rosszcsurhe.jpg

agresszívtámadáspuccs

olyanaranyosdiscovery_rise_9.jpg

bezzeg a mieink olyanaranyosak!

rosszcsurhe2.png

olyanaranyoscsatlakozzaaa.jpg

olyanaranyosan mosolyogva lehelli a rózsaillatot!

hömpölygőveszélyestömega

rosszcsurhe_1.jpg

húhamárazasztalratehénkednekabarmóókk! (senki nem ülaz asztalnál)

 

olyanaranyosakbiztosnemtornekzuznak.jpg

fegyelmezetten és vidáman vonulnaka jókok és bicókkal is!

rosszcsurhetaggumibotonutiarendort_4_4.jpg

agresszíven fenyegeti a túlerő az olyanaranyos rendőröket, csipejévvelviperán bassza a!

kapitoliumkaplanja.jpg

Imádkozzunk,Isten Haza

https://static.politico.com/dims4/default/e29d919/2147483647/resize/1160x%3E/quality/90/?url=https%3A%2F%2Fstatic.politico.com%2F08%2Fa1%2Fb5ee73394532b63b1bc2b748832b%2F200615-chop-gty-773.jpg

rosszcsurhee.jpg

puccskisérlet

cukisageseddybabbuu.jpg

discoverynyalfolyatostreber.jpg

 

"A netokráciában nem az információ megszerzése, hanem a megosztása emel hatalomba."

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr8616377026

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Wildhunt 2021.01.08. 13:52:43

A 3. Képen a szakállas dagadék kezén sarló - kalapács tetoválás van.

Frick László Intézet 2021.01.09. 08:05:39

@Wildhunt: Vannak ilyen részletek,plamikor a csürhekörnyyűllötte a Parlamentet aKossuth téren,akkorelkaptak egy szocialista képviselőt,ahogy a kocsisbort adta be a zoknibomba gyárosoknak.

Kit zavar?

Ez a szánalmas vég méltó a Hurrikánfrizurás Seggarchoz.

Szorgalmas Gyémánt 2021.01.09. 22:24:59

@Frick László Intézet: Ez a szánalmas vég méltó az USA-hoz. És ezek képzelik magukat világhatalomnak, ami a Szabadság fényét hrodozza a sötétben élő népek előtt.

Frick László Intézet 2021.01.10. 05:51:57

@Szorgalmas Gyémánt: Ennél még sokkal-sokkal lennebb lesz.

Egy véremeszpés barátomnakmondtam 10évvel ezelőtt:Addig kell felismerniük (mármint az MSZP-nek) Gyurcsányt,amíg csak ennyivelkötik be. Tulajdonképpen ez olyan,mint amikor egy sofőrelhanyagolja a fogazatát azzal, hogy 4-5fog is elég ésellesz velemárerre a párévre,ami hátra van,301-40 évig kihúzza.

Minél tovább halogatotja,annáltöbbelköti be.

Igazából, ha lennének barátaimeg testvéri szövetésgesei az USÁ-nak,azok figyelmeztetnék drága öreg barátjukat arra, hogy a Világkormányzása nélkülük is elvan,jólenne,ha most egy pár évtizedig inkább a saját dolgaikra koncentrálnának, mert sorban mindenük úgy fog járni,ha így folytatják,mint az autóiparuk. Ha lenne csak egyetlen 1 barátja az USÁ-nak, az felszólítaná őket a JHoint Vison 2020 felhagyására,majd értékelésére és nem ártana meg fogadni, hogy többé nem nyúlkálnak ezekhez a XX.századi móccerokhoz.

Először ezzela jelenséggelkorai tinédzserkoromban találkoztam,voltnagyapámnak egy atyai jóbarátja,nem egészen 10évvel idősebb ember aki előadta 4-5ötéves tervét..elképedve hallgattuk,mennyire nincsen már tisztában a bácsi a képességeivel

Szerintem az USA háttérhatalma évtizedek óta elveszítette már a realitásérzékelését ésnagy sorozatban képtelen értékelni meg elemezni az ötletei kimenetelét.

Szorgalmas Gyémánt 2021.01.11. 09:04:53

@Frick László Intézet: Az első kérdés: világhatalom-e még az USA? Tavaly Indiától kunyeráltak gyógyszeralapanyagot a kísérleti COVID gyógszerükhöz. Katonai kérdésekhe nem értek, de egy volt katonatiszt ismserősöm szerint a kínaiak az F35-ös (bebukott) fejlesztés tizenketted részből ütőképesebb repülőt fejlesztettek. EGy 78 éves vén demens "irányítja" a birodalmat, aki néháha már arra sem emlékszik, hogy az egyik fia már régesrég meghalt.
Ez már a világ vezetésére újra kész világbirodalom vagy lesz még rosszabb is?

Frick László Intézet 2021.01.11. 09:54:46

@Szorgalmas Gyémánt: Hogy Amerika vezeti-ea világot,ez egy belpiacos és nacionalista kérdés. Mondhatni:nixoni kérdés.

Nixon idejében az USA világvezetőnagyhatalom volt és diktált.A sok-sokminden,amiben diktált,között a fegyverkezési verseny volt alegkiemelkedőbb, a VilágvezetőUSA nagy sikere volt, hogy fő ellenségét,a Szovjetúniót annyira bele tudta lovallni a fegyverkezési versenybe, hogy a Szovjetúnióa GDP-je egyharmadát költötte évente fegyverkezésre.

A mai világban talán mégÉszak-Korea tud a fegyverkezésben annyira hinni,mint az USA, nem tudom, hogy az Észak-Koreai GDP-t tudhatja-e bárki a Földön Kim Dzsong Unt is beleértve,én csaktippelek,nemigen hinném, hogy Észak- Korea a GDP-je ötödénél többet költene fegyverkezésre.

Más területeken nemigen látom az USÁ-t vezetőpozícióban, ha nagyon-nagyon udvarias és tekintélytisztelő,tehát egy sunyinger kínai lennék,akkor szemrebbenésnélkülazt hazudnám, hogy az USA felsőoktatása tekintélye szintemég töretlen.

De ehhez elkell hinnem, hogy a hét USA elitegyetem a színvonala.

Szorgalmas Gyémánt 2021.01.11. 13:42:33

@Frick László Intézet: Azért a MIT néhány előadására beülnék.
süti beállítások módosítása