A geciújságírás egyik kedvelt kaptafája a médianyomás fenntartásához a felesleges is megnyitni "cikk"-ek .Onnan ismerjükfelőket, hogy a címnek a cikk céljához szinte semmi köze nincsen.

Teszem azt, van egy államnak valami útálatos,és médianyomással kinyírni szándékozott politikusa.Akkor az efféle cikka címe szerint történelmi témájú és pla fasiszta diktátorokkal foglalkozósnak  tűnik. A csecsen mimmehalás náci felelőse Abran Abrakadabranov a gyaúr kutya, szabadidejében a Csecsen Nemzeti Szinház főintendánsa. Akkor a Mozdok Gyezsúrnaja portál címlaptündére Murat Izbekdanovics kitanál egy hangzatoscímet

csecsemekekmagyar_hang.jpg

Fasiszta Diktátorok Alkonya Oirópában

Majdpedig Abran Inbragimovics ifjúkori képe, ahogy a közismert buzzanccsal, Ahmad Fukdazalnoval hajolnak össze még komszomolnyik korukban, szemmelláthatóan amoszkvai Arbat egyik kávézójában 1987-ben.

A sok félanalfabéta gyaúrkutya baromúgyse' nyitogatja meg a cikkeket -tehát már a címlapon tljesíteni kella napi nyomástervet.

csecsemekek.jpeg

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr516375744

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása