Sokak beszélnek arról, hogy életüket hátukban a Gonosz lihegésével élték le.

csillag.jpeg

Felvágod a nagy halat és a sok kis hal mind fejjel előre a bendőjében. Egymáshoz simulván,mint kanalak és villák a tárolórekeszben. 

hudefejlettekmar.gif

7 komment

Címkék: gonosz

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr2916289556

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Frick László Intézet 2020.11.18. 17:03:00

@Szorgalmas Gyémánt: Ja.
Gyönyörködj a kis halacskákban, mennyire elégedettek magukkal:D

Szorgalmas Gyémánt 2020.11.18. 17:26:36

@Frick László Intézet: Amíg be kellett járjak a munkahelyemre, ha átsétáltam a cusomter supportos részleg, csajok százait nézegethettem, akik legaláb ennyire elégedettek voltak magukkal.

Katkának tetszik a frizurája, arcra is egész oké, Donáth Nusi viszont már ezen a gifen is gázul néz ki.

Frick László Intézet 2020.11.19. 06:15:05

@Szorgalmas Gyémánt: Erre mondanáa grófnőnk, hogy savanyáljuk a szőlőt. Viszont kérdés,hogy a grófnőnek kellett-e már valaha is hagymaszagú pinát szimmcsiznie. Vagy csuszakolnia porszáraz hagymaszagú pinába. És ez még hetente párszor ötpec. Viszont ami a buksikban van,az. Mindamellett, amennyira a grófnő ízlését ismerem,ha 32éves korában így nézki a haja..addig nemm egy ki emberek közé,amíg nem csinál vele valamit.Meg hát mnég apina hagyján,de ilyen emberekkel pl tartósan utazni valahová.

Serény Vélemény 2020.11.19. 11:00:18

@Frick László Intézet: Savanyáljuk a frászt! Én is közelről láttam, gyakorlatilag a multinál dolgozó nők soha nem engednék magunkak meg, hogy ne fésülködjenek meg, vagy hogy a sminkjük ne legyen - ha nem is tökéletes, de legalább színvonalas. Vagy hogy a ruhájuk ne divatos legyen. Pedig ők nem is keresnek annyit mint...

Frick László Intézet 2020.11.26. 07:01:42

@Serény Vélemény: Sajnos a multiknál(Headquarters)-ben dolgozó nőktekintetében le vagyokmaradva az amerikaitípusú,tehát a MarinerSarkBlue színű,esetéeg mélygalambszürke kiskosztümös, azaz nyakbanzáródóblúz és sekély dekoltázsú blézer a majdnemtérdig érő, viszont hátul a segglyukig felsliccelt szoknyánál. Szigorúan zártorrú pipellők nyárom is. Alábujj nemlátszhat ki,de a lifben mélytorkosan kell szopni és a gecit nagyon gondosan lenyelni. Érdekes színfolt az ánuszátkinyalatófőnökasszony,aki szarásután csak kitörölte a lyukát[hanyagul] Azok a nők ma..bő ötvenesek

Frick László Intézet 2020.11.26. 07:03:44

@Serény Vélemény: Érdemeslenne a nők hajáróleszmecserélni.
Kamaszkorombaan alányok haja..hogy is mondjam..selyem cirókálta a mellkasomat,

viszontSzabóTíme vagyKatka ésAnnácska hajzatait.. eeeehhmmmm... szóval

akkor a guminő műszálas haja is finomabb,de legalább nem annyira büdös.
süti beállítások módosítása