Az USA állami-elfogadott nemzetikeresztyénségében a bárkinek az evangéliumokhoz [= Újtestamentumi rész-hez] való hozzáállása vízválasztó. A pápisták az óhazaiak,a büdösek,pl a koszos digók, a mocskos  írek,akiknek a kétlábra emelkedését a taloicska feltlálása segítette az anglikán humor szerint,meg a latino-k,a másodrendű szolga- és nanny-nép.

godblessamerica.jpg

Miközben ott tartunk,hogy a magyar bértollnok  geciújságírók a bohóc tramp bandáját feszületek hurcbálását ábrózoló fotókalszeretnék égetni. Aközben,muchachos!

Aközben amegelevenedett kocsisatya alakú Leo O'Donovan ír jezsuita katkó már készül is az Olyan Aranyos Tisztakezű Bácsi elnök beiktatására

odonovanatya9.jpg

aki 20 kilóval ezelőtt,amiko rmég nyugdíjas FBI ügynöknek nézett ki,Koszovó maffiaállam kiszakításához asszisztált Demokrata párti-ként Dabljú Bushmesterkedéseiben.

2008.óta számtalanszor hallgathattuk neves amerikai politikai személyiségek aggodalmait más szuverén országok belügyeiben való CNN-szagú és alaposságú okoskodásokban,

egy,ami soha senki amerikait nem zavart, hogy Koszovóban heroin-,lány-,lopottautó- és fegyverkereskedők maffiájának teremtettek egyébként önálló entitásnak alkalmatlan bábállamot. Ilyen koszovói maffiózókáltal bezsarolt- és leuzsorázott gyaloglókkal teszteltették 2015.februárjában a Balkáni Útvonal felsőrészét :XD

Mivel a "Demokratáűk" szobatudósaikimutatták, hogy "trump" bázisában vallásosafro-amerikaiak is vannak,a társadalmiképmutatóseggnyalássalfoglalkozó csapat egy afroamerikai-nemzetikeresztyén típusú egyházat nézettki Biden-nek a beiktatási ceremóniához. Ezúton  gratulálunk és várjuk Dr Bede Márton matulista-fikaista-geciánus professzor jegyzetét!

bethel.jpg

Éshogy a zaftos meg a hülyepicsák rajongói ismegkapják,ami jár,ottlesz Lédi Gagyi és Jennifer Lopez!  WOAO.

Thank you, God Bless you, and God Bless the United States of America!

Barack Obama zárószavaiminden jelentősebb beszéde végén 2008-2016.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr9616391620

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása