Kedves iszakosandras.jpg

Egyszer találkoztunk András és akkor rámnéztél gyanakodva és azt mondtad, hogy mi már találkoztunk.

Erre azt hazudtam neked,hogy biztosan nem találkoztunk, ugyanis előtte,amikor találkoztunk, ezt mondtad az arcom mellé a bíbor ködbe: Ambla. Böa.Ubah.

 

Bár a szinpadon majdnem minden szöveged eszedbe jutott és még nem süllyedtél az állandó hangolás (a pofázással) szintjére le.

Nagyon bátran írok neked ide ki,mert soha nem fogod ezt olvasni és ha olvasnád,se válaszolnál.

Itt figyelem már féléve, hogyan próbold javítani a politikai megítélésed az Ellenzéknél.

Annyira sajnállak már ebben a kínlódásodban, hogy még azt is kitaláltam, hogy egy embereddel üzenek: hagyjad már apicsába.

nem fogsz javítani.

Nem tudsz javítani a politikai renomédon.

 

Most megengedték,hogy a HVG 360fok-ban (ami 67 fok bruttó) próbálkozz a megfelelő szavaknak a megfelelő kontextusban felmondásával. 

 

Lecke szerűen mindent szépen mondasz fel, ami csak elvárhatóegy politikailag megfelelőművésztől. Nerezel,Orbánozol,nem gondoltad volna hogy Kádár velünk fog élni 30 évután meg ezek a szokásosak mind.

 

Én sem gondoltam volna 30 évvel ezelőtt, hogy 2020-ra már senki nemfog elmékezni arra, hogy Kádár agitációs propagandája mennyire fortélyos volt,még a saját rendszerkritikáját is legyártatta a saját embereivel.

Na,pl ez hiányzik Orbánnál ahhoz, hogy lekádárosozzuk.

Mert Orbánnak nincsen olyan embere,akire annyira digitálisat lehetne bízni,mint amilyen digitálismunkát pl az Index-A-Lap végzett Gyurcsány agitációs-és propaganda csoportjaként 2005-től 2009. tavaszáig. Még  aztán Gyurcsány rendszerkritikáját is az index gyártotta le.

 

A Mocskos Kéthétig.

Az, hogy Orbán agitációspropaganda munkái ócska egysíkú mono analógok, csak az egyik kizáró tényező a lekádárosozásból.

Nadehát a te,meg az én egyik közös titkunk az, hogy te is tudod,meg még én is, hogy nem vagy te annyira hülye a politikához meg az agitációhoz sem,mint amennyire előadod.

 

Amiért most írok neked az, hogy ma reggel 7ó37 percig nem tudtam,hogy mivel basztad el örökre a politikai renomédat az Ellenzéknél.

Annyit még Kádárról,hogy nála nagyon szívós munkával és negydévszázados politikaiseggnyalás mellett lehetett javítani kissé a renomén.Akár egy töbetűvel feljebbre is.

Sinkovits Imre politikai szerepe ismert 1956-ban,őneki nem kellett azonban 25év a renoméja helyreállításához,viszont kertszomszédja volt Kádárnak és sokat beszélgettek a kerítésen keresztül.

Lehetne neked Haász János a kertszomszédod,és beszélgethetnáél veleminden nap,lehet, hogy Tökit mégát is venné, ahogy Szulejmán a kis Zsiga királyfit és azt mondaná, hogy lenne ő apja helyett apja ennek a cukor kis Tökinek

 

viszont Haász sem lenne képes elérni, hogy a politikaimegítélésed javuljon az ellenzéknél.

Meg se kisérelné ugyanis Haász az ő politikai renoméját azzal megkarcoltatni, hogy szól érettd, vegyék már észre,mennyit össze nem pecsovicsoskodol már és pedálozol is. Vegye észre és szólaljon fel más -és nem csupán Haász gondolja ezt,de még a róka is.

 

András!

A Mai Ellenzék prominensei úgy emlékeznek,az évszám alapján a FIDESZ-t gondolják  a megkossuthdíjazódnak.

Ezért nem fogod  tudni   semekkora politikai seggnyalással sem helyreállítani a politikai renomédat.

Mivel a mai ellenzékben nincsenek liberálisok, de mindenki irigy,mint a mélymagyarok általában, ha egyszer valamit eltévesztettek ,azt büszkén úgy hagyják.
A te politikai megitélésedet is.
Ezer évig nyalhatod az Ellenzék politikaiseggeit  , akkor se kegyelmeznek már neked :D

Ja,és csak szólok,hogy ne várd a NER halálát,mert a NER csak egy politikaikommunikációs trükk volt valamikor 2010-2012. között

Hívj föl és akkor majd súgok valamit...

Addig is maradok őszinte híved.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr9816187662

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása