Ez volt már 1989-90-ben is.Volt a Naaaaagy Állampárt,de persze konglomerátum,egyesek "reformkommunistaként" érdemelték ki,hogy ne essenek elszámoltatás alá,amiért a korrupciós BMW személygépkocsit ajándékba elfogadták,másokmeg jóba voltak a Nyugat-tal és diplomáciai úton suttogva fogadásokon említették meg, hogy a valójában németbarát kriptokalitalista MSZMP KB tagot ki kéne felejteni az elszámoltatásból.Ismét mások a KorszerűModern Jövőbevezető Oiropeéeéeéeerrr Szociáldemokráciához sorolták magukat,mások egyenesen azzaláltak ki, hogy ők voltak a Cölöpverői a Rencervátásnak. [Miközben maki részegen a FIDESZT vidéki cigánytaknyok-ként,az SZDSZ-t meg per zsidók-ként aposztrofálta a faszi és az autós merénylete tömény MSZMP-Kádár-Szuszlov szintű trükk volt]

groszkarolyatveszi.jpg

Azért is szükség volt a light-os elszámoltatásokra,mert a Nyugat azt szerette volna,ha a Szocialista Rendszernek folyósított hiteleit legalább Magyarország renesen törleszti tovább, ha a lengyelek kijátszva a nácik megdúlták és a kumunyista szóvjetek is dútttákok! -kártyájukat megtagadták. A történelmi igazsághoz az is hozzátartozik, hogy a lengyelekkb a fajgyűlölet szintjén útáljáka büdös ruszkikat, a Szovjetúnióannyira tudta megdúlni Lengyelországot, hogy 1947-ig a lengyel népi felkelőkparizánharcot folytattak a szovjet megszállókellen és a ruszkik 1956.májusában nemmerték azt a trükköt alkalmazni,amit  őszre Magyarországon a Kádár-Szuszlov megállapodásban dolgoztak ki.

Meg is hálálta a Nyugat Dr Antal jóviselkedését azzal, hogy kb olyan szinten nézte palinak, ahogy egy osztrák zöldség nagykereskedő tudja az Unkooorzigeuner zöldségnagykereskedőt [->Bananen Mathy ] Gyakorlatilag A Nyugat és a Zónijó 1990-től 2010-ig fosottamagyar cigányoktól és olcsómagyar munkavállalóktólannyira, hogy az eltolt csatlakozás után még 7 éven át munkavállalói moratóriummal fixálta a Kétsebességes Ónijó Kettős Mércés jogúnijósságát.

A politika nem a jelen történelme -hanem éppenséggel a jelen történelmének az elhazudozása a valóságból, és még szerencse, ha csak a réthorika eszökeivel.

A politikai kommunikáció a politika elhazudozása -azaz a hazugságról való további hazudozás.

Az agitáció még a politikaikommunikációról is hazudik, azaz a hazugság hazudozásának az elhazudozása.

 

Aki idáig elmerte olvasni,az már kezdheti is kapisgálni, hogy a Zónijó hogyan fogja azt az Orbánt elszámoltatni, akit eddig sem számoltatott el, hiszen ha csak a fele is igaz lehetne annak,amit csak annyiban, hogy olyan Bolzanáró Orbnán,aki Mubarak Kadhafi  és Aszad,már a Hágai bíróság előtt el is itálték volna végrehajtandó börtönbüntetésre.

 

lábjegyzet: Részeredmények,részeredmények azok vannak akifejezés KorszerűModern Jövőbevezető, tehát Kigondoltam!-i értelmében: ,hiszen Szarkónak meg lett mondva, hogy kussoljon és tartsa a pofáját,demivelösszebarátkozottEmenuelle Macron-nalés azóta jócskán elis térítette a politikai szolgálatból, ezért a beígért leaks-eket be is lengették Szarkónak VÉGREHAJTANDÓ egyévet kapott.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr416446824

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Serény Vélemény 2021.03.02. 10:05:29

Kedvenc fotóm. A letartóztatott K. Á.
He-he-he....
süti beállítások módosítása