Nem az a kérdés, akarunk-e menekülteket befogadni.

A kérdés az: Ők akarnak-e idejönni, hozzánk.

fluchtigsproblemeskeit.png

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr4216304294

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr.Koós Alajos 2020.11.27. 21:37:14

Magyarországon a foglalkoztatást helyettesítő támogatás összege havi 22800 Ft, ez nagyjából eldönti a kérdést.

Lehet persze még olyan kormánya az országnak, amelyik uniós szinten versenyképes jövedelem-helyettesítő ellátást ad az illegális határátlépőknek, ez se kérdés.

Frick László Intézet 2020.11.28. 05:18:51

@Dr.Koós Alajos: Drága Doktor Úr! Foglalkoztunk már ebben a blogban a hasonlítgatás kiterjedt áltudományávala nyelvészet és a történelem területén.

Mondjuk szórakoztatóbb lenne a műfajban azokkal az öregnénikkel illetve az őzikéjeikkelfoglalkozni,akik "Drága Béjemvée Ótó"-nak ordéjjanak egy Skoda Superb-et,mert nem-autóbuziként és csakúgy ránézve Bárándyügyvédbácsi Lexus-szát is annak nézték.(Doktpr Bárándy Bácsi direkt azért is vett Lexus-t:Óccsóvótésalaikus Mercedeszkocsi-naknézhette)

Ma reggel a hasonlítgatás pápája,Professor Doctor Ignatio Loyola jutott eszembe,aki szerint eretnek az,akiről ők azt megállapítják.

Errőlviszon Dr Dr Bánó András tud az eszembe jutni amagyaar sajtóetika alapjával,miszerint:
"Az eseményeklehet,nem abban a sorrendben történtek,ahogy bemutattuk azokat,detörténhettek volna ésez a baj."

Hogy a konkrét problémávalis foglalkozzam, vannak viszonylag világos jövedelmi viszonyúországok,elsősorban germanoanglosaxo és nemzetikeresztyénkőkonzervatív puritano birodalmakra gondolok, ezekben a birodalmaaknban plaz adómegkerülés erény,viszont a millárdosok nem hazudják el a vagyonuk kétharmada-hétnyolcadát, hanemkiállnakés dicsekednek, hogy az elssőtőlvisszafelészámolva ők a például hanyadik adózók.

Ezzel szemben Magyarországon sültökörnek,mongolidiótának, nyálfolyós hülyének számít az a vállalkozó,akiérdemben adózik. Ezzel szemben plaz adómegkerülés Magyarországon bűncselekménynek számít.

Magyarországon és ... Ha Ön olvasta Dr MihailBulgakov ukrán orvos A fehér gárda c.nagyszerűregényét (a Mester és Margaritát nyilván olvasta,hiszen doktor...) akkor tudhatja,hogy a Gótikán Túli területeken,pla román Transylvániában is,semmi nemaz,amineklátszik.Pltöbb,mint félévszázadon átkommunista , egészen pontosan bolsevik rémuralom dúlta Oroszországot,depla faszomiskommunistább,mint a bolsevikokvoltak,akik a szart biskaviárral ettékki Sztalin segge vájatából és Yves Montande francia kommunista döbbenten tapasztalta, hogy Hruscsov és a Felsőbb Szovjet VEzetés körei tolmács nélkülfolyékonyan beszélnek vele a cárikorszak elite-jének a nyelvén: franciául.

Azonképpen pl Magyarországon kb 1millióember tervezi az egész életét segélyen leélni,és máig 47000 Ft-nakmondják a 75000-et, viszont feliratkoznakmunkaerőkölcsönzőknélés feketén eljárogaatnaak dolgozni azokon a napokon,amikor van kedvükfelkelni,az alábbi szabályok betartása mellett:
-havi fizetésért nemdolgoznak,lehet az akár 777777 Ft is
-lepapírozninemengedik magukat
-ha nincs kedvük fölkelni a munkásbuszhoz,nemkelnekföl
-nékik sénkine mongya meg,mikó gyúthatnakrá vagy pisálhatnak:amikó a kedvük csak szotyanik,akkó
-ha az előzőpont nem ttszik valakinekésBékésmegyében élnek,akkorátvetetkeznek egy másikmunkaerőgőccsönyözőhő és Aradra járnakát Romániába,mert ottmég,idézem szó szerint: "állva baszni is lehet a szaéagnál,nemhogy rágyútani"

Ennekmegfelelően a szobából,interneten keresztüla Fejlet Nyugati KirekesztőKonglomerált Egyszemélyestársadlmakjövedelmi viszonyait lehet ellenőrizni,depla posztszocialista viszonyokat nemlehet ellenőrizni,mert a Csucsu ótóbontó Kurvafuttató, Disznóhúskimérőéskamatoló ZRt igazgatótanácsa,ha a TÁRKI ezt KSH adatokés a FillerStetson, Wang and Dixon társadalomkutatóIntézet Elfogadott Nyugati Sztenderdjei alapján kutatja,akkor pl Csucsu papó havi jövedelme 28000 Ft ésközgyógyra kapja a gyóccerokat,amiket a csicskái proletárdrogra szoktak becserélni, ha Romániába visznek eladni valami cuccot.

A TÁRKI szobai kutatásai szerint egy négytagú (apa+anya+28évesfiú+25 éves lány) család kimutatható jövedelme négyükre havonta 210000 Ft és "ki tud ebbőlmegélni" Hát pl anyu havonta, attólfügg, hogy reggelrekijózanodike annyira, hogy kétlábra álljon, havonta 14-20 napot is ledolgozik,alány annyit szokott dolgozni, hogy a négy hétvégére a 20-20ezer Ft-ja meglegyen,a fiú valamiveltöbbet dolgozik,hogy a C-Vectráját meg tudja tankolni 1000-2000 Ft-tal . Apu havonta4-8 napot szokott dolgozni, az 40-80000 Ft. Viszont a 170 méterre fekvő nemzeti Dohányboltba is autóval jár ésmindenhová,egyszerűen gyalog vagy biciklivelegy métert sem tudna megtenni.

Ezzel szemben pl a Csucsu család a cscskááikkalegyütt összesen 102 autót használ,demég Csucsu bácsi ünneplősbéjemvékocsija se nincsen névre írva.

Poen: Csucsubácsiéknál a KSH és a TÁRKI áltaalkimutatható egyfőre eső jövedelem 21000 Ft, a Főkocsi Béjemvéee átíratása esetén 297 nap fedezetlenségit kéne fizetni a biztosítónak,meg az átírás,az 360000 Ft összesen. EnnyitCsucsu bácsi házában egy fél délelőtt internetes játékok illegális fogadásain szokás elbukni.

Egyszerűen Csucsu bácsiéknál nem szokásautóra pénzt költeni,pl a rabszolgaszállító furdancsokba,ez gyűjteményemékessége, egyszer forró kacsazsírt öntöttek, hogy a csirkegyárból hazahozza a népet. Sokszor amagyar rabszógák mnár sírva könyörögnek, hogy az ünneplősMercedeskocsi már annyira villog meg sípolaaz olajhiány miatt és a paraszt,akitől szerezték az ótót, hagyott 1l olajat a csomagtartóban? -nem öntik bele.

Dr.Koós Alajos 2020.11.28. 06:32:00

@Frick László Intézet:
Ez eléggé világos, senki nem gondolhatja, hogy bárki havi 22 800 Ft-ból él. De azért az összefüggés, hogy a bevándorlást elsősorban a gazdag, bőkezű szociális rendszerrel felszerelt országok vonzzák, eléggé adja magát. De érdekel más magyarázat is.

Frick László Intézet 2020.11.29. 07:13:43

@Dr.Koós Alajos: Az oiropid picsaember képtelen azt látni,amit az afrikaiaklátnak.

20 évvelezelőtt az autóbontós ismerősömet kérdeztem,aazt mondta,nincsen hely az autómentőjén meg a trélerjén,soha nemmegy ki üresen belgiumba, vagy Toyota HiAce-t vagy Mazda 2200-at és hasonlókat visz ki. AMazdákmind hengerfejesekpersze,de az az afrikaiakat nem zavarja.

Azt akarom ezzelmondani, hogy az üzletemberek,mertkizárólag minden menekült csakis üzletembernek tekinti magát.. Az ő tekintetükben a picsaemberek tökéletes jó dolgokat dobálnak ki...
Ahogy 1988-92-ben a bécsi gumisok úgy szabadultakmeg a használtgumi készleteiktől, hogy teherautóra dobálták és Wien Almhof pihenőnél hatalmas dombokban lerakták,mi meg elhoztuk, 3-4mm-res,téligumik esetében 4-5mm-es mintázattal. Egy lengyel Stomilgumi elment 30-40000 km-tegy 100000 km-t futottMichelin Xpedig még 50000 km-t sokkal jobb tulajdonságokkal.Emlékszem egy Uniroyal esőgumira, aminek,amikor feltettem,határon voltamintázata,1,5 mm,hogy fogott...

Szval mi... nemigazi,másodosztályú tagállamiak... képesek vagyunk azt a nézőpontotmeg látószöget fölvenni,amit az afrikai üzletemberek.

Az oiropid ember a szemétbe dobálja ki azt,ami az afrikainak biznicc.

Az Első Német Roncsautóprogram idején pla német roncsautók tömegeit vitték Bulgáriába és használják azokat a roncsokat azóta is, a németAudi 80 vagy VW Gol III vagy VW Bärennase Club nyuggerei zokognak a buszokban a Szófiaés Bulgáriaszerte látható "roncsautókon" VW Golf Jubileum meg effélék. Szappan Audik napfakitatlan Das Neue Audi 80 matricával az ablakukban.

A mi segélyenélőink pl legalább 4-7 télóta össztapostt és tördelt bútorokkal fűtenek..

Ezt imádnám, ha Sík Endre meg a hasonló seggfejek, nyálas szemforgató és képmutató strébereklátnák azt,mennyire tökéletes,ép,használható szekrénysorokat taposnak laposra,és raknak be a FIAT Ducato kisteherautókba... amikor kezdték az ipart,még két tetőlécet fúrtak fel az asztrakocsi tetejére s arra tornyozták.

Namost, ha ezt egy afrikainak megmutatom, hogy akkora a a jólétMagyarországon, hogy a mélyszegényekés HHHHHHHHHHH olyan bútorokkalfűtenek,amilyen bútoraik nincsenek isa lakásukban, csak vacakabbak...

Viszont amenekültekkörbejártták a Keletipu-t 2015-ben és azt látták, hogy vannak ittMagyarországon bőven olyanok,akik nem félnek a késeiket használni, ha az érdekeikről van szó.

Amenekültek segélyen élni jönnek ésközben körülnéznek,mibőllehetne pénzt csinálni,természetesenamunka fogalmaegészen más az őkultúrájukban.Az a fogalom,ami szerintünk a munka,az aaz ő tekintetükben a csicskanépséghez köthető,akinek munkát szerveznek és cserébe a bérük egy részét lenyúlják. Egy üzletember..lehet, hogypl kartonpapíron alszik,de otthon is azon aludt. Kartonpapíron alszik,de az esze legkisebb ágábva nemáll arra törekedni, hogy betanított bontóhentes lehessen.

Németországban magyar betanított bontóhentesek tízezrei dolgoznak és majdnemakkora baj kerekedne,mint most Angilaliban a hálaadási pulykákfeldogozása körül, ha ezeknek a magyaroknak, bocsjav UnkoorZigeuner Schwainaahundli-knak haza kéne menniük.

Tavaly levelet írtam az egyik Enkelkindili-nek, hogyy tájékoztasson már az Onkel állapotáról,a levelem kétharmadában azzal foglalkoztam, hogy mégtúristaként semszándékozom Németországba utazni,egy oirocent nemkell az Onlektől,mekkora egy dúsgazdag vagyok és mennyire megvan mindenem és ne féljen már. Baszott válaszolni. Ja,az Onkel vagyona? - az a magyar ápolónőé lett.

Frick László Intézet 2020.11.29. 07:19:29

@Dr.Koós Alajos: Merkelék a demográfia mérnökei és"ki van számolva" hogy amai középkorúakat márnemlesz,akimajd pelenkázza az öregotthonokban.

Elárulok ezzel kapcsolatban egy titkot:A menekülteknek semmiféle esze ágában vagy terveiben nemállaz, hogyLétezik Az A Pénz-értők szaros német öregeket pelenkázzanak.

Mindenki a menekültekörökberendezkedéséről beszél "pro vagy kontra " (bocs,rövidítenemkell)
az senkinekeszébe nemjut,hogy az ingyenélet megszűnése utáni következő pillanatban pakolnak,amiben bizniccet látnak,márma is hajórakományszám szállítják az öreg használtautókat Afrikába (Pl Magyarországon egy 2002-es Opel Corsá-t a HHHHHHHHHHHHH-káltalában 10-120ezerért szakítanak el a városi hülyepicsa tulajdonosától, csakmagát a katailzátort 40000-ért adjákel belőle:Nem az autószerelőnek,hanema szinesfémkereskedőnek,annyira értékes fémek vannak a katalizátorban) Gyűjteményemékességében 80000-ért szakítottak el egy ilyen autótmajdnemúj gumigarnitúrával, eladták belőleakatalizátortmeg a kerekeket,tettek rá valamit h guruljon és visszavásároltatták a picsával 90000-ért. Szerinted...a menekültek mennyire szeretnének ilyen "versenykörnyezetbe" kerülni az ingyenélet kategóriájában? :D

Dr.Koós Alajos 2020.11.29. 16:40:38

@Frick László Intézet:
Végül csak oda jutunk, segély vagy használtautó, hogy a jómód a legfőbb vonzerő.

Constable Wilson azért járt a Meldrum-ház konyhájára a szakácsnőnek udvarolni, mert ott nem is a maradékból lakott jól, hanem abból, amit fel se szolgáltak, csak azért készült, nehogy kevés legyen. Olyan házhoz, ahol mindent megesznek, nem érdemes menni.

Frick László Intézet 2020.11.30. 06:29:50

@Dr.Koós Alajos: Nagyon fontos, kérdés az, hogy avilágnépeiszerint ajóléthol van.

A FehérCivilizátorKeresztyénnemzeti GermanoAngloSaxo Felsőbbrendű Fajszájjal-nyállalliberálisai szerint a jólétkívülről van,plha meg tudok venni egy bobo stílusú álkatonaiálmálhazsákot (belül természtesen praktikus zsebekkel a kokainnak meg a tabletnek és a műfasznak) vagy el tudok baszni 3 hajóárát egy jópofa ElvisPresleykorabeli mahagónimotorcsónak restaurálására. Az ilyen ember befizet kéthetet a Maldiv szigeteken és tabletez a bungalo hűvösében úgyy, hogy időnként hozat egy pizzát az olasz étteremből.

Úgy nagyjából 5milliárd ember a földön a jólétét BELÜL éli meg. Pl keveset eszik,amúgy is csontsovány a sokmarihuánaszívástól,húsz évet addigiéletébőleurópai drogtúrista hülyegyerekek lehúzásábólélt,most Ganga Anya partjain vadászik nyugati picsaemberekre... Ne gondolj arra,hogy 100meg 100 dollárokkaal húzza leőket...dehogy .. neki csak egy "alapjárati" belsőjólétre van szüksége,mindenből a minimálisat.

Dr EsterházyMátyás anekdotagyüjteményében van egy csodálatos főúri anekdotánk,ami egyben a fehérkulturember picsa értetlenségénekamonumentális emlékműve,többezer magyar főnemesés nagypolgár röhögte repedtre a hasáta hülye öreg cigányon: Aki egy sátor szájában ül,a sátorban kis tüzecske...

g.E.Móric: "Nagy a hideg,ugye,öreg?"
Öreg cigány: Te tudod,te vagy kint

Nos....az Esterházy grófsoha az életében nemguggolt ilyen tűzzela hátában ilyen sátor szájában.

Ezt nemértiplamagyar tanító,amikorpöröla 12éves idültalkoholista tanítványa szüleivel, hogyy nézhetikel, hogy Dezsőke naponta többször is ájultra piálja magát. "Ez nékije a természettye,micsinájjunk vele!"

Az európai picsaember jóléte... "kívül van" és nagyjábólsoha nemtud kielégülni.

Áll amagát teélizabált európaaipicsa a teli hűtőszekrényeelőtt:
"Úgy ennék valami finomat,de mit?" -ez a Külső Jólétlényyege,soha nemelégülkiésmindig kéne még valami,de már kínjában azt se tudja,mi.

Az afrikaimenekültjóléte annyi, hogy az otthoni körülményekhez képest eleinte a kartonpapírját,majda viszonylag drága szőnyegét apadlóra le tudja teríteni és aludni.

Egy anbgolpicsa 2-3naaponta zuhanyozikle,deakkor egy köbméter vízzel.

Az afrikai teljesmosdik minden napegy bögre víuzzel,amit a szájában melegít langyosra és prüszköl ki.

Az afrikai valami vállalkozáson töri a fejét,pla segélypénzből vesz egy 2 tonnás emelőt, szerez valaholegy műanyagládát,ezt az emelőtegy kamion üzemanyagtankja alá teszi,elemeli,kilyukasztja a tankotés akinyert gázolajat eladja,neki ez elég vállalkozásnak.

Az európai picsa nagyon okosnak hiszi magát,amikor 8-an bérelnek egy szobát Londonban,az afrikaiak 24-en bérelnek egy szobát. És nem hiszik magukat ettől okosnak.
süti beállítások módosítása