"Jaime,értsed mmá' meg,én szegény vagyok,segélyen élek.Nem telik a segélyből meg a napi 24 óra szabadidőmből,munkanélküli vagyok már mióta,hogy 10 Font költségen főzzek valamit, kénytelen vagyok,segélyenélő nyomorult elesettként hozatni valamit a gyorskajáldából 20 Fontért! És akkor a drogról meg a piáról,amit beveszek,nem is beszéltem,még szerencse.hogy itt a gyerek, akire kapom azt a kis segélyt meg támogatást.Ésmi lesz belőleis,nemlesz pénzemigazi iskolába járatni,az iungyenesállami analfabétaképzőbe fog,már alig várom hogy a napi 24 óra szabadidőmből legyen gyerekmentes 4-6órám. És nem lesz időm neki reggelit adni 1 Fontból,majd adok neki 3-4 Fontot csipszre meg kólára."

angolproletarszuka.jpg

Jaime álma:

jamie_alma.jpg

Azt hitte,ha megtanít nyolc embertolcsón-jótfőzni,ésmindegyikük vállalja csakkétmásikmegtanítását amódszereire,hamarosan az egészproletárváros feleköltségen egészségesebbeketfog étkezni.

"Deee,maj' amíjjomoss Jaime mongya meg nekünk,hogy mikeket együnkheee!"

-ez lett kb az eredmény.

 

A dropgosproletár szukával nyolcéven át ,műsoron kívülis kínlódott, hiába , Jaime,a legócskább cucjiológijusoknak meg internetes fészbúkpicsa "újságíró"-knak való fal dumákkal rítt neki, vette volna palira állandóan...

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr4516256838

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Serény Vélemény 2020.10.25. 09:58:30

Már a háború alatt (ii vh) amikor londoni prolik ezreit telepítették ki vidékre, nagy sírás volt és hiszti, hogy az angol parasztok nem tudtak nekik fish&chips-et adni, mert a londoni prolik csak azt ették...

Frick László Intézet 2020.10.26. 07:39:52

@Serény Vélemény: Szerintem a II.vh volt az anglo-saxo nép utolsó szépideje. Árnyaltabb volt azért, sok-soklondoni,alsóközéposztálybeli (tehát azértnemproletár)lány17-22éves korában fogottkapanyelet először,munkatárborokban dógoztak a mezőgazdaságban.. egy sokkal-sokkal keményebb "utolsógeneráció" volt,mint a gyerekeik,a beatles-nemzedék.

Néztem egy jógyerekeknekkészültmesefilmet,ami azt emelteki az ilyen munkatáborokegyikóriási hasznának, hogy jósokan leszbikusok lettek. (Most abba nemmennék bele,hogy lányoknálmég simán heterók azok a baricsajszik,akik kissé,hogy mondjam... "elhajlanak"...)

Serény Vélemény 2020.10.26. 11:55:31

@Frick László Intézet: Egyébként az nagyon érdekes hogy a brit mezőgazdaság a háború alatt gyakorlatilag úgy működött, ahogy Rákosi elvtárs alatt a magyar mezőgazdaság jövőjét elképzelték.
Kivéve a kolhozosítást. De egyébént minden meg volt, még azt is meghatározták, hogy melyik földön mit kell vetni, és a gazdák meg törhették a fejüket, hogy az évtizedek alatt nem felszántott mezőt hogyan tegyék termővé, kötelező beszolgáltatás, meg minden.
És Winston abba bukott bele a háború után, hogy felszámolta volna a mezőgazdaságban a szocializmust.
süti beállítások módosítása