Ablakot pucolni csak szépen és nemúgy szabad,ahogy Novák MinekaFIDESZpolitikábaPicsa Katalin pucolt.

Ablakot pucolni csak újságpapírral meg ecettel szabad -SzabóTímea szerint. Ahogy NovákMinekapicsa A FIDESZbe pucójja, az szar [ -> Melania Trump Szindróma]

Kedves olvasóim,emlékeztek még,mit válaszoltam a Grófnőnek,amikor az aztírta az újság alapján firtatta,miért nincsenek nők a FIDESZ folyamatos jógyerekgecitől tucsogópolitikai frontjain? [ A fideszbőla nőket hiányoló kampányt az akkor csupa egy faszból álló 444 szerkesztősége huhogtatta leginkább :D ] 

Nos, én valami 1200 négyzetméter  ablakot pucoltam a Magyar Néphadseregben újságpapírral és ecettel, jóvolt. Nagyjából az első négyzet méter után a férfikezet csípi az ecet,de gondolom,,Szabó Tímeának,mint minden becsületes,tehát szegény asszonynak,a disznózsír a kézkrémje, azért nem csípi neki.

Melania Trump Szindróma.Melania Trump egy 24 = féltucat  hülyepicsa,aki a szokásosan hozzáment egy átlagosan okos  nagyon gazdag emberhez. Ha ezt az embert az Egyesült Államok történetének legbotrányosabb választási keretébe állítva egy bohócelnökválasztáson nem választatják meg az amerikai birkanéppel, aztán persze mindent ráfogva a büdösruszki hekkerekre, akkor ez az ostoba picsa is ott végzi a többszázezer gazdag emberhez jólférjhezment ostoba picsávalegy lecsóban. A Melanie Trump Szindróma nagyon hasonlít a Magyar orbán Geci Cigány Hitler szindrómához, vagyis valamit vagy annak az ellenkezőjét is csinálhatja ez a szerencsétlen hülye picsa,pl ha megbassza a kurva anyját,akkor az abúzus, ha nem bassza meg,akkormeg miért nem. Szerintem Melania leghiábavalóbb kisérlete  a Fehér Ház karácsonyi díszítése.Onnan tudom, hogy a picsa ostoba,mert nem voltaz idén annyi esze, hogy tökéletsen lemásolja barack Obama karácsonyi díszítését, hohgy azért fikázzákmeg geciztessék le.Az ilyen kipécézetteken legálisanélhetikki az egyszemélyes társadalmak az olyan defektjeiket,amiket amúgy a zóóvvvónééénííí nemengedne meg nekik.Nálunk többek között   Vajna Tímea volt ilyen,akin még a látens cigánygyűlöletet is szabad volt kiélni.

Egyébként én mosószeres meleg vízzel és dörzsike szivaccsal pucolok ablakot,majd,amikor még nedves,lehúzom ablaklehúzó gumival,majd ezután jön az ecetes víz az újságpapírral  -így nagyságrendekkel kevesebb ecet meg újságpapír is elég. Kézkrém helyett pedig hagyományosan szoktam mosogatni és attól puhul a bőr az ujjaimon.

A házelnők adminisztrálásával a kormány párt frakció tapsa Szabó Timea  beszédét elnyomta... + videó - Mindörökké Off

Olyan Aranyos! - biztos jó'pucója a zablakot, ahogy rendes szegényeber lyányának kee!

Iszos Júlia igazmodó

Szerintem egy hét alatt többet mosogatok meg pucolok ablakot, mint Novák Katalin és Szabó Tímea egy év alatt ketten, együttvéve.

verdkirapisaldle.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr1016358464

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Serény Vélemény 2020.12.27. 19:30:53

Figyu. Az ipari alpinisták snassz mosogatószerrel mossák az ablakokat. Ennyit erről. :-))

Frick László Intézet 2020.12.28. 07:02:29

@Serény Vélemény: Nemértesz te ehhez:

1. Keresek egy momentumos ipari alpinistát éslevideózom,ahogy ablakot mos.
2. Felteszem a FIDESZ Agitáció egyik kloákájára,miszerint fidesznyik ipari alpinista

3.A Retek Klub Hiradó (keres a fészbúkon egy ipari alpinistát,aki momentumos) videoriportban nyilatkoztat egy ipari alpinistát,aki szerint degázez,de gáz a látvány ésnemis így kell.

Ésmég az időbuszt nem találták fel,gondolj beleabba, egy időbusszalmekkora szívatásokat lehetne csinálni

Serény Vélemény 2020.12.28. 10:23:31

Ja, honnan van újságpapír? Manapság ki olvas egyáltalán PRINT sajtót?
süti beállítások módosítása