A közkedvelt Mi és Ti óvodás szintű játék a kulcs.

Ism.::"A motívumok alacsonyabban vannak. Nem! -még annális alacsonyabban."

A játékban az veszít,aki először ejtiki a száján azt,hogy "Ti!"

Vagyis a bajnokok a "Mi!" oldalára törekednek.

Ha megvizsgáljuk a mai marketnigkoncepciókat, a prezentációk során a "Mi!" oldala az okosak,és a sok barom,aki majd beveszi azt, amit a piacra dobunk, legyen az HBO sorozat , elektromosautó, pina- vagy hajkozmetológiai készítmény, nép-neve-minőség vagy un "politikai eszme".

Tavaly ezekben a napokban tartotta meg Somogyi Zoltán a magyar "Mi!" -oldal egyik agytrösztje a prezentációját.

 

Az ötlete fantaszikus volt: A sok barom "tik!" meg a mi oldalonk, a sokkal ugyan nem okosabb "Mink oszt!"

Somogyi figyelmeztetett a veszélyre, amiszerint a mocskos vidéki potrohás zsebdiktátor cigány előnyt kovácsolhat a járványból,elég csak pl megfelelői ntézkedéseket hoznia. Az majd növelni fogja a népszerűségét.

Hogyannemtudjukeztmegoldaniországban?  - bazdmeg!

Namost.."Mi!"-denki egyenlő,de természetesen ez a Somogyi Zoltán annyivalegyenlőbb

nem tudom,emlékeztek-e, ez a Somogyi Zoltán volt az,aki összekeverte a papírjait 2006. szeptember 19-én és a marketingtervet olvasta feljóslatként, ami persze aztán be is vált és Gyurcsány,ahelyett, hogy ahogyan azt mindenki hitte 2006.szeptember 19-én,megbukott volna,12 jelentősebb fronton aratott győzelmet.

A 13-ik volt az, hogy a hülyefideszesekkel szarásig nyerette az önkormányzati választást, ez is Somogyi mesterterve volt,de eztnemolvasta föl,mert eddigre jutván észbe kapott,hogy mit csinál.

A Jók és Igazak sajtaja Somogyinaka nevét sem jegyezte meg,annyival letudták, hogy Gyurcsány propagandacége sűtt ökörségeket dumáló valami hülyét állított ki,aki szerint Feri győztesen fog kikerülni.

Ma ott tartunk, hogy Seres László,aki ezt a PoliticalCapitalt vállalkozói kölcsönből megalapította,már a wikipedia cikkben sincsen benne.

Márpedig,amit az internet nemad ki? -az nincsen.

Na. Ugye, hogy mennyivelgusztusosabb a másik unalmas szemléltetésem,amiben a modern pinakozmetológia és a régi hajfesték marketing minden ponton megegyezőötleteit hasonlítom össze?

"Mi,az okosak,meg ti a hülyék,akik feszt a pinátokat szaglásszátok, van-e bármilyen szaga."

1.Öld le a hajadat a drágán vett festékünkkel ész nélkül!
2. Úgy, és most vegyél még ráadásul haj revitalizálónkat is!

 

Létezik az a pénz, amennyiért öreg biszexuális nőgyógyász néni hajlandó a baromságra, miszerint nem kellszarozni a hagyma -meg halszag arányain,hanem kombiszerrel totálisan le kell ölni a pina flóráját és faunáját.

Kéritek a linket a hülyepicsáról a Legyél te a főnök c. reklámból?

Felelősen Nemszaporodók vagyunk,akiket nem lehet nácikényszeríteni a gyerekvállalásragyártásra, A Család Az Család-ban meg kampányolunk, a  robotizációnak is a híveiként az Ökológia Lábnyomokat méricskéljük, és támogatjuk a menekülteket,akik a demográfiai jövönknekmeg a zálogai.

nem ilyenek vagyunk,de ilyennek néz le bennünket a maimarketing.

egyhangotnemadkiszkriptnelkulo.jpg

Nagy Alexandra "színésznő" -egy hangot nem tudkiadni, ha nemolvashatja valahonnan.

Van a régi,még igazi filmeseknek egy gyakorlata:

A nyers pozitívtekercseket (jelentősebb művészek már a negatívot,amikor még filmszalag volt...) NÉMÁN azaz a hang nélkül végignézi a rendező.

egyenlobanasmod.jpg

Az Egyenlő Bánásmód jegyében adjuk a pénzeket ki sorozatokra,lennie kell afroamerikai transz-jellegűnek is, megvolt ez is, gyerünk tovább.

na, csináld csak ezt:

Nézzél tévét,de vedd le a hangot. Nézzél az internetről kérve bármilyen már volt adást.

De:Némán nézzed.

Majd meglátod :D

Ja,a Barátokközt! -et ne nézd,mert ott mindenki olvassa a szövegét.

És némán ezt látod:
"Na! Már megint,mekkora egy szerepidegen baromság!"
Szonja karaktere már háromszor fordult ki a hat sarkából is.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr6116416516

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása