Az Egyszerremozdulás,mint a Vad Fruttik Gabi -jában. Imádom ezt a Gabi számot, mert az agyatlan hülye marcííímarcííízó picsákról szól,  belevágnak a Fruttik és arra valami 20-50 gabi mozdul be egyszerre, hányják vetik magukat, hájragyás sonkák a forró nadrágokban [->disznószarszag] , a Vagizán nem szaroz,hanem őszintén beszél!4!!! a picsaságról, mert a szám róluk szól, marcijuk énekel róluk, ezért külön lava.

gabi.jpg

Fhhú, a pótolhatatlan Gabi a szabadsajtó vesztesége, asztaaaa. Ha mostmár Gabi nem mozdul egyszerre,akkor ki fog?

Látom magam előtt az index gabiját,amikor bekopipasztázza a cikket,amit kell, az amerikai jótüntetések [BML]-ről,hogy most ő hűdepolitikaimegfelelő is volt, harcol Trump ellen, ami felér az orbán ellen harcolással,hűjje jóbbosokk,mekkaptátok,nesztek e'!


Na, valami efféle az oirópai jógyereksajtó,már mutattam, hogy a Panama Leaks-et ezért függesztették föl,mert egészen kivehető és átlátszó lett az egyszerre mozdulás.

 

És most mi lesz a minőségiújságírással,elesett az index ki pótolhatja

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr7916082824

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása