Az index szerkesztősége létszáracionalizációt elfedő és óriásipolitikai haszonnaljáró vihar a biliben tovább gőzölgi agyrohasztóan gázos bugyborékait:

Uj Péter fel van háborodva Dr Bodolai kommunikációján:

 

NAGYON FONTOS! Tehát Uj Péterneknem azzal van baja,amit Bodolai mond, csak annyival, hogyan mondja!

egyelőre ismeretlen fotóműűűvész Móricz Simon-i alkotása régebben készült,

amikor Uj Péter még csak arról tudott, hogy az index szerkesztőségének vállalhatatlanul sok a  belsős, állandó  fizetéses munkatársa és ez tarthatatlan , 180 millióval tartozik az Index az Indamédiának

valamint kurvasokba kerülne az Indamédiának,ha csakúgy elküldenék az elavult fizkaiés túl nagy létszámú "szerkesztőséget"  a Korszerűtlen Múltba Amikor Még Nem Könnyű Otthonról Végezhető Internetes "Munka" volt az "Újságírás".:

ujpeterfelhaborodik.jpg

A képen látható szőke picsa nem újságíró, csak egy szőke picsa és ezt le is lehet  olvasni Uj gesztusáról. Uj Péter 30 éve néz hülyének bennünket ezzel  a Veress -juhászos mosolyával

 

ujpetertfelhaboritjabodolai_laszlo_kommunikac.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr4616098838

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása