Nagyjából most már ismerjük a vírus természetét,főleg azt, hogy nehéz ki-meg fölismerni. Tudjuk azt, hogy egy hordozótól akár sorozatban is lehet negatív tesztet venni, ha nem merte a tesztvevő rendesen feldugni a mintavevőt.Ezt "képileg" is ellenőrizhető: úgy kell feldugni,ahogy Kínában vagy Dél-Koreában dugták föl és az a feldugás nem ér semmit, amit az Orbán TV-k propaganda riportjaiban látunk olyan iskolákból, ahol cirkusz nélkül engedték forgatni a propstábokat. Lehet valaki fertőzött tünet nélkül vagy úgy, hogy egyszer már "kigyógyult".

vagyis tökéletesen felesleges a kormány vagy az ellenzék kommunikációján számon kérni a valóságot,mert a célok mások éskülönbözőek és nemkapcsolódnak a Valósághoz,mint olyanhoz....

 

A kormányzat célja a társadalom viszonylag megnyugtatása, az Ellenzék célja pedig a "kormány sikereinek" az ellensúlyozása,ne tudjon Orbán meg a kormánya javítani a társadalmi megítélésén, sőt,ha lehet,romoljon az.

 

Az már érzelmi elragadtatás,ha valaki azt hiszi, hogy ha az Ellenzék ezt csinálja,akkor Orbán bukását akarja meg azonnali orbánváltást, hiszen ha "békeidőben" azaz 2018. tavasztán nem akartak orbánváltást,majd pont most akarnák leváltani? 2022. pedig más... Nem vagyok arról meggyőződve, hogy egészen biztosan Orbánt akarják-e leváltani.. szerintem kedvezőbb az ellenzék számára egy alig-nyerő,pl 63%-kal nyerő Orbán. Orbán nem az az ember,mint Gyurcsány,aki 49,5%-kalis kormányozhatott meg aki ma  úgy tudja irányítani az Ellenzéket, hogy az Ellenzék meghatározó személyiségeinek a több,mint 90%-a rühelli őt. Csak Boldogképviselő kihullott bakterhajszálával legyen kevesebbje Orbánnak 66,66666666666666%-nál és az ellenzék számára kedvezőlesz az éghajlat: nem kell kormányozniuk,de Orbán sem fog tudni.

hudefejlettekmar.gif

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr616303788

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Serény Vélemény 2020.11.27. 08:28:30

Figyu, addig jó, amíg közvetlenül nem sikerül annyira behülyíteni ballib tábort, mint ahogy a fekákat behülyítették az usában.

Szorgalmas Gyémánt 2020.11.27. 20:09:02

Már miért ne tudna 63%-kal kormányozni?

Frick László Intézet 2020.11.28. 06:17:05

@Serény Vélemény: Nagyon fontos különbség, hogy az afroamerikaiak súlypontemelkedésemennyiveltöbb a magyar,önképük szerint liberális szobahuszárokénál. Egyátlagoss afroamerikai férfinek napi öt ejakuláció után is erekcióképes a fasza és a haatodikalkalommalejakulált spermamennyiségmég kétszeresen meghaladjaa szükséges minimumot. Arról nem is beszélve, hogy az afroamerikailányokmégnemismerték fel azt, hogy mekkorátmenthetnéneka Föld túlnépesedésén, ha nem szaporodnának, vagy pl ha egy afroamerikailány büdösnek találja apináját,rákérdez az anyukájánál,aki teljesen tudománytalanulpl arra következtet, hogy ha az hagymaszagú,akkor gombás és gombaölővel kell kezelnie.Egy fejlett WASPlány ilyenkor indikátort vásárol sok dollárért a gyógyszertárban meg kombi szert alkalmaz. A
Egy afroamerikailány több fekvőtámaszt meg felülést tud,mint egy magyar momentumos fiú. Három afroamerikai fiú fel tud borítani egy 2007-esévjáratú Cherokee Jeep-et,míg pl hat momentumos fiúazt se tudná, holkéne ahhozmegfogni az autót.

Nem tudom, hallottál-emáraKulturális Sokszinüségről.Minden reklám azt sugalljaa, hogy nem vagyunk egyformák és ezt már csak a szobai internetes társadalomkutatókmeg felszabadítók nemképesek felfogni,akik szerint Trump,Bolsanaro meg Orbán ugyanaz és Putyin Gonosz terve,miközben Gyuri bácsiá áátatlan. Miközben Putyin hamarosan megdöglik rákban és akkor ki lesz a mumus. Van neki is fia,mint Ártatlan Gyuribácsinak?
süti beállítások módosítása