A Rákosi-korszak óta nem volt sajtóban példa a tudatlan,pénzért  aljas és ostoba politikai-agiációs uszításra úgy,mint ahogy az index jellegzetesen Iszos Julis nyanya szintű babonás sötétséggel fogadta a SOTE kínai-rovostan tanszékének hírét.

A LondoniMutáns hírére spontán zárt Oirópa. Miszter Bén Bezzeg MintaNépe először bedobta a hírt arról a LondoniMutáns-ról,amirő legész novemberben végigmár tudott...,kialakult a pánik és a tumultus MAJD AZUTÁN kezdék kialakítani a zsilipelést a szárazföldre, de előbb végigbirságolták aki nem engedett kamionosok oszlopait,akik künn rekedtek az autópályákon. Majd Németország és az Ónijó nyomására nyitottak a szárazföld országai.Németország a Londoni Mutáns egyhónapos ügyes beszellőztetése után egyszercsak zárt London felé
Tankescheeni Karen!

A régi korokban a kínai uralkodók akkor fizettek orvosaiknak, ha éppen egészségesek voltak.

Az oirópaiak betegségükre a világ orvosait fizették össze.

https://mult-kor.hu/image/article/main/.630x1260/50802.jpg?lavid=278931

A kínai orvostan alapja az, hogy a betegséget nem szabad beengednia szervezetbe.

A kínai szerint köpni kell.

Az oirópain alap szerint a betegséget ki kell űzni a szervezetből.

Az oiropid szerint le kell nyelni.

 

Jó éjszakát, Fehér Ördögök :D

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr8816421992

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr.Koós Alajos 2021.02.12. 10:56:44

Így vagy úgy, de a tények tények maradnak. Európa nem tudott magának annyi vakcinát előállítani, amivel gyorsan beolthatta volna a lakosságát.

Ezt a tényt persze le lehet fedni másokról szóló propagandaanyagokkal, hát a kínaiak is milyenek már.

Szorgalmas Gyémánt 2021.02.14. 21:31:26

@Dr.Koós Alajos: Hát, egészen pontosan a Németországban gyártott vakcinákat viszik az Unión túlra, ezt még a német közvéleménynek is nehezen lehet megmagyarázni.

Frick László Intézet 2021.02.15. 07:16:21

@Dr.Koós Alajos: @Szorgalmas Gyémánt:
Még Mata Harriette isúnjamár,annyit szajkóztam azt, hogy a Globális Spekulalista nemhogy a "nemzete" de akontinense érdekeit is lesajnálja.

Egyszeűen észbontó, hogy azok a jók ésigazak,akik a nemzetgazdaságokmeg nemzetiérdekek lesajnálásátpropagálták,most elkezdenekEgységes Oirópázni.Ki nem szarja le Európátaz érdekeivel?Asok hülye picsaembert?

Tudjátok,milenne a jóvicc?

Ha a jóistenke a csili-csala bácsi pálcájávalmindent,ami kínaimeg "keleti" eredetű,sárgára festene.

A Pfizer/BIONTECH szerintetekmennyivellenne kevésbé sárga,mint a SINOVAC/BIONTECH?

Szorgalmas Gyémánt 2021.02.15. 07:27:40

@Frick László Intézet: Kínai alapanyagokat használnak, gondolom. Etől még mondani kell valamit, hogyan lehetséges az, hogy Németországban súlyos vakcinahiány van, miközben csúcson pörög a vakcinagyártás, amit azzal a lendülettel visznek is kifelé az országból. Én nagyon élveztem ezeket a hivatalos magyarázatokat.

Frick László Intézet 2021.02.15. 07:45:18

@Szorgalmas Gyémánt: Ezt mióta szajkózommár:Az oiropidoknálapolitikusokkb 20-30 éve próbálják azt eljátszani,hogy képesek hatni a gazdaságra.

Németországbanplaz a barterműködik,hogy elnézika "német" vállalatnaka gyártás olcsóországokba hurcolását, cserében hoz valamennyit "haza", a német hatóságorészt vesznek a csalásban,miszerinta termék 100% készen van vevői készre csomagoltan, cserébe a NémetÁllamMémet Gyártányként bekönyveli a Codás GDP-be.

Euzt csinálják25 éve -miről beszélünk?

Egyébként csak szóólok,a "német" BINTECH belgiumi gyárában szerelik ki a konncentrátumot és töltik a vakcinákat.

Azt merje valaki elárulni,hogy a KONCENTRÁTUM holkészül
süti beállítások módosítása