"A Szaturnusz gyűrűje nem a jegy-gyűrűje!"

/nóta/

A Nemzeti Jobboldal új vezére,Márki-ZayPéter de jól mondta meg:

Gyurcsány Ferenc nem az ellenzék vezére.

Orbán Viktor csak a pénzügyekhez meg a virológiához nem ért, minden másban viszont akármelyikemberénél úgy lesz okosabb, hogy kizárólag nála hülyébbektől kér tanácsot, ezért fizetni meg főleg bakondi-szintű baromarcokat fizet meg. Aztán az ilyen baromarcúaknak még ott vannak a gyerekei,barátai meg üzletfelei...

A FIDESZ ésa kormányakörül egész propaganda siserehad égeti hiába a közpénzt, Ilyen Vég Intézet,olyan Kutató . És hátmit tudnak kitalálni, Gyurcsány figurájával próbálják meg agyonbaszni az Ellenzék összkarakterét.

Gyurcsánynak nincsenek már még miniszterelnöki ambíciói sem.

Gyurcsány történelmet jött írni, ez már sikerült is , az Őszödi beszédrőlsoha nem fogjukmegtudni az igazságot,amit "tudhatunk" azt Gyurcsány íratta belea történelem könyveinkbe.

 

Ferinek lényegében egy vágya kielégítetlen:Szeretne úgy 200-300ezer ember előtt gyújtóhangú nagy beszédet tartani. Ehhez azonban minekkéne az  Ellenzék vezérének lennie?

 

Az, hogy Gyurcsány Ferenc irányítja az ellenzékipolitikát meg kommunikációtés sajtót,az nemjelenti azt, hogyő ezzel vezér is lenne,dehogy.Majd a Klárika arcát teszi ki. Ott van az Olyan Aranyos karácsony,akit a kommunikációs brigádja vezérel. Szerintem Gyurcsány,mint valami régi elavult kapitalista a cég-portfóliója fizikai kiterjedésű szekciójának komolyabb tagvállalataira, talán negyedévente néz rá azokra a majomvezetőire,akik pl a "Karácsony Gergely" nevű guminőjét bemozgatják,meg a szájába rágják,amit önállóan mégkiköpni sem képes ez a "Karácsony".

Legyőzhető-e Fidesz, avagy Márki-Zay küzdelme - 30/40

Nyilván Orbán közepes képességű kommunikációs seggfejei számára sem új,amit ide összefoglaltam,viszont úgy lehetnek a fidesznyikkelők is,mint az inverz fidesznyikek:Annyira hülyéneknézik őket,hogy nem tudnák azt a bonyodalmat megérteni,hogy egy ekkora össz-útálatnak szemmel láthatóan örvendő faszi,mint  Gyurcsány,hogyan képes meghatározni mindent az Ellenzékben anélkül,hogy olyan elsőemberi ambíciói lennének,mint Orbánnak.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr6816439728

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása