Az Amerikai Egyesült Államokban demokratikus folyamatok kezdődtek meg. Én ugyan, a begyepesedett zsírparaszt barom és a grófnő szerint vén hülye, egyszerűen csak fogtam volna az USA Demokrata Pártja egy fiatal, elitdiplomás kötelező latino-ját, egy 42-44 éves fiatal netokratát és kiállítom az elnöki versengésben a Hurruikánfrizurás Segglyukarc ellenében... .... de ezek szerint egyszerűbb a szöggel beleverni a kalapácsot a falba. 

 

Ezek a demokratikus folyamatok csak az egyébként 2005 óta majd mindig jövőre már csőde zuhanó komonista és a Szovjetúnió sorsában vergődő Kína demokratizálódásához hasonlíthatóak és ami nagyon fontos:

spontán

és

alulról jövő társadalmi kezdeményezések

kereteiben.

A portlandi ostoba picsa akciójánál nem tudom,lehet-e kezdeményezés alulabb...

Tisztasági festés kell a házba? - Dózeroljátok le, bazki :D

A mai napot azzal kezdtem, hogy gyorsan beírtam a Mindenhatoooo keresőablakába keresőszónak a

Naked Athene-t. Ezt kaptam:

naked_athene_2020-07-22_google_kereso.jpg

Amennyire értek a Korszerű Modern Jövőbevezető Fejlettgondolkodáshoz, a találatokból a legjövőbevezetőbb nem a pornószínésznő Athene, hanem a transzvesztita.

A Fehér Gyöztesek által írt történelemkönyveket újra írják az állami analfabétaképzés hősei.

 

Hhháááá, tudni már aztán kurvára tudnak,pl a történelemhez meg a mitológiához is rettenetesen ért az a picsa,akiaminap Naked Athene nick-en és szerinte bátran állt ki a brutálrendőrök elé.

Összefoglaló: Az ősi/hősi görögség számára amezítelenség egészen mást jelentett,mint ami számunkra, de főleg nem izgatta őket annyira. A Periklészi Korban pl a pireuszi kikötőtől Athénba felvezető utat kétoldalt tök' mezítelen prosituláltak szegélyezték,akik,más eszközük nemlévén terp'rogyasztván a nagyajkaikat húzták széjjel, hogy a salátafodros peckes satyakos túrós  kisajakaikkal csábítsák a matrózokat,a szolgáltatásuk ára kb egy akkori ital víz ára volt... Pallasz Athéne viszont meglehetősen túlöltözött istenségbe számított és a nőiesség a teljes férfi fegyverzetben annyira jellemezte, mint korunkban Martina Navratilovát.

A jelenet a gecimédia szájjaljógyerekei szerint csak a Tienamen Tér Hőse, 王維林, Vang Veilin   tankmegállítós és mászós akciójához hasonlítható.

Kérem kedves olvasóimat, vegyenek elő egy CD-író filcet és kezdjék el ikszelni a hasonlókat:

agyhalal.jpg Korunk Nőibölcsességének Jelképe A Bátor

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr516041886

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása