Szájer József buzi & drogbotránya kapcsán fölmerül az, hogy az Európai Demokratikus Rutin alapján ilyenkor kormány automatikusan mond le,automatikusan írnak ki választásokat és automatikusan milyen jók lesznekaz új választás újeredményei.

 

szinezés: Bezzegbelgiumban másfélébvente másfélévig nincs is kormány és kit a szart se érdekli.

 

dramairajz.jpg 

Már én magam is rámutattam Dr Antall balfaszkormányával kezdőleg, mennyire nem jellemző a magyar kormányokra lemondani az Európai Demokratikus Nagyrutinra tekintettel.

Részletezve:2010. óta a kétharmadkutatás a magyar tudomány legeslegmagasabb megmondófokozatait döntögeti,de
2017-ben,augusztusban csak két politikabuzi volt Magyarországon,aki ki merte azt mondani, hogy

az Ellenzék valójában nemis akar orbántváltani,

a másik TGM volt.

A 2010-es ElsőKétharmad alapokát az Európai Demokratikus Rutin 2008-2009-es kibekkelésében mutattam meg.

Elmaradt a Demokratikus Nagyrutin 2004-ben aDr Medgyesy-Dr Rejtő E. T.-botrány idején, sőt, a botrányt ugyanezértát is keresztelték egy vélgrehajtó közreműködő csicska nevére.

2006-banlegalább 3 alkalommal nemjutottsenkinekeszébe az Európai Demokratikus Rutin.

2008-ban a népszavazás eredményére automaticeüzembe kellett volna lépnie enneka Nagyrutinnak. A JókésIgazak sajtaja tapsizta,ünnepelte ésa Cigány Bandáján kárörvendezve helyeseltea Demokratikus Rutin szájba is baszását. Dr Petschnig Mária Zita 2008.március 10-én kakilt utoljára a Jók és Igazak megmondójakémt,ugyanis ki merte azt mondani, hogy A Feríííí nem is szeretne reformokat.

Gyanúm szerintOirópában a magyarok belügyének tekintik azt,amiért rendre elfelejtik az Európai Demokratikus Rutin gyakorlataiból a kormányuk önként (bűnbánóan...) lemondását. Az IMF eljárói azonban  Ngyrutin 2008-as jellegzetesen magyar szájba is baszása alkalmából  értetlenkedtek,azt soha nem tudjuk,a csődbevivőkormány emberei mivelindokolták meg nekik azt, hogy nemmond le a csődbevivőkormány,azt viszont Dr Róna professzorbácsitól tudjuk, hogy akkor legalább Gyurcsány távozását kikötötték. Valamint annyi helyiismerete nemvolt az IMF-nek,hogy átlássák a trükköt,miszerintMagyarorsztágKormánya 2004-és 2010 óta is egy PR testület jóformán és valójában a kormányzás tényleges formája a Kamarilla.  Ami 2010-ig részvénytársasági igazgatótanács alakú volt,aKamarillát Szilvásy György vezette és abba a Kamarillábalépett hátra Gyurcsány, ami kamarillábólmeg előre Bajnai Gordon,az Olyan Aranyos.

Én 2017-ben egy ici-pici csibe totyival tovább is merészkedtem,mint TGM, valamint TGM célja állításával az volt,hogy színtvallásba provokálja mérgében az Ellenzéket amiatt, hogy a Geci-t nem akarják leváltani.

hudefejlettekmar.gif

Én azt mertemállítani,hogy az Ellenzék tud valamit,ami miatt nem is akar orbántváltani 2018-ban.

Most már csak a kommentem zárása van hátra:

Minek [=kicsodának]  nevezzük azt, ha valaki a szájával akar valamit,

esetünkben az  orbánváltás az

viszont TENNI? -azt azért nem,odáig nem ragadtatja el magát.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr9916319006

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr.Koós Alajos 2020.12.05. 11:38:18

Ha kormányt akarnának váltani, mindent elkövettek volna, hogy Magyarország simán megkapja az uniós pénzeket, másfél év csak a választásig. Ehelyett elkezdtek kampányolni, hogy az önkormányzatok kapják a pénzt, vajon miért.

Steinmann a grófnő 2020.12.05. 12:22:54

@Dr.Koós Alajos: látszik már egy olyan megoldás, hogy később is lehet csatlakozni a jelenleg 25 tagú vétót megkerülő országokhoz. Amúgy meg, az önkormányzatnál talán jobb helye is lenne, függetlenül, milyen párti. Mindenhol jobb helye van a pénznek, mint ennél a kormánynál.

Wildhunt 2020.12.05. 19:12:01

Én azt mondanám, hogy a bizonyos valakik tudták, hogy 2020 magasságára extranagy gebasz várható, ha nem is pontosan mi lesz az. Az ilyesmit meg jobb a partvonalról pofázva kihúzni.

Steinmann a grófnő 2020.12.05. 20:16:38

@Wildhunt: alufolcsi sisak fenn van rajtad :D
tudták, hogy járvány lesz :D
És persze azt is tudjuk, kitől tudták, (kacsintás, összekacsintás) buzilobby internesöneltől meg SÖRÖSSS-tól :D
esetleg Bill gates felhívta őket, hogy idén indítja a chipbeültetési programot, most ne nyerjenek majd utána :DD
Ilyenkor röhögök, de tulajdonképpen annyira nem röhögök.

Wildhunt 2020.12.05. 22:23:08

@Steinmann a grófnő: No látod, ezért tart itt a magyar oktatás ahol, nem a zorbány miatt: tanár létedre olvasni megtanulhattál volna. Az aktuális válság érkezett menetrendszerűen, ha van járvány, ha nincs.

Frick László Intézet 2020.12.06. 06:24:14

@Dr.Koós Alajos: Lásd azt,amiket 2017-2018-ban írtam a Nékik csak Budapest kell témakörben.

Frick László Intézet 2020.12.06. 06:26:40

@Steinmann a grófnő: Az OGY 2018-ra nemállt össze az az összefogás,ami már 2018.nyarára Budapestért összeállt.A Jobbiknak hagyva a Vidék-et.

Mondjlégy szives egy olyan nemalumíniumsisakoselképzelést,miért lett ez így,azt a verziót,miszerint Gyurcsány Orbán ügynöke voltaz összefogás szétzilálására,én képtelen vagyok elfogadni,mégpedig azért,mert az Összefogás2019-etpont Gyurcsány hozta össze. És méghozzá úgy, hogy az Összefogók 93%-a a szarnál jobban útálja őt.

Amy Steinmann 2020.12.06. 08:40:22

@Wildhunt: Nem tudom, mennyire vagy képes absztrakcióra, és felfogni, hogy a kommentelés egy játék, ahol nem az ember, a valós személy, hanem egy általa létrehozott nick vesz részt. Tehát súlyos tudatlanság és neveletlenség az illető valós énjére hivatkozni, mint ahogy te tetted itt.
Hogy értsd : nem Beniczky Hermin balettoktató és dr. Mecseki Alajos aktuárius dumcsizik itt, hanem Wildhunt és Steinmann.

Amúgy meg, mit is értettem félre? A kormányváltásról beszéltünk, és te azt írtad

Wildhunt 2020.12.05. 19:12:01
Én azt mondanám, hogy a bizonyos valakik tudták, hogy 2020 magasságára extranagy gebasz várható, ha nem is pontosan mi lesz az. Az ilyesmit meg jobb a partvonalról pofázva kihúzni.

Tehát az ellenzék TUDTA, hogy lesz valami baj, és ezért nem akart kormánytváltani. Hogy lehet ezt másképp értelmezni?
Kitól tudta?
Mit tudott?
Milyen forrása volt, ami a jelenlegi kormánynak nem volt, mert nem tudta?
Szabadkőművesek?
És milyen baj volt 2018-ban látható két évre előre?

Kit értünk "bizonyos valakiken?"

Amy Steinmann 2020.12.06. 08:46:24

@Frick László Intézet: ezek szerint neked adsz igazat, hogy Wildhunt alusisakos volt :D

Magyarázat, miért nem állt össze? Mert a politikus is ember, te mondod mindig, hogy a motívumok lentebb vannak.
Orbán miért nem tudott ellenállni annak, hogy októberben is legyenek még húszezres látogatottságú focikameccsek?
MIért engedte karantén nélkül a kölföldi utazást, miközben egész Európa már szigorított? Miért? Nincs logikája, Freud van, ösztönök, késztetések vannak.
Szájer miért próbált menekülni az ereszen? Ösztön.
Na, ezt volt 2018-ban, egymásnak feszülő, kakaskodó pártok.
Ösztön, box, lökdösődés. Nem tudtak megállapodni. Ne feltételezz túl sokat ezekről az emberekről. Néhány üdítők kivételtől eltekintve, hogy is mondta a néha MDF politikus? " A rémes tagság"

Wildhunt 2020.12.06. 09:22:48

@Amy Steinmann: csak mert te funkcionális analfabéta vagy, más még el tudta olvasni azokat a cikkeket amelyek 2018-22 közé tették a következő gazdasági válságot. Igaz, ezekben nem volt benne hogy O1G, vagyis neked felfoghatatlanul bonyolultak.

Amy Steinmann 2020.12.06. 09:31:21

@Wildhunt: ezek szerint a potrohás sem tudta elolvasni a cikket, mert nyerni akart :DDDD
Hol van a válság? Okééé, járvány van, és amiatt válság, de hol van a járványtól független válság? igen, voltak cikkek, de ha el tudtad olvasni, nem volt benne, hogy biztos lesz, viszont arról egyértelműen szó volt, hogy nem lesz olyan mély, mint az előző.
Továbbá nézzük meg mégegyszer, hogy fogalmaztál
"bizonyos valakik tudták" ez azt sugallja, hogy "valakik" (tehát nem mindenki) tudott valamit, amit a többiek nem. És a eredeti megfogalmazásod szerint azt sem lehetett tudni, milyen gebasz.
Talán meg kéne tanulni fogalmazni, és érteni kéne, mit jelent a stílusréteg szó. Mikor "valakik" tudták, meg valami pontosan előre nem látható gebaszról írsz, ez egyértelműen nem publikus információkra utal.
Menjünk bele további szövegelemzésbe is, vagy tovább személyeskedsz?

Amy Steinmann 2020.12.06. 09:32:59

@Wildhunt: ja, és a másik felvetésemre nem reagáltál, amit a komment szerepekről írtam. Ez most azt jelenti, hogy egyetértesz vele, vagy nem érted, vagy mit jelent?

Wildhunt 2020.12.06. 10:59:43

@Amy Steinmann: reagálok: tipikus femináciként értelmezel egyenesen vagy félre kB. bármit, majd helyi példával farkasverembe esett áttatlankislyánkaként rebegteted a pilláidat, hogy de te nem is. Tudod aki kurvának áll...

Amy Steinmann 2020.12.07. 08:02:29

@Wildhunt: Régebben járt ide egy Hannibál nevű, roppant értelmes alak, aki nagyon ütősen, találóan és sokatmondóan tudott a zagyva, se füle-se farka, értelmezhetetlen dolgokra reagálni, most tőle idéznék:

JUJJ

Frick László Intézet 2020.12.07. 13:17:35

@Amy Steinmann: Igen,akkor még nem egy gyűlöletbetegségbe savanyodott néni volt.

Ilyen van,pl vannak olyan szőrsapós gyűlöletbeteg nénik,akik imádnak olyant szőrsapósozni,aki hajadonfőtt szüntelen... A saját szórsapja ellenzőjét nézi más fején a ~nak:D

Frick László Intézet 2020.12.07. 13:20:28

@Amy Steinmann: Májusban nagyjából egységes "fellépést" alakítottak ki Oirópában. A focikameccs tényleg speciális orbánbarmság,foglalkoztam is vele a Második Hullámelején,a ...nem tudom kik,számomra a Honvéd-Mezőkövesd vírusszaporítómiatt nem meglepőmezőkövesdi góc idején.
süti beállítások módosítása