Ezúton tájékoztatoma Tisztelt Utazóközönséget, hogy a XXI.századelső ötödének annyi.

"2021-et írunk,bazdmeg!"

/Kigondoltam!"/

dobrev_klara_komoly_szovetsegesre_tett_szert_a_cnn_strategiai_partnereben_a_hit_gyulekezete_hirgyaraban_is.jpg

A kapitalizmusa Túlzó Alkalmazás miatt felfalta önmagát és zombivá változott.Ezt a zombit becézzükglobalizmusnak.

 

Apró Piroska néni portfóliója a volumenéhez képest gyakorlatilag nem is foglalkoztat. Nincsen 500 alkalmazottja.

A Globális Spekulalizmusban izgalmas mércelenne,ha milliódollár/fő foglalkoztatott listát is vezetnének. Valaminekaleggazdagabb embere? - ha foglalkoztat?- akkor ócska múltbavezető kapitalista :D

 

Modern Globalista nem foglalkoztat,viszont pofázika tisztességes bérekről:D

A gecisajtó,aJókésIgazak szájbarógós strébereijó 20 évig a globalizmussal csapkorásuzták a szerintük bunkóés buta,elmaradott éskelrikális,korszerűtlen elavult családformákban vergődő jobbosokpofáját.A globalizmusígy,a globalizmusúgy,eltűnnekakülönbségek,a Világon Körbe MindenüttUgyanaz, WC-k ésMcDonalds-ok, Coca Cola és Nescafé.

Ez lesz az ötödikév,amiben a világkávéfogyasztása 25-30%-kal haladja meg az össztermelését. Ami azt jelentikb,  hogy akávék több,mint egynegyede hozzáadott kofrein a valamihez,pl malátához.

A FöldkerekségNettó gazdasága zöme globnális világkonszernek markaiban van.

Egy Volkseagen?-egy kibaszottfos Renaultlegalább 3kontinensen készült alkatrészekbőlállössze.A Renaultbérelt teherhajói ingáznaka fostalicska alkatrészekkel Törökországés Argentina között.A "román" Daciá-t Dél-Amerikáan is gyártják. Az okmotívumai igen-igen alacsonyak.A renault Romániában a Daewooo tulajdonában álló gyárakat ismegkaparintott akoreaiminőségbiztosítással.Ami azt jelentette, hogy egy Renault-Dacia Romániában gyártva dél-koreán színvonalúminőségbiztosítássalkészülvén jobb is lett,mint az anya-Renault  termékei.

 

A Nyugati Bezzeg Piacnemolyan,mint anyugat-mániás,a keletit elutasítókelet-oiropeéeeer piac.A NyugatiPiac vásárlói innovatívabbak és szivesen kalandoznakismeretlen,akárkeleti gyártányok  feléis. A Csak A Nyugati A Jó egyfajta jellegzetes posztszocialista sznobéria.

Na.És akkormit tesz egy Globális Világkonszern,haOirópamaradék,elmaradottabb területein iskiharcoljákaz EurópaiBéreket?-akkor az a válasza,hogy mégEurópaelmaradottabb területein semfoglalkoztat,otthagyja a kóceráját,mint eb a Szaharát éseggyelkeletebbretelepedik a neki kedvezőbérekés könnyítések irányába.

"Európa! -unt gátu ócska föld!"

/Jean Nicholas Arthur Rimbaud XIX.századi antiklerikális biszexuális liberális költő 20 éves koráig,majd kitartott selyemfiú,később pedig gyaratosítópolygám vérnősző ember-és állatkereskedő -a mai Etiópia első földrajzi leírója/ /

 

Még a Daciá-t semkötzelező Oirópában gyártani.

a_dacia_dokker_a_renault_kangoo_en_argentina.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr4216437516

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szorgalmas Gyémánt 2021.02.24. 11:39:08

TE, ezt lőeször Csurka bácsitül hallottam, hogy kötelezné a multikat a nyugati fizetések megadására itt Magyarországon. A Naptévés bácsi visszakérdezett, hogy szerinte hány perc alatt menkülne el innen a nagytőke.
Csurka bácsi válaszára sajnos nem emlékszem.

Serény Vélemény 2021.02.24. 13:39:13

@Szorgalmas Gyémánt: Naja, ez a szokásos kettősmérce alkalmazása, ha Csurka mondja, akkor náci, ha bárki a jóóldalon, akkor haladár és előremutató.

Frick László Intézet 2021.02.25. 06:55:19

@Szorgalmas Gyémánt: Csurka bácsi a humornak akkora nagyágyúja volt,mint Rákosi vagy Révai József. Kevesen is értették,ugyanúgy,mert soha nem ismert a humorban tréfát.Minthogy faiszta és náci hírébenállt,sokan nézték azzal le egyben tök hülyének is.

Serény Vélemény 2021.02.25. 09:02:22

@Frick László Intézet: Ha nem lett volna kétségtelenül antiszemita, akkor nagy ember lehetett volna. Sajna azonban egy csomó témát,- beleértve a soros-témát is - ő dobta be a köztudatba, emiatt antiszemita (át)színezéssel lehet kezelni.

Frick László Intézet 2021.02.25. 10:13:48

@Serény Vélemény: Csurka született dramaturg volt.Fasiszta korában az alkoholizmusamár agyi-dementív szakaszába jutott. Demég romjaiban is jobbprovokatőrvolt,mint az indexes gecik.Sokmindent őtaláltfeléssok húzását UjPéter lopta el.Csurka bácsi figyelmeztetett,hogy amikora fost kavarja,azt íróimunkásságának tekinti. Amikorlátta, hogy a beképzelt ésamatőrpolitikusmeg politikai butuska Dr Antall mindent elbasz.. össze is kaptak és...attól kezdve dűtött-borított az öreg.

Tkp,ha megnézed,az indexes gecik az anyjukat megbasszák egy poenért. Na,az öreg is ezt csinálta,a szarbólfoskavarás bármitmegért neki.Pompásan szórakozott.

Mára végsőszakasza elején tartott,amikora baromarcú ésközepes képességűLakat T elkezdett vele,mint hülye bácsival (vagy Kálmán Olga Vonával...) fentrőllefelé beszélni,Csurka bácsi a fáradságot se vette, hogy odafigyeljen és úgy leperkálta a nyomorult gecit.

Én Csurkát írónak tekintem és az egyiklegjobb novellistánknakis,nagyjából "In Memoriam" tárgyalom 1989.után,mint Ficsku Pált is.Ficsku ugyan (talán...) él,de akár meg is halhatott volna már vagy 10 éve...

Csurkaidejében kezdődött ela szórakozása nácikártyázássalés akkor figyelmeztettem, hogy a bojóccokkal valójáték,az ördög falra festése ide fog vezetni, hogy amikor egy schneidige Haider-ünk kél,mint Márki-Zay senki nemérzékelimára sokszórakozás miatt.

A medve ésa történelem nemjátékésaki történelmi kategóriákkal napitávú rövid haszoért hajigálózik,egy jó nagy vastagot fog becsummázni.

Ez történt.

És méghol van a mai gecik politikájának valódi szélsőjobbos visszacsapóreflexe. (6 év...8 évv...)
süti beállítások módosítása