Azt hiszem,itt Oirópában valakik már kurvára nem értik,hogy az integráció az nem falanxoid uniformizáció, és az egyenlő bánásmód az nem pozitív diszkrimináció.

jarokeretverseny.jpeg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr5016420330

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr.Koós Alajos 2021.02.09. 05:55:29

Mennyire kell magunkat felsőbbrendűnek tartani ahhoz, hogy azt gondoljuk, bizonyos emberek a mi beavatkozásunk nélkül nem tudnak boldogulni, és mindenképpen úgy akarnak élni, ahogyan mi azt elképzeljük?

Frick László Intézet 2021.02.09. 06:19:02

@Dr.Koós Alajos: Ez a fehér faji civilizátor régi reflexe.

Vannak azért aműfajban érdekes találkozások.Az afrikai kulturzombiéppen mészárol,amikora felsőbbrendűfehér faji népnevelőrákérdez,hogymitművel.Akulturzombikközött vannakOxfordban, Cambridge-ben vagy Bostonban végzett jótanuló 180-as IQ-s faszik is:
"Azt csinálom MOST amit a te őseid Indiában a XIX.sz.elején. Népünk történelme MOST tart abban a fázisában,amiben a tiéd 200éve"

Az afrikaiakat majmozókegyik "mesterérve" szerint a fehér fajimeg a mohamedán térítőcivilizátorokelőtt is voltakmészárlásokAfrikában.

Ahumán etológia tárgyalja is,hogy a szan néptörténelmileg beláthatómúlthorizontján vérengzővolt és a törzsekvéneiúgy egyeztekmeg szóban,abban,hogy enneka vérengzőségnekvéget kellvetni,tehátegy nagyon éééérdekes,fehérbefolyás nélküli ELHATÁROZÁS-ból.

Namost a vérengzések között azért vannak különbségek...

A másik meg az Animalplanet-en is a narrátor halálosösszecsapást huhog,miközben kis hím elefántokjátszadoznak,az győz,akiaz ormányát amásik homlokára tudja fektetni. Gondolj bele:Milyen emberi fajzat az,akinekegy állatosfilmet így KELLeladni. Huhogássalmeg hűdeveszélyesmár alámagyarázásokkal. "Ezek a kígyók betolakodók a városunkban!"

Én a kígyókkal vagyok olyankor.
süti beállítások módosítása