Azt hittem, némelyik Derrick epizódnál nem lehet agyrohasztóbban nulla szánalmas  "bűnügyet" kreálni,de lehet.

Nincs kedvem köszörülni a poent,rögtön lelövöm akurva anyjába:

Valami nincsen, Gerényié egy ötlet volt és abban a kupacban volt Vaszily a valaki,erről beszéltem a félig teli pohárral kapcsolatban vagy már akkor,amikor Stirlitz esetéhez hasonlítottam, de hagyjuk.joarosszesavalaki.jpgAnnyi, hogy az akarta, tö, a, ta,  az múltidő,maga Dull mondja ki,hogy már ugyan nem akarják szaggatni, de nem kaptak garanciát, bazdmeg, akkor az utcára ne menjél ki mert nincsen arra garancia, hogy nem fog a fejedre esni virágcserék vagy nemköp az arcodba valaki koronát vagy nem szanadsz meg a visszatartott röhögéstől.

Ő a Jó a képletben,a rossz meg a Bodolai,aki a garanciát nem adta

Amikor Orbán Nyomásgyakorlás van,nincsen sajtószabadság Magyarországon és mindent leurall az orbánmédia -ugye jól tudom?

 

Félőlett volna attól,hogy a valaki jön és gyakorolja a nyomást, hogy majd valaki nem azt írja,amit akar, hanem azt,amit kell,pl politikai megfelelésből,mert eddig nem volt politikai megfelelő az index Dull főszerkesztésével,anyám!

Beszélne még a Jó,beszélne,de hátmit beszéljen,az egész világról mindenünnen hívják,még Brazíliából is,mert a világon mindenki azt fogja hallani tőle, hogy Orbán baszta szét az indexet,külföldiül.

 

Magyarul meg van a valaki..., aki végülnem baszta, de nem kaptak arra garanciát, hogy nem is fogja, mert jogásznak készül a lelkem...

 

És titoktartás van, ha bárki tovább kérdezné a Rossz, a Bodolai sorban íratta alá velük a titoktartásikat,mert mi történik azzal a húőssel,akikiáll a nagynyilvánosság eléés lepisálja a titoktartásit és beszél,majd nem védené meg senki a Jók és az Igazak közül?

Még a Columbo-ban is lett olyan epizód,ami nem kerülhetett volna a valóságban bírósági szakaszba, a Derrickben meg évadnyi,  de ez az index létszámleépítés és költségracionalizáció az extrákkalmeg a maga kis politikai hasznával csak nyomozati szakaszba nem, ááááá,még feljelenteni is ilyent csak az EP előtt lehet, mert ott mennek a bemondásra a dolgok ott a tény az,amit valakik valaholhallorttak, hogy beszélték a tudjukkik. 

 

 

Kurvák.

/Yossarian/

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr7916084084

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Serény Vélemény 2020.07.29. 17:47:34

"húőssel,akikiáll a nagynyilvánosság eléés lepisálja a titoktartásit és beszél,majd nem védené meg senki a Jók és az Igazak közül?"

Pont én is ezt gondoltam. A frászt érdekli ezeket a titoktartás vagy vizelettartás, vagy bármi tartás.
Az a lényeg, hogy legyen pénz, és át tudják kúrni az embereket, mintha számítana nekik valami ami egyébként nem számít, és csak röhögnek rajta...

Mért ne röhögnének?

Frick László Intézet 2020.07.31. 06:42:12

@Serény Vélemény: Belenéztem a KaszásMókusospólósokarcába,nemröhögtek.Nekikez munka.Tudod,hogy netokrata számára pedig a heti egy perc is gálya:sok munka.

Szerintem még Buffallo Bill-éksem röhögtek,amikor hekatombába lőtek 10000 bölényt,sőt,fúháztak,mennyi van még.
süti beállítások módosítása