Elvileg nem tudom azt kizárni, hogy két férfi vagy két nő ne tudjon egy családban szülőpár lenni.

Máshol van a gond.

Egy család sok minden miatt csonkulhat. Mára ez kikopott a köztudatból, mert a nagymamák meg a dédmaik voltak háborús árvák. És élték le életüket apakomlexusokban.

Például egy 1911-ben született kislány emlékezetében van egy aranyszínű folt valami feketeségekkel,a nagyobb a haj,a kisebbik a bajusz: Ő Apu.

szoranya.jpg

Egy teljesen mindegy,milyen (tőlem butch is lehet vagy érezheti magát sivava kan kutyusnak ) zsenderű egész életére ki tud hatni a félárvaság,az Apa vagy az Anya örök hiánya.

Gyakorlatilag egy életnagyságú plüssmaci is lehet szülő, egy Szőranya is.

Az ember...mintakövetőféle és pl a Jók és Igazakma ugynezzel operálnak: Kitalálnak mintákat,majd kitálalják a társadalomnak,miszerint ez a Jóság,A Kúl,A Követendőés a KorszerűModernJövőbevezető. Komoly népnevelésimozgalmakat indítanak, szponzorálnak, senki nem ellensége sajátmagának és aki boldogulni szeretne, annak tudnia kell alkalmazkodnia és felkellismernie a mintákat,amiket CÉLSZERŰ követni.

Erről szólt a szocializmus: Ilyen -kétségtelenül tudományosan- konstruált mintákat kínált, megfelelő és szakszerű médianyomással és aki akarta magánaka jót és a napfényre vágyott, az tudta, hgy mit kell tennei ahhoz,hogy kék útlevelet kapjon vagy könnyített eljárást ahhoz, hogy a svájcba disszidált keresztapja ajándékát, egy Moszkvics 412-est hararabb is átvehessen a MERKUR-nál, mint teszemazt egy, az érvényesülés útján balfasz.

Vannak a minták és ezek lehetnek akár naponta frisssülő médiakészítmények is,meg van az emberben pl a biológiai kód:

"Kétségtelenül vannak bennem női vonások,ami nem csoda, hiszen anyám nő volt."

/Karinthy Frigyes/

Miért kéne a génemlékezetemben, ha iksznemű vagyok,mondjuk a 9-ik zsenderbe érzem bele magam,attól miért ne lehetnének a génemlékeimben heteró nő ÉS heteró férfi emlékek.

Ismertem egy szerkezetlakatpst, ballagott haza ,nemsokkala szakmunkás vizsgája után az elsőmunkahelyéről,amikor a téeszlóistállója előtt éppen agyonverni készültek egy "megvadult" harmadfű csődört. Közeledett a túros,güllyeteg szemű félőrült állathoz,ordéjjottak rá, hogy agyonrúgja,meg leharapja a kezét stb és kb félóra múlva szőrén ülte. Majd lovász lett ebben a téeszben.

Van ez a történetem és akkor pár éve egy földbirtokosnál láttam egy lovat odamentem és megsimogattam a csillagot a homlokán,meg az orrát s az orrlikait,odajött nagyon-nagyon nyugodtan és halkan a gazdája ésközölte, hogy már a harmadiklovászt rúgta le ez a megveszekedett dög,mit akarok.

A lovak génállományában kódok kötődnek az emberhez, a ló nem tud ember nélkül lenni, kötődik az emberhez, nemúgy, mint egy kutya vagy egy gyerek. És a lovak emberhez fonódós genetikai kódja fiatal történet az emberek emberi viszony-kódjaihoz képest.

Egyszerűen...az ember nem csakúgy kipattan,mint gyártósorról a késztermék... DNS-e van,ez egy igen-igen bonyolult kódrendszer is...

Én...mindent elhiszek egy 7-ik és mondjuk a hasamra ütüök 13-ik zsender párnak,tőlem lehet a párháromtagú is egy tiszaburai típusú gördülőzsenderrel,akit nemis tanítanak a KorszerűModern Jövőbevezető, vizsga és bukás nélküli egyetemeken még,aki hétfőtól-péntekig ilyen-és ilyen zsender,szom-vas meg egy másik zsender,illetve nyaranta ,amikor megjönnek a jólfizető hollandok,akkor egy harmadik zsender.

Én mindent elhiszek azoknak a szép néniknek a reklámokból, hogy az egyenlő bánásmód a jó, bármi, akik a szocializmusban lettünk ivarérettek, szerintem egy kicsit többet tudunk az egyenlőségről meg az egyenlő bánásmódról,mint a fejlettisztáni 300 éves demokráciák józsenderei.

Az emberek nemegyenlőek,a történelem egyik legóriásibban  humbugja a szabadság, egyenlőség testvériség az emberiség terrortörténetének kiemelkedő jelmondata. Ilyen zászlók közül szálltak fel a Kambodzsát bombázó repülőgépek ilyen címszó alatt szállta meg Afganisztánt olyan hadsereg, aminek soha és semmilyen keresnivalója pedig nem volt ott és persze nem is vitték semmire a foskavaráson túl.

Az emberek nem egyenlőek és nincsen , egyszerűen nem lehet egyenlő bánásmód.

Nem arról van szó, hogy egy nemzetikersztyén heterópárnál múltbavezető elavult családformában látom nagyobb biztonságban a gyermeket. Az anya lehet iszákoskurva,az apa meg iszákos vérnősző barom.

Vagy nem,mégis:Legyen egyenlő bánásmód és pl ha egy buzipár szeretne gyereket és azt látom, hogypszichés beteg drogosokról van szó,akik nehogy a gyerkörökbefogadási ötletük mellett nem képesekkitartani 3évet,demég egymásmellett sem,akkor pont az Egyenlő Bánásmód jegyében ne kelljen sunyi gyáván,mert fosok attól,hogy a civileket rámuszítjákés elintézik a szakmai karrieremet..akkor.. apozitív diszkrimináció jegyében rájuk hagyom,aztán kijön hozzám a tévé, hogy egy reklámműsort csináljon velem, aztánmeg a civilszervezet, hogy mennyibe kerülne nekik az arcom, ha ennyire kúl vagyokés toleráns.

Pedig csakmegjátszottam magam,aljas képmutatásból,mert erre idomított a keresztény vagy a szocialista erkölcs.

 

Összességében ezt az egészet.. azon túl, hogy inkább politikaiszolgálattételekről van itt igazából szó...
törekcséplésnek gondolom.
--lehet ezt ragozni, de az európai társadalmak a totális elpicsásodás,az egyszemélyes társadalmak london-szerű konglomerátuma képletébe rohadnak most. Lehet itt szájbőgőzni meg léggitározni... Már a kétgyerekes családmodellis beteg, az egykézésre kár is lenne a karaktert pazarolni... Az egykés család beteg képlet, a kettecskés sem jobb.

Részeredmények lehetnek, nagyon szvesen elfogadom most a szerintem csak magukat megjátszó nyálas stréber mintakövetők dumáit szívből jövőnek,legyen úgy, hogy egy derék buzipár zilált családoktól elvett öt gyereket pompásan fölnevel. Legyen így. Hány buzipár akar gyereket örökbefogani,200 vagy 2000? Írok még egy nullát hozzá.. 20000?És?Akkor mi lesz?A végeredményen nem fog változtatni. Az ember,mint biológiai lény, az un "feljődés" tempóját eddig sem volt képeskövetni,ez nemtársadalom,ez biológiatudomány,orvostudomány meg genetika és effélék.

Az az ábrándos elképzelés,miszerint más kontinensekről vitális embereket csábítok ide génfrissítésnek,akiket majd szépen fölfejlesztenekésmegnevelnek a felsőbbrendú Felsőbbtudató Oiropidok... egyszerűen légbőlkapott hagymázas vágyálom. Az afrikai üzletelni jön ide Európába, nem gén frissítésre. Föl se merném vetni azt egy nigériai kultúrzombinak, hogy az ő tudata fejletlen,de majd az ő emigrációját támogató fejlettoiropid fejlettcivilek szépen meg fogják nevelni .... Én azt becsülöm leginkább ezekben az emberekben, hogy minden alakoskodás nélkülnagyon közelről az arcába nevetnek egy karola rakétéknek és ezt mondják neki: kunyonya jiza yangu kutoka kwa diki yangu

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr2516362150

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szorgalmas Gyémánt 2020.12.30. 14:21:01

Nyugaton van már elég tapasztalat a szivárványcsaládokról. Először is: körülbelül az egynemű párok mindössze pár százaléka kíván házasságot kötni, és ezeenek a néhány százaléka aakr gyermeket nevelni. New York DC-ben, minden fejlett vársosok legfejlettjében 50 000 homoszexuális pár él, és kevesebb, mint 7%-uk nevel gyereket.

Az egész USA-ban alig több, mint félmillió egynemű házaspár él.

Eközben 10 milló állami intézetben nevelt gyermek van ott és körülbelül 60 millió gyerek él az utcán.

Szóval nem megoldás ez a szivárványosdi semmire.

Frick László Intézet 2021.01.02. 06:58:02

@Szorgalmas Gyémánt: Ezértmondom zt,hogy zsírbuta éskontraproduktív a FIDESZ kommunikációezügyben.Nyiván az a magyarázat, hogy lengyel testvéreinka kb 2-3napig "ütős" eredményekért cserébe kért valamilengyeltámogatós cucot,őket a családpolitika miatt baszogatják.

Szerintem valami teljesen újat kéne csinálni,nem ezt a jólkiszámíthatót.ÉnOrbánék helyébennemhogy támogatnáma buziházasságot,de egyenesen kikötném.

Amitmost még ehhez viccen kívül teszek:

Az örökbefogadáshoz valami 20 éves stabilitási igérvényt iratnék alá a jelentkezőkkel.

Sok mindent ki tudnak dumálni a pénzért megvásárolható,a pénzért BÁRMIRE kapható un "gyermekpszichológus" papíros kurvák,de azt nem tudnák tudományosan megindokolni, hogy a gyermeknek rendszertelen, rapszodikus,össze-vissza alvásos, egy szakaszban maximum 2-3óra-alvásos"laissez faire"-nekel hazudgált nemtörődésre van szüksége.

Akereténydemokrta hülyebácsikkalellentétben én azt mondom (ésmutatom) hogy ma egy természetes anyais tud akkorakárospicsa szülőlenni, hogymég egy buzipárnális jobb helyen lenne az a gyerek. Demeddig.A buzipároknálalapvetőakérdésésez a mai tudományosságmindent statisztikai sztenderdekalapján tárgyal, ....meddig tud együttmaradni egy buzipár.. 3év? 7 év? Nemhogy egy gyermek.. de vannakbizonyos kisállatok is,akikképtelenek elviselni a gazdiváltásokat. Pl a puli és néhány más pásztorkutyaféle kifejezetten egygazdás.

Tudokpéldát arra, hogy rákban haldokló küsmödi orvosember juhász az utolsópuliját minden bűbájosságai bevetésévelpróbálta a lányához átszokatni,sikertelenül,apuli a gazdája után emésztette magát 2 hónapmúlva.

Ez így van,annyira kevés buzi meg buzipár akar egyébként gyereket, hogy ennyit politikailag nemérmeg... még aszerintem kétes"lenygel barátság" kedvéért klasszikus-politikai szempont alapján sem.

Ha a gyakorlatot nézem,maMagyarországon egyév alatt több olyan német, hollandmeg amerikai heterópárnak adnakörökbe magyar gyereket,akikbár ugyan heteró-k, de picsa emberebbek egy átlag buzinál is. Sokat nem jelent az egy 40 évesnő papíros hollandnál, hogy van-e pinája pont akkorapicsa tudlenni,mint egy magát megjátszós,mórikálós,elváltoztatott hangon affektálós divatból-buzi kriptobiszexuális seggfej..

Frick László Intézet 2021.01.02. 06:59:27

@Szorgalmas Gyémánt: A Modern család c propagandafilmsorozatban pl a díszbuzipárnak feltétlenül vietnámi kislányt kellett örökbe fogadniuk.

Szorgalmas Gyémánt 2021.01.02. 09:48:45

@Frick László Intézet: A kemény szavazóbázis vár ilyesmiket a Vezénylő Tábornok Úrtól. A poltikai ellenfelek is ugranak rá, Orbánt ez kielégíti.

Frick László Intézet 2021.01.02. 10:20:27

@Szorgalmas Gyémánt: Orbán azt hiszi, hogy ő szépen-klasszikusan politizál.

Kiszámíthatóan.

Azt szoktam szajkózni,hogy asakkban,apolitikában és az ökölvívásban az érzelmek vesztésbe visznek.
Arra ritkábban mutatokrá,hogy a kiszáíthatóságis vesztésbe visz.

vektortér 2021.03.16. 23:25:14

"Az emberek nem egyenlőek,a történelem egyik legóriásibban humbugja a szabadság, egyenlőség, testvériség, az emberiség terrortörténetének kiemelkedő jelmondata."
Ez aztán mégiscsak több a soknál. Blaszfémia!

Frick László Intézet 2021.03.17. 07:14:08

@vektortér: Az 1770-es évek telei Párizsban és környékén is ...-nem tudom, a XX.századi párizsi telekrőlmit tudsz...-
november elejétőlmárcius végig tartottak, márciusban a befagyott Szajna 40 cm vastag jege még szekérútként szolgált Párizsig. XVI Kövér Hülyelajos -on röhögött az ország, ugyanis telente a párizsi koldusoknak kiadta az erdeit tüzelőgyűjtésre és hogy ne kelljen cepekedniük 100-120 királyi szán, köztük az aranyas főszánok,fuvarozták a koldusokat a rőzsével. Ez volt az a geci, akit a jigasságos Fóradalony likvidált,a közbülső szorikat hagyjuk a vége az lett, hogy Napóleon a császári koronát elvette a papfickó kezébőlés a saját fejébe nyomta. Merci :D

Frick László Intézet 2021.03.17. 07:18:16

@vektortér: Multikulturalitás? - a "Sötét Középkor"..megvan? a nacionalizmus feltalálása előtti korszak,amikor a szubjektum,az egyén személyes elhatározásába számított,hogy most őmilyen ..maiszóval...etnikumú? :D

Egy román etnikumú jobbágy megúnta a jibbágyok röghözkötését éspl ha értett valamilyen mesterséghez ésegy valamilyen városba kellett a dógos kéz és oda beengedték,kijelentette, hogy őmagyar, be is írták a lajtromba,ha már 2-3 esztendőt leszolgált és amestere segéd rangba fölemelte, hogy Janos Az Olah

Ő volt Oláh János költőköbüköregapja.

Ez szerintem ütősebb,mint az "olasz tészta" a kínai eredetével.
süti beállítások módosítása