A minap egy román pópa megkeresztelt egy csecsemőt aki aztán megfulladt [maszat,mert igazából a csecsemő alapvető egészségügyi állapotáról ,háttérről semmit nemtudunk...] (náluk a teljesmerítés szokás) .

AZonnal MOZGALOMindult a keresztelések betiltására

SNITT

Az megvan nektek, hogy szelfizés közben hányan halnak meg + akik okostelóka simizés miatt //// közben halnak meg mert nem figyelnek?

A legalizálandó & gyóógyszer  marihuána miatt egy óra alatt többen halnak meg a Földön,mint a keresztelések miatt az elmúlt 150 évben.

Gyerekek,miről vitatkozunk.

Veszélyes az, amiről az erős megosztó huhogja:
EZ VESZÉLYES

Néha erősebb az EZ VESZÉLYES! rémostoba és elmaradottóóriásplaGátGGGamBBBánnyot kicsúfolók gogliális ereje,mint maga az ez veszélyes.

A keleti+bármi fikázáskor meg a keleti+valódi tulajonságainak forrásai gyöngébbek,mint az Internet Népe hülyeségére apellálló hülyéneknézős gggammbánny.

ez_veszelyes.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr6316435086

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Wildhunt 2021.02.22. 09:24:30

Az ortodoxok még nem álltak be a sorba. A katolikus egyház sem pedofil mióta az ellenpápa hitet tett a modernizmus mellett.

Frick László Intézet 2021.02.22. 09:54:14

@Wildhunt: Igazad van, ezt meg sem figyeltem, hogy jópáréve eltünt a katolikusok papok állandó jelzői közül a pedofil gyerekbaszó.
De... ööö.eee. ...nem lehet ennek még az is az oka, hogy a 2020-as évek második felétől az incesztus jogárt meg a gyerekekkel és kisállatokkal szexelés jogáért indulnak majd szobai igasságmozgalmak? És azért, hogy lehessen emberjogi szinten örökbefogadni a kisállatainkat meg házasodni velük?

Wildhunt 2021.02.22. 10:10:46

@Frick László Intézet: úgy érted el akarják kerülni a kettős mércét? Most először?

Frick László Intézet 2021.02.23. 05:34:06

@Szorgalmas Gyémánt: Beszélő Kutya-megvan?
Kettőskereszt-mítúmegvan?

Állatijogok-megvan?
A beszélőállatok jelentkeznek az állatjogi ombucnőnél,mertmármost ugye tudnak beszélni ésfeltárjáktitkaikat, hogy kisgazdájuk,ráadásulapu/anyuhogyan abúzálta őket.

Jóéjszakát :D
süti beállítások módosítása