"Lehet,hogy az események nem egészen abban a sorrendben történtek,ahogy bemutattuk őket,de meg történhetek volna és ez a baj!"

/Bánó András korszak-és bicskanyitó faszsága,1993./

...annyira teli, hogy az egyik hűtőkamrát be se kapcsolták és a működőbe pakolták össze a halottakat.

Ez csak azoknak megdöbbentő, akik nem ebben az iparágban dolgoznak, én sem akadok ki, ha bemegyek egy étterem konyhájába”

- nyilatkozta  Simon Zsolt tahó-tapló és temetkezésipari vállalkozó.

Elmondása szerint a halottak a jogszabálynak megfelelően vannak tárolva, máshol ennél sokkal súlyosabb videókat lehetne készíteni, és az egésznek az az oka, hogy hosszú hétvége volt, ünnepekkel.

Ja.Hát még a kórházakban mi szokott lenni a proszektúrákon az ünnepek alatt.

A patológiákon áll minden,pl a rákos daganat minták elemzésével: Ha valakin december 14-én végeztek   biopsziát?-ezt adta ki neki a gép,majd síszünet után, ha vége a torlódásnak, Gyertyaszentelőre lesz eredmény!

"Szevasztok!"

/Index Gépház/

ez_egy_ilyen_iparag.jpg

A Dunántúlon több nagy ipari méretű krematórium dolgozik,ahová gyűjtőfuvarban 10-12 tonna össztömeges

BÉKEIDŐBEN IS, AZT A KURVA MEZŐGAZDASÁGI OLIGARCHA ANYÁDAT, ÁKOSKÁM !

pótkocsis teherautók kalhordják össze az égetnivalót. A sofőröknek zakó/ingben-nyakkendőben kell vezetniük.Mi lett volna,ha Hadházynak annyi "esze" van,hogy egy ilyen hűtőteherautót fotóz le,majd a magyar sajtónyelv szabályai alapján kamionnak szorozza fel? Mindamellett, hogy egy békésmegyei fordában valahol Budapestnél kell pihenőidőt kivennie a nyakkendős sofőrnek...

 screenshot_2021-01-10_adytum_kft-_hamvaszto_magyarszecsod_06_94_529_000.png

 "Akár tele is lehetett volna a halottasház,mint New Yorkban tele lettek,ami azt jelenti, hogy nem csak az egyik meg a másik hűtőkamra,de a ravatalozó meg a folyosók,az öltöző és a szociális helyiség meg a külső gyülekező ésa szomszéd ház fala töve  az utcán parkoló valóban gyümölcs szállító hűtőkamion is. Nekünk ilyen jutott,ákos hír. "

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr8416379162

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Serény Vélemény 2021.01.10. 18:24:06

KEZDŐDIK a számháború a halottakkal.

Frick László Intézet 2021.01.11. 05:28:19

@Serény Vélemény: Nekem van 1 olyan halottam,akitsemmivelnem tudtam rávenni,hogy kórházba menjen.Avgén a hamvasztássaladjoztunk,mertő nemszeretett volna hamvasztást,többekközött ezzelérvelt, hogy inkábbaz otthonában fullad meg. Végsőérve az volt, hogy ha meghal,utána feletethetikakutyákkalis,de így úgy fog meghalni, hogy hátha mégis koporsóban ássák el. Azt akarom ebből kihozni, hogy egyeskovidosok belesemkerülhetneka statisztikába,míg más kovidosokha HAJLANDÓAK bemenni a kórházba,nem halnakmeg. Innentőlkövetkezika Svéd Módszer:

Svédországban a 80évest vagy idősebbet,ha kovidos,felse veszikés nemkerül belea statisztikába sema kovidja csak az alapbetegségét jelölik a halál okaként.

Magyarországon meg vegyes, van,amikor felveszik a kovidját is van,amikor nem.
süti beállítások módosítása