A hír 24 csak a megszokott formáját hozta,

...történelmi a pillanat,meg se kell nyitni a "cikk"-et

hála istennek ez nem belpolos, hogy a gyűlölet bevakítson a lenyeléséhez:

elsullyedt_2020-08-05_24_hu.jpg

 

Én az ilyen"újságíró"-t,aki így "dolgozik" , így is fizetném. A többi munkája,amit  a politikai agitáción végez,tökre ugyanez.

...nem ócenjáró ... deőszintén kívánom az "újságíró" picsának, hogy ilyen hajóval az Antlanti-óceán hullámosabb szakaszain hajókáztassák

---nem süllyedt el,dehogy is. Lófaszt fizetnék egy ekkoraostobapicsának, de az is műanyag banán lenne aműanyaggyümölcsök porfogó táljából és ha nem tetszik neki? Nyálazza be magának, hátha annyi esze még lenne...

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr3916106646

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Steinmann a grófnő 2020.08.06. 08:31:05

Javasolnám,hogy jelentkezz az indexhez, most korlátlanul van felvétel.
Akkor végre vége lenne ennek a kispályás, tipikusan zsírmagyar, "mindenki hülye és untauglich csak én nem" korszakodnak, végre megcsillogtathatnád magad.
Na, szállj le a cserekispadról, szépen melegits be, és állj pályára. Eléggé uncsi, hogy ugye, mindenki hülye, picsa, jógyerek, nem tud fogalmazni, bezzeg te.
Tessék, itt a lehetőség, keresnek újságírókat.
Ja, hogy akkor vége a kibicelős okoskodásaidnak :D
Miért nem jelentkezel?
Ja,hogy be vagy szarva, egyszerűbb lehülyepicsázni mindenkit a partvonalon kívülről.
:D

Steinmann a grófnő 2020.08.06. 08:33:02

A válaszodban - Ripőköt idézve - lehetőleg a nemzetiségi kisebbség egyik jelentősebb csoportjának női nemi szervéről NEM szeretnék olvasni.

Steinmann a grófnő 2020.08.06. 08:35:01

Gondolom lesz kifogás 1 kifogás 2 kifogás 114....satöbbi
de tudod, hogy ezek után semmi jogalapod újságírókat kritizálni
"könnyű otthonról végezhető munka" ahogy te mondod
nem jönne jól egy kis mellékes egy "könnyű otthonról végezhető" munkával?
Hajrá :DDD
Na, te örök kibic :D

Frick László Intézet 2020.08.07. 04:39:04

@Steinmann a grófnő: Tehát a lényeg az, hogy én milyen vagyok: Amilyen vagyok, azalapján fellehet menteni az olyan "újságírókat" akik sekély (kikötői) vízben oldalára fordult partmenti és szigetközi hajótóceánjáró -nak írnak (ez nem politikai téma... de ezeknek az embereknekmindegy,apol'rovatban is ugyanezt csinálják)

egyébként a cigánypina hogy' kerül ide? Ripők is jellegzetesen a hajánl fogva rángatta oda, aztán mutatta, hogy a haja és fogva...

Szerinted ilyen embereket keres Bodolai az indexbe,mint én? Nem inkább olyan könnyen mosható agyú befolyásolható butuskákat,mint pl te? Nézted te a " szélnekeresztett légiót" pl outfit alapján? Úgy öltözködömén? Halász- és cicanadrágok?:D

Serény Vélemény 2020.08.07. 08:32:20

@Frick László Intézet: Hát azé' az a hajó elment néha a karib-tengerig, meg vissza, tehát elméletileg akár óceánjárónak is lehetne nevezni, ez a függetlenobjektív újságolvasók számára úgyis mindegy.

en.wikipedia.org/wiki/Orient_Queen_(1989)

Szorgalmas Gyémánt 2020.08.07. 08:41:24

"A pénz a hirdetőktől jön, nem az olvasótól, az újságok érdeke tehát az, hogy a minél kevesebb munkával, minél egyszerűbben összeállított posztjaikat minél többen lássák. Így lesznek a hírek is egyre sarkosabban, egyre inkább leegyszerűsítve, egyre túlzóbban megírva, és így kerül a hírekbe egyre több idiótaság, erőszak, bulvár, szex. Ezeket kattintják a legtöbben."

Részlet Sarkadi Zsolt content marketing alkotásából a 444-en

444.hu/2020/08/06/a-testunk-abbol-van-amit-megeszunk-a-tudatunk-meg-abbol-amilyen-informaciokhoz-jutunk

Jó hír, nem lesz több ilyen cikkcsi a 444-en, mert jön a fizetős rednszer - és ORbán nékl is jönne, Még Szily mávész úr szerint is. (Na jó, Orbán miatt két évvel hamarabb jön, de hát ennyi orbánozás bőven belefér).

Serény Vélemény 2020.08.07. 09:09:31

@Szorgalmas Gyémánt: Persze. Fizetős. Internetes tartalom. HEHEHEHEHE...

Serény Vélemény 2020.08.07. 10:27:30

@Frick László Intézet: Viszont mutatok valamit, ami alapjaiban elgondolkodtat a világ "tudományos haladását" illetően: index.hu/techtud/2020/08/07/atneveztek_geneket_hogy_az_excel_ne_nezze_azokat_datumnak/

Namost a problémát valszeg az okozza, hogy a nagyon okos tudósok nem képesek egy darab nyomorult aposztrófot vagyis ezt: ' betenni a név elé akkor, amikor az excelbe adatokat importálnak. (Hogy mondjuk diagramokat rajzoljanak, vagy kimutatást készítsenek.)

De ezt szerintem középfokú szoftverüzemeltetői vizsga anyaga is tartalmazza...

Steinmann a grófnő 2020.08.07. 10:31:33

@Frick László Intézet: aha. Tehát ha jól értem, outfit problémák miatt nem vagy netes újságíró. Mert a képességeid,tudásod..stb mind alkalmassá tesznek, csak nincs cicanadrágod.
Kimész nálatok a hetipiacra és szerintem többféle színben és mintában is tudsz venni.

Ripők vicces. És nagyon ülnek mindig a poénjai.
Te csak személyeskedni tudsz. Az uncsi.

Steinmann a grófnő 2020.08.07. 10:32:31

@Frick László Intézet: azért ha lehet ne tigrismintást vegyél, neked rosszul állna a Whistler mamája stílus :D

Serény Vélemény 2020.08.07. 11:09:26

@Steinmann a grófnő: Az outfit problémák utalnak az ember_ke_ belső, tartásbéli, és gondolkodásmódbéli problémáira.

Steinmann a grófnő 2020.08.07. 11:30:37

@Serény Vélemény: na, most direkt visszanéztem pár képet...a palik általában sötét utcai rövidnadrágban és sima pólóban vannak - mint bármelyik fővárosi fiatal / középkorú férfi, akinek nem kell öltönyben vagy egyenruhában dolgozni

www.szeretlekmagyarorszag.hu/wp-content/uploads/2020/07/index-szerkesztoseg.jpg
ez lehetne egy info cég irodája is, vagy bármi másiké, ahol nem kell ügyfelet fogadni, könyvelők, stb.

amúgy ha már felvetetted...outfitproblémák,mint belső probléma kivetülése...emlékszel még a főni beszart búvárruhának kinéző öltönyös szettjére? Vagy Anikó asszony miért néz ki leharcolt mosónőnek minden hivatalos megjelenésén? belső problémák?

Serény Vélemény 2020.08.07. 11:54:52

@Steinmann a grófnő: Tegnap én is így mentem be a zirodába. Na most ha nem vagy tájékozott, akkor azt hiszed, hogy ez a melegben alkalmas ruházat, de neeem, az első 10 perc után kellett kapucnis felsőt fölvennem, mert majdnem odafagytam. :D

Szóval aki 'A' osztályú irodában dolgozik, az csak azért vesz föl rövidgatyát, meg pólót, mert ez 'menő'. De semmi haszna nincs, mert egész nap agyon van hibernálva az ember.

Frick László Intézet 2020.08.07. 13:01:11

@Steinmann a grófnő: Nem, nem jól értetted, fuss neki még egyszer. Ha nemész nélkül csak köpködni akartál,mert köpetnek jó ez a baromság is,amit kitaláltál "én szerintem"-nek.

Bármelyik fővárosi fiatal,persze! - pont ezt mondom...:D Bármelyik olvasjuk is lehetnének ezek az emberek és itt a fő gond: Bármelyik olvasójuk ráadásul tud is úgy írni, goglizni meg google-translate-ezn i,mint ők.Ki nem tudja azt megnézni, hogy máma mitt tett föl a legkorábban kelő címlaptündért -és akkor ő is ugyanazt.

Valamit nem értesz grófnőm.
Mint a városikörnyezetben élő,tehát fejlettemberek, te is szoktál remekéttermekbe járni és ezekben remekételeket enni.

Otthon meg főzöl, ahogy tudsz.

Az ember... 2012.óta .. de főleg 2015.óta,ha megnyitotta az indexet, nem azt kapta, amit várt. Ugyanazt kapta az ember, mint a többi helyen és... még a napi téma is ugyanaz volt.

Namost... rendesz valamit a remek étteremben és akkor kihozzák a pennét a zacskós feltéttel,amit a lányod is tud, ha rettenetsen muszáj neki.

Kárpáti Márton arra hivatkozott, hogy azért ennyire szarok,mert az emberek ezt a szart várják el tőlük -nem.

Az emberek ezt kapják. Ahelyett azonban, hogy visszabasznbák,megeszik...mertjóllakatják a gyűlölségüket.

Itt is,máris az oroszok, "kihallgattak egy oroszt" dobálják fel a labdákat,oroszok és akkor Putyun, vagyis Orbán.

Eztr hallom zenészektől is, beálláskor jazzy-t játszanak és aztán a koncerten a fost azzal, hogy ez a közönség, ez a színvonaluk.

nem.

Grófnőm, neked ez a színvonalad, hogy egy kb a Földközi TENGER nyugodtvizeire (és szárazföld vagy szigetközeli közlekedésre tervezett)kisebb utasszállító hajót óveánjárónak szorozzanak fel a húháért,meg hogy elsüllyedt, amikor annyira alacsony a vízszint (ott óceánjáróki sem köthetne) hogy felfekszik az oldalára borulván?

És ez nem szőrszálhasogatás..

te, mert én "fidesznyik" vagyok a gyűlölködéstől csőlátásodban, véded azt, aki ennyire hülyének lenéz és azt hiszi, hogy most jól meghúháztatott?

Az indecmábalhét a "Veszélyes Bírkózás A Korokodillal -hoz hasonlítottam azzal, hogy itt még az elkábított kajmán bébi sem kellett.

Bemozodta az üres pályát az index és még a hálót is maga zergettette és te beetted, hogy az "ellenfél" volt.

Egyszerűen ez egy létszámleépítés,ezt a fost,amiévek óta az index,20-30 ember is meg tudja csinálni és még kevesebb fizetésért.

Ha nekem fizetnek 480000 Ft nettót,a napi index egynegyedét egyedül megírom. Ráadásulén lehet, hogy aznap, amikor"mészárost" kell basznia mindenkinek, aznaklehet, hogy én Pintért fogom baszni.

Kérdés persze, hogy a főszerkesztő szerint szabad-e baszni Pintért vagy csak"mészáros"-t szabad és

ugyan,miért?

Frick László Intézet 2020.08.07. 13:05:44

@Steinmann a grófnő: Na,
egész Magyarországon egyedül ki írt arról, hogy Anikó asszony a kérlelhetetlen belsőellenzék és amikor a Féni lebassza a hátizsákot est (22-23órakor a) a cinege utcai kotlófészekben,akkor még hátra van a feketeleves?

Ja éski írt arról egyedül és senki más rajta kívül arról, hogy a MiniszterelnökNÉ-nek voltak a megbízottjai Kerényi és Fekete?

És arról szintén egyedül ő és senki más,ki írt arról, hogy a Belső Ellenzék az óriási kultúrpolitikai sikereinek vérszemétől rákapott az agráriumra is és most mnár az agrárium akkora nemulass,mint 2010. után volt a kultúra?

Steinmann a grófnő 2020.08.07. 13:23:58

@Frick László Intézet: na, tessék, hajrá jelentkezz.
Amúgy ezek az örökös pitiáner kötözködő szarrágásaid, hogy óceánjáró vagy nem. Egyáltalán kit érdekel egy ilyen hír, és mitől érdekesebb, ha egyszerű hajót ír vagy tengeri hajót vagy óceánjárót? Rajtad kívül ezt leszarja mindenki, de te keresed hangya faszán a pattanást,hogy beleköthess az újságírókba. Savanyú a szőlő.
A városi fiatalságról meg nem sokmindent tudsz, az, hogy időnként autózól Kőbányán, attól még nem látsz bele egy városi fiatal fazekába.
Elárulom neked, van egy trend, tudnak főzni. Nem, nem csak pennére bontott paradicsomszószt.
Odafigyelnek rá, mit esznek, és ezért megtanulnak főzni. Nyilván nem a te izlésed szerinti kajákat, de főznek. Kis ázsiai beütés, stb...le vagy maradva úgy 15-20 évvel :DDDD

Serény Vélemény 2020.08.07. 14:46:28

@Steinmann a grófnő: "Odafigyelnek rá, mit esznek, és ezért megtanulnak főzni."

Ez most valami vicc? Vagy multiban tolják, akkor nincs idejük rá, vagy nem multiban, akkor meg pénzük nincs.
Tegnap vettem az aldiban dobozos _tejberizst_.
Ez is egy tipikus olyan dolog, hogy szerintem normális ember ilyet soha, semmilyen körülmények között nem csinál, mert egy rizst csak meg tud főzni mindenki.
De ha mindenki megfőzi a tejberizst magának, akkor ki veszi meg a dobozos verziót?

Steinmann a grófnő 2020.08.07. 15:04:39

@Serény Vélemény: tehát ha jól értem, pártunk és kormányunk dicsőségére jelenleg két út áll egy fiatal előtt, vagy rabszolga, és lenne pénze enni, de ideje nincs, vagy pénze sincs :D

A tejberízs megjegyzés - nézd, ezt itt Dudi kb 500szor elsütötte már, akkor is untam, de legalább az ő saját gondolata volt. Próbálj meg valami saját ötlettel dumcsizni.
Pl nem reagáltál a főni beszart búvárruhájára, ha ugye, az van kívül, ami belül :D
remélem nem jutunk el oda, hogy te is a négerek micsodájával meg a nemzeti kisebbség női szervével fogsz itt kommentelni, mert ugye, Dudinak is ez a becsípődése :D

Frick László Intézet 2020.08.08. 07:10:00

@Steinmann a grófnő: Öregszel, néni.meg így olvasol te:Mióta márírom, hogya dél-kelet ázsiai nagyon s részben az indiai konyha a kedvencem.Magyarosss ételekből azt eszem,amit az ázsiaiak:éventee párszor birkapörköltet vagy gulyáslevest. Jórészt zöldségféléket és gyümölcsöket.
Főzni is tudok keletieket.
@Serény Vélemény: Az állati takarmányozás volt ebben az úttörő: Egy kis vanilin és a disznó megeszi korpa helyett a fűrészport. Ízfokozás.

A bolti Milchreiß hulladékokból készül,malmi "söpredék" a rizshátolóból bele a "rizs"..rizsfeldolgozási melléktermékek,keményítő és a szintetikus ízfokozók,természetesen a "Milch" is gyártmány és élelmiszerkémia.

Frick László Intézet 2020.08.08. 07:15:08

@Steinmann a grófnő: @Serény Vélemény: Ma már nem csak városikörnyezetben a fejlettemberek,de vidéken a segélyen élőmélyszegények is segélyosztogatások napjain pizzát rendelnek, hozzálevest és hasonlókat.Amint mármutattam,nem sütmeg egy süöteményt vagy kalácsot,a magjárólkelt szilva ott rohad meg,mert pálinka cefrének sem szedik föl. Cukorbólésélesztőből készít szeszt, azt kifőzeti,megaromázza,pl szeder meg birsalma és hasonlók. A minősített cimkéspálinkák zöme is ilyen készítmény

A valódi bio tej se kéne senkinekmert "tehén és fűszagú"

CSak a hamis, az él,a cuki, az ízfokozott,az kell,illetve legyen kellemetlenillattalan és steril. Élettelen -majd vesz még hozzá revitalizálót.

Ma már a 100% COTTON is műszál,minden műanyag,a 200000 Ft-os ridikuül is műbőr.Miközben rengeteg hambiurgermarhát zabál a világ ésállítólag a hamburger marhák böfögik széjjelmeg fingják agyon a légkört, hová lesz a sok marhabőr?

megetetik azt is a mitesesejtő emberekkel, természetesen a marháky külsősegge lyukát is, talán a fogait nem.

Akkor mitől lenne más a hírgyártás, ha ilyen az élelmiszaripar.

Frick László Intézet 2020.08.08. 07:17:20

@Steinmann a grófnő: Jó, akkorkészítsünk egy arányosítást és annyiételmenjen le a torkodon,amennyit fajlagosan a "gyerekeink" megfőznek.Mert ugye az időma már annálértékesebb,semminthogy főzésremenjen el,demin is főzne,amikor a konyhai eszköznek látszó tárgyak fejlesztői azzal a tudattal fejlesztenek, hogy a konyhai gépeket meg eszközöket úgysem fogják használni. 10 év garanciát ad a mosógépre,ami nem bir ki 500 mosást.

Frick László Intézet 2020.08.08. 07:23:03

@Steinmann a grófnő: Őszintén válaszolj: Szeretnél egy mai 32-47 éves kislány kisbabája lenni, vagy ha választhatsz..inkább a pincsikutyusa lennél?
Te állandóan valami fideszes vénembernek látsz a gyűlöletbetegségedkövetkeznényekét.Dehogyis, az isten mentsen attól, hogy én a mai 28-44 éves gyerekeket az önnállólétkínjaival gyötörném,még csak az kéne!

Főzni? Bazdmeg, mosni sem mos, inkábbkidobja. Zokni-harisnya 3 nap, bugyi gyatya egy hét éskidobja. A felsőruházat is addig használatos,amíg elviselhetően néz ki,aztán kuka.

Porszívó? Most az új porszívómarketing az akkumulátorosokra áll rá, ami akkor is tönkremegy, ha használod,de ha nem használod? -akkor pláne. A porszívó 44444,az akkumulátor két esetben tud tönremenni:Ha használod vagy ha egyáltalán nem használod. Vagy ki selehet venni belőle,de ha kivehető az akku,akkor is a gép feleára.. 3-4éves lesz majd a porszívó,nem fog bele új akksit venni, hanem vesz egy újat.

Egy 'elavilt porzsákos" gép is már 10-15000 Ft de a porzsák az fujjfujj.

akisbaba kakija a pelenkáról is fujjfujj,dea kisbabapótlék kisállat szarábólegy tonnát kezelmajd a nyomorult életében :D

Serény Vélemény 2020.08.08. 10:15:42

@Steinmann a grófnő: Nem, egyáltalán nem értetted jól. Ma egy fiatalnak kb egymilliószor több lehetősége van bármire, mint bármikor máskor Magyarország történelme során.
A "főni" ruházata mostanában elviselhető, bár nem követem nyomon, a főniasszony ruházatával meg sosem voltam kibékülve. De én már azzal sem vagyok kibékülve, ha valaki nem elég drága ruhákban jár, ha megtehetné. Az előző hr vezérigazgatónk haja például állandóan kiakasztott, mert úgy nézett ki mindig, mint egy gyeses anyuka. Havi kb másfélmillióért plusz évi 30-40%-os bonuszért legyen már olyan fodrásza, aki egy húszasért akkor teszi rendbe a haját, amikor van tíz perce elugrani a belvárosba, és úgy, mintha divatlapból lépett volna ki.
És nem "az van kívül, ami belül", hanem a ruha utal arra, hogy valaki belül milyen. A rövidgatya arra utal, hogy valaki szarik mindenbe és még abba is duplán. Amikor kint 33 fok van, és bent 22, akkor odafagysz rövidgatyában-pólóban. Kivéve, ha a social room-ban csocsózol a nyolcból legalább három órát.
Nálunk kb összesen 2, vagy 3 éve van engedélyezve egyáltalán(!) hogy valaki rövidgatyában menjen be az irodába. És ez is csak azért, mert az egyik bérelt irodában beszart a légkondi, és tényleg nem lehetett megmaradni csak úgy. És ez is eddig csak hőségriasztás idején volt engedélyezve.

Steinmann a grófnő 2020.08.08. 11:47:51

@Frick László Intézet: én azt hiszem, most megint pár hét (hónap) pihenőre megyek innen. Nyár van, meleg van, bubópestis járvány van, és ilyen hülyeségekről kéne beszélgetnem,hogy egy 47 éves nő nem mos, hanem kidobja hordás után a zoknit és újat vesz. Ezek szerint ha jól értem, akkor edzéscuccot meg mindig újat vesz, mert ugye, beleizzad, és kuka :D
Egy fiatal szerinted egy hétig hord egy gatyát, nem váltja, és utána meg kidobja,ahelyett, hogy kimosná.
Elég TRÉ körökben foroghatsz, ha azt hiszed, hogy ezt mindenki így csinálja. Nem irigyellek. Szar lehet arrafelé nálatok, büdös, izzadt emberek, egy hétig egy gatyában-ingben-zokniban, utána meg megy a kukába.
Na, szabira megyek innen egy jó időre.
@Serény Vélemény: a rövid gatya utal arra, hogy pl lehet biciklivel jár, vagy meleg van az irodában, Bp-en városban nyáron nem ritka a házak között a 35 fok. Hosszúnacit hordani ebben a hőségben, akinek nem kéne (mondjuk nem ügyvéd, ilyesmi) öregesnek számít. Ahogy mondod, a ruha - ami belül, az kívül, és csoporthoz tartozást is kifejez. 35 fokban Bp hosszú nadrág - vagy nagyon öreg vagy, vagy nagyon maradi - ezt fejezi ki. Ez kb olyan, mint ahogy bizonyos kor felett nők akármilyen hideg van, nem vesznek fel nadrágot - hetven plusszos korosztály maradi része, télen is felfázós szoknyában harisnyával.
Rövidgatyában lenni - teljesen normcore.

Serény Vélemény 2020.08.08. 12:07:03

@Steinmann a grófnő: "Bp-en városban nyáron nem ritka a házak között a 35 fok."

Az irodákban meg a 22 fok.

Jó pihenést! Csak vigyázz a koronavírusra, gyakori kézmosás, fertőtlenítés, közösségben szájmaszk, és 2 m távolság.
:)

Frick László Intézet 2020.08.09. 06:38:06

@Steinmann a grófnő: Megint trükkösen részletekbe kapaszkodol, nema sőlyozóKÖZÉP-be.nyilván Magyarországon még ritkák a 47 éves kislányok, de szerintem te is ismersz ilyeneket.

A gatya-zokni-bugyi felmérések semMagyarországon készültek,itt felesleges is lenne,pénzkidobás,úgysem válaszolnánakőszintén.
Astatisztikát áltudománynak tartom,azért sokat elárulegy társadalomról az, ha az országában kétmilliófogkefe fogy egy évben.

Malajzában pl szinte nem is árulnak fogefét és a fogkefe fogrém reklámokat arra hegyezik,hogyrandi és csókolózás előtt jót tesz a foigmosos.Mert? -fogmosásnélkülis tökéletes a fogazata a lakosságnak. meg olyasmiket esznek.. számunkra "ehetetlen és íztelen" gyümölcsöket is.

Szóvalmegint jellegzetesen tóóódítasz és hisztizel,mert nincsenek igazán jó ellenérveid.

Frick László Intézet 2020.08.09. 06:41:49

@Serény Vélemény: A kilencvenes évekvégén repülővel Fejlettisztánba kellettmennemés nemakartam többet kézipoggyásznál,ezért egy igen elegáns, gyaköltönynadrágminőségűrövidnadrágot vettem fölzakó-nyakkendővel,így a szabadprogramkor elővettem a pólómat éskész.
A szokásos atlantiasnyár fogadott Fejlettisztánban,délben tombolt a 22 fokos hőség, a város 17 fokos vizeiben őrjöngve fürdőztek az őslakosok.

Engemlebasztak,mit képzelek,aztán a Headquarters fejlett embereimind rövidnadrág ing zakó nyakkendő vonultakki és sztár lettem, hogy balkáni unkooorzigeuner schwainaahundililtemre demenő a nadrágom, csak annyi volta baj, hogy elavult nadrágszíjjal vettem fölnempedig hoosnträger-rel.

Szorgalmas Gyémánt 2020.08.10. 10:55:27

@Frick László Intézet: Én olyan helyen dolgozok, az átlagéletkor 30 év alatti számra jön ki és multi leánya vagyunk, na ezen a trendi helyen előírás a minimum 3/4-es nadrág nyáron is. A Morgan Stanley dress code-ja kifejezetten szigorú volt, mostanság lazítottak.

Frick László Intézet 2020.08.11. 05:24:30

@Szorgalmas Gyémánt: Még érdekesebb,ha az ember a Balkánon dolgozik valahol,pl Szófiában. Amaffiózóklányai járnakpl domináknak öltözötten,lakk tányérsapka és láncok.. de egyébként ésáltalábanBelgrádtólle dél-keletiirányban Szingapúrig, ha elnézegetsz utcákon és irodákban nőket...denyugodtan tehetsz egykeszonkörthazatérés előtt Olaszországban is..Hazajössz és a magyar nőket ribancoknak látod... .

Szorgalmas Gyémánt 2020.08.11. 07:59:15

@Frick László Intézet: Ha valahol tudnak öltözni az emberek, az Olaszország. Nem is érdemes összahasonlítani velük a magyarokat.

Serény Vélemény 2020.08.11. 08:36:47

@Frick László Intézet: Ez igaz, de volt egy nagy ugrás szerintem ezen a téren, és mostanság már nem annyira néznek ki prostinak a magyar irodista nők.

Serény Vélemény 2020.08.12. 16:41:58

Na, itt is egy szakértő cikk: index.hu/techtud/2020/08/12/mauritius_olajszennyezes/

Ami a hajóból folyik, az valszeg nem dízelolaj, hanem nehézolaj, hfo = Marine Heavy Fuel Oil.

Frick László Intézet 2020.08.13. 05:07:02

@Serény Vélemény: Ami a hajóból folyik az nyersolaj. Amit kiemelnek a kutak, megszűrik,és az.Már a hfo "eufémia". Ez volta szovjetek nagy találmánya a tankmotorokkal: ilyen mindenevő motorokat raktak a T34-esekbe,elmegy fáradolajjal... a hajómotorok még meleg pakurával is.

Frick László Intézet 2020.08.13. 05:18:00

@Szorgalmas Gyémánt: A csúcs egy népolyi öreg csavargó vajszínű traéznadrágban, barokk sarkú fehér hegyesorrú szipőben, szoknyaaljú vajszínű zakóban, borszínűselyeming,fehér mellény és nyakkendő,az egész cucc került vagy 22millió lírába 1974-ben. Annyi, hogy a kacsafarok hátralőtt Elvis-sérója közben megőszült és már csak havonta mosta.

Amit mégmegfigyeltem,természetesen vásárolni nem lehet aMilano.ibutikokban,de ugyanazon márkákfranchise bérlői az ugyanolyan kirakodókon (pl Párizsba kell repülni a franchise tulajdnos válogatójára) sokkaljobb ízlésel... vagy ízlésűeknek?...válogatnak. Armani-t akkor se vennék (vagy akkor már pláne nem) ha én lennék Bill Gérc... ... ha nemlátom a jeleketmeg acégtáblát,ránemjövök,hogy Armani.

Még egy különösItáliában az egyfajta szociálizmus,Dolce Gabbaná-sok meg Prada-sok elvegyülnek a közstrandokon a köznépközé. Egészen "lepukkant" helyeken.... de azt hiszem,ez a "RómaiKor" öröksége is.

Frick László Intézet 2020.08.13. 05:44:57

@Serény Vélemény: A magyar irodista nők... egy része mára fejlettisztáni és bezzegamerikai dresscode-ok szerint öltözkidik,felül szinte a nyak alatt záródnakakosztümblúzok,illedelmes szoknyák.. vagy ha nadrág, akkor.. na jó,a fenék alsódomburulatainál passzosabb a magyaroké, nem annyira "ne bámuljál!" elálló[élben] mint kéne.

Én még most is alig éledek a sokkbóla "távozóindex" és "szerkesztőségének" csoportképein.Holott nagyon is jóltudtam, hogy be a Dohánygyárba, az irodába dolgozni a háttérszemélyzet jár leginkább... nem,akik írják az indexet. Vidékikisvárosokélmedett apartmanztulajdonosnői,akik szeretnék, ha a vendégeksimaalkalmazottnaknéznékőket..álcázzákolyan ccanadrágokkal,meg hashájredőiket nemhogy leplező,de inkábbkiemelő bő blúzokban magukat.Létezikolyan, hogy valaki "álruhában" jár.. pl K. Gy. Uri rajzoló - és életművész öltözött fénykorában szabolcs megyei askenázi parasztnak... kucsma,mikádó... Vagy pl Dr Kovács az Élet és Irodalom egyik főtulajdonosa,amíg fiatal csaja nemlett,vidéki hentes-és mészárosvállalkozónak,de aztána fiatal feleség mindeféle avangár hosszú-haj coffal meg pocakot slankító mellény ésapofaszalonnátslankító ezüst borosta meg hasonlókat diktált apapának... Tamás Gáspár Miklós fia outfittje emlékeztet vidéki polgármesteri hivatalok,azaz önkormányzatok hivatalábólaművelődési osztály vezetőjére s egyben az egész osztályra,plusz a Falu Hirmondója újságszerkesztősége.. az orutfttjévelés a verekedésre-kakaskodásra hajlama is... de hát a "román" azaz fideszül az erdélyi vér kötelez... archaikusabbak akinti-erdélyi emberek,mint az elnyálasodott és tök főzelékbőlfosott idebenti-magyarországiak...

Bár,ha elnézem TeddySzomorúmaci Tivadar bácsi szárszói nyugdíjastalálkozóinak az outfitjét, akkor első ránézésre igazolódni látszik az index "felháborodásukban öünként távozó" alkalmazottnőinek lehangolóan "leugrok már a sarki éjjelnappaliba egy kis hamáért" stílusú öltözködése,de aztán elkezdek számolni, Rangos Katinéni az anyjuk lehetne... Még azt kell látni, hogy az életük egyetlen posztklimakteriális örömeit a napi háromszori vacsiban kiélőknek néniknek kinéző indrxes újságírónők 38-42évesek többnyire és a kislányaik lehetnének Rangos Katinéni generációjának.

Nem tudom,mit szólnaKrúdyGyulaahhoz,ha elmennék vele a 2018-as Fishong onOrfű-be sétálniésmegmutaatnám neki, hogy ha véletlenülenneka nőgenerációnak született egy egyke/kettecskekislánya,annak 22éves korában akkorahájragyássegge, hozzá 20-20kilós hájragyás sonkacombák... amihez képest a Tejigazgatóné,aki 8 gyereket szült az urának, 52éves korában (bár szexuálisabban aktívabban,mint egy mai hájas 22/44 éves lánya-anyja kombó) nem volt annyira kövér... És egy Fishingen ilyen 3-7 főslánycsapatokbőlötven is portyázott,amaximális élvezetük az elsősorokban megvívni a helyekért-en túl, ha sugárban tudtak hánynbi a rozéfröccs-és fantázianevű "pálinka" keverése következtében. Elgondolkodtam, hogy ha most lennék 24 éves, és ez lenne a pináskínálat..én is gyakorlatilag inkább buzi szeretnék lenni... általában azt mondom,hogy megnézem a mai 12-32éves lánykorsztályt és inkább az anyját választom... ---depersze honnan tudhatnáegymai 20-22 éves fiú, hogy jobban járna,ha 52-62 éves nénikkel kezd... akik annyit néztek már gay pornót az irodában,hogy kedvük szottyan kipróbálni,milyen lehet egy 22-minuszos fiúval a NFVSZ minthogy amidőn a 22éves mégkorban hozzájukillett,voltkét abortuszkúgy, hogy a kezükbe se fogtak faszt..inkább hagyták megdugni magukat, csak ne kelljen mással a faszhoz érniük...
süti beállítások módosítása