Miközben a "kétpólusú világrendszer" meg "berendezkedés" valahol ott rohad a "Szovjetúnió Sorsa" útján a múlt század 90-es éveinek elején....

USA Szövetségi 

Állami Analfabétaképzés  erre a filmre Lenny Kravitz és Mariah Carey dobták össze a pénzt, kb 10,5 millió USD-t és 11 év alatt már csaknem meg is térült... amerikán kívüli televíziós forgalmazásból

 

Damilola,az amerikoafrikaikisfiú szülei az ingyenélet reményében telepedtek le Angliában. Az angol állami analfabétaképzésbe kötelezően bevont amerikoarfikaiak szülei jogszerűen tartózkodhatnak a gyermekeik "tanulmányai"-nak befejezéséig Angliában. Damilolával más amerikoafrikai gyerekek végeztek. Története:

a kapitalizmus, és vele a fehérfaji gyarmatosító imperialista germano-angloszaxo imperializmus ma már mindössze egy  haladó fasszal se baloldali és már még csak szájjal sem liberális szobaiújságírói szósszá rohadt

amerikoafrikaiak.jpg

Az Egyesült Államoknak mára Afrikában mindössze egyetlen szerep jut: a karitász.

/Bull Clinton jószolgálati diplomata és a Mexikói HatárKerítés Atyja 2010./

kulturzombiliberialiberia.jpg

A fehér faj csak kivett és pusztított Afrikában, a muzulmánok mellett az erőszakos vallási térítés,pusztítás, a társadalmakkulturzombikká züllesztése köszönhető nekik. Vagy, ha, akkor: kultúrzombikat okádott vissza, lásd Nigéria és Libéria.

francia kultúrzombi:

bokassa.jpg

Bokassa: térképország frankoafrikai ajándéka

a Globális Spekulalista "többpólusú" entrópiában egy amerikoafrikai anarchia okádja a Fehér Faj csodálatos ökörségét,az afrikai kultúrzombit:

főleg egy amerikoafrikai társadalmirohadmányból,Nigériából

Az afrikai fehércivilizáció lényege az, hogy az ottani népek kezéből az áskapátkivette skonzervnyitót meg automata fegyvereket adott a kezükbe...

A "jobbos"  segghülye retorika majmoknak csúfolja le az afrikai fehér kulturzombikat. Ez alapvető tévedés: Akulturzombik áradtaival a fehér fajioirópa csak azt kapja,amit érdemel.

Ha egyetlen 1képben örökítem meg a fehér faj remekelését afrikában,akkor a dél-afrikai holland telepesek bushman vadászataira kell rámutatnom: A keresztyénfundamentalista praekatolikus tiszteleteseiknekmeg a feleségeiknek arra hivatkoztak,amikor kérdőre voltákúket, hogy miért vadásznak bushmanokra a Kalaháriban, hogy azok nememberek. Aztán, amiukor a búr feleségekmár elunták az uraikra várakozást, félelmükben, hogy az isteni férfi esetleg makirészegen fetreng valami bokorban utánuk lovagoltak, hát azt látták, hogy a Fehér faj Afrikai letéteményesei hágják a busman lányokat meg asszonyokat. nem értették, hogy van ez, ha egyszer nememberek -de baszni meg jók?

Mai számítások szerint a Globális Spekulalista Entrópia egyik nloákája Nigéria lesz.Ma is már az Európába kalandozók zsírján mérhetetlen gazdaságipotenciállá növekvő emberkereskedelemet nigériai maffiózók irányítják oiropid adományvadász netokrata kurvagecik együttműködésével.

 

A nigériai emberkereskedők egyik jellegzetes ostoba picsa csicskája_

carolaracketeanigeriaiemberkereskedokfasszopocsicskaszajhaja_jpg.png

Entrópiában honnan a faszból vagy a geciből lehetnének "politikai oldal"-ak? A nemiszerve a nyakán ül, az esze tokja meg az, amin szarik. "Gondolkodása" mint egy IKEA-bútor: amerikai tervek alapján  oiropid geciújságírók gyártják bérbe és fossák vele telibe a világot. Vadonatúj korában ócska szemét. 

 

Új divatkifejezés az "autonóm marxista" - elvtelen politikaiseggnyaló stréber kis köcsög:

nyalfazekgelygoastreber2020-07-13_azonnali.jpg

A Nagy Fehér Jövő Afrikában:

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr116037654

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Serény Vélemény 2020.07.20. 09:19:39

A harmadik snittben a fickók gyorsan kapcsolnak és eltűznek, az ellenkező irányba,amikor megáll előttük a fehér mercedes?

Frick László Intézet 2020.07.20. 14:05:02

@Serény Vélemény: A fehér mercit elrabolják szerintem... az utas végez vele.. ahztán helyet cserél a hullával, a társai meg a hesszelők azért tömörülnek hátra. Automata az autó (jobbkormányos) és a támadó az anyós 8nálunk a vezetőoldali) ülésről manőverez félre, de már átül, aikor visszafordítja.

arnyekveto 2020.07.21. 22:15:40

Belga Kongó! A hollandok vagyis búr parasztok után a tróger belgák is bemutatkoztak a kontinens közepén, nem is akárhogy.
Amúgy nemrég láttam plakátról fotót, hogy a Belga király Pesten és Szegeden is toborzott gyarmati seregébe embereket, teljes ellátás, pár év szolgálat, busás jutalom, stb... de már nincs meg a link sehol.

Frick László Intézet 2020.07.22. 04:43:47

@arnyekveto: Tavaly erősorrendet állítottam fel a Fehér Faji Kulturaterjesztésben, a dánok vezetnek.

Erre a következtetésre akkor jutoittam,amikormegismertemadánok gyarmatosítási móccereit. Nekik már csak az Andamán szigetek jutottak, ahol sikerülta holland móccerokat is alulműlván a TBC-t és az ópiuzmot bevezetniük.

A Dán Móccer megismeréséig a rangsort nálam a hollandok vezeték,majd a belgák,azután a franciák végül a németek és angolok azaz a germano-anglo-saxo népek. Mondjuk a TBC-t meg az alkoholt az anglosaxo puritánok is előszeretettelalkalmazták a FiatalAmerika szépidejében.

Gyerekkoromban azt hittem, hogy a Török birodalomnál pusztítóbb máigható rothasztásra semmiféle megszállásm eg elnyomás nem volt képes, de aztán rá kellett döbbenjek, hogy bruttó volumenben a franciák kelet-afrikai és indokínai tevékenysége csaknem betölti az angolok indiai pusztításainak mértékét.
süti beállítások módosítása