Egy politikabuzinak mindenképpen gondolnia kellezen a súlyos napon,e súlyos órákban politikaiheteró embertársaira, akik a magyarok egy igen népszerű betegségében,a Morbus Doctor Vásárhelyimarinéniensis-ben szenvednek,ami röviden:

agyvérzsírtolulás

 

Dr Vásárhelyimarinéni valamint többmillió magyar betegtársa ma azzal forralja egyébként hiábavalóan valamint politikai butuska módon a sajátés egymás  agyvérzsírját, hogy Orbán nyert valamités hova szállt partra valamint Merkeljókurva anyját a rohattyának.

Orbán maga sem tudja, hol szállt partra,lehet az Phürrosz király kedvenc epeiroszi partja,a Rhodus partja helyett a folyónak a sebes közepe, ami elsodorja vagy bármi. Még a kását sem forrón esszük,nemhogy a folyton kavart fost.

 

Drága Marinéni, Doktornő! Ezúton tájékoztatom a következőkről:

doktormarineni.jpeg

-Angela Merkelnem az Únió

--az Európa Parlamentet az Európa Parlament jófrakciói,a jófrakcióit pedig annyira informálisan kívülről kézivezérlik amerikai Dollár-ból, hogy így külön ívben leszarhatják Angela Merkelt valamint az Únió Összes Miniszterelnökétmeg akiket csak akarnak és pl az európai jogrendszert Eszterházy-kockásan keresztbe-hosszába le is foshatják, ha azt mondják nekik, hogy fossákle.

 

vagyis egészen röviden az, hogy az Únió egyikminiszterelnökemeg a másik vagy tizenhárom vagy huszonhét miben állapodottmeg,az kit érdekel Európa Parlamenti szinten, ha különösebben az Európai Bizottság vagy ~ Tanács sem érdkli az EP vezetőit.

 

Ennyi,amit én tudok,azt már csak sejtem, hogy Orbán abba se rohadna bele,ha Merkel nem állapodik meg vele. Bár attól az ön agyvérzsírja nem tolulna meg az elmeszesedett agyi ereiben,az biztos!

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr7616326642

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása