Az ABC-végi és Görögábécé-eleji generációk egyik fő közös jellemzője a döntésképtelenség, és ami ezzel jár, szövődmény és szindróma-szerűen: a felelősség- és konfliktuskerülés. Folyamánya a vitaképtelenség: bármit csak elutasítani vagy lájkolni lehet,vitatni nem.

A korai netokraták sz9vesen gúnyolódtak a kontaktproletárokon -ez a kifejezésmég a faceboook világra rohasztása előttmegszületett és akkor a fórumozósbetegekre gondolták.

 

Csakhogy az elkurvult és politikaiszolgálatos netorácia egyik alapja a kattogásmarketing, hiszen a "reklámpiac"-on a kattogás-satisztika alapján áraznak. Ez oda vezet, ami pl a kimmamucili baba-mama blogokban is megfigyelhető: a másvéleményűt inkább kitiltják, ha borzolná a többség egységsugarú ostoba picsa vélt "vélemény"-ét. Lásd. a császármetszés megítélése:

 

Lehetetlen ma egy kimmamucili-babamama blogban csak óvatosan figyelmeztetni is a császármetszés demográfiai következményeirte: Inkább kitiltják, cenzúrázzák a bebutított "többség" mintakövetéseit birizgáló másvéleményűt.

 

Z-generációs felnőtt néni, akin szemlélteni lehet a stréber nyálfazék mintakövetést

nyalasstreberpicsa.jpg

A netokratív újságírás kommentelhetetlen lesz - az ősnetokráciában regisztráció nélkül lehetett kommentelni.

A netokrata "újságíró" ugyan leszarja a más (eltérő)véleményt,még szép, hiszem a sajátjáét is titokban tartja. Stréberen bemásolja a kötelezően hirdetendőket. Egy pisz eltérő véleménye nincsen.

variáció: A facebook aljas és részrehajló, szelektív cenzúra terrorjára hagyatkozik "kommentügyileg"

 

Mókás,amikor ilyen kis nyálas  gecik

nyalfazekgelygoastreber2020-07-13_azonnali.jpg

tartalmilag retrográd imperialista fehér-faji oiropid módján viselkednek,és az adatlapjukra meg azt írják, hogy ők autonóm marxisták. A politikai"képességeik" kimerülnek a jobboldaliság tagadásában -észre sem tudják venni ,pedig mennyire klasszikusan jobboldaliak a megnyilvánulásaik, a jellegzetes jobbos fehérfaji kultúrterror, véleményterror, sőt,véleménynácizmus.Cenzúra és szűrés. A globális netokraták ma már véleményinkvizíciószerűen működnek.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr3716037674

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Serény Vélemény 2020.07.21. 09:29:01

Hamár Pető: a “sötét” középkorban azt hitték a gonosz babonás emberek, hogy a boszorkányok el tudják tüntetni a férfiak nemi szervét.
Ehhez képest egy Pető stílusú lmbtq propagandátor csak siimán meggyőzi a túl okos, felvilágosult, fejlett tudatú embereket, hogy az tök normális, ha egy pasit ki herélnek, és levágják a férfiasságát...

Frick László Intézet 2020.07.22. 04:51:56

@Serény Vélemény: Nem tudom... Engem most lesokkoltak a gecik azzal, ahogy Naked Athene-t (ennyit írj be a Mindenhatoo keresőablakába, ne többet és képeket kérj) az 1989-es tienamen - téri tankmegállítós-mászós diákhoz hasonlították.

Frederick2 2020.11.25. 10:16:35

@Serény Vélemény: @Frick László Intézet: Ha már Pető Andrea neve felmerült... Azon még nem csodálkozom, hogy baloldali körökben népszerű ez az inkvizítor ribanc. De azon ámulok és bámulok, hogy liberális körökben is mennyire tekintélyszemély lett belőle. Egyfajta rajongás tárgya. Bár szerintem nem sok köze van a liberalizmushoz annak, aki képes meghajolni egy Pető előtt.

grafomanpali.blog.hu/2019/10/10/jegyzet_136

Serény Vélemény 2020.11.25. 10:53:28

@Frederick2: eccer gondolkoztam mis ezen, hogy ui. azok az orosz katonák, akik Mo-nt felszabadították nagyjából pont úgy jártak, mint a felszabadítottak, csak még jobban. Csak nem volt kedvem utánakeresgélni, ugyanis nagyon úgy emlékszem valameliyk történész elejtett mondataiból, hogy a "nyugattal" értintkező szovjet kiskatonák ugyanúgy nem térhettek haza a háború után, mint a hősi halott társaik, hogy nehogy felbomlasszák a sztalinizmust a nyugaton tapasztalt jólét tudmásával...
Kb lágerekbe zárták őket, aztán ott vagy meghaltak, vagy nem.
Ezen kívül háborúban a nőket megerőszakolják.
Ez sajna ilyen.

Frick László Intézet 2020.11.26. 06:44:20

@Frederick2: Te tudsz liberális körökről? Hú, gyorsan,mutass egyet.Mivel az egyszemélyes társadalmak korátéljük,természetesenelfogadok egy egyszemélyes liberális kört is.

Tudod,mit?Mivel a nemzetállamok kora beszart,jólesz nekem, ha egy egyszemélyes fejlettnyugati liberális kört is tudsz mutatni.

Frick László Intézet 2020.11.26. 06:57:13

@Serény Vélemény: Addig sokaknakmegvan a kép a szovjet hadseregekről, hogy vodkát osztogatnak rohamok előttmeg a nőkmegerőszakolása és a karóragyűjtögetés.

Én akkor döbbenteemle (valamikor 10-12éves OkoskaTörpicsekkoromban) amikormegtudtam, hogy volt zászlóalj,aholmajdnemmindenki letérdepelt és imádkozott roham előtt.

Aztán. A zabráló ruszkikatonák... A szovjet hadseregekben külön osztagok voltak az egyenruháss rablóbandák feelszámolására..Ezek az "osztaagok" mindenfélebumáskákkalrendelkezvén főleg a frontvonalakmögött kószáltak.

Azt Polcs Alaine ismutatja a feminimopicsoidok által kb úgy elolvasott,mint a zsendermesekönyyv a piszcinciológijusainkáltal...
Asszony a fronton-ban, hogy a szabadrablásés erőszak az első három napban eltűrtvolt, de aztán főbelővés járt érte.

Az a baj,hogya netokratíve ostoba kettőig számolniképes társadalmaakolyan bonyodalmasat,mint pla II. vhvagy a Szovjetúnió valósága...képtelenekfeldolgozni.

Szolzsenyicinrőlsokkal-sokkal-sokkalsokkaltöbb van fent a wikipedián meg ad ki róla bármita Mindenhatooo,mint pl Lengyel Józsefről.

Pedig szerintem az a 4-5-6novellája Lengyelnekalágerekről, kb Szolzsenyicin lágeréletművének a felét teszi ki fajsúlyban.

Rémísztően izgalmas az, hogy a feminimopicsoidoknakösszesen a nőkkelkapcsolatban a háborúbóla nők megerőszakolása tud lejönni... Az nem, hogy az USÁ-ban még az elitegyetemekrőlis tízezrével széledteklányok hegesztőnek, bányagépet vagy teherautót vagy traktort vezetnimeg kapszlit kapdosni(meg persze a Szovjetúnióban is) Szivesen hivatkoznakPolcz Alaine-re,de szinte kizárnám,hogy normálisan elis olvasták volna.

Énplha a Nőierő utolsóXX.századi felvillanását tárgyalom,akkor hat kötetben foglalkozom a germanoangloszaxo-és a szláv nőkkel.

Két oldalt a francia nőkreis szánok,akik mindössze csak Párizs városában (tehátnema Vichy Köztársaságban) 44444 kis friccet szültek a beléjük ojtott náci geci ezerhektójaiból. Természetesen erőszakról szósincsen.

Aztán 1945-ben az ügyesebben alkalmazkodó nők a kevésbéügyesek haját levágták és borotválták,meg összefirkálták a sziszkóikat rúzzsal. Nekem ezek a nagyon ügyes nők tudnak eszembe jutni a mai Woman Power szószólóiról.

Frederick2 2020.11.26. 10:49:54

@Frick László Intézet: Nem, Magyarországon nincsenek valódi liberálisok. Akik magukat liberálisnak nevezik, azok is egykedvűen tűrik, hogy a Gender-kurzus szűkítse a szabadság kis köreit, lábbal tiporja a szabadságjogokat. Lényeg: nem liberálisok. A Gender-kurzust szolgaiain kiszolgáló szarháziak nem liberálisok, bár annak nevezik magukat.

Frick László Intézet 2020.11.26. 13:58:00

@Frederick2: Egy liberálisnak nincsen baja a zsenderekkelmeg a zsenderológiával,viszont nemállkampányokba,nem csatlakozik plszájjalzsenderiánus stréber seggnyalókhozmeg ilyes.Egy liberálistól aztán mindenki olyan neműnekképzeli magát, amilyennek csak akarja,alényeg az erről valószabad gondolkodásésmegengedés. Tehátpl egy liberális,ha azt látja, hogy valaki hány a zsenderológiától, azza pont úgy van,mint amikor valaki a túlsok bortól vagy a seggnyalásaimiatt vagy a gecinyeléstőlháőny:"Az ő dolga".
Csak ne kampányoljon vele.

Plamagyar társadalom nyilt társadalom,még ebben a zsírszalonna szagú faluban is élnek buzipárokmeg mindenfélekoncsíták háborítatlanul,miközben az országról az terjed, hogy itten homofóbia van meg résvéttelenség.

De ha az én falumba bejön egy külföldi,pl német,román vagy albán rendszámúautóval valaki aludni, akkor aludhat.

De próbáld meg ezt egy német faluban pl nem-német úniós rendszámmal.Azonnal rádküldik a Polizei-t

Szóval nekem az a bajom, hogy pár geci stréber seggnyaló összevissza hazudgálhat az országról, és azt a fejlettisztáni állítólag nyitottak ellenőrzés nélkül simán benyalják.

Frick László Intézet 2020.11.26. 13:59:07

@Frederick2: Hogy néz már ki az a hülye picsa,aki ott nyirbálja kifelé a zóniós zászlóból a csillagokat :D .. egy "Nyilt Társadalom" dísze? :D

heki 2020.11.26. 21:57:18

@Frick László Intézet: Jó, de ez a "nyílt társadalom" önmagában ellentmondásos, mint tudjuk, lásd TGM anno akcióterveit, hogy fel kell burogatni a náczi (MIÉP-es) újságokat áruló standokat, szóval itt a probléma filozófiai: ha szólásszabadság van, akkor el kell-e hogy viseljem pl. a szólásszabadság ellen szólók véleményét, a szólásszabadság jegyében. stb. De erről írtál is már.
Ennek a problémának a meg nem fogalmazása, artikulása, két bitre való levetülése a német humorista (?) akciója, hogy kivág két csillagot az EU-zászlóból.
De a probléma maga, az alapvetően filozófiai, szerintem, a liberalizmus filozófiájának önellentmondásából fakad.
(És ha a problémát magát nem tudjuk artikulálni, akkor maradnak az akcióprogramok.)

Frick László Intézet 2020.11.27. 05:52:17

@heki: Van egy súlyos gond aNyilt Társadalomkörül...Attóleltekintve, hogy "Gyuri bácsi" vagyis a CIAezt a projektjétkb akkor feladta,amikorlátszott,hogy a Nyugata Fordulat után másodpercekkelmárnemannyira lelkes afrissen-volt-szocialista országokkebleireölelésében elsősorban a cigányaink és az olcsómunkaerőnkmiatti rettegésében.meg márminek.Annyi,hogy a németek azonnallenyúlták a pl Dr Antallék által szeriőze otthgyott szovjet piaci pozícióinkat.

Szóval az nekema nagy bajom, hogy egy társadalom belölrőlnyílikés nemmozgalmilag.Mozgalmilag a társadalomba piszkálás az náci vagy bolsevok vagy valamiféle "franciafóradalmi" dolog, van egypicike elit ésmajd őkkigondolják, hogy mikéneés "burogatnak" ... nos ezt csinálta pl Pol Pot is. Lehet hitlerjúgendnek vagy "fjúsági felvilágosító civilközösségnekis elnevezni" Azonnala politikaiigazodás,a stréberség és a seggnyalásmeg a Pénzt OSztogatóKéz hűséges nyaldosása.Pénzt ad nekem valaki szeretem,szerződést köt veleméslesz egy kötésem = jutalé szeretem,felvesz külősnek szeretem,elfogadja a kézirataimat zokogva imádom,filmszerepet ad,leszopom,sőt,mint Harvey Weinstein esetében, az irodai magánbudijába nemtudottúgy beleszarni,hogy a friss szartólgőzölgő segglyukpamacsát egy nőne akarta volna négykézlábkinyalni azért,hogy őlegyen az egyik jelenetben az egyik halott prosti,mint Quiet Stunt.

Frick László Intézet 2020.11.27. 06:47:52

@Frick László Intézet: TRGM amagyar filozófia győzikéje, tehát nagyjábólminden,amit beszéla sórészeéskb annyira lehet komolyan venni,mint amikor Győző,mint a rendezője a show-jánakkitalálta,hogy nonszensz módon a szekrényt állítsák föla duplafülkésplatóján és úgy álljanak be a ház alá,de Gordon Ramsay isrendszeresen csinál ilyen kamu dolgokat,pl az is a forgatókönyv szerint van,amikor a "versenyző" megvágja az ujját.

Meg lehet tanulni TGM olvasását mint ahogy Győzike műsoraiban is van komoly tartalom. Zsolti azt mondta a Győzike Show-ról,hogy kb a 40%-a ha igaz,nos TGM szövegeinek a komolyrésze.. nincs 10 %, a többi jellegzetes TGM-i provokáció csupán. Egyre butábbaak az emberekés TGM egyre könnyebben provokálja őket.
süti beállítások módosítása