"Ha!"

/Anthony Kiedis, One Hot Minutes /

 

HA ez egy igazi szótár lehetne, természetesen alaposan átszűrném és bizonyos szócikkeket olyanokkal íratnék meg,akiknek a neve jót is mutatna a szerkesztőbizottság és szerzőség karéjaiban,meg még értenek is hozzá.

 

Az újbaloldal szócikket Tamás Gáspár Miklóssal íratnám meg, indokaim a következők:

-mégiscsak,ő filozófus

-ő a Magyar Filozófia Győzikéje. Azaz a show a lételeme,olyan ritmusérzéke van a jólkiagyalt provokációk- és a politikaistréber megfelelések meg alányalások hintafilozófálásaihoz,mint egy brazil szambaiskolaigazgatónak se

-nemzetiliberális. Iszonyú kevés liberálisunk úszta meg a pogromokat, ő az egyik.

-érintett, a kisfia ugyanis az újbaloldal teoretikusa. Najó, hülyéskedtem, de úgy, ahogy TGM tkp bármiről,majd megbízásra az ellenkezőjérőlis össze képessszofisztikálni bármit,úgy tebege jógyermekről még én is.

Rendesen nejlonmarxizmusnak kéne mondani. Sok tudomány ebben nincs, engem nagyjából az autóteszter magazinok dumáira emlékeztet, elemzünk,politikai magazin vagyunk, valaki, aki nyilvánvalóan a marxizmus definicióját sem ismeri,kitalálta, hogy az amerikai zavargások, ha már a demokrácia spontán alulróljövő, azaz csakúgy a tömeg spontán ráérzett, akkor ezekbőla zavargásokbóla demokrácia megújulva kerülhet ki.

nyalfazekgelygoastreber2020-07-13_azonnali.jpg

Nejlonmarxista - a stréber kis politikaiseggnyaló kategóriából. A szocializmusban is voltak ilyenek, csak ők nem Amerikába kaptak ösztöndíjat, hame mehettek Artek-be pionyérlágerbe, aztán hazajőve hazudgálhattak a kubai lányok pináiról.

Nyilván, ha valami neomarxista, csak köze kéne, hogy legyen a marxizmushoz.

 

Ezenképpen tehát egy újbaloldalinak...illene alapból talán baloldalinak is lennie, arra kell fölkenni az új mázát.

Pl ha a marxisták tömeghisztérikus jeleneteket provokáltak, akkor képesen kezelni azt hogy kb addig tartson és azt a cllt szolgálja,amire kitalálták.

Ha a cél szalonnasütés örvén aztán a tűz körein kívül ingyen zsende fiatalpinázni a sötétben, akkor mindenfelé máglyákat gyújtunk az erdőben,nem pedig föl és az egészet, hogy a kispinák aztán sírva tallózzák a parázsmezőn,aki él és ne foglalkozzanak velünk. 

Ez a cél az amerikai zavargásokban Trump megbuktatása.

 

Mondjuk az ennyira faszari, spórolós vén trottyokis,mint én,olcsóbban megoldottuk volna egy 44éves netokrata elnökjelölttel,pl akár a womanstudy kategóriából.

 

Ilyen zavargásokra pompáspéldaaMagyar ötvenhat.Szuszlov1956.június 8-án Budapestre érkezett,lekezelt a fogadására Ferihegyre hajtatott Rákosivalmeg gerővel, beült a követségi autóbaés elhajtatott BudáraKádárJánoshoz megtárgyalni az őszi irányított provokációk terveit a zavargásokkal.  Mező Imre eközben mitsesejtve volt népszerű odaát Angyalföldön azzal, hogy a Szovjetúnió nem fogja veszni hagyni a szövetségesét egy államcsőd miatt és Kádár eléggé besározta magát ahhoz Rákosi alatt, teszemazt Rajk likvidálásával, hogy ottmaradjon a lecssóban Rákosiélkal. Hát...mint kiderült,Mezőelszámította magát, nem tudom,mit csinált 1956. június 8-án,  de hogy mitsesejtve tette, az az egy a biztos.

1956. nyarán a magyaar újbaloldal reménye KádárJános volt,miközben többszáz kommunista egyetemista ált abban a hitben, hogy ők a baloldal megújítói..meg aztán ehhez értelmiségiek, baloldali érzelmű írók,költők. Hiszen a szovjet pártkongresszus februárban,alengyelesemények mnájusban, sok ész nemkellett azt kitalálni, hogy valami történni fog.

 

1956.október 6-án plsemmi sem történt,pedig Szuszlov és Kádár egészen jólkitalálták, hogy Rajk újratemetése beindítja azt a fordulatot,ami a jóürügyekkel is szolgálni fog. Kizárnám azt, hogy nelett volna Sztuszlovnak meg Kádárnak B, C és D,meg E terve.

 

Mindenesetre október 18-tólkezdve az ávósokat kényszerszabadságolták határozatlan időre,civilruhaviselési engedéllyel, de pla sorállományú,a kor szakkifejezésével szarfaszúaka mit se sejtők [szükséges kényszerű áldozatok] kategóriájában maradtak. A fegyver-éslőszertárolás szabályait súlyosan megszegve elkezdték a kézifegyverraktárakba hordani a lőszert és alőszerraktárakba pedig rakományszám a kézifegyvereket. Természetesen az őrparancsnokok alapkötelmei politika-éskorszakfüggetlenek,a szabály ugyanaz volt erre A Kommünmeg Horthy alatt is, az őrparancsnok egy generalisszimuszt is köteles a jókurva anyjába küldeni, ha ő maga személyesen követeli a tárolási szabályok megszegését vagyis  a fegyvert a lőszerével tárolást. A Magyar Rádió-nál ezt a kérdést az őrparancsnok leváltásával oldották meg,a többiről n.a.

 

Ennél a mostani, állítólag újbaloldalnál, a nejlonmarxistáknál ezt a fajta terv-és szakszerűséget nem látom. Részeredmények vannak,pla Bill Clinton - OBamamexikói határkerítést sikerült mára Trump művénekelőadni. Látom esélyét annak, hogy a mindössze 78 éves fitt és fiatalos Joe Biden legyőpzi Trumpot és...és azt nemlátom, hogyan fogja a hyperkommun ikációs team leállítani a zavargásokat. A CNN-ben rábeszélősorozatot indítanakakérlelhetetlen Amanpour vezetésével? Már folyik annak az egészestés South Park epizódnak a vágása,ami a nyelvitréfák, az ízlésestrágárkodás és a frenetikus nyelvihumor keretei között mintegy.. rávezeti az újbaloldali érzelműifjúságot a zavargások abbahagyására?

 

Kádár meg Szuszlov biztos-ami biztos,előszöris abban állapodtakmeg, hogy Szuszlov majd végigitt lesz Budapesten és helyszini irányít  - mint Joe Biden alelnök korában Ukrajnában. Miközben ruszkik haza, természetesen Tökölnél messzebb nem vonulnak ki a szovjetek.

Szuszlov és Kádár mestertervében plebben volt kisebb számítási hiba, ugyanis a hóttifaszistákokok egy része háborútjárt katonaviselt emberkéntszépen és nyugton ült otthon a seggén,a rádiót hallgatta és senkinek nem nyitott ajtót, nemhogy még felutazott volna Budapestre a szocializmus ellenségének. Variáció: A kegyelmesúr, ha egy-egy hűbb cselédje érdeklődött,kinyitotta a veranda ablakát és kiszólt, hogy nyugalom,amíg a ruszki bent van, addig ez az egész egy humbug,Sztáinnak is voltak ekkora szakállas trükkjei 20 éve már, nem lesz itt semmi.

Ettől függetlenül a településen teljesíteni kellett a beadási tervet és a kegyelmesurat, mint hóttifaszista söpredéket,letartóztatták ellenforradalmi cselekmények miatt.

A kultúrházban falugyűlést hívtak össze1957. nyarán,a névtelen feljelentéseket felolvasták és aki elment aa falugyűlésre, az szavazhatott róla, hogy a vád szerinti ellenforradalmi bűncselekmény megvalósult-e.  Mindig voltak innovaatív szavazókmeg ingadozók,az ingadozók először küörülnéztek és ha azt látták, hogy túl sok,legalább 10-12 kéz a magasba,akkorők is vagy negyvenen felemelték a kezüket,amira aztán amaradék is azzal, hogy senki semellensége saját magának ebben a demokráciában, akkor megszavazza ő is.

Amúgy pl Dezsőfi Tibornak egy kampány-agitációs szövege szerint az újbaloldal és még 2014-ben egy szükségszerűség,amit szintén Dr Orbánnak köszönhetünk.

dezsofia_baloldali_megujulas_kacskaringoirol.png

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr216202956

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szorgalmas Gyémánt 2020.09.17. 09:06:14

Tessék, itt a jólképzett újbaloldali szavazó:, az ELTE és A BME hallgatói adnak számot hihetetlen tudásukról:

www.youtube.com/watch?time_continue=804&v=llimn0Y4BRg&feature=emb_title

Frick László Intézet 2020.09.17. 09:29:33

@Szorgalmas Gyémánt: Most majdnem annyira buta lettél,mint a bölcsészlányok.
Ugyanis a képen látható gyerekek nem fognak elmenni szavazni és ha,sem az új baloldalra,mert fingjuk sincsen az oldalakról. Még nem találkoztam a két... hosszú-hosszú szünet... .... ... generációból, tehát a 22-24 és a

.... ..
28-32 évesek közül olyannal,akinek lett volna véleménye a Momentumról. A baloldaról azt mondták, hogy az valami öregeknek való szarság a Tanácsköztársasáégmeg Kádár vagy Ötvenhat, nem? Jó,kértem akkor az informátoromat, ha nincsen is véleményük, de érdeklődjenek már, tudnának-e 22-24 vagy 28-32 éveset,akit érdekel a Momentum, ha érdeklődés féle a "leszaromőket is" akkor egy ilyen bejött , de az már nagyon öreg volt, 34 éves.

Frick László Intézet 2020.09.17. 09:31:56

@Szorgalmas Gyémánt: Az egyikmegyei jogú városunkban a 4momentumos nagymamái megmozgatták úgy a hagyományosbaloldalt, hogy szinte mégképviselőjük is lett. Ebben a városban akkorát és olyan emberminőpségben nyert az összefogás, hogy az eleinte szinte kisebbségbe szorult fideszespolgármester körbejárta őket és mindet megvette pénzért,kilóra,nem is beszélnek erről a buktárólaz Ellenzéki Médiában.

Szorgalmas Gyémánt 2020.09.17. 09:34:54

@Frick László Intézet: Nem mozogsz eleget budapesti irodai közegben. A mikrokörnyezetemben a 30 alattiak bő harmada elment elsősorban Momentumra szavazni 2018-ban, 2 LMP szavazatról is tudok.
2020-as adatokkal nem tudok szolgálni már a COVID előtt is otthonról dolgoztam.

Szorgalmas Gyémánt 2020.09.17. 09:38:55

@Frick László Intézet: Kiváncsiságból elkezdtem tesztelni a 30-on felülieket, jogász-közgazdász végzettségű csupaötös tanuló válasza a "na mááár" volt a második világháborús kérdésre, a golyóstoll természetesen lebeg. (Édesapa fizikát tanított az egyetemen, édesanya általános iskolában valami humánt.)
Majd beszámolok a további mérési eredényekről.

Frick László Intézet 2020.09.17. 10:46:57

@Szorgalmas Gyémánt: Nem tudom, hallottál-e valamit az internetről,deamióta kirobbant, az az un "hagyományos alapú" azaz lexikális tudást feleslegessé teszi,minekmagolni, ha minden fönt van a neten:
www.cnet.com/news/what-happens-when-you-drop-a-feather-and-a-hammer-on-the-moon/
A magamfajta, lényegében krematóriumra érett vén szarok elkezdenek ott a szokásos okoskodásaikkal szofisztikálni az áramszünetről,aminek következtében összeomlik a net...

Mostnem szeretnék az innen következőválasszalfoglalkozni, ugyanis én egészen más szempontokalapján vizsgálom a net összeomlását és megszünését,szerintem a szigerek válságban mindig fontosabbak az észbélieknél és az Internet Összeomlása után egy negyedórával a 11-47 éves női szegmens összeomlása lesz a következő hatalmas csapás, egyszerűen a földre letett kölykök, apicsába hagyott óvodások és betegek a kórházakban, az utcvára tódulás,a tantermekbőlsikoltozva kirohanókislányok,már negyedóürája nem tudják,mit írtak ráa barik éséppen micsinának.

Közben..biztosaan lesznek magasabb röpték meg válságteam-ekésilyesmik,mindenesetre... nem gogliziommost utána,a fészbúkfüggők arányainak,de

lent

mindig és először azt kell megvizsgálni,idelent mi lesz

lenne ha

Frick László Intézet 2020.09.17. 10:53:03

@Szorgalmas Gyémánt: Irodai környezet. Az irodaai környezetben iszonyúan sokan szeretnénekmegfelelni az irodai környezetnek,pl kérdezdmeg az irodában, hogy ki bringázozzmostanában több,mint 30km-t egyseggel és ki fog derülni, hogy mindenki.

Ez a gond plaz exitpollkutatásokkalis.

Szerinted ma ki engedheti meg magának azt a luxust, hogy egy kérdésre az őszintét válaszolja?

Mostál kezet?
Persze.

Nos, az egyik irodai munkámban,más dolgom nemlévén, azt striguláztam, hogy ki mostt WCV után kezet,mivel a WC-n törölköző nem volt. tehát aki kezet mosott az vizes, nedvecskés kézzel jött onnan vissza. Valahogy törlgélte.

Persze, ha nem mosott kezet,akkor nem is törölgélte.

Azt a kutatásomat,amit egy ambulancia kettős betegvécéje előtt folytattam és amiből az jöttki, hogy a férfiak egy része (mintha a fülemben csobogott volna a kézm,osóvíz,annyira hangosak voltak a csapok).. a lényeget mondom, jó,a férfiak közül csak a nagyon öreg bácsik nem mostak kezet,míg a nők közül.. annyira kevesen mostak kezet, hogy abból bármilyen jellemzőt nemleehetett kitalálni, az egyik egy öreg néni,a másik egy kiscsaj,a harmadik megállapíthatatlan.
Nem ez a lényeg, hanem az alekérdezés,amit ezután elvégeztélvolna arról, hogy ki mostt kezeta nők 98%-a bevallotta volna, hogy igen,igen,perszehogy mosott kezet ésmindig is.

Szorgalmas Gyémánt 2020.09.17. 11:20:04

@Frick László Intézet: Magamon érzem az internet káros hatásait. Python proramozást már internetről tanultam, kopipasztával raktam össze a kódjaim, aztán ha valami nem működik... vakargatom a fejem, mi ez, ami itt a szemem előtt van. Szóval most állhatok nkei nomrálisan megtanulni, elvesztegetett idő volt az elmúlt év.

Emelett megkezdtem a tavalyi digitálisan oktattak továbbképzését. Eddgi tapasztalataim: Hujujuj.

Frick László Intézet 2020.09.17. 11:58:11

@Szorgalmas Gyémánt: Remélem meg foglak vígasztalni, de az oiropidok elhülylése az egy és valami párszázmillióembert érint. Nincsen messze az idő és kb 700 milliókínai gazdagabb szókincsű angol tudással fog rendelkezni,mint egy született londoni vagy new yorki.

És pénzről van szó,pl kedvencem Ilana Glazer művészetére 10- és 10 millió Dollárokégtek el és apicsának annyi esze volt, hogy a Botrány Választása

azaz a Hillary vs Trump idején annyira biztos volt Hillary győzelmében, hogy megírtáékmittomén hány, vagy hat epiződ forgatőkönyveit, meg az előkészületek, szóval a tudatért, hogy Hillary győzelme a biztos,simán ellehetett égetni pár millió Dollárt. Aztán persze,mire megkezdődött a forgatás, Trump győzött és a korrekciómiatt égett elpármillió Dollár.

Tehát..érted,mire akarok kilyukadmni,ez a hülyeség még hagyján, ha hobbi szintje.. de amikormár rendesen milliárdok égnek el emberek tő hülyesége miatt.

És ugyanez a marketing minden terültén,az autóiparban ------------------------------

Olvasd,olvasd ela makró c bejegyzésemet, ha valami teljesen hiábavaló azon kívül, hogy a nagyszerű barátnak lett pénze,Magyari Péternek,az az a makró.

És tudodmit? Ha valakit érdekel,két gépelt oldalon 15000 Ft-ért elárulom neki,miért nem volt arra értelmekidobni 5milliót ésmennire a semmit se fogja érni.Orbántól ez már megszokott hogy így égeti a pénzt el

de a Jók és Igazak?
süti beállítások módosítása