"A Szaturnusz gyűrűje nem a jegy-gyűrűje."

Balkán Turist

 

A Jobbik 2.0 mesterérve szerint, ha a kalapáccsal kalapáltak  1988-ban,akkor ne kifogásolja senki, ha a kalapács ma tyúkszemekre ver,tetszettek volna ne használni akkor 1988-ban sem a kalapácsot akkor kalapálásra. 1987-ben Pistikának diót törni adták a kalapácsot és pl ma a kalapácsot Abdulnak adják a szart kavarni fossá,tehát a kettő a Jobbik 2.0 szerint megsemmisítően ugyanazzá teszi a kalapácsot. Ja, és Pistikával egyenlővé Abdult.

 

Azonképpen tehát A Világot valamilyen,általam tökéletesen ismeretlen felhatalmazással vezető Egyesült Államok célja 1983-1990. között a Szovjetúnió és a  Szocialista Tábor  (Ezt keveri George Clooney a képzeletében a Szovjetúnióval) . Nyiltan azért nem szeretett volna az USA diplomáciai és nemzetközi jogi galibákba keveredni a SötétKommunizmus Birodalmával,ezért a gyakorlatban az amerikai adófizetők pénzét mindenféle "civilszervezeteken"meg jótékonysági intézményeken és "ösztöndíj támogatások" cimkéivel cimkézték át. Valamiért, azt szerintem az FBI tudja pontosan miért, George Soros spekuláns is részt vett ezeknek a pénzeknek az átcimkézésében ésátmosásában.

 

Ilyen amerikaipénzből tanult Orbán Viktor a faszomat se érdekli hol, Angliában Cambridge-ban vagy Oxfordban,fejből nem jól emlékszem, nem pontosan,de nem goglizom utána. Volt ennek az amerikai adódollártömegnek egy tehetelensége,ezért a Szovjetúni konkrét 1991-es bukása után még pár évig elszerencsétlenkedtek a posztszocialista országokban "társadalomfejlesztés"örvén. Ügyesemberek jó dumákkalpalira vehették az amerikaiakat,de pl olyan is volt, hogy a CIA egyik embere,mint "blogpápa" Magyarországon tevékenykedett az internetkultúra fellendítéséremeg ilyesmi.

Van egy súlyos gond a Nyilt Társadalomkörül...Attól eltekintve, hogy "Gyuri bácsi" vagyis a CIA ezt a projektjét kb akkor feladta,amikorlátszott,hogy a Nyugata Fordulat után másodpercekkelmárnemannyira lelkes afrissen-volt-szocialista országokkebleireölelésében elsősorban a cigányaink és az olcsómunkaerőnkmiatti rettegésében.meg márminek.Annyi,hogy a németek azonnallenyúlták a pl Dr Antallék által szeriőze otthgyott szovjet piaci pozícióinkat.

 

Egészen röviden :

nem létezik ma már a Nyilt Társadalom projekt,

csak valami fal duma,meg a hülye jobbosok provokálására találtákki,és ahogy az ebben is ostoba OrbánProp-ot elnézem, be is jött ez a macicsel,mert rugóznak is rajta orbánék rendesen.

 

Egy olyan igazi, Gyuri bácsi által definiált Nyilt Társadalomban pl elsőkörben azt kérdeznék meg Gyuri bácsitól egy NyiltTársadalomban,amit a 13-asKlub kidobóemberekérdez Dr Wilbur Swine-tól, természetesen eszemágába sincsen azt feltételezni, hogy Gyuri bácsinak még lennemivelmegbasznia a telihóóóóódat vagy a Gönczöl-szekerét. Gyuri bá' szerintemörül, ha ülve kijön még belőlekatéter nélkül. Vagy haa csak akkor jön ki belőle,amiorpelenkában van.

Szóval az nekem a nagy bajom, hogy

egy társadalom belölről nyílik ésmagától nyílik ki/be, és  nem mozgalmilag, nem felülrőllefeléterjesztve.

Ja, hogy csak segítenék? - nos az arrogancia, a nagyképűség a majdén memmondom, kik a nácikokokmeg fasisztázok szíre szóra, ragaggyon a bélyeg alapon,ez nem "spontánkezdeményeződés"... Hanem valami más.

Rém egyszerű: A CIA-csicska 1988-ban a szocializmus és a Szovjetúnió szétzúzására osztogatta az amerikai adófizetők pénzét,ma pedig Európa anarchiába fojtása a cél, hogy azután majd Amerika Segítő Kezei ha máshol már nem is a Világon,de Oirópában még valami hasznot is kalamoljanak. Szerencsére ez összesen két cél és rábízom az olvasómra, hogy döntse el bármelyik célról hogy jó avagy rossz vagy leszarja.

 

Tökéletesen egyet értek Dabljú Bush-sal és Adolf Hitlerrel abban, hogy egy népnek meg nemzetnek sincsen joga csakúgy beleszaóllani más népek dógaiba.

Nem tetszik ez a duma,bazd meg? - Nos az USA ma is érvényesés használatos hadi- és külpol doktrináját , a Joint Vision 2020-t ennek a Dabljú Bush-naka szépidejében dolgozták ki, Ő idézte büntetlenül Hitlert és folyt Obama alatt és fog folyni Biden alatt is töretlen a Joint Vision 2020. szerint a Világ Vezetése. .

Juj,mit mondtam a Kettes Számkörben, ajaj,mert ha egyet értettem valamiben az emberiség e két seggmajmával,akkor márén is egy lehetek velük. Legalábbis azok tekintetében,akik összesen kettőig képeseknszámlálni a nullaértelmezésenélkül.Ha az Amerikai Népnek pl az a joga, hogy majd űk tuggyák,mit akarnak kezdeni maguk magukkal,akkor pl ilyen joga lehet akár más és nemis annyira fejlett népeknek,

különös tekintettel azoknaka népeknek a fejlettségi fokára,pl miért kéne Mianmarban egy mogyorós zacskót ugyanazzala Warning Label-lelellátni,mint a HűdeFejlettmár USÁ-ban? Valószínűsítem, hogy minden mianmarinak,akárüldözött rohingya,akár buddhista szerzetes, vanönmagátólis annyi esze,ha a makákómajomnak is,hogy ELÉBB KINYISSA A ZACSKÓT !4!44!!444!  MAJD AZUTÁN KEZDJE ELENNI A MOGYORÓT:

 

Mozgalmilag a társadalomba piszkálás az náci vagy bolsevik vagy valamiféle "franciafóradalmi" dolog,

 

van egypicike elit és majd ők kigondolják, hogy mikéne és "burogatnak" ... nos ezt csinálta pl Pol Pot is.

A Világ például több kettőnél: 

Egyelőreúgy néz ki, hogy az un "menekültkérdésnek" van egy "jó verziója",miszerintszükség van amenekültekre,az 1956-oskülföldre emigrálómagyarokpont ugyanolyan menekültek voltak,mintplazok amenekültek,akiket egyelőreúgy nézki,aMenekülteket Integráló ElsőÖtévesterv ideje alatt nemsikerült a régi jótapasztalatok alapjánúgy integrálni,ahogy a vendégmunkásokat az NSZK-ban 50-60 évvelezelőtt. Ja és amagyar menekültek is hetek alatt vagy munkába álltak vagy iskolapadokba ültek,demindenesetre nema segélyen élés és a vallásuk gyakorlása volt a  főtevékenységük menekültlétük első ötévében. Sőt,szerintem szart a vallására a legtöbb magyar menekült.

Lehet a FelülrőlLefelé Terjesztés-t [ Index Fénykora:Szájbarágó Rovat] hitlerjúgendnek vagy "ifjúsági felvilágosító civilközösségnek is elnevezni" Azonnala politikaiigazodás,a stréberség és a seggnyalásmeg a Pénzt OSztogatóKéz hűséges nyaldosása.Pénzt ad nekem valaki szeretem, szerződést köt velem és lesz egy kötésem = jutalék szeretem, Felvesz külősnek szeretem,Elfogadja a kézirataimat zokogva imádom, Filmszerepet ad,leszopom,sőt,mint Harvey Weinstein esetében, az irodai magánbudijába nemtudott úgy beleszarni,hogy utána a friss szartól gőzölgő segglyukpamacsát egy pl nő, de nem ritkán a 17 zsender bármelyikéhez tartozó személy ne  akarta volna négykézláb kinyalni azért,hogy őlegyen az egyik jelenetben az egyik halott prosti,mint Quiet Stunt.

2+n szempontból, ha 1 egyenlő vagy több,mint 1,úgy látszik, hogy Orbán megy Gyuri bácsi faszául el szájteniszezgetnek a "Nyílt Társadalom"-mal,

az egyik nagyrakás orbángyűlölő szerint aztért jó Gyuribácsi,mert Orbán szerint rossz és egy másik,nem kisebb rakás orbánygyűlölő szerint viszont Gyuri bácsi jól és Dollár-ban fizet, valamint vagy nagyon lazán vagy sehogyansem ellenőrzi a támogatások felhasználását,csak évente kell egy párműbalhé, gyöngyöspatairomákok satöbbikek, "Mű Társadlom ÁlNyitogatás" beveszi az "öreg" oszt sika, kasza, léc nélkül , és még csak az kéne, hogy Orbán kitakarodjon ebből a képletből,mert akkor valami újat kéne kitalálni Dzsordzsi bácsi lehúzására.------

hudefejlettekmar.gif

Kurvák.

/Yossarian/

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr2216303770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Serény Vélemény 2020.11.27. 08:32:00

Figyu, véletlenül tudom, hogy egy-egy ngo-nak való dolgozás, vagyis alkalmazottjának lenni egy ngo-nak pont olyan, mint egy tényleges tevékenységet folytató multicégnek az alkalmazottjának lenni. Jár vele önkéntes nyugdíj, céges telefon, internet előfizetés, és minden egyéb. Úgyhogy nem kell azt gondolni, hogy ez egy forradalmi lelkület által fűtött tevékenység, hanem simán olyan, mint minden más fizetett mesterség, sőt olyanabb, mert jól lehet vele keresni.
süti beállítások módosítása