Anti-Midás Király, amit csak említ A Geci,az szarrá válik. lehetne talán beszélgetni a fészbúkról, ha mocskos bolzanáró autoriter,a gyülöletre épített trampdiktatúrájában pöffeszkedő erdogán meg nem említette volna a fészbúkot.

A magyar online hirdetési piacnak az elavult kőkorszaki része,mint pl a hasznaltauto-pont-hú meg az ezt tulajdonló konszern  másik portálja, a Jófogás hirdetésszáma nagyjából lefeleződött az elmúlt 4évben.

A használt autó pont hú-n 5éve volt 203000 hirdetett autó is, ma ez a szám 93-97ezer. (Úgy, hogy a Jófogás kitalált egy Habony Árpád-i zsenialitású ötletet a duplikációra) A használtautó'n hirdető kereskedők fele kiírja,ne írkáljatok,ne kérdezzetek,ne telefonálgassatok, gyertek,motorháztetőt ne nyitogassatok,nézzétekmeg az üléshuzatot oszt fizessetek,parasztok.

"5000 Ft letétele mellett az autótkilehet próbálni,amit beszámítok a vételárba!"

picsa.jpg

ÜZENETEKRE NEM VÁLASZOLOK !!!! -de a telefonszámát a Jófogáson a 4000 Ft-ért feladott hirdetésére nem adja ki.Titkos. Jó,akkor kikeresem ugyanazt az autót a használtautón,ott nem lehet telefonszám megadása nélkül hirdetni.
Itt tart ez az ország agyilag.

Hogy mindeközben hol zajlik a minden apróhirdetése és forgalma?

A fészbúkon.
Na,szevasztok.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr2216412640

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szorgalmas Gyémánt 2021.02.02. 21:57:13

Facebookon tíz perc alatt találtam vevőt az autómra. Sajnos házat nem ott vettem, már elkelt, mire megtaláltam a hirdetést. A Facebook erre nagyon jó.

Frick László Intézet 2021.02.03. 05:55:09

@Szorgalmas Gyémánt: Nem tudom, feltűnt-e neked az, hogy kéétmesétteljesenkiiktattak a mai mesekínálatból.Mind a kétmese aPillanatnyilag Jó Választás-rólszól,az egyika Róka meg a Nyuszi,mint parasztok,a másik meg a Róka és a Gólya főzőcske műsora.

Éppen ezekben az években dönti romjaiba a magyar nyugdíjrendszert azok a jellegzetes nőiesen a kézenfekvő pillanatnyilag hasznosat választó nénik,akikmajd 5évmúlva ajvékolni fognaka nyugdíjjrendszer szarrámenésén.

Volt a gimiben egy bizalmas testvér-jóosztálytársnőm,őt kérdeztemerről, hogy ha Jaóskát,amíg aláfekszik,nagyon büdösnekérzi és az egyik legbensőségesebb emléke,hogy nagyon izzadni szokot,amíg Jaóska végez a büdösebelepuruckolásával,akkor erre un "házasság"-ot szeretne aalapozni? Az volta válasza,hogy ez az életterve,miszerint jólférjhezmegy Jaóskáhaó, gyön a lakodalom,kiadjáka stafíruzngját, vesznekegy portát,arra alanaklátszótkókányolnaka saógorok,felveszik a zóttépppét,szű' két gyereket,azokkalelbabázik,eldógozgat, oszt a jaóskábúmeg kiszoríjja,amit tud,elmegy valahová dógozni és utána meg maszekol feketén a fűtésszerelőbrigáddal.

Nemis volt ezzela szisztemávalsemmi bajaddig,amíg Jaóska az alkoholizmus 4-ik fázisában le nemfogyott 52kilósra és a brigádban kezdték neki felvetni azt, hogy ittmárnemlesz elég az, hogy a napszámát 0,75-tel szorozva adjákki neki,mert lassan az üzemanyagot nem dógozza ki.

Aztán,amikor először szarta össze magát kábulatában,ahelyett,hogy felment volna Budapestre hajléktalannak,kimosakodott,jólkipisilte magát, felvette a szépruháját és felment a padlásra felkötni magát.
süti beállítások módosítása