screenshot_2020-07-23_kikozosites_utan_dolhet_be_a_huawei_e-volution_digitalhungary.png

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr8916044150

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szorgalmas Gyémánt 2020.07.23. 08:27:59

Az EU is okos : nem építünk 5G hálózatokat Huaiwei eszközökből. A Fukár Négyekből Svédország tud gyártani még ilyet (Ericson), ilyenkor mi nem lehetünk fukarok, ki kell fizetni a háromszoros árat.

Wildhunt 2020.07.23. 09:01:53

@Szorgalmas Gyémánt: nem Ericsson, NSN -- vagyis Nokia. És nem is drágább mint a Huawei. Persze át lehet címkézni Ericsson-ra is.

Frick László Intézet 2020.07.23. 14:23:38

@Wildhunt: Jó, de ennek a "Nokiá"-.nak már kínai a márkanévtulajdonosa...

@Szorgalmas Gyémánt: Te! ... eee---ööööö---- hm...Ez a Gserekszon 5G üzlet nem olyan,mint amikor a Jókés Igazak nem a Büdöskínában vásárolták a maszkokat meg védőfelszereléseket éslélegeztetőgépeket, hanem HongKongból? És meg voltak magukkal elégedve, hogy demokratikus országban váaroltak be?

Aminapolvastam az indexen egy dicséretet,miszerint a Jóvalami legalább nem a kínai arcfelismerőrendszert vásárolta meg, hanem az amerikait (amit Kínában bérgyártat az amerikai cég :D )

Frick László Intézet 2020.07.23. 14:25:03

@Szorgalmas Gyémánt: @Wildhunt: Ma már autóalkatrészt csak csomagoló-mérnöki irodadobozában vásárolhatsz.Hogy osztán,ami benne van, az milyen kínai,nyugat vagy keletkínai vagy délkínai, azt nehéz kisütni... Ha nagyon vacak, akkor olasz.

Szorgalmas Gyémánt 2020.07.23. 15:41:42

@Frick László Intézet: Az Nokiáról/Ericssonról elég keveset tudok, de kiindulva abból, hogy már a XIX-edik század végén elkezdték a kínai kapcsolatokat kiépíteni, meg ismerve a világ dolgait, hát lehetséges..

Az biztos, hogy Svájc és Szaud-Arábia, két nem éppen szegény ország a Huawei mellett döntött, ok: olcsóbbak.

Frick László Intézet 2020.07.24. 04:19:54

@Szorgalmas Gyémánt: Hhhá, nemmindenkinél az olcsóság dönt,erről beszélek:
A Jók és Igazak inkább a drágábbat vették meg Hong Kongban, mint ugyanazt a kínait Kínában.
Ugyanez az idiótizmus NémetMinőségben:
azonnali.hu/cikk/20200723_a-tej-aminel-a-fogyasztok-mondjak-meg-mennyibe-keruljon-es-hogyan-tartsak-a-teheneket

Szorgalmas Gyémánt 2020.07.24. 08:13:18

@Frick László Intézet: Arra gondolok, hogy a Huawei azért olcsóbb, mert a Nokia lehetsgées, hogy Huawei alapok + Nokia hozzáadott érték, és Svájcnak van annyi esze, hogy ne vagye meg ezt a modellt.

De még ezzel sem lenne bajom, ha ezek a hozzáadott érétékre építő országok nem játszanának it fukar négyset meg nem hazudoznának összevissza arról, mekkora nettó befizetők ők és az ő tudásukból, pénzükből élnek a pazarló déliek meg a barbár keletiek.

Frick László Intézet 2020.07.24. 12:15:30

@Szorgalmas Gyémánt: Szerintem a "hollandliberalizmus" az affélelehet, mint pl a holland szekfű vagy a zöldséggyárak termékei vagy a holland tulipán meg ilyesmi.

Én még nem láttam holland tulipánt,ami a második évben olyan színű volt,mint az elsőben. De nagymamámnak volt egy öreg nénikéje,aki állítólag 1870-ben egyszer olyan tulipánhagymát hozatott,ami még a harmadik évben is olyan színű volt,mint aminek eladták.

Szorgalmas Gyémánt 2020.07.24. 15:19:37

@Frick László Intézet: Volt már holland főnököm. A kedves, mosolygós rabszolgákat kedvelte, ő maga is olyan ember.

Serény Vélemény 2020.07.24. 20:25:34

@Frick László Intézet: azok a tulipánok nem igazi növények, hanem zombik. Vagyis klónok. Szerintem nem is kell hozzá nagy szellemi érzék: ránézel, és és van egy pillanatnyi, egy ezredmásodperces tudat alatti rossz érzésed tőlük. Persze, mert nem igaziak, hanem klónok.

Wildhunt 2020.07.25. 00:33:50

@Szorgalmas Gyémánt: Szóval a Nokia: a GSM óriást a 2008-as válság elsodorta. A két részleg (telefongyártás és GSM kiszolgálás) részleg különvált, és ún. mérnöki irodává alakult. Vagyis pár finn gyerek rajzol egy telefont, amibe beletesz egy vásárolt panelt, amit a Fo...nn-al legyártat. A másik az NSN, ami GSM tornyokkal, hálózati vezérlőkkel, stb. foglalkozik. Ők sem kínai tulajdon, viszont saját gyártókapacitásuk nincs. Tehát bérgyártó multikkal (a F...connal talán pont nem) gyártatják le a termékeiket. Amiért drágábbak, mint a Huawei, az a termék teljes nyomonkövethetősége. Náluk ugyanis elvárás, hogy bármelyik panel tetszőleges alkatrészét a beszállítóig vissza lehessen követni.

Frick László Intézet 2020.07.25. 06:23:28

@Wildhunt: Azt tudjuk, hogy a Nokia mérnöki iroda, de azt is, hogy egy bérgyártató honnan kap jó ajánlatokat.
Tegyem hozzá azonban: ... és már Indiábólis.
De a bérgyártók piacán új kis blócsipek élednek, pl a textil-és apróságiparban Bangladesh és már Mianmar is,meg Laosz és Kambodzsa.

Itt kellmegjegyeznem azt, hogy a pornópparban óriásit ugrottak lengyel és cseh bérgyártók.
süti beállítások módosítása