gastarbeiterinen.jpg

Vendégmunkásnők NSZK-ban a munkásszálló étkezőjében -múlt század 60-as évek közepe.

Ma Angela Merkel írja  Németország, a Német  Szövetségi Köztársaság, rövidítve [és a továbbiakban] az NSZK történelemkönyveit.

Igen szórakoztató szituáció ez, ugyanis Angela Merkel történelemkönyvei könnyfakasztó röhejességgel ugyanolyan alakúak, mint a volt-NDK [Német Demokratikus Köztársaság ..a szocialista Németország,Kelet-Németország] történelemkönyvei. Szelektív ténykezelés és tabutémák. Részeredmények jövőbevezető nagyegészként ábrázolása.

radio_schaffauser_neuhausen.jpg

NSZK Európa egyik legjelentősebb államalakulata, tehát történelme egyben Oirópa történelme is. Történelemkönyvei pedig  egyben Oirópa történelemkönyveiben is fejezetek.

Németország ma is két dologból él meg:
1. Adenauer Korszak
2. DDR

gastarbeitererstezeit.jpg

Ki a török,a jugoszláv,az olasz,a spanyol,a görög, a portugál "piszkosmunkás" ezen a képen?

A Mai Német Gazdasági Csoda alapja a tehetetlenségierő, amivel az Adenauer-korszak erős gazdasága tolja

[ennek a képi illusztrációja csillagászattudományi-univerzumtörténeti animációs modellezés]

maga előtt még egyelőre a mait.

A mai "német gazdaság"-ban a főerőt már globális spekulalista világkonszernek képviselik...

Csupa móka és kacagás, amikor a mai USA a büdös fricceket gondolja halálrabirságolni [ V.A.G. ; Deutsce Bank] és Globális Világkonszerneket fricskáz meg. Hagyományosan a mendzsmentekben főleg még német neveket találunk, de ezek a németek világpolgárok és annyit kell beszélniük mindennapjaikban angolul, hogy az kiérzik a német akcentusukon. Valamint Pekingben a Bármelyik Holday Inn-ben a reggelinél a leveses pultnál állják a sort és nem természetazonos hatású műkenyérszeletekre várnak a pirítóknál, hogy aztán természetazonos hatású oirópai import műmarmeládokkal kenegetvén eszegessenek., mint holmi oiropidok, teszemazt az amerikaiak vagy nyugatmániás-angloamerikánmán japánok.

gastarbeitererstezeit2.jpg

Megjegyzés:Természetesen, ahogy mutattam,a kapitalizmus halott - hát a Globális Spekulalizmus motorja micsuda? NSZK! A jürgenek, a Mérnöki Irodák,a bérgyártatással Kínába kerülő know how a lópikuláival és csinntányérjaival a Globális Világgazdaságnak :D  muchachos! :XD

 

Amúlt század '70-es éveiben a nyugat-német munkaerő lett megfizethetetlenül értékes, ma már jóformán mind a fejlettisztán-oirópai! :D

Adenauer Korszak és DDR - mind a kettő súlyos tabutéma Merkel Németországában.

Szabad [volt....] beszélni a Sikeres Integrációról,de pl a KohlProgramm tilos.. egy ideig figyeltem,jóformánminden napletöröltették vagy beleszerkesztettek az erről szóló wikipedia cikkbe is.

gastarbeitererstezeitfrauen.jpg

A nyugat-német fotós jugoszláv cigány nőket téveszt törököknek.

Milliárd és milliárd Német Márká-ba került a törököket hazatelepítő program  -ez "ügyesen" ki is maradt a Spiegel "cikk"-éből...- azzal, hogy köteleztek "német" óriásvállalatokat ipart telepíteni (vagy leamortizált gyártósorokat eladni) Törökországba, ez tabutéma...

gastarbeiterinitalienturkie.jpggastarbeiteritalienisch.jpg

Ott tartunk, hogy több a tabutéma NSZK-ban,mint a "komonista diktatúra Kínában"
A mai NSZK-ban több a tabutéma, mint a volt-NDK-ban.

 

 A Mai Oirópában két ország van, ahol a hivatalos állami propaganda egy-az-egyben és még csak nem is paródiaszerűen olyan,mint a szocializmusban volt:

1. NSZK -Merkelónia

2.Magyarország -Orbanisztán

Az Egzakt Történelemnek van egy tulajdonsága, ami nagyon hasonlít a szépségflastrommal le-és-letapasztott gennyes kelés tulajdonságához.

ffkddr.jpg

 

NSZK és a munkanélküliség. Nevezzük a jobbosokat populistáknak, a populisták "törökellenessége" többek között NSZK"munkanélküliségi statisztikáira" hivatkozott. van azonban a nyugat-németek munkanélküliségének egy súlyos titka, amiről ma sem szabad beszélni:

Nem akart piszkosmunkát a nyugat-német.

És ezeknek a piszkosmunkáknak a köre már a múlt század 70-eséveinek a derekán elszakadt a bányászattól és építő -meg nehézipartól. PiszkosMunka lett minden emberekkel bánós a szolgáltatásban és kereskedelemben.A múlt század 80-aséveiben fajnémet nőnek piszkos volt már a pénztárba is beülni a szupermarketben. Piszkos Munka lett a taxi,aztán a teherautó vezetés. Mire a KohlProgramme részeredményeket ért el az NSZK-ban és össszeálltak a törököket  hazatelepítő vonatszerelvények, addigra egyesült a KétNémetország és A Nyugati Oldal első dolga az volt,hogy totálisan leszőnyegbombázta a Kelet Németipar bázisait,ész nélkül. A minimális ész- és gazdasságiszámítás-szerűségek nélkül. A kelet-német munkanélküliek egy része átugrott Nyugatra dolgozni, de ez sem oldott meg minden olyan munkaerőgondot, amit a nyugatiak piszkos munkáktól irtózása okozott!

 

Populizmus: 2004-ben az Újonan Csatlakozott tagállamoktól fosott a Zónijó Vezetése.Meg a cigányainktól. A Vezető Igazi Tagállamok ezért munkavállalói kvótákkal akadályozták az Újonan Csatlakozottak olcsó munkaerejének beáramlását...

EZ IS TABUTÉMAMA MERKELÓNIÁBAN! -így persze Magyarországon is.

Lehet írni Másik Történelmet. Magyarországon igen jelentős korszakok "történelme" az,amit a történelemkönyvekbe belehamisítottak róla, ilyen pl Erdély és Magyarország viszonya,a Törökmagyarország, a Kuruckor,1848-49, Magyarország szerepe az I. vh-ban , Magyarország nemzetiségipolitikája 1848-1918. éspersze Trianon,a Horthy-korszak,a II.vh.. a Rákosi-korszakról a Kádár-féle móókszista hamisítványok egy része ma is tananyag. A Kádár-korszaakrólsok olyant tanítanakma is,amit a mókszisták hamisítottak be a tankönyvekbe.

de a valóság egyszer ki fog törni. Kádárék flastromjai alól is kipuruttyált.

El lehet még sokáig hazudgálni a mai német menekült politikát, de aztán majd csak kiderül, hogy ezek a menekültek nem dolgozni és tanulni jöttek. Ha német munkaadó NSZK területén dolgoztatni akar valakit,  először az Ossi-knálpróbálkozhat még talán, de méginkább a Másodosztályú Nemigazi Tagállamok-ból kell szerveznie munkaerőt vagy a még-nem-tag várományosállamokból....------------------

-ezt a reményekre, hogy picsán lesz rúgva Lengyel- és Magyarország. Vagy Orbán.

 

Persze úgy fog kitörni az igazság és nemkel hozzá 10év, hogy nem találunk hozzá szavakat és hiába is lapozgatnánk a történelemkönyveket. A korabeli [vagyis a mai,a kortárs...]  sajtó pedig nem írta meg, hanem mással volt elfoglalva...

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr2116210924

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Frick László Intézet 2020.09.25. 03:56:48

@arnyekveto: Ezek szerint van megoldás arra, hogyan éljen meg a 800 és az 1000 €-s nyugdíjpótlós egélyből a fajnémet nyugger anélkül, hogy Unkoorzigeunerland-ra kéne menekülnie.
süti beállítások módosítása