Elképesztő a gecimédia nyomása a kelet-nyugati vakcinahisztéria kialakításában.

vakcinahaboru-eztacimetadtakazazonnalibocigecijei.jpg

 

"Orbán a gyors leoltással akar nyerni, tehát arra kell törekednünk,hogy ez minél későbben következzen be, ezért a nyugati vakcinákat kell nyomatnunk,mert azokból csak Nakkari-ra lesz átoltás!

/Somogyi Zoltán/

Pont ezek a gecik vigyorogtak pár éve nagyképeűen arról,hogy mióta mára totális globalizmus jellemzi a világgazdaságot.

1945-ben a szovjetek felpakolták az egyik Opel gyárat Németországban

a gépektől a tervrajzokig és ebből lett a Moszkvics. A szovjet "fejlesztés" technikája szerint aztán vásároltak egy Peugeotmotort és lemásolták,az lett a Moszkvics 407-es motorja. A "német" Opel 1938.óta volt az amerikai General Motors tulajdonában.

Szovjetmatrózokat azzalbíztakmeg, hogy Japánban vásároljanakegy mpedet, vettek is egyet,amit a japánok a német Sachs-rólmásoltak le,ebből lett a Riga-3 és a satb-stb Riga mopedek meg a Verhovina.

https://idd-katalogus.medija.hu/original/0000438.jpg

A "japán" Mazda NSZK-ban,Leverkusenben készült,már 25 évvel ezelőtt is 30%-ban legalább Ford alkatrészekből.

A Leverkusenben gyártott Mazda 323 https://m.blog.hu/du/dudenbuch/image/e4c4dbb72fb791656ad9a90722716281.jpga legnépszerűbb "import" autóvolt NSZK-ban 1994-ben ,minden vevő főleg azt szerette benne, hogy a német gyártásű műanyagok meg kárpitok hűűű,asztaaaa, de mennyire németesek egy pedig  "japán" autóban :D A "német" kárpit egy része Csehszlovákiában készült:D

A General Electric globális világkonszern jóformán egyetlen mai blúcsipje Orbanisztánban működik a nácidiktatúra büdössében,a dorogi víztisztítógyár, világgazdaságilag jegyzett mennyiségben és minőségben gyártják a szarmagyarok az "amerikaiminőség"-et. Mert a jómagyarok nem maradnak ám itthon,hanem kitántorognak Nyugat-ra keleti vendégmunkásnak.

 

Nem mondom,Mozartnak is voltak hiedelmei a barokk korszakban annyira divatos törökökről:D

A mai USA Dollár milliókat áldoz annak az Erdogan-nak a fikázására,akinek a Törökországára,meg a Szövetségi Politika jegyében Dollár milliárdokat, valamint Isztambul az USAF térségi bázisa.

Az USA elszór évi pár szézezer Dollárt Orbán média- meg szájjal-ellenségeinek a támogatására,meg pármilliót kap Orbán,mint térségi szövetséges.

"Szevasztok!"

/index/

 

A Német Mercedes B-modelljei Orbanisztán sötét nácidiktatúrájában készülnek,ahol még az az ügyészség sincsen,amiannyira nincsen, hogy pont most készíti ki a bőrét is  Orbán kedvenc őstehetségének,a baromarcú Kétpói Bakternek. Ebben a "német minőség"-ben a motor olyan   "francia" Renault, amiről az sem biztos hogy egyáltalán Európáűban készült.

"Na.Játszunk valamit ezeknek a parasztoknak!"

Ujkihívástkereső Péter,prímás

Kelet,meg Nyugat mi?  -amikor már Dél is van :D

A Land Rover meg a Jaguár emblémákat az indiai TATA Globális Mega Világkonszern termékeire ragaszgálják a Van Hozzáadott Érték!44!! Angilaliban :D

 

A "svéd" Volvo meg kínai tulajdonban van, mint az "olasz" Pirelli.

 

Nem transzparens,mi? - mert az lehet valaha is transzparens, hogy a "német" BIONTECH belgiumi gyárai főleg miért Európán és az Európai Szárazföldi részen kívülre szállítottak?

"Török gyerekmevváttaa,magyargyerik gyógyíjjaaa!"

/nóta/

Jógyerekek,az internet korszakban élünk,amikor bárki azt forgat már elő odahaza még a cenzúrázott seggszájgépekkel is,amit csak akar. Nemmondom, hogy a német minőségűcenzúra nem szigorúbb,mint az orosz cenzúra és pl a német Menekülteket IntegrálóElsőÖtévesterv titkosabb,mint a gonosz Putyin EZ VESZÉLYES tervei...

ocskagecifasszopoprovo.jpeg

"Ami keleti az szar,mert veszélyes és nem transzparens! Csak a Nyugati, az a transzparens!"

Mert az transzparens, hogy a Német Minőség Sárgadobozos Dolgit-ban mennyi a kínai koncentrátum! :D

Gecik! Nem tu pofáztatok arrólmég 2-3 éve, hogy nincsen már értelme égtájak szerint ugatni :D

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr9116427910

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szorgalmas Gyémánt 2021.02.15. 10:53:28

Aki beveszi ezt a nem transzparens szöveget, az álljon is szépen a sor végére, és majd kap transzparens vakcinát, ha az EU megküldi.

Az emberi sötétség ellen nincs vakcina.

Dr.Koós Alajos 2021.02.16. 12:33:12

www.bbc.com/news/amp/health-55900622

It has also been deemed to be safe - and offer complete protection against hospitalisation and death.

The vaccine was initially met with some controversy after being rolled out before the final trial data had been released.

But scientists said its benefit has now been demonstrated.

It joins the ranks of proven vaccines alongside Pfizer, Oxford/AstraZeneca, Moderna and Janssen.

www.wsj.com/amp/articles/russian-covid-19-vaccine-was-highly-effective-in-trial-study-finds-boosting-moscows-rollout-ambitions-11612269047

MOSCOW—Russia’s homegrown Sputnik V vaccine showed high levels of efficacy and safety in a peer-reviewed study, handing Moscow a geopolitical coup and a potential slice of the multibillion-dollar vaccine market as it seeks to promote the Covid-19 shot abroad and curb the pandemic at home.

Szorgalmas Gyémánt 2021.02.17. 12:41:54

Andriska hugicája szerint - aki orvos Londonban, a Sputnik V "hatékony és biztonságos vakcina".

Döbbenet.

Szorgalmas Gyémánt 2021.02.18. 07:39:42

@Frick László Intézet: Az orosz mikor és hogy lett jószagú? Lefújták nyugati parfümmel?

Szorgalmas Gyémánt 2021.02.18. 14:29:21

@Frick László Intézet: MUtatok egy igaiz amerikai találmányt, itt van a feltaláók listája:

Hu; Jiaxi (San Jose, CA), Chiu; Hao-Lin (Campbell, CA), Agarwal; Shatam (Austin, TX), Park; Kwang Soon (San Ramon, CA), Lee; Joonggun (Los Gatos, CA), Kim; Kyung Wook (Saratoga, CA), Chang; Shih Chang (Cupertino, CA), Zheng; Fenghua (San Jose, CA)

patft.uspto.gov/netacgi/nph-Parser?Sect1=PTO2&Sect2=HITOFF&u=%2Fnetahtml%2FPTO%2Fsearch-adv.htm&r=60&f=G&l=50&d=PTXT&p=2&S1=(%22Apple+Inc%22.AANM.)&OS=AANM/%22Apple+Inc%22&RS=AANM/%22Apple+Inc%22

Frick László Intézet 2021.02.19. 08:17:45

@Szorgalmas Gyémánt: Köszönöm.Ez egyébként az Amerikai Szépségeszmény Klasszikája,aszokkici szárga,akikfeljötteka FejlettMindenségbe Mert Itt Érvényesül hetnek.

Azt sem tudjuk mennyi közülük a banánember vagy pl a banáncsokiember.

Kevenc banáncsokiemberem Kunal Nayyar

van egy yutyúber U2 The Edge cover gitáros vancouveri banánember,akinek koreaiak koreaiul irogattak,válaszolt is nekik, hogy sajnálja,deő csakkinéz sárgának,angolanyanyelvű.

Frick László Intézet 2021.02.19. 08:19:34

@Szorgalmas Gyémánt: Tudod,mi lenne az ütős:Azon a "NYugati Gyógyszeripari termékek" listaszerűen,amik kínaiak kiszerelései meg cimkézései.

Vagy ha jönne Csili Csala bácsi a Jaime-lámpásával és bevilágítaná a Nyugati Vakcinák innovációeredeteit :D

Serény Vélemény 2021.02.21. 12:28:48

@Szorgalmas Gyémánt: A kicsi sárgák egyszerűen megkövetelik a gyerekeiktől, hogy tanuljanak. ÍGy még a síkszar amerikai oktatási rendszerben is lehet eredményt elérni. Ha a kicsi niggák hatvan-hatvanhat százaléka nem egyszülős családban növögetne, hanem anyuci-apuci megkövetelné tőlük, hogy normálisan teljesítsenek az iskolában - mint mondjuk Michelle Obama egyébként rokkant munkás apukája és anyukája, aki otthon volt a gyerekekkel egészen a középiskolás korukig - akkor a műszaki-technológiai elit nem kis fehérekből és sárgákból állna, hanem feketékből.

don Fefinho · http://bunkonyilas.blog.hu/ 2021.02.21. 15:19:05

@Serény Vélemény: Az a tragédia az egyszülős családmodellben, hogy amit idősebb apa nem ad át ifjabb apának, azt idősebb apára nagyon haragudó anya egyszerre kéri számon és halasztja hamvába a csíráját is. Egyszerre. Így lesz potenciálisan akár 140-es IQ-jú osztályelső fiatalokból funkcionálisan 90-es gyártósori roncs. A csokicsaládok szétveretése csak a tesztkör volt, ma össztársadalmilag, diszkrimináció nélkül működik a szisztéma már.

Frick László Intézet 2021.02.23. 07:15:04

@don Fefinho: Az még kevés, hogy egyszülős családmodell.Két nagyon aranyos ember, Darvasi Lászlómeg Alföldi Róbert ilyen egyszülősmodell eredményei.Anyuka kisfiai nagyon sikeresekmég ha nemokosak is,akkor jóvállalkozók.Anyuka megtanítja őket olyanaranyosan is viselkednimeg alkalmazkodva törtetni. Adni a veszélytelen ártatlan anygali (Alföldi színész volt, őapályája elejéna nyáfolyós hülyét is adta néha...)

Ezt az Anyu Egyszem Kicsi Fia egyszülős modellt el kell választani amaiKorszerűModern Jövőbevezető Gördülőcsaládformától,amiben tényleg van egy szülő,dealkami szülőféleségek akár 30-40-en is. Rengeteg bébiszitter,nagyszülők,igaziapu is néha és annak az alkalmipartnerei,meg kisállatok.

Sokan azzal cáfolnak meg, hogy Billie Eilish. Hát nem.Eilishben semmi olyan zseniális,mint Darvasiban vagy Alföldiben,nincsen.Eilish egy termék,mint Lady Gaga, egy Nagy Nulla jól markecoltan. Lady gaga egy montázs,olyan,mint egy maipicsaautó,arészletei voltak már és kirínak. Egy önálló névelője nincsen Lady Gagának.

Serény Vélemény 2021.02.23. 12:10:37

@don Fefinho: @Frick László Intézet: Abban a 10-ben benne van. Ami pedig benne van, az azé' van benne, hogy ha még nem is sikerül betartani, akkor is ad egy tartást, gerincet, és mércét, hogy milyennek kellene lenni, amihez lehet fordulni. Ha nincs mérce, akkor a gyerekek 60-66%-a lesz korcs, fattyú, stb, ami miatt ezek soha nem fognak tudni normális emberré válni.

(Ahol az emberré válás kb úgy megy, azt jelenti, hogy az ember először fiú, aztán férfi, aztán férj, aztán apa, aztán nagyapa, aztán ember... :-D

Szorgalmas Gyémánt 2021.02.23. 12:23:40

@Frick László Intézet: Lady Gagyit nem is azért tartják, hogy bármi önálló gondolata legyen neki.

don Fefinho · http://bunkonyilas.blog.hu/ 2021.02.25. 02:00:07

@Frick László Intézet: A túlféltés-agyonajnározás az egyik zsákutca, amikor a gyerekből lesz nárcisz, de van egy másik véglet is, amikor az egyszülő a nárcisz, és a másikszülőtől elszenvedett sérelemért a gyereken áll bosszút. Ez a két kimenetele vam a jövőbehaladó moderncsaládnak, muszáj is erőltetni.

Frick László Intézet 2021.02.25. 05:40:30

@don Fefinho: AKorszerűModern Jövőbevezető Családformához pompás szemléltetésa Balek c.dán film,Nézd meg egyszer.
süti beállítások módosítása