ugursahin.jpg

 

Köszönöm a figyelmet- van kérdésed?

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr9416365966

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Amy Steinmann 2020.12.31. 09:34:42

Amúgy nekem az a véleményem, hogy egy Von der leyen-nek nem sok mindent kell letenni az asztalra, hogy legyen belőle valaki
Ugur Sahinnak százszor jobbnak kell lennie, mint Helmutnak, vagy Walternek, hogy legyen belőle valaki
szóval, nyilván tehetséges a pali

Amy Steinmann 2020.12.31. 09:47:40

Amúgy arról is érdemes lenne pár szót, hogy a 44!!!!44 adatközlései informatívabbak és könnyebben érthetőek, mint az operatív dezinformációs TÖRZS :DD adatai
444.hu/2020/12/31/koronavirus-tobb-mint-9500-halott-2020-ban

Ja, meg arról is mesélhetnél miért kellett már a járvány első napjaiban felállítani arra egy többtagú bizottságot, hogy DEZINFORMÁLJON
miért úgy indított a potrohás, hogy már eleve gyártott egy csapatot arra, aki mellébeszél?
Meg sem próbálta a normális kommunikációt, rögtön úgy kezdte, hogy csináljunk pár rejtőjenői figurából egy csapatot, a Csülök, meg a TuskóHopkins, akik a hülyeséggel majd elterelik a figyelmet, és összevissza beszélnek.
Miért RÖGTÖN ezzel nyitott már márciusban?

Amy Steinmann 2020.12.31. 10:01:32

Egyébként megint a fejére borult a szar a potrohásnak, mivel pár napja már lejöttek a seggnyaló sajtóban a cikkek,hogy az ellenzék majd oltásellenességre játszik, erre Karácsony világosan nyilatkozta, hogy KELL az oltás.
Na, most akkor csavarni kell majd valamit a kommunikáción, miért is geci Karácsony.

Szorgalmas Gyémánt 2020.12.31. 10:11:27

@Amy Steinmann: A felmérések szerint a leginkább oltásellenesek a gyurcsánypárt szavazói. Összeesküvések terén pedig természetesen újdonsült szövetségesetek, a jobbik szavazói vezetnek. Az oltásellenesség a szavazóbázis igénye.

Amy Steinmann 2020.12.31. 10:28:51

@Szorgalmas Gyémánt: van egy nagyon édes romkom film, amiben az egyik főszereplő mondja, hogy nem akar Dublinba menni, mert az a csalók, szemfényvesztők, smilisek városa.
Eddig azt hittem, hogy a közvéleménykutatás meg a statisztika az ebben a blogban lesajnálni való dolog. Akkor most hogy is van? Csalók, szemfényvesztők, simlisek, vagy jók a felmérések?

Amy Steinmann 2020.12.31. 10:33:53

port.hu/adatlap/film/tv/szokohev-leap-year/movie-107342

tök cuki film
és már az az egy mondat megéri benne :))
hogy ki is a szemfényvesztő és simlis és miért nem akar Dublinba menni
na, szóval közvéleménykutatók, ha azt mondja,amit nem akarunk hallani, simlis, ha azt mondja, amit hallani akarunk, akkor tudományosan megalapozott előrejelzés:D

Frick László Intézet 2020.12.31. 10:39:38

@Amy Steinmann: Hol volt amellébeszélés? Szeszili néni elejitőlfogva úgy kb minden alkalommalelmondta, hogy a tényleges adatokmagasabbak lehetnek a hivatalosoknál.

Azt pl,hogy az ElsőSzakasz mennyire fasza volt, ugyanazoknak a szájábólhallottuk,akik szerint most mimmehalúnGG és trükköznek az adatokkal.

A Retek Klub huhogtatós riportjában egyébként maga a statisztikus néni elmondta az igazat is,miértígy alakultak a halálozási statisztikák. De , tudod,ez..amagadfajta btudatáig nemjut el, csak a főcím:meghallod a főcím huhogtatását,már aztán a kibontásban beszélheti bárki az ellenkezőjét is.Ez az index móccere.

Egyébként...megintcsak az igazamat bizonyítja az,amit szajkózol a statisztikára,mint ooooolyaaaan-ra nézve.

Tesztelés-ezt is elmondta,nélzdmeg, hogy tesztelnek a dél-koreánok és hogy a mieink. A tesztelésrólis Szlávik doktor is minden lényegeset elmondott:nem júristen az sem.

Tiszta társadalompszichológia az egész,mindenki hányévesakapitány adatokkaljátszik,semmi nem igazolta pl az elmúltkét hónapenyhítéseit..de amikor már úgy látták, hogy a picsaemberek nem birják tovább, engedtek egy kicsit, aztán meg berántottak.

Két dologra nem tud köpni-nyelni sem: Akórházaink nem omlottak úgy össze,mint Fejlettisztánban és a temetkezési vállalkozásaink se feszültek annyira bele. Ez tény, ezzel nem tudsz mit csinálni.

A statisztikát ellehet huhúzni képiinformáció nélkül, de hol vannak a leleplező videók a futószalagszerű temetkezésiiparitermelésről? Sehol:mert: nincsenek.

messsze,messze,messze nem lett annyira rossz,mint amiben reménykedtetek.Ésmiért reménykedtetek? - hátha jebbe rohad bele a potrohás geci vagy... ilyen örömszavakat hallottunk..hogy most belerokkan majd a támogatottsága.

Nem vagyok én a te élvezésed ellensége: 2021-ben nagyon sok orgazmusod lesz, annyi tockost kap majd a potrohásod.Hát.. ööö...

szerintem:Neked más öröm nem is fog jutni 2021-ben :D

Frick László Intézet 2020.12.31. 10:40:36

@Amy Steinmann: Egyet mutass,amikor én nem sajnáltam le az un "közvéleménykutatók" bármilyen számait.

Frick László Intézet 2020.12.31. 10:44:10

@Amy Steinmann: Na és mi az,amit Karácsony mond? -Gyurcsány papagájgépe?
Természetesen,mint aténykezelés,úgy az oltástámogatásis szelektív az Ellenzéknéljónépek ojtása a jóojtás és büdösnépek ojtása a rosszóóóttás.
Ja ésmajd leszenk a statisztikák,amik alapján a fejlettnépek ótásaival az egyötödét,négyötödét meg büdösnépek oltásaival.

Csak magában Indiában fognak oltani 1Milliárd embert "büdösnépek" oltásaival.

Frick László Intézet 2020.12.31. 10:46:26

@Amy Steinmann: Egy szóvalsemmondtam, hogy a török nem tehetséges.Ez is... tudod,olyan téma, ha egy török össze van kenyegetve orbánnal, akkor büdös,de ha meg Deutschtürk (és egyébként egy fasz,mint a többtízezer Deutschtürk munkairányító,aki a Meseországba kitántorgó sohamárjainkat irányítja) akkor meg a jópélda és a példásan integrált.

Frick László Intézet 2020.12.31. 10:49:11

@Amy Steinmann: Ez jellemez benneteket, bgyűlöletbetegeket:Törökország a NATO oszlopa és az USA szövetségese ésmindent,ait csinál az USA enged neki.. De haErdogán,megkenyegetem büdösruszkikkalmeg egy kis orbángecivel... akkor ugyanaz a török büdös tud lenni, csak legyen hozzá egy fotó egy büdösruszki tanrólSzíriában.

Bár egyébként Törökország az amerikai szíriapolitika oszlopa:Hogy a kurdokat ne kelljen koszovóizálni,amiért az IÁ-t leverték.

Nem ilyen gyűlöletbetegségbe beszűkült tudatú csőlátásos néniknek való vidék a politika,mint te.

Serény Vélemény 2020.12.31. 10:51:18

@Frick László Intézet: (ja, és ha a törökök által gyártott drónokkal nyomták le az azeriek az örményeket, akkor is tehetségesek vajon a törökök, vagy pedig akkor mi van?)

Frick László Intézet 2020.12.31. 10:52:12

@Amy Steinmann: Tudod,a butaságot egy fokig el tudom fogadni:Ha egy michigani bányagépkezelő sörissza félanalfabéta néni elhiszi ezeket a baromságokat,amit külpol szajkózol, azt meg tudom érteni, hiszen az ártatlan nem tanult földrajzot meg történelmet 12éves kora óta.

De te...állítólag érettségiztél történelemből, tanultál oroszul és talán egy icipicit többet kéne tudnod a Szovjetúnióról,mint egy texas-i tehenész néninek vagy George Clooney-nak.

Nincs igazam?

Amerikai belpiacra gyártott agymosásokat szajkozol,még hogy te..dem ég Dr Ripők is :D

Frick László Intézet 2020.12.31. 10:58:26

@Serény Vélemény: @Amy Steinmann: Magyar belpiacon aJoli Nyanya Agyveleje szintjét törökviszonylatban az határozzameg, hogy mennyit kenyegetem a törököt orbángecivel. Ha Erdogán szultán,akkor Orbán Hitler is az :D
Ha Cobra 11 , akkor meg a példásan integrált török de cuki már :D
Ez már mióta így megy Németországban: Ha feketén kell valamit elintézni hamispapírozni vagy lefizettetni,akkor a török speditőrhöz fordulok,mertőtpozitív diszkriminatíve kezelik: neki szabad azt,amit a fajnémetnekmeg nem :D

Bár most a németországikorrupcióban az albánok lettek a májerek.

Ugye, a grófnő szerint Magyarország a maffiaállam,de Bushisztán,az cuki.Mert amerikai barátaink szerint is cuki.

Csinálják itt a műsorszámot republikánusok meg demokraták között,közben meg a republikánus Bush csicskája Biden,a demokrata volt a koszovóizáláskor :D

De erre hivatkozni úgy összeesküvéselmélet, hogy közben a Goodfriend-hez fűzött orbánt-picsánrúgási remények meg seggszájgépezhetőek:D

"Ha nem bassza ki nekünk a Zójióa Cigányt, akkó maj' a zamerikajijakok!"

Szorgalmas Gyémánt 2020.12.31. 10:59:12

@Frick László Intézet: Clooney nem jó példa, ő nagy Magyarország-szakértő, ha enyire tájékozott, mi folyik itt, hogy mennnyi mindet tudhat az oroszokról, azt el sem tudod képzelni.

Amy Steinmann 2020.12.31. 11:00:48

@Frick László Intézet: ebből a két dologból már senki sem mos ki téged sem idén, sem jövőre
IHME pontos előrejelzése, mint "HUHOGTATÁS"
és hogy lenéztél egy török származású tudóst, mert török. Elég gáz.
Az orosz oltásról

Az oroszokról
nincs velük semmi bajom, de az oltás még kísérleti fázisban van, és Putyin (meg orbán sem :D) oltatott még
hvg.hu/itthon/20201207_kasler_miklos_orosz_vakcina
Nem tudom, milyen agymosásokat szajkózom az oroszokról, légyszíves, mutass egyet. Ja, azt nem tudsz.

Kb. origo szintjén gyártod rólam a híreket.

Frick László Intézet 2020.12.31. 11:02:31

@Amy Steinmann: Putyin nagy nyilvánosság előtt oltatott
Az maga egy agymosás nálad,miszerint nem oltatott

Amy Steinmann 2020.12.31. 11:03:53

@Frick László Intézet: @Serény Vélemény: @Szorgalmas Gyémánt: továbbra is várom a választ, miért nem áll oda előre a potrohás, sziú harci díszben, büszkén partraszállva.
A király is mindig elől vezette a csatába a sereget. Mitől tojt be?
Hol a háborús harci retorika?
Beszarva bebujunk az orvosok meg nővérek seggébe, oltsák először azokat?
Érdekes módon egy csomó államfő odaállt, és beadatta, tessék, gyertek utánam.

Frick László Intézet 2020.12.31. 11:05:13

@Amy Steinmann: Nem kell engem kimosni:A rám fikázott mocskolódásaid a te szádat szennyezik és tolnak le Joli nyanya szintjére.

Egyszerűen..azt csinálod,mint Ripők: elsunnyogod a kérdéseim 80-90%-át, amire van valami konzerved, azt rávágod,a többirőlmeg kukulsz.

Végigvezettem a 12 pontból vagy 7 kizáróokot, arra sem reagáltál.. REgyenesen szembe megyek7 fősávban az origopropagandájával,de téged a tények nem tudnak zavarni, te simán továbbra is azt hazudod, hogy az origo-t szajkózom.

Amy Steinmann 2020.12.31. 11:07:13

@Frick László Intézet: én ezt találtam legutolsó hírnek,hogy MAJD
24.hu/kulfold/2020/12/27/putyint-is-beoltjak-az-orosz-vakcinaval/
eleve csak 60 alatt oltanak

és hol van orbán nyilvános oltása
Majd az oltási terv szerint :DDDD
V- az sajnos utolsó a névsorban :DDD

Amy Steinmann 2020.12.31. 11:07:52

@Frick László Intézet: te hoztad fel a török témát, nem én

Serény Vélemény 2020.12.31. 11:17:03

@Frick László Intézet: hát igen, félek is attól egy kicsit, hogy kénytelenek leszünk fos amerikai vadászokat venni iszonyat pénzekért...

Serény Vélemény 2020.12.31. 11:20:48

@Frick László Intézet: a hvg szerint nov 24-én még nem oltatta be magát. Hogy azóta mivan, azt csak valami cirill betűs írásból lehetne megtudni épp.

Szorgalmas Gyémánt 2020.12.31. 11:39:42

@Amy Steinmann: jóltjákozottságodban összeadtad már, mire kell a 3000 ember? Melyik államfő is vett rsézt egy még nem engedélyezett ooltóanyag tesztfázisában? Ja, hogy csakak megint kellett valami, ami miatt Orbánt szidhatod.

Rossz hírem van, cica, az eghséz világon megindultak az oltások, covidhiszti 2021-ben véget ér.A gazdaság ennek következében nagyot fog ugrani, az emberek örülni fognak, hogy visszakapták az életüket, ez pedig a moslék kormányra kerülésének neddig sem túl magas esélyét jelentősen csökkenti.

Amy Steinmann 2020.12.31. 11:40:16

@Serény Vélemény:
@Frick László Intézet:
ott a link, még dec 27-én sem oltatott
de Dudi közölte, hogy nagy nyilvánosság előtt oltatott, szóval biztos van linkje
azt kérem
El tudom olvasni a cirill betűket, jó lesz azzal is.

Amy Steinmann 2020.12.31. 11:42:19

@Szorgalmas Gyémánt: lásd válaszom fentebb, vagy a másik kommentsorban...az ENGEDÉLYEZETTEL kéne Orbánnak természetesen oltatni.
Amit török talált fel, és ez gáz Dudi szerint, de ez engedélyezett, és már több orvos ismerősöm is beoltatta magát.
Na, ezzel kéne Orbánnak természetesen ha nem lenne beszari a fényes vezérlőtábornok, a nagy partraszálló :DD

Amy Steinmann 2020.12.31. 11:44:39

@Szorgalmas Gyémánt: a nők "cica" és hasomló megszólításról volt egy jó kis nyelvészeti cikk valahol...nemi bizonytalanságban lévő palik szeretik ezzel hátratolni a nőket, meg olyanok, akik nem túl magabiztosak.
Lásd homofóbia = látens meleg
Nők cicázása = fél igazából a nőktől

Van pszochonéni nickem is, szeretnél beszélni róla? :DDD

Szorgalmas Gyémánt 2020.12.31. 11:57:51

@Amy Steinmann: Pszichológiát nem a Nők Lapja Psziché magazinból meg mindenféle internetes cikkcsiből kellene tanulmányozni.
Ezt a csajszikkal dumáld meg a cukiban.

A nők akkor kezdenek el mindenkit pszchologizálni, amikor:

1. baszatlanok
2. nekik kellene pszicohlgiai kezelés (általában azért, mert baszatlanok).

Kezd alakulni ez a thread is :D

Amy Steinmann 2020.12.31. 12:09:04

@Szorgalmas Gyémánt: az a baj, hogy bugris vagy és humortalan, és ilyenkor jön a durvulás. Gondolom, már az újévre tekintettel seggrészeg is vagy.
Nyugodtan fantáziálj a nemi életemről. Hány éves vagy? 15? :D

Serény Vélemény 2020.12.31. 12:09:28

@Amy Steinmann: Egyébként nem egészen értem. Ha a "potrohás" elsőnek oltatja be magát, mint Netanjahu, akkor az lenne a legnagyobb baj, hogy miért veszi el a lehetőséget a tényleg veszélyeztetettebb eü-i dolgozóktól.

Szorgalmas Gyémánt 2020.12.31. 12:33:52

@Amy Steinmann: Te kezdted el ezt a szánalmas aki nem kedveli a buzikat, az látend buzi színvonalú "pszichológiát". Elsüttöttem egy hasonló szintű bullshitet.

Tudom, hihetetlen, de nem iszok, nem dohányzok, nem kábítószerezek, nem járok orgiákra és nem is akarom ezeket művelni, sőt mi több, nem hiszem el, hogy ezektől bárki is boldogabbá válna.

Amit megtehetek, megteszem, például nem látogatom az idős rokonaimat és hasonlók, de életemet nem kívánom rettegésben tölteni olyan dolgoktól, amikre nincs kihatásom.

Amy Steinmann 2020.12.31. 13:05:33

@Szorgalmas Gyémánt: óvónéni kérem, az úgy kezdődött, hogy visszaütött :D
Értem, és az idős rokon ül egyedül a szobában, és valaki beadja neki egy lyukon át a kaját, nem jön postás, nem megy ki boltba..egyáltalán, nem érintkezik senkivel, időnként orvoshoz sem kell mennie. Tök jó.

Szorgalmas Gyémánt 2020.12.31. 13:16:12

@Amy Steinmann: ovis rekaciódra ovis válaszreakcóikat fogsz kapni, az élet már csak ilyen.

A veszélyt megszüntetni nem, de minimalizálni lehet - így igen, minimálisra csökkentették az érintkezések számát és időtartamát, igen, még fenyőfát sem vettek, olnine rendeltek egy műfenyőt. De van olyan is, akin cukorbetegként már átment a vírus, kórházba került, és szépen felépült, karácsonyt már otthon töltötte. Egyébként ő volt az egyetlen, aki nem bírt otthon ülni, elment egy nuygdíjas túrára és meg is kapta. Akik meg otthon maradtak, semmi bajuk. Mi lehet az összefüggés... de még ő sem halt bele szerencsére.

Frick László Intézet 2021.01.02. 06:44:19

@Serény Vélemény: @Amy Steinmann: Nem,hát azvitán felüláll, hogy apotrohásmég igazábólazt se tudná jóltenni, ha elevenen belerohadna a zsírjába.Akkor egy szaros ótást? A potrohásnak kell úgy kb 70-80 év,hogy ebből,amit művelt,jól tudjon kijönni. Annyi,hogy Amy néni életkilátási olyan... 100 életévkörüliek,ami azt jelenti, hogymajd azt írja neki az újság,hogy német nácipartizánok és a németországi kalifátusok miliciái közötti összecsapásokért Orbán a hibás. Gyurcsány Marcilesz akkor Magyarország olyanaranyos miniszterelnöke.És kitünteti majd Karácsony Geribácsit a Demszky Skanzen értékeinek a megóvásáért. Pl a vársétány a Fogaskerekű fölött,meg ilyesmi.
süti beállítások módosítása