Gondoljatok bele kontaktproletárjaim:

Lényegében az Amerikai Egyesült Államok is egy ónijó.

Amióta zajlik a gecik anarchiának képzelt hisztériakeltése az agyhaláljárvány közepette, gondolkodom,mivégre az Elnöki Intézmény gyöngítése célja. Szerintem akik kiatlálták ezt a mókát, azok semarra számítottak, hogy a tagállamok majd elkezdenek egyénieskedni.

Kevesebb Elnöki Hatalom = Több Tagállami Önállóskodás = "Anarchia"

A Joint Vision 2020 beteljesülése éve ez.

Másoknak ásta az USA ezt a vermet annyira faszán,hogy ki se jgyön belőle.

agyhalal.jpg

 

Az anarchiából fejlődhet ki rendszer, az entrópiának csak robbanás vagy rothadás lehet a vége.

 

Az amerikai agymosodák a "Szovjetúnió sorsa" címszó alatt tárgyalják Amerika jövőjét,miközben úgy nézki, hogy az Amerikai Ónijó sorsa egyelőre kommentár nélkül alakul.

Szovjetúnió sorsában tényszerű az, hogy a Hidegháború alatt a Szovjetúnió a GDP-je 30%-át szórta el fegyverkezésre. Büdösruszkiland pl a GDP-je tizenötöd részét sem szórja fegyverkezésre,Kínának utána sem goglizom,annyira más rendszer,mint a Szovjetúnió volt. Oroszország és a Szovjetúnió sorsában legalább van annyi közös, amennyi Putyin face-ében és brand-jében az atyuskaság.

AZ USA éves hadiköltségvetése 570 Mrd USD

Oroszország hadiküöltségvetése 66 Mrd USD

Az USA + NATO +Szövetségesek hadiköltségvetése bőőven-bőven az évi 1000 Mrd USD fölött

míg Amerika Ellenségei összesen nemköültenek annyit fegyverkezésre,amennyit az USA maga.

Nagyon úgy néz ki, hogy a fegyverkezésa kapitalista múlt csökevénye és a Globális Spekulalista Világgazdaság valamiért nem preferálja a hadiipart.

Szerintem az USA válságának egyik fő oka az, hogy képtelenek lejönnni a nixonizmusról, Nixon óta az elnökök vagy seggfejek vagy Carter esetében outsider vidéki senkik. Nixon óta összesen másfél jóés alkalmas elnöke volt az USÁ-nak,féligmeddig Bill Clinton,akinek ideje alatt elkezdődött a Mexikói határkerítés építéseés az Első Netokrata Elnök, Barack Obama talán akár teljesen is jó és igazi,alkalmas elnök volt. A Seggarc csak Bush név alatt kettő is.

 

Az embargópolitika pl a Globális Spekulalizmsban nem működik:Jellegzetesen XX.századi válasz XXI.századi kérdésekre.

Nincs ideje az amerikai kritikus értelmességnekAmerika Sorsá-val foglalkozni, akkora nagy probléma Trump. A Hurrikánfrizurás Öntelt Idióta.

Jólláthatóan a "demokraták"-nak annyira megfelel ez a Trump, hogy nem is állítottak vele szemben ütőképes jelöltet.


Ez a bizonyítéka annak, hogy a Háttérhatalom ötletemberei le szeretnék gyöngíteni az Elnöki Rendszert.

A Seggszájú Baromarc pont jó ürügy erre.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr8716044154

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása