És én még azt hittem, hogy az un "CapitoliumOstroma" című fake műsornál nem lehet nagyobb kamut megetetni az internet népével.

 

Háthogy a szurkos rézkábeles hús-szín bakelitházas és fanyelű kurblis telefaXXXXomba ne lehetne.

agyhalaljarvany2021nem_a_hatterben_aerobikozik_egy_no_mianmarban_24_hu.png

 

A képen jól láthatóak a videók összeillesztése miatt keletkezett,az egész képmezőn át húzódó vékony, vízszintes vonalak,a virágedényen és az aszfalton,arról ne is beszéljek, hogy a "puccs" képeinek felbontása más,mint a csaj videójáé  az előtérben és akkormár nemis veszem  a fáradságot, hogy a feje körvonalára mutassak felül.

agyhalal_2.jpg

 

Jóéjszakát,Internet Népe,egyetektovább szépen!

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr5316414026

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Frick László Intézet 2021.02.03. 12:19:40

@csillagkúll: Mutatok neked valamit a maimarketingről,a zöld-tudatos gondolkodásról,a környzettudatosságról meg effélékről és Bezzegisztánrólmeg az aójdefejlettségrőlmár.

A "KorszerűModern Jövőbevezető Dízelmotorokat" un részecske szűrővel kellett ellátni 2007-től kezdve,mert rájöttek, hogy ezek a dízelmotorok rákkeltőbb (mert aprórészecskéik mélyebben jutnak le a tüdő hörgőibe,úgy jártak vele,mint a multifilteres cigivel:fokozta a tüdőrákot:D )

Ezek Euro-Nagyonsokminősítésűmotorok.

Az átbaszást azonban egy az autók iránt érdektelen,de jövőbeni orvostanhallgatói tanulmányait a fizikaórán (az általános iskoláról beszélek) odafigyeléssel fokozó kislány is megérti:

Semmilyen füstöt,már amikor a mérnökökáltal előremegtervezett beépített Önmegsemmisítő Hiba következtében beszart a korszerű motor,akkor sem bocsát ki ez a rendszer.

Amikor eldugul a DPF szűrő,a zöldmérnökök által direkt odatervezett kurvazüld gázolaj vezetéken odavazetik a gázolajat a DPF szűrőbe, az belobban,hatalmas füstfelhő kereteiben 5 perc alatt kiokággya,nagyon sok ggyöbetűvel okággya ki, elégeti kiszórja az összes kurva káros részecskét, aztán,mint az Ónijó a vakcinatárgyalásokról, jön ki, tudod,azzal a Charles Michel pofikával, hogy hátha éppen akkor nem jár arra német rendőr, hogy levegye a rendszámot.

Most arról nemakarokpapolni, hogy mekkoralehet az ökológiai lábnyoma annak a fostalicskának,ami plmarketingügynökihasználatban 2év alatt lefutja a Programozott Futásteljesítményét ésmegy a recycklingbe.

Érted,és akkor egy másik autó,ami 30 év alatt másfél milliókilométert fut,a gyártásába belefektetett ökológiai lábnyomok és pla 30év alatt [kamu]recycklált korszarúmodernbüszkeautók.

Meg hogy egy elektromos autó, az karbonsemleges.

Na látod,ezért nem szabad a valódi zöldeket a politikába felengedni, csak a kamuzöldeknek,azoknak kamaón.

Képünkön:
www.youtube.com/watch?v=zh1tXdW-B4c

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2021.02.04. 09:28:44

@Frick László Intézet: hát ez van, jóhiszemű kilábalás meg elodázva, túl sok szereplős folyamatok túl sok szereplős érdek halmazokban, végülis azt is lehet mondani hogy még az alagútat sem ásták meg, nemhogy a fényt a végére erre nagyon alkalmas mindennemű marketing

Frick László Intézet 2021.02.05. 07:20:09

@csillagkúll: A közkedvelt Mi és Ti óvodás szintű játék a kulcs.

Ismered:"Amtívumokalacsonyabban vannak.Nem! -még annális alacsonyabban."

Ajátékban az veszít,aki először ejtiki a száján azt,hogy "Ti!"

Vagyis a bajnokoka "Mi!" oldalára törekednek.

Hamegvizsgálod amaimarketnig koncepciókat,aprezentációk során a "Mi!" oldala az okosak,ésa sok barom,aki majd beveszi azt,amit a piacra dobunk,legyen az HBO sorozat , elektromosautó,pina- vagy hajkozmetológiaikészítmény,nép-neve-minőség vagy un "politikai eszme".

Tavaly ezekben a napokban tartottameg Somogyi Zoltán amagyar "Mi!" -oldalegyik agytrösztje a prezentációját.

Az ötlete fantaszikus volt: A sok barom"tik!" meg amioldalonk,asokkal ugyan nemokosabb "Mink oszt!"

Somogyi figyelmeztetett a veszélyre,amiszerint amocskos vidékipotrohás cigány előnyt kovávcsolhat a járványból,elég csak pl megfelelőintézkedéseket hoznia. Az majd növelni fogja a népszerűségét.

Namost.."Mi!"-denki egyenlő,de természetesen ez a Somogyi Zoltánannyivalegyenlőbb

nem tudom,emlékszel-e, ez a Somogyi Zoltán volt az,aki összekeverte a papírjait 2006. szeptember 19-én ésamarketingtervet olvasta fel, ami persze aztán be is vált és Gyurcsány,ahelyett, hogy ahogyan azt mindenki hitte2006.szeptember 19-én,megbukott volna,12 jelentősebb fronton aratott győzelmet.

A 13-ik volt az, hogy a hülyefideszesekkelszarásig nyerette az önkormányzati választást,ez is Somogyimesterterve volt,deeztnemolvasta föl,mert eddigre jutván észbe kapott,hogy mit csinál.

A Jók és Igazak sajtajaSomoyginaka nevét sem jegyezte meg,annyivalletudták, hogy GYurcsány propagandacége sűtt ökörségeket dumáló valami hülyét állított ki,aki szerint Feri győztesen fog kikerülni.

maott tartunk, hogy Seres László,aki ezt a PoliticalCapitalt vállalkozói kölcsönbőlmegalapította,már a wikipedia cikkben sincsen benne.

Márpedig,amit az internet nemad ki? -az nincsen.

Na.Ugye, hogy mennyivelgusztusosabb a másik unalmas szemléltetésem,amiben amodern pinakozmetológia ésa régi hajfestékmarketing minden ponton megegyezőötleteit hasonlítomössze?

1.Öld le a hajadat a drágán vett festéküknkkelész nélkül!
2.Úgy,ésmost vegyélmég ráadásulhaj revitalizálónkat is!

Kéred a linket a hülyepicsárólaLegyélte a főnök c. reklámból?

nem ilyenek vagyunk,de ilyennek néz le bennünket a maimarketing.

Van a régi,még igazi filmeseknek egy gyakorlata:

A nyers pozitívtekercseket (jelentősebb művészek már a negatívot,amikor még filmszalag volt...) NÉÁN azaza hang nélkülvégignézi a rendező.

na, csináld csak ezt:

Nézzél tévét,de vedd lea hangot.Nézzélaz internetrőlkérve bármilyen márvoltadást.

De:Némán nézzed.

Majd meglátod :D

Ja,a Barátokközt! -et ne nézd,mertottmindenki olvassa a szövegét.

És némán ezt látod:
"Na! Már megint,mekkora egy szerep idegen baromság!"
Szonja karaktere már háromszor fordult ki a hat sarkából is.

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2021.02.05. 14:13:41

@Frick László Intézet: bocs, de valamennyire ilyenek vagyunk, mert akkor nem működne ez a fajta beetetés sem fogyasztásilag, sem politikailag. és legtöbbször az állja meg a helyét, hogy mit állítanak rólad és nem az, hogy a te állításod megfelel a valóságnak, de ezt már szerintem megrágta az emberiség ezerszámra és mindig a torkán akadt, el van ez baszva, ez a az embernek lenni duma.
ja, amúgy honnét is van nekde olyan gordonkai baromságod?

Frick László Intézet 2021.02.06. 07:02:42

@csillagkúll: Ismered a mai mantrák közüla fenntarthatóságot? Hát a "Földnépességének a túlszaporodása" -t?

Szinte sehol nem olvashatsz a politikai zöldek(röviden bárcáskurvák)a vadzöldek(vagyis a szájhősök)meg az igazi zöldek nézetei közöttikülönbségekről,ami nem merülki annyiban, hogy a politikaimeg a vadzöldeknek nincsennek nézeteik, csak titokban tartják ezt.

A politikai zöld megszavaz azon a parlamenti szinten,ahol képviselő,egy E-autó beruházási vagy értékesítéstámogatási programot.

Pl a Pfizer főtárgyaló azt mondta az angol tárgyalóknak,hogy a dupla azomnnali készpénz felármellé még lenne egy semmibe se kerülős ingyenes és lényegében csak szivesség kérése,mondják már azt, hogy a készítménye szuperhatékony.

A vadzöld a direkt morálállapotában hőbörgő forradalmár,aki szeretne megélhetési politikaizöld lenni, ez a kampányszakasza,amiben követeli a gépjárműgyártás leállítását máról holnapra forduló éjjel.

A valódi zöld pedig azt mutatja,hogy ha egybeláthatóan és egyszerűen környezetszennyező világtevékenységet PLIMM azonnal leveszek nullára,az azonnal lehet,hogykörnyezeti katasztrófákkal fog járni,az viszont nembiztos, hogy túlélhetjük.

Odáig nagyon sokan eljutunk,hogy ez a piac természete.

Addig azonban kevesen jutnak el, hogy pl a 30-aséveikből visszanézzeneek 20 éves korukra és rádöbbenjenek,hogy akkor még több eszük volt.

OIgen-igen,az emberiség története,főleg a korai szakaszaiban tele van generációkkal,akik hülyébbekvoltak a szüleikgenberációinál,azonban itt arról van szó, hogy egy generáció a sajátéletciklusában egy életheteddelkésőbb már hülyébb,mint volt előtte. Viszont büszkén.

Én csak annyit mutatok,és ha végigpörgeted az amerikaipolitika elmúlt 20 évét,azt, hogy 2016-ban senki nemismerte föl az igazi botrányt,ami nem a Hurrikánfrizurás Segglyukarcú öntelt kanmajomvolt,hanem az, hogy olyan választás elé állították Amerikát, amiben az alternatíva egy kocamajom volt.

Nincsen egész Amerikában egy szűk negyvenes fiatal netokrata jelölt.

Én autóbuzi vagyok és nem rég egy hatdiplomás négynyelvvizsgás közgazdasági szakjogásszal sakkmattoltukki,hogy elektromosautót kell vennie. Annyit értem el, hogy azt javasoltam, béreljen ki egy Hyundai elektromos Konát,aztán meg egy VW ID.3 -ast, aztán döntsön.

Nincs idő a fájdalomra,mert ha hagysz egy kis időt a fájdalomra,akkor elmúlhat magától és nemvásárolsz a termékünkből -szabad ide egy,nem neked szól,bazdmegot betűznöm?

Van még egy képem,ami remekül összefoglalja,amit mutatok.

Mutatja az orvos a tenyéreszközén a szemléltető videót a beteg hozzátartozójának (aki előzőleg letejelte a Rákosztály hűbérurának a 75000 pnzt)
ORVOS "Tessék,a tapasz tökéletesen leblokkolja a receptorok tövétől az ingervezetést: Egyszerűen nemfájhat a nénikének.

HOZZÁTARTOZÓ Értem. Tulajdonképpen... Lesz még magánál? Fel fog ébredni valaha?
ORVOS Jaj,még csak az kéne.Óriási fájdalmai lennének.

HOZZÁTARTOZÓ.Értem. Most csak álmodja, éberálmában keservesen panaszolja , hogy fáj neki. Doktorúr,meg tudja mondani,mi a különbség a most álmodott fájdalma,meg ha felébredne és megmagyarázhatnánk neki, hogy csak álmodta a fájdalmat, ,amit most érez,az igazi... e kettőközött a különbséget?

Ne búsulj,az orvos semértette,mita faszt akar még ez a barom az idejhéből,de hát tejelt,udvariasnakkell velelenni.

Mutathatnám másképpen is -és ezzelakommentemelejéhez értem vissza:

Autóval meg lehet tanulni tolatni,aztán pedig gyakorlatot is szerezhet az ember. Egyszerűszámtan fog következni,a KorszerűModern Jövőbevezetőembernek 2-3éventekellmegint és megint belerendelnie,ha már nemalapáron (azaz beépítve az árba) tartalmazza a tolató -parkoló asszisztenst. Sőt,kiszállsz az iroda előtt az autóbólés aztán majd az lemegy a teremgarázsba parkolni magától,

Igen ám,de a sokaság,mondjuka vásárlók 99,73%-ának annyira nem értékes az ideje, hogyezreket nyerhet ha 5 percell hamarabb kezd el dolgozni.

Az európai emberek többsége a munkahelyén a semmittevésének a munka szerű ábrázolása köti le az energiáit ma már a vállalkozói szférában is

az őőőőőrületaz, hogy az oiropid vállalati folyamatokban találhatunk ma márbürokrácia jellegű túlburjáénzásokat,részben ezért is vannak telepakolva a korszerűmodern jövőbevezető autók aztán soha nem is használt funkciókkal,mint pl a beépített gyerekülés.

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2021.02.12. 15:15:41

nem hinném, hogy úgy általában élhetetlenebbek lennénk mint szüleink, vagy butábbak, inkább annyira könnyű élni, hogy értéktelen és érdemtelen dolgokkal terheljük magunk, ja, tevékenységeink beszürkültek és jobbára balul sülnek el.

Frick László Intézet 2021.02.12. 16:08:24

@csillagkúll: Nem tudom,hány éves vagy,én még játszottam papás-mamást és mindenféle lomokból"ház-építést".A szüleim viszontmind és a nagyszüleim pláne.

A fiúk az apjaik fejeire akartak hágni mindenben és a lányok cancogtak, hogy nem az anyjuk tűzhelyénél,hanema sajátjuknál szeretnének állni.Készül és az életre,hogy mindenből sajátom legyen.

Illyés Gyuláék,miután Budapesten városi proletár gyerekeket lekérdeztek,mi a vágyuk ( amit JA írt,labda,puska [játék]mozijegy,cukorka, édes)

lementek Somogyba és ott 10-10 évesproletár[zsellér]leánykákat fiúkat kérdeztek.A fiúkkét borsökröcskéket akartak, hogy azokkalbérben szánanak,még két ökröt vesznek és arra márfogadnak föl valakit hajtani.Alányokmihamarabb sommásnakállni tervezték,apénzt összerakni stafírungra, jó urat fogni ,sajtátűzhely,sajátkenyér, de legalább cselédsoron a cselédlakásban saját sarok.

Illyéséksírtak, hogy 10-11évesekmárnemképesek gyermekként gondolkodni.Pedig:de.

Foglalkoztam már azzal is, hogy senki nem képzelné, mai picsaember, hány évesek Ottlik Iskolaa határon -jának a szereplői.

14éves koromban kis hülyegyerek voltam és a 14 éves osztálytárslányok meg nagy komoly nők.Amikor 18 éves voltam,10 hónapnyi (vagy egy takarítónőévi fizetése...)megtakarított pénzemvolt és a haverommala diákmunkában azon agyaltunk, hogyan lehetne portához jutni olcsón [telekhez] hogy arra ház alapot készítsünk....A lányok is 18 éveseklettek és az volt az élettervük,hogy majd férjhez mennek és lesz valami,de hogy mi,egy cérnát a tűbe fűzni tervük nem volt. 20-ból 16 elvált 28 éves korára.

és ezeknek az embereknek még lett valahogy gyerekük,már csakúgy a tehetetlenség miatt,lakadalom,mert a szüleik akarák,meg menyasszonytánc ésmég voltaka nagyszülőknek takarékbetétjeik,meg az ő nevükre nyitva,amikormegszülettek.

De ami gyerekeinknek már nem nyitottak a mi szüleink betétkönyvet,nem raktak félre semmit,mi nem foglalkoztunk a gyerekeinkkel,a gyerekeink nem mentek ki a porba játszani,nemvolt papás mamás,mindenki űtt joszt leste a vidijaót. Tamagocsi,songoku,zsongohán.

Részeredmények,részeredmények lettek,a tehetelenség,ugye, ha nekem voltés akortársaimnakmár egynek semmegtakarítottpénzem,sajátpénzem 18éves koromban,akkora fiamnak is.

Részfelelőség.teljesen senki nem felelős.

Úgy szoktam mondani,hogy akik részeredményeket értek el,azok meg lakatlanszigetet neveltek a gyerekükből,az egy,aki kilógott a sorból és nemvolt Songoku-gyűjtője meg tamagocsija.

Széchenyi mondolata volt Bachnak, hogy a vasutat az időhozta,nahát az elpicsásodást is.

Nekem mondták a német nagybácsijaim, hogy Magyarországra pont ugyanaz az elpicsásodás fog eljönni, csak majd valamikor 2000-re.

nem hittük.

A svédmodellel szeretnek hazudgálni maguknak a velem egykorú picsaemberek,

megkoncepcionálni
hogy a svédgyerek elköltözik 16-18 éves korában, csak onnan nemakarják látni,amikor a svéd kisgyerek 32 éves korára rehabon is végez és hazamegy mama hotellakónak,de a szüleinek annyit nem nyög oda, hogy fogják meg a seggét.

A hollandoknak könnyűá,nekikott vannak a mélyföldjeik,amikre a mai fejüket teszik azok a mai hollandok,akik egy vödör tengervizet ki nem mernének a mélyföldekből.A svédeknek "burkoltabb" mert az ükapáik a svéd nincstelenségből lejártak summásnak zsellérnek Dániába meg Németországba,meg kimentek Amerikába pénzt gyűjteni és egykéztek,kuporgattak a Svéd Csodát ez alapozta meg olyan embereknek,akik egy defektes kereket nem tudnak lecserélni és a legendás svéd csapágy kínai,amit svéd dobozba vendégmunkásokkal csomagoltatnak vagy bérmunkában Keleten.

Svédországban a járványban nem kellett távolságtartást elrendelni,mert békeidőben is akkora távolságot tartanak az emberek és még egy német is elcsudálkozik,mekkora a svéd elidegenedettség foka.

Régen a tudományoskifejezés az elidegenedés volt,ma úgy mondjuk:Egyszemélyes társadalom.

Fiatalanyák,akikre kisállatot nem mernék bízni, telókáznak és a sok,gyárilag direkt alkalmatlanra és a felnőtteketbepalizó "játéknak látszótárgyakat" pakolja a gyerek elé, hogy hagyja békén ,persze a gyerekkel fogalkozni kéne,hiszen még a kisállattal is. A gyerek azért hajigálja össze-vissza a játékokat, hátha az a kurva anyja ránézne a telókáról.

A cica ragadozó és naponta 2-3órát kell

ene

vele a gazdinak ragadozósat játszani.

Utána kaja.

namost ennek a picsának igazi embergyereke lesz azt nem tudom,mi a fasznak..csinál egy szelfit a rumliról és az Internet Népeelkezdi sajnálni meg decukikés az anyákélete ilyen POEN

Nem,a hülye picsák élete ilyen,akiknek ezt az egyet se kellett volna szülniük.

És ha erre rá merek mutatni a bezzeganya blogon,inkább örökre kitiltanak,mert a valós cél kamu,nada,,egyáltalán nemérdekli az IT-seket a baba meg a kurva anyja, csak a kattogás.

És az igazság népszerűtlen = kevés kattogás
De már megint a politikánál lyukadtunk ki :D

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2021.02.12. 18:56:04

@Frick László Intézet: elciganyosodás, elcselédeződés, elnincstelenedődés, mert sokan vannak és a rossz példákból baromságokat szűrnek le, vagyis neked nem tetszik az eltömegedesedés, na ebből kimaradni a valóság

Frick László Intézet 2021.02.13. 07:06:23

@csillagkúll: Jaj,ezt csúnyán félrenézted.Pont ellenkezően és egyébként engem a jobbosok szépen le is zsidócigány románoznak,ami újabban az Olyan AranyosMert Jóoldaliak szokása is. Ma talán még a zsidózásaz,amitőla SzivárványKoala jóoldala visszafogja magát. De románozni ,cigányozni,ukránoznia "baloldaliak" DK-sok stb szivesen.

Most nincsen időmkifejteni,de az azonnalin egy fasiszta nővel, valamiKormosKatalin vagy ki a faszommalpont errőlvitáztam.Ugye a jobbosok felvetik, hogy minekszaporítania

Én viszont folyamatosan az Eleve Elrendeltetés ellenbeszélek.Az kisbaba nemeleveelrendeltetetten valaminekjön a világra,viszont eséllyelarra,hogy HomoSapiens lehessen.Sokfényesés szépelme gazemberekkölyke volt éssok-sokjóemberszűűűtt e világra aztán gazembereket,ahogy én fogalmazom:

vérengzőmajmokat.

A cigányságfolyamatosan asszimilálódikamagyar társadalomba::Az egyetlen európai nép,ami befogadó a cigánysággal.

Falu-és falurész számplteljesen barna bőrű,névre-szemre egykori cigány népességű emberekélnek Magyarországon,még olyan településrészt is tudok,ahol ezt vállalják is az ott lakók.

Frick László Intézet 2021.02.13. 07:09:08

@csillagkúll: Az egyszemélyes társadalom az nemeltömegesedés.Az igaz,hogy az öszevonásmániája a globális spekulalizmusnakaválaszték látszatánakbővítésemellett a valódivariációk csökkentését célozza. Ezt nevezi a tudomány emblémafejlesztésnek. Ezzelpárhuzamosan nyomatjáka senki nemegyformaésmindannyian jaj de egyediek vagyunk,ezért a te különleges egyedi,ésmegismételhetetlen torokfájásodhoz válassz te magad az
A

és a
B variánsból. És ez sem vicc hanem Strepfen és Strepsils

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2021.02.15. 10:02:03

@Frick László Intézet: hátpedig, hogy a félkegyelműség adja a hírek nagyszázalékát, pont arra, hogy ami ellenállást színlelünk nem más, hogy érzékeink elcigányosodtak, elzselléredettek, elnincstelenedettek, azaz alig tartalmazunk közösségi élményt ebben a tűrhetetlen békeidőkben, persze vannak pillanatok, de azok kevesek, hogy fentebb nevezettek űrét betöltsék, de nem gondolom, hogy ez kétségbeejtő lenne, a hullámzó állapotoknak ez a bája, és okot ad a valósághűek csodálatára.

Frick László Intézet 2021.02.15. 10:23:56

@csillagkúll: Az emberek,mint Rimbaud versében, a kenyérlesők... szomjazzák a közösségi élményt...az egyszemélyes társadalmakban. Tkp a szaósöl média,ezt sem én találtam ki,közösségi létélménypornó.

A pornó definíciójára igen kevesen kíváncsiak abban a naív hitben, hogy tudják ők azt maguktól is.

A Szent Inkvizícó,ők osztán dogmatikusok voltak, vagy pl Sztalin igen dogmatikus egy ember volt. De ha tudták volna,hogy kb a VHS -korszakra a pornógyártók mennyire fafejű egy dogmatikusok lesznek, elszégyellték volna magukat.

Ignatio Loyola a dogmatizmusával egy Iggy Pop egy mai belga vagy holland pornóproducernőhöz képest.

És ilyenek a netokraták is.Semmi újat nem tudsz nekik beadni,képtelenség.

Ha 80-as IQ-jú vidéki analfabéta büdöslábú,ám igazi férfipolgármesternek szeretnél újat beadni,az teljesen pofonegyszerű,ha a jóirány a Dél,akkor Északot javaslod neki,majd másnap a napindító munkatársi értekezleten bejelenti: "Te gyerekek,ámottam én valamit,irány DÉL-et!"

Na,és akik a szaósölmédiát az oiropidoknál irányítják

vagy így néznek ki a fejükből
mandiner.hu/attachment/0416/415153_antal_robert_istvan.jpg
vagy pedig így néznek ki a fejükből
pestisracok.hu/wp-content/uploads/2020/11/techet-peter.jpg

olyan aranyosak,ugye?

De újat vagy mást?

Fiatalkoromban az öregek olyan...kb... 70-80 évesek voltak. Kisdobos koromban sok Maupassant-t olvastam és az ő novelláiban egy nő,ha 30 éves volt,kampec.

40éves koromban tudtam annyira felnőni,hogy értsem Krúdy Gyula írásművészetét,pl a Tejigazgatónénak 8 gyereke van,elmúlt 50 éves, de..hogy is fogalmazzam körbe..szóval annyira nemöreg,pedig Maupassant-nál egy novellában 20-22 éves lehetne. [Maupassant kb Krúdy apja korabeli]

Amikor 30 voltam,erre emlékszem..rémísztően öregnek hatott egy 48 éves ember

Most pedig az képeszt el, hozzám képest mekkora egy öregemberek a 28-30évesek már.

Beszélek erről egy 28 éves öregemberrel,lelegyint:Azért pofázok így,mert nem ismerem az ő generációs szakadékának a túloldalán azt a sok 22-24éveset.

Frick László Intézet 2021.02.15. 10:46:05

@csillagkúll: Békeidőben egy szöuli repülőjegy olyan 130000 Ft volt a LOT-nál.

Felültél a repülőre és már Afganisztán fölött jártál vona,ha nemkell kikerülni azt a kurvára egy rendbetett demokratizált légteret,amikor érezted azt a furcsát és a MongolSivatag fölött aztán ki is derült,mi az a furcsa:a csend.

Ugyanis a koreánok úgy élnek, hogyaszonygyaja kicsodák ők,hogy jönnének ők ahhoz, hogy zajongással vagy feszt pisilni járkálással zavarják egy másik dél-koreán nyugalmát is,nemhogy még ráadásul nem-dél-koreánokét.

Vagy pl az ember angolszász-szakirodalomban azt olvassa, hogy a dél-koreánok rasszizmusa kb eléri a japánok rasszizmusának a szintjét.
Aztán az ember élőben,a helyszínen azt tapasztalja, hogy szemmellátható kételkedés közepette,de mégis kihozzák a megrendelt ételt, amit szépen megeszel,semmit nem hagyva a tányéron

(ehhez kiegészítésül azt kell fűznöm, hogy nálunk,idegeszínvűeknél a tányért le kellenni az utosó rizs-szemig. Azzal ijesztegettek az idegenszívű felmenőim, hogy ha megnyövök,szegény leszek,ha nem eszem meg, ha már kiszedtem. Ja,meg hogy az ennivaló,az nem játék.)
Tehát szépen leeszed a tányérodat a délkoreán étteremben üresre (lenyalni nem kell) és egyből rájönnek, hogy sem amerikai,sem nagy-britán,sem pedig ausztrál vagy új-zélandi nem lehetsz és egyből fellélegeznek,aztán pedig szégyellik magukat, hogy annyira előítéletesek voltak, hogy azt hitték,hogy megint egy angolszász jött be szórakozni az étterműkbe.

Viszont pl a szállodában minden nagy-britán,amerikai meg ausztrál azonnal leveszi, hogy te nemigazi tagállami, csak valami fejletlen keletoiropid barbár lehetsz, hogy kerültél oda?

És ez az egész nem kerülannyiba,mint egy szemeszter a bécsi amerikaiegyetemen,viszont sokkal többet tanultál,pl még azt is egyből tudod, hogy játrvány esetén aminden hónapban polgári védelmi,tűzvédelmi és légo gyakorlatokat tartó dél-koreánok járványügyi intézkedései miért voltak fejlettebbek,és miért volt hatékonyabb pl a tömeges tesztelés.

Egyszerű:

Az oiropid a tömeges tesztelést felteszi a szaósölmédiában,pl pozitív és akkor 3 perc alatt a vidéki kisvárosban pánik tör ki vagy negatív és ki nem szarja le. (Megfigyelésem szerint a leghisztérikusabban mimmehalós hisztiben az addig szkeptikusok tudnakkitörni)

A dél koreánt pedig udvariasan megkérik állama vezetői,hogy a teszt eredményét tartsa meg magának,mert az az eredmény éppen abban az órában ugyan ért valamit,de ha este utána megfertőzödött,akkormár másnap se sokat. Vagy ha pl szuperfertőző,deéppen nem köhintett vagy tüsszentett a mintavétel előtt,akkor se.

Rettegve osztommeg a gyanúm, hogy mindehhez még abban sem vagyok egészen biztos, hogy a tesztállomásnaklátszóátmenő tesztállomásokon tényleg is teszteltek-e vagy az is csak tömeglélektani megoldás volt,mint a svédmodell.

Na,ezt..ezt fölfogni ... ehhez... a bécsi amerikaiegyetemen 10 szemeszter is kevés.

"Nelógj ki a sorból és támogasd a Nem vagyunk Egyformák a Változás Generációja -kampányt."

Frick László Intézet 2021.02.15. 16:00:42

@csillagkúll:
[lábjegyzet az unalomhoz]

A humán etológusok ismegnézték Jaime Uys filmjét, Az istenek a fejükre estek címűt. Ííííírtó cukkancs-nak találták a szan népet.

Azt feltételezték a csóringerekről,hogy mókás burleszbukfencekben a napjuk jó részét az ivóvíz[szerűség,mondjuk gyökerekből facsart fanyarságok] meg az étel után futkározzák.

Nem.

A szanok,amíg aztán annyi kurva fehérember meg nem nézte Uys cukifilmjeit, hogy agyon kúútúúráttákmeg misszonárták a szanokat
szóvalmég pár évig
tudományosan megfigyelték,nem

a szanok is a napjuk 67%-át egymással való beszélgetéssel töltik.Magyaráznak egymásnak vavy a gyerekeiknek.

A film főhőse pl földtulajdonos farmerként murelt ki,kurva fehér európai ruhákban .
Vagy pl gondolj bele abba,mit szólnál, ha beállítana a 3-ik fokú unokatestvéred a 24 fős pereputtyával azzal, hogy most ők éheznek. Aztán,majd ha te éhezel,a 3 fős pereputtyoddal meg az ő nyakukon élhetsz.

A szanok ugyanis megosztották a vadászterületüket az éhező rokonokkal,amíg el nem kultúrálták tőlük a jajannyira fejlett mert oiropeéeéeéerrr mintanépek,megtanították őket felöltözni meg holland reformátusnak és ahhoz az ABC-t is.

A szanok nagyon jószívűek voltak,a 17-ik kurva geci misszionárius holland házaspárnak se árulták még el,hogy mióta tudnak már olvasni meg írni,mert a szan népek... szabálykövető, engedelmeskedő életstratégiát folytattak,amíg őket is el nem kurvították ezek a jeőjjdefejlettmár fehér kultúrnépek-.

Cousteau kapitány fia 1996-ban a Kalaháriban már csak nyomorult birkanyírókat talált belőlük meg a 19-ik kurva geci misszionárius házaspárt, akik írni meg olvasni akarták tanítani őket,hát lepakoltak és úgy csináltak,mintha még nem láttak volna betűket. Napi 30 Dollár-Centet kerestek birkanyírással,mert annyira lassan csinálták,ugyanis szerintük az állatok az emberek testvérei és úgy is kell velük bánni.Szépen dédelgetve vontákőketmagukhoz nyírni és szépen ölben vitték vissza a karámba és errement el az idő 2/3-ad része,amiben pedig a pénzt kereshették volna.
Vagy búrul találhatták volna.

Namost az afrikaiak szerint a fehér ember az időt hajszolja,ami a pénze neki. Ők viszont,a négerek megölik szépen ezt az időt. Magyarul agyoncsapják.

Én azt tapasztaltam, hogy senki nem unatkozik a Homo Sapeins-ekközül annyit,mint a fehér kultúrember,főleg a minta bezzegnépek unatkoznak kurvasokat,miközben semmire nincsen idejük,de főleg egymásra nincsen.

Inkább ne örökli meg az apja ingatlanát,pedig igen ritka az igen fejletteknél már a sajátingatlan... csak ne kelljen pelenkáznia az apját.Inkább hagyja, hogy pl balkáni cigányok vagy orbanisztáni elmaradott magyarok eltartási szerződést írjanak azzala fejlettkultúrember rendpárti szabálykövető feljelentőapjával és így a magyarokmeg a cigányok viszik az ingatlanát a Vater-nak.Mert neki nincsen ideje a szabad szerdás heti 30 órás munkarendjében.

Hogy is kell ezt mondani kigondoltamul.A rohatt hippik,azok. [mármint a Vater a geci hippi..]

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2021.02.15. 16:02:56

@Frick László Intézet: ez hogy mi új, mi öreg fogalmam sincsen, az idővel hadilábon állok, érzeteim mindent öröknek rögzítenek és ebbe személyes jelenlétem nem tud igazságot tenni.

ja, én is bírtam, amikor ujjkollegád koerát hozta példának teszteléről, aztán ott is elszabadult, mert ott is.

Frick László Intézet 2021.02.15. 16:26:15

@csillagkúll: Azért az elszabadul,az.. hogy is mondjam...terület függő,egészen mást tart elszabadult-nakegy dél-koreán meg egy bezzegsvéd,mint pl egy balkáni elmaradisztáni. Biztos ismered,amikor a Hochdeurtschoknál egy lakodalomban már annyira elszabadulapokola táncot illetően, hogy Ein Takt Rechts,Ein Takt Links.. a Hopßaßaaa.

Ami szemünkben a szokkici hule szárga egy massza, pedig a japánok,akoreánokmeg a kínaiak nagyjából az ősikínai kulturgyökereikben közsek, depla rasszizmus,a távolságtartás,a fajimegkülönböztetésmeg effélék terén egészen mások.plMagyarországon a japánok nem vesznek fölcigányt dolgozni,adélkoreaiak viszont sikeresen integrálják őket és az egyetlen multi,aki képes bevezetni a cigányokat a munka világába.

A japán..szóba seállközpvezetői szinttőllefelé az alsőbbrendűfehér fajiemberrel,a barnabőrüeket ne is említsük.

2018-ban egy jakuza megöltkétkínai nőt és a derék rendpárti szabálykövető japán államvezetésmegrendelt egy közvéleménykutatást,aibőlkiderült, hogy a megkérdezettek 88%-a egyetértett a jakuzával,ezt érdemelték a kínaikutyanők,minek jöttek oda dolgozni.
Namost...a kínaiakis eléggéki vannak rúgva a japánokra ..mondjuk talán Nanking miatt van erre némi okuk,viszont nem pazarolják a drága idejüket japán üzletemberek agyonverésére.

Ja és a kínaiaknál hagyni kell a tányéron,különben halálra etenek.

Az indekszesekközüligen sokan pályáztak Kongresszusi DollárTámogatásért,hogy ki tudjákélni a világkörüli utazgatásimániáikat.

Viszont ők nagyon is sokat adnak a politikai megítélésükre,tehát azt,amit láttak mindenféle politikai szűrükön átszűrik és amit valójában pedig gondolnak az utiélményeik kapcsán ,azt jól megtartják maguknak. Azzal szoktam ezt szmlélteni, hogy egy ilyen utazó,Plankó Gergőmegírta akét Thaiföldbaszó-fikázó lehúzós riportját, viszont az utazása fáradalmait magánszabadságon Thaiföldön töltötte el 30 napot. Ezzel... szerintem mindent elmondtam a gecikről.

Jaj,hát ezt.. ezt nem tudomkihagyni,mert ezen még a Planóútiáélményeinélis jobbat szórakoztam, Földes András földközi-tengeri-medencei nagykörútját napi 1000 Kongresszusi Dollár-ral támogatták meg olyan helyeken,ahol nemis találsz 50 Dollárosnál drágább szállást, halálra etenek 10 Dollárból,a kurva szopik ötért, a taxis, ha lehúz, akkor az is kb 5 dollár,de autót is lehet bérelni 50 Dollárért, egy adag hasis 3 dollár, szóval még papíron is műűűvészetr kimutatni 400 Dollár költséget, a repjegy meg mondjuk legyen 10-30 Dolláregy-egy ugrásra... Van neki egy riportja egy mentőhajórol,nos én detto ugyanazt ki tudtam volna találni 200 Dollárért úgy. hogy oda sem megyek. Mondjuk volta riportban egy élettel össze nem egyeztethető momentum,amikor a menekültek 100 Dolláros tréning-és sportruházatát a 80 dolláros dzsekijeikkel a riport szerint a segélymunkások lecserélték az egyszerhasználatos segélymackókra, á 10 Dolláros cuccokra.

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2021.02.19. 12:33:14

@Frick László Intézet: hát mit ne mondjak, én nem találtam ilyen jó pofa dolgokat elbeszélőire, pedig elég soká törtem rajta a fejem

Frick László Intézet 2021.02.20. 08:13:18

@csillagkúll: Ma márhihetetlen,de Kosztolányi vagy Krúdy titka az volt,hogy kint mászkáltak,lent a városban az emberek között.Eltudod azt képzelni,hogy Zoltán Gábor bátoríró,aki vissza tudta utasítani a Térey Díjat..megy az utcán és egy kis prepa [tanítóképzőslány,aKrúdy-é16 volt,maegy prepa van vagy 22] megfogja a könyökét h mondani akar valamit?

A mai írók úgy vannak az emberszaggal,mint a globális spekulalista menedzserek.

nem fogom részletezni,de Kosztolányi meg Krúdy idejében a WC-kkint a körfolyosóvégeiben voltak és az emberek ha hetente teljes mosdottak.

Akivel nem történik semmi é s nem hagyja el a könnyű,otthonról végezhető internetes novella író bűvóhelyét,az
úgy jár,mint a hamburgermarhák ellen küzdő növényitejivóbajnok.
Amennyit von a fűrésze,pont annyit húz is.

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2021.02.26. 15:45:46

@Frick László Intézet: akkor bizonyára meg van, hogy covid pozítiv teszt ellen a leghatékonyabb védekezés az alapos orr öblítés és a hagyományos fogmosással egybekötött szájfertötlenítő használata

Frick László Intézet 2021.02.27. 05:15:45

@csillagkúll: Sőt. A szuperfertőző, tehát aki 2020.márciusában Bezzeg Ósztriában kitöltötte a 2 hétkarantént,majd a Bezzeg Osztrák A Fejlett Állami [Ausweiß] igazolását átvette, hogy

nem kovidos,

viszont amint átlépte Szarmagyarország szarhatárát,pthrüsszentett egyet a Halls cukorkájától,azzal a Merci Sprinter 23személyeslégkörét teleszórta vírussal.

Szintén a szuperfertőzőkre jellemző,hogy ha nincsen éppen aktuális akut hörghurutjuk meg effélék,de pl zabáltak meg ittak a Követejjűkk a Gyósstesztetetetet Mer Fejletisztánbaaa Ájjjandójjjan Megkérdeztünkorvosokat Gyóstesztelnek előtt,viszont kellene nekikegy fasza TÖBB NAPIG ÉRVÉNYES gyorsteszt eredmény,akkor beikszelik,hogy 2órán belülnem ettek,nemittak és akkor a tesztjük NEGATÍV.

De ugye ide a Kigondoltamm! tükröződik,amit a kedélyes álvicces [ Uj Péter] matulista-fikaista és s indexes vidám bár,de titokban teljesen indokolatlan nagyképűség és moldova györgyi [dilettáns írói] arrogáns humor is jellemez, tehát beszéljünk vicces esetről:

A gyorsteszt un "megbízhatósága" 60%-os. A gyártó tanusítványa szerint,mert szerinted kiadegy olyan tanusítványt,ami szerint 50%-os?

Tehát adva van egy szkeptikus, akinek a férje bankár. A férje a múúútimííírijádosglobális órrrjásbank alkalmazottjaként gyorstesztben részesül,ami pozitív és a feleség is karanténbba kerül,feltesz egy cuki posztot,amiben a nyelvével propellerezik [-> pinanyalási technkikák] a kisédeszkutyuszka nyelvéjével Fészbúkra lövi azzal,hogy karanténban vagyunk.

A barátnője rásimiz a hosszúhüvelykujjával a kijelzőre és nyálas kakaóscsiga alakzatban kezdi ela ruhaszalóónja iparilinóleumát maszatolni idegösszeropiban,miszerint ő 2mp ezelőttig ugyan szkeptikus volt,holnap viszont meg fog halni kovidban,mert a baricsajszija ura tesztje pozitív lett.

Majd a baricsajszija ura két megismételt rátesztelése NEGATÍV NEGATÍV

Az az RTLKlub Hiradó volt, tehát az aljas gecimédia kloákája,ahola "sorokközé" elrejtették,aki ki tudta venni a Kétéves Koronavírusos Kisfiú!4!!4!4! apukájának a szövegéből azt, hogy a kisfiú két további tesztje NEGATÍV NEGATÍV lett,a szülőpár tesztjei pedig eleve
NEGATÍV NEGATIV NEGATIV
NEGATÍV NEGATIV NEGATIV
Vagyis lényegében NEM VOLT KORONAVÍRUSOS A KÉTÉVES KORONAVÍRUSOS KISFIÚ

összesen annyi történt, hogy a tüdőgyusziban fulladozó purgyért a szülők BASZTAK/SZARTAK addig orvoshoz is vinni,amíg belenem kékült,akkor viszont Ettore Scola rendezésében szicíliai domestico jelenetek közepette tűzönvízenát törtettek a 80-at szaturáló kisfiúval egenyesen a korházba és csak a pozitéjv diszkriminácijaó-nak köszönhetően nem mertek ellenük fellépni a biztonságiörök.

Ez a tény a vágóasztal alá esett és az Internet Népe ...köztük te is
nem értesülhettél róla,mert te akkor nem látogattad azt a blogot,amiben nem az van kiírva,hogy Bevetted? -Anyád!
csak annyi, hogy
az,mit nem akarnál látni.

lábjegyzet

Az orvostudományok kandidátusa professzor, a szakvizsgáit nemszámlálomide,angol,orosz ésnémet nyelvűnemzetközipublikációi vannak,az orosz vakcináróloroszulérdeklődött egyetemniévfolyamtársainál,akik az elmaradott,mert csak orosz orvostudomány doktorai ésa gennyes fosottnyolcasnális jobban útáljákPutyint meg apopulista féfasiszta sovén nagyoroszokat is,mint Navalnij,megkérdezte őket mi van az orosz vakcinával,azt a hülyeséget,amibe az Esőcsatornakezű Félember kapaszkodott a lefolyókezével miszerint attól hiányosak a büdös,mert orosz vakcina dokumentációi, hogy szegényesek a 60 éven felüliek szegmensénekkutatási sávjai,amit proesszorok azértnemszoktakhiányolni,mert egy ápolónői szakiskolát 1976-ban végzett öreg ápolónénimégfejbőltudja, hogy az öregekben nemnagyon vált ki az alig-alig lézengő immunrendszerükből reakciót egy bármilyen vakcina is. Egyszerűen a felelőtlen büdösruszkiknemkezdték eltesztelni a 60 éven felülieket,mint ahogy pl a nyári autógumikat nemszokástesztelni téli körülményekközött,mert akkorkiderülne, hogy a Kingstar SK70-es, Európában "nyári gumi" kategóriában forgalmazott autógumi télen jobb,mint a Made in Poland Kormoran téli gumi.

Ugye milyen sokat írtam megint?
Ugye,mennyivelegyszerűbb, ha csak afőcímeketolvassa az ember a hír24,a HVG,az indextelex,a 168óra, az Ereszcsatornakezű Félember faszbúkfiókja,a Retek Hiradó a stb-stb-ben?

Pedig a legtöbb "kurvasokolvasást" azzallehetett megtakarítani,ha 2020.februárjában az ember látta a CNN Stratégiai Partnere az ATV Egyenes beszédc.műsorában Somogyi Zoltán politikai elemzőt, aki teljesen egyenesen ős nyiltan megmondta,hogymi várható Orbántól a járványban és ezért mivel kell reagálni arra.

Ráadásulazóta már több trükk jólelissült,mint a 2020-asNyitnikékMNájusbanMert MásokMár Nyitnakkampoány, a Nyaralhassunkkampány De Ne A Balatonnál mert az FIDESZ tó Bezzeg Mások az Adrián,majd erre a Dr Mata Harrietteschlußreaktion,amiszerint a Geci diregt kiengedte az Adriára amagyarokat, hogy mimmehhaljúúúnGGG.

Frick László Intézet 2021.02.27. 05:25:05

@csillagkúll: Alábjegyezetemlábjegyzete.

Tehát aprofesszornak nemsokkalde valamivelrosszabb a véleménye Orbánrólmeg a FIDESZrémunalomról,mint neked.

Ismétlőáttekintés:
Akínaiorvostan szerintnemszabad beengedni a kórokozóta szervezetbe [->Köpni kell]
A FejlettMert Nyugatorvostudomány szerint akórokozótki kellűzni a szervezetből.

Eddig... értetted.

Namost a professzor egy erős szájfertőtlenítőt felhígít harmadára és azzalöblít a folyamatosmaszkviselés mellett, valamint van egy bizonyos orrspréje,amire azt tudom mondani, hogy nyilvánvaló hogy attól, hogy kb 2Milliárd nemoiropid használja a földön,a szar és a legyek hasonlattal 2fillérért agyonbaszható.

Pedig ha azt mondom az embereknek, hogy bézbólütővel váromalakásomhoz vezetőfolyosón a betörőt,aki elkezd betörni, de én agyonvágoméslehajítoma szőnyegprolóra... akkor az azt jelenti,hogy ugyan benyitott,de nem a hálószobában van az ágyamban.

Ésmég annyit szeretnékmondani,hogy nincs az a vírus,ami ellen ne lenne vakcina és egyébként tömegesen használunk gyógyszereketmeg ellenszereket és vakcinákat,amiknek a hatásfoka 50%
EWgy kurva inbfluenza védőoltás szóla 4 Ismert Nagy Törzs ellen,depl 978 mutásellen nem véd meg ... azaz elkapjuk a 978 mutáns influenza valamelyikét, és betegekis leszünk:náthásnak érezzük magunkat és "lábon kihordjuk" ellenben ha nem adattuk volna be a 3 vagy 4 variáns elleni védőoltást,akkor a 497-ik mutáns elkaphat és akkor le fog verni lábról.

De a sokmindenből,amit ma ide írtam neked,a szokásod szerinti 2-3soros "vicces" válaszodat lennél szives ellőni a következőkérdésemre adott válaszra?

Szerinted bárkit érdekel az igazság amikor a náci diktatúra alóli felszabadulásunk a tét?

Frick László Intézet 2021.02.27. 05:25:50

@csillagkúll: Nem,javítok,ez lesz az igazikérdésem:

Bárkitérdekel az igazság is,szerinted?

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2021.03.01. 10:29:34

@Frick László Intézet: persze, csak hát a vehemencia népbetegsége nem ad okot az önálló érdekvéleményre, anyám spec azt latolgatja, hogy a doktor diktátor úrral ellenségeskedő ellenkezőinek a nagy demokratikus csatájáig nem hal meg, mert szeretné látni a pofára esésüket, ha meg nem úgy lesz, hát akkor meg arra kíváncsi, hogy drága népnyúzóink és árulóink hogyan eszik meg egymást, ez is egy olvasata az igazságnak, magamrészéről az igazság megvidámít, hisz a valótlansága és annak valótlanságába vetett hit, hogy nincs, az erkölcsi érzékeket elmossa és innentől kezdve felebarátainkon a felelősség, tudod van ez a www.mek.oszk.hu/00700/00708/html/kolto00000/kotet00001/ciklus00486/cim00506.htm
de természetesen emberiléptékkel, nem holmi libernyák demagógiával, vagyis a érdekvéleményemet nem keverem az ízlésvéleményemmel, és ez részemről nem elbizakodottság, gyerekként sokat füleltem az emberi gyarlóságról ezért vagyok ilyen szerényen és röviden "vicceskedő"

Frick László Intézet 2021.03.02. 07:38:02

@csillagkúll: Ma a vérm is könnyű,otthonról interneten érezhető valami. Valakinek pl felgyön a hava szakítani, ezt akkor ott face-to-face nem is közli a partnerrel, sőt dugnak.Szépen elgondozgatja a vérmét, hazamegy,felmegy a fészbúkra ésközli azzal,akitőlmég szaglik a nemiszerve, hogy vége,finító,annyi és ennyi volt.

Ha jólemlékszem,Orbánék ellen 1998- és 200 között az volta vád, hogy MINDENT ellopnak. Tokaji szőlőbányászat,meg Zarándok János rosszul számítása,10%-kaltöbbet kért a kohómészkőért a vérszocialista DUNAFERR-esektől azzal, hogy rajta kívül bányásztársának,az öreg cigánynak van még kohómészköve, de attól úgyse mernek vsásárolni a DUNAFERR-esek.

Tokaji szőlőbányászat megvan?

3500 magyar településen voltLévai Anikónak lovardája. Dobókockával dobtamki magamnak a ménesei összetételét ésa településeken az derültki, hogy ha a kockalipicaiakat adott ki,akkor az, ha csueszlovakat (ez egy tatár,pusztai lóféle) akkormeg olyanjai (akik rábólintottk,tudták is,mi a csuesz, az utolsó csueszek 1977 körül haltak meg 33-40 éves korukban)

Tehát ebbóla szempontból ha azzalvádolnak, hogy MINDENT ellopok,akkor egyre inkábbkisért az, hogy ha már úgyis,akkor miért is ne.

És van egy másik motívum , de ez is kultúrantropológiai.Van ez az ázsiai népség,amagyar,a mostani Unkooorn DNSgenómtérképét ha elkészíted,sok lakosban több vonónyi magyart is találsz, némelyik hangérienben akár 20-30% magyar is lehet. Csaknem eléri a szláv genóm mértékét.

Namost ezeknéla nyugat-ázsiai nomádoknál a lopásesztéikája is más,meg a fogalma is.

Pla "loptam egy csókot Bözsitől" milyen népieschen nótáskedvűen hangzik,az ember már látja is az utólag piros-fehér-zöldre szinezett HBO country and hillbilly tanyaromantikát,amiben Kiss Manyi és Tolnai Klárika ropják és aztán jön egy Jávor-bajszos és lopja a csókot marokszám.

namost ez mai amerikai mindenperelista feljelentőtársadalmilag:
abúzálás.

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2021.03.02. 10:49:34

@Frick László Intézet: hát ez van, ha mindenki akit megfertőzött a sohasem halunk meg, külcsínyre ógörög, óromán, ó germán, míg legbelül meg csak a maradékon veszekedő jákob és ézsau utánzat

Frick László Intézet 2021.03.02. 18:14:39

@csillagkúll: Már ahhoz 100-100 jákob és ézsau kellett,hogy 1 történet legyenek a könyvben. Nyilván azért szerkesztették be őket,hátha a példáikon okulván nem lenne aztán több.

Megszámlálhatatlan emberrel találkoztam már,akik azt mondták,hogy azért nemkapcsolnak övet az anyósülésen,mert mire ütköznének,ők már rég kitámasztottak a térdeikkel műszerfalon.

Aztán voltak a lányok,akik hasmántbefeküdtek a piros Zsiguli hátsóülésén szorongó négy faszi térdeire. "Majd énvelem nem fordul elő az,ami már 107-telmegesett. "

Egyszer belenéztem egy 94éves orvosprofesszor arcába azután, hogy az elfekvőben a nővér lepapikázta,mint előtte 2073 ilyen vént.
süti beállítások módosítása