A bezzegamerikai jógyerek nyálfazékmagazinok politikaikorrekt helyesírási szabályt hoztak, miszerint ezentúl az afro-amerikaiakra mióta már  inkorrekt Balck-et nagy böbetűvelkell írni. A white/whites marad kis wöbetű. Tovább is van, pl a native american ezentúl helyesen Native Nagy Nöbetűvel. A Latino-król egyelőre megfeledkeztek?

 

Ha azonban pl a rendőrellenes hangulatot kb 2hét alatt sikerült a fél világra ráterjeszteni, akkor az Afroausztriaiak vagy az Afronémetek is reménykedhetnek, hogy hamarosan Schwarze und Braune lehetnek.

olahciganyertelmisegimuveszek.jpg

Oláh cigány művész-értelmiségiek

 

Az idiótizmus lemásolásában annyira eminens magyar jógyerekek most mit csináljanak a Hindomagyarokkal,pláne, ha egy részük inkább az Iráni medence egykori népeinek leszármazottja avagy tényleg is egyiptomi, kisázsiai,nem kevés vonó dél-szlávval vagy dacorománnal. Például nem mindegyik, a cigány gyűjtőnév alatt tárgyalt nép bőre barna -barnák csak pl azok,akiket a románcigányaink egyszerűen csak nyéger-eknek köpnek le vagy bokszosnak. Oláhcigányaink,akik csaknem a Gábor-cigányokéhoz hasonló szigorú családi törvények és szabályok szerint élnek,a romongrókkal való bármiféle közösködést tiltják a gyermekeiknek.- A románcigányokra vagy pla Gábor-cigányora nem írhatom a Barnát hiszen nemkevesen még a nyári napon is alig barnulnak - menyecskéik tipikusan fehérlábúak. ( egy hét bolgár teengerpart után is csípőtől lefelé vakítófehér lenne a lábuk, ha az urukon kívül azt bárki is láthatné, tekintve az öltözködési szokásaikat.

gaborciganyokviseloshetkoznapikalapokban.jpg

Középosztálybeli, tehát csak Ft-ban számolva 10-100milliomos Gábor-cigányok hétköznapi viselős dógozóskalapokban az emberasztalnál. [Emberasztal,asszonyasztal , gyerekasztal  - magyaroktól átvett népszokás]

Alsó-középosztálybei Gábor-cigányok a lakóépületnél. gabor-ciganyoklakoepulet.jpgÁltalában a lakhandi-t szokás fotózni,a 24 szobás 24 fürdőszobás dísz házat,amit persze nemkoptatnak csakúgy a hétköznapokon. Aritak-jófotón látható, hogy a Gábor-cigányok annyira jogkövetőeerk, hogy képesek odakint, Magyarországban a C-s rendszámért is fizetni -az €10milliomos gazdagabb családok ma már lengyel rendszámú autókkaljárnak, amiket Lengyelországban bejegyzett cégeikre íratnak. Az is jhellemző a Gűbpr-cigányokra, hogy ünneplősnekpicsa-mercedes-t de hétköznapi dógozós ótónak még régi,igazi,tehát használható autót tartanak.

 

Az oláhcigányyoknál és a Gábor-cigányoknála szülők parancsolnak a gyerekeiknek,igen szigorúan kikötnekmindent, a szülők tisztelete életfogytig tart, szülőnek elene mondani nemlehet, elképzelhetetlen,mindenben a szülő dönt. A család valóságos titkos legfőbb vezetője a Nagy Mama(a családfő asszonya) a díszhatalmat, akia szájávalki is mondja Az Asszony döntéseit, Az Ember képviseli. ÁŰltalában a gyermekek rangsorát nem az ad hoc kis kedvenc,hanem az Elsőszülött Gyerek [itt: Fiú] vezeti. A legfőbb onoka az lesőszülött Gyerek elsőszülött gyerek-e (tehár az első fiú] Ezért amenynek a Nagy Asszony háztartsában kellélnie,nehgogy elkutyítsa A Gyerek-et.  satöbbi

román cigányok (román áéllampolgárságú dalit shudrá-k]: romanciganyok.jpg

román cigányok:romanciganyokaaa.jpg

 

Az idén tavasszal rögzítettem ezt a képet a kedvenc cigányaimról, a Gábor-cigányokról. Az utóbbi két évtizedben,igen ritkán, ha nagy a szerelem,esetlen ésóriási shakespeare-i közdelmek árán, ha eléggé gazdag is, egy-egy románcigány legény is beküzdheti magát a Gűbor-cigány családba vejkónak - dekalapja nem lehet és a bajszát sem szabad Gábor-cigányosra.

A lengyel rendszámú merdzsó alapján románcigányokra gondoltam, fedetlen fővel szállt ki a Gábor-cigány bajszú és öltözetű férfi zakóban. Nem értettem. Ha  románcigány vejkó, hogyan lehet Gábor-cigány bajsza? A nadrágja és a cipője is megfelelt a Gábor-cigány népviseletnek. Hajadonfőttment be a Shop-ba. Az asszonya a gyerekkel Gábor-cigány népviseletben (az ötéves kisfió öltönymellény, csíkos öltönynadrág, csuka orrú csináltatott cipő,kb 38-as méret, az asszony talpigszoknyában stb) Miután az ember végzett,ment be az asszony a gyerekkel s ekkor megrökönyödve láttam, hogy az ember leráncigálja magáról a jakót és visszaveszi a Gábor-cigány népviseletnek megfelelő csikóbőr bőrjakit és egyx alsóhangon 1500 €s Gábor-cigány kalapot. Ide jutunk, hogy egy fiatal Gábor-cigány ember is már kalap nélkül megyen bé a Shop-ba.

magyar_dalit_romongrok.jpg

magyar dalit romongró shudrá-k -akiktől a Gábor-cigányok,az oláhcigányok, a románcigányok de akár a romániai cigányok is tiltják a gyerekeiket is.

A romongróknál a sok gyerekből van egy-egy kedvenc,kiskirályfi vagy királylány,a többi pedig főleg jövedelemforrás.A gyermekeknek képtelen bármit is parancsolni a szülő, úgy 10-12 éves korától csak szemléli, mivé lesz. A házasság a gyermekek ötletei alapján születik, elhálás kereteiben, míg pl az oláh-vagy Gábor-cigányoknál ez két család üzleti kapcsolatainak a pecsétje, a gádzsónépek szivesen gúnyolódnak a "gyerekházasságokon" valójában azonban az így szegődött házasságokat jóval későbben hálják el.Míg a romongróknál a 15 éves nő gyakran már szülés előtt álladdig a legtöbb oláh- vagy Gábor-cigánylány  15évesen még lány és tökéletesen érintetlen. A romongróknál férfiuralom van, az asszonyok teljes alávetettségben, a nőket adják veszik és állat-árucikk sorban tartják. A családi pótlék az  embert illeti,mert ő csinálja a gyereket.A beiskolázási segéd'et viszont családilag együtt pazarolják. A lyány nem gyerek és csicska munkaerőnek, kis pesztrának,mindenesnek tekintik-Az utóbbi egy évtizedben womanpower támadt a romongró nők között, nem akatnakmaguknak cigány embert,inkább egy rongy drogos alkoholista, de magyar gyerek-etfognakki embernek,mert akkor annakők parancsolnak és akkor annyi gyermeket vállalhatnak,amennyit terveik szerint szeretnének (=2+1 gyermekes asszimilatív családmodell)  .. a drogos magyar senkiházi tróger isúgy érzi,jóljár a cigány feleséggel,nemengedi annyit piálnimeg drogozni, hajtja dolgozni gyárba, nembeszélve a sokféle ételről, tiszta,kitakarított lakásról és egyéb ambíciókról, pl kihajtja cigányokkal dolgozni Némezországba vagy Belgiumbaa két gyerek után felvehető Európai családi pótlék egy összegben ugyanis fél év után 3milla. Szerintem most ennyi elég is volt annak bizonyítására, hogy a magyar társadalomkutatókmivel nem foglalkoznak apolitikai seggnyalás helyett,amiből viszont szépen megélnek és még tudósnak is képzelve be magukat.

 Személyes: "Romá"-nak csak romonró dalit drog és élőhúskereskedőket meg uzsorásokat szoktam szólítani csicskáztató rabszolgatartókat, akikre az a jellemző, hogy drogjövedelemelosztási vita során 6-8 réteg kisgyerek meg csecsemő gyűrűjébe állnak ki tárgyalni. Mégpedig azért nem nevezem őket cigánynak,mert szerintem az ilyenek méltatlanok a bármelyik cigány népnév-en szólításra. Amúgy is kedvelt trükkjük a cigány szó valahogy kicsalása a gecibőrűből, hogy aztán neki lehessen esni,mint náci fajgyűlölőnek. Általában a Tököli Egyetemen szedik összea nyálzubogtató és szemforgató indexgeciznus divatkifejezéseit. Közben  meg a szegényebb cigányok zsírján élősködő, nemhogy cigány,de a humanoid-ra is méltatlanról van szó. 

Történelmi visszatekintésben is egyedülálló Magyarország Európában abban is, ahogy a különbözőcigány népeket mindig is befogadta és támogatta. Sehol Európában cigánynak annyira jó dolga és biztonsága nincsen,mint Magyarországon. Provance-ban. Dél-Franciaországban 250000 cigányt kényszerítenek vándorlásra, a gyerekeknek 15-30 naponta új s újabb ésmásik iskolába kell járniuk,a települések bejáratait magassági kapukkalvédik a cigányoklakókocsiaitól. Bezzeg Párizsban, márciusban.

biztonsági print screen,mert a cikk hamarosan a cenzúra áldozata lesz:screenshot_2020-07-12_no_money_no_water_no_food_covid-19_lockdown_in_a_paris_roma_slum_3.pngscreenshot_2020-07-12_no_money_no_water_no_food_covid-19_lockdown_in_a_paris_roma_4.jpg
Angliában a cigányokléezését sem ismerik el,hanem "ír alkoholista proletár"-okként definiálják őket.

Németországban és a Benelux államokban soha nem engedtek cigányt letelepedni,az utolsó cigány maradványnép,a szinto-k vándormutatványos-kereskedő (bútorkereskedő)-két olvadtaak fel a kirekesztőfajban.

 

A posztszocialista államok csatlakozását a Zónijó a cigányaiktól valópenetráns félelmei miatt szabotálta. Az már nevetséges volt, ahogy plamunkaerőpiacukat fosva-féltették az olcsókelet-európai munkaerőtől -majdpl Merkelóniában sikerülta fajimunkaerőpiac védelmé-től a Wir Schaffen Das-ig eljutván dolgozni ott soha nem akarókat "befogadniuk" :D

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr2715996430

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

heki 2020.07.12. 21:29:39

Én eddig azt hittem, hogy a romongró cigányok az elmagyarosodott cigányok, pl. zenész cigányok Magyarországon.
Rosszul tudtam?

Ők melyik kaszt, akkor, mert közülük több ismerősöm-jóbarátom van, esküvőkön-temetésen is vettem részt, eddig azt hittem, hogy romongrók.

Tanítványaim közt meg magyar dalit romongró shudrák, ugye, akikről már privátban írtam.

heki 2020.07.12. 21:32:24

@heki: Meg kéne még kép a Gábor-cigányok asszonyairól és a román cigány asszonyokról, hogy lássam a különbséget (mert hosszú szoknya az alap, persze.)

heki 2020.07.12. 21:37:46

@heki: meg hogy mi a különbség az oláhcigány és a román cigány közt.

Múltkor, a piacon egy kereskedő Gábor-cigány megdicsérte a kalapom (marhabőr, - argentin? - gaucho kalap volt akkor a fejemen), mondtam neki, hogy cseréljünk akkor kalapot, persze nem ment bele. :)

Frick László Intézet 2020.07.13. 05:54:15

@heki: Jól tudtad - kivéve azt, hogy a zenészekre nem szabad azt mondani, hogy romongró. A romongró amagasabb nép-tudatú, nagyobb saját-(ősi)-kulturális-örökséghányadot őrző népek szava az "egyéb" kategóriára. Az általnos tudóskodás szerint a cigányok eredete Indiáig vezethető vissza,de ha megnézed a mai népvándorlás arcait, aztán tudod azt, hogy a Török birodalom mint sepregette és terelgette,fogta be a népeket és kevercsélte... Aztán, ha lehetsz annyira szerencsés,mint plén, hogy oláhcogányok és romongrók viszonyait tanulmányozhatod: Egy oláhcigány nagy család é smondjuk egy romongró klán között nagyobbak amindenfélekülönbségek,mint mondjuk svédek és albánok között. A proletáriátusunkban nincsenek oláhcigányok. Az oláhcigányok szegényebbje a munkásosztály része.

Ismerekeredeti nemzetiségiűállapotában élőoláhcigány közösséget,mindjárt felis teszem a hirdetést a főszövegembe,miszerint társadalomkutatóknak1milli187.516 Ft-ért elárulom egy földművelő-mezőgazdaságinapszámos-munkaszervező nagy klán lakóhelyét és szervezek kapcsolatot velük.

Halehet egy Schulek Frigyes giccs "Európakulturális" vagy mittoménlófasz örökségének arésze,azt nemértem, hogy ezeka népek... az egész világon,pl a szanokmaradékai,a himbák,akalash nép és így tovább,miértnemkaphatnakvédettséget,mondjuk az ENSZ egy ideje már még csak nem is látszatszervezet, nagyjábólúgy égnek elott hiába a dollárdmilliárdok,ahogy a Nemzeti Konzultációban nálunk az adóFt-ok...

A zenész cigány kaszt--le-leszakadozott éskeveredett a romongrókkal... magyar anyanyelvűek (Belgiumban meg német anyanyelvűekvoltak..a szinto-k..

Egyers kutatók a szinto-kat a kelet-európai lengyel-ukrán észak-román.. ruszinokkal szlávokkal keveredett törzsekre vezetik vissza... SZEM-re ez akár igaz is lehet.

Magyarországon a zenész cigányok kaszt-szerűen tömörödnek,Mága Zoltán hegedűművész pl egy teljesen a romongrók közélesüllyedt zenész család unokája, hiába milliárdos: A zenész kaszt kivetti, egy darabig befogadták nyálas tettetett "toleráncs" jópofaságból gádzsi meg gádzsó műűűűvészek, de aztrán az amerikai turné körüli irigységhirigben szakítottak is vele.

Gáspár Győző és Bea asszony így gondolom-ra oláhcigányok némi románcigány és romongró keveredéssel. Győző olyan arcikat mutatott a műsorába, akik azt a szivességet sem tennék meg egy szociológusnak, hogy kutyát uszíttasanak rájuk a loárkastély kovácsoltvas kapujánál.

Egy nagyon egyszerűmódszer választjameg, hogy romongró vagy oláh vagy románcigány..mert a "kinézet" nemminden esetben segít, vannak romongrók közé lezüllött oláh-cigány keveredésúek,mint ahogy a szlovák telepesek között is lehetnek olyanok,akik már magyarokkal keveredvén a magyarok irigy mentalitását,a patópáloskodást,amásréttyeződebbséget de főleg a magyarok elképesztőlopási mániáit átvették.

A romongróknál a klán vezetője, a legfőbb élősködő család,a csicskáztató rabszógáztató uzsorás zsaroló nem végez fizikai munkát.
Az oláhcigányoknála bandagazda maga is beáll dolgozni,sőt, MNóriczmeg Sarkadi és Sánta ferenc novellákba illően kulákosan tud viselkedni.Pl nem 12 órát dolgozik, csak hatot.. így abban a hat-ban szétdógozza a napszámosainak az agyát is,diktálja a tempót. Az oláhcigányoknál nem csak a kamasz gyermekek dolgoznak.. végeznek fizikai munkát.. képzeld már el azt a romongró klánt, ahol a Nagy Ember fiai.. beállnak kapálni meg címerezni :D Még a pallérkodás is ritka.. kecsegeorrú krokogyélus cipőben vagy 70000 Ft-os piros edzőcipőben.. képzeld már el azt, ahogy kukazsákot húzva beáll a 40 centire péppé öntöztetett kukoricvásba címerezni.

Az oláhcigányoknál a gyerekeknek is dolgozniuk kell,és pl a Nagy Mama, aki 80 éves (ezt a kort romongró asszony ritkán éri meg.. Tudok romongrók között egy 802 éves asszonyt,de ő románcigány szármatású és még tud iss 200-300 szót románul.

Itt ejtek szót a nyelvről. Akiket én románcigánynak nevezek (tehát nem azok,akiket a romongróink "oláj"oznak lényegében az 1675-ös nyelvkitaléálás és latin nyelvtan beműtés előtti ősromán, azaz albán-törzs valach nyelvet beszélik, szláv jövevényszavakkal,amiket a Balkánon É-K vonultukban szedtek össze.

Van egy nagyon-nagyon értékes román film,ami egy XIX.századi román bojár udvarházában játszódik,ott beszélik ezt aaz eredeti nem latinosított románt.

...tehát a munkához meg a gyermekneveléshez való viszony választjameg/el a ploláh- vagy románcigányt a romongrótól.

Az oláh-és románcigányok nevelik a gyerekeiket, a magyaroktólátvett kifejezéssel: fogják őket. Nincs verés..meg-megüti, de csakmint a lovat,úgy veri a gyerekét: tanítólag, jelzés szerűen. Egy-egy pofon -ha nagyon muszáj. Az oláh-meg románcigányoknál is van kiskirály meg kiskirálynő,plláttam Gábor-cigányoknál annyira elkényeztetett elsőszülöttet, hogy 7 éves korában kalapja voltmeg csináltatott csikóbűr jakija és 40-es csukaorrú fekete öltönnycipője és a csíkos öltönynadrágja is méretpontos,nem a szokásos: "majd gyüvőre belenyősz" méretű.meg kiskirálynőt is láttam tüll-tütüben kis koronával.

Frick László Intézet 2020.07.13. 06:19:07

@heki: A romongróknáé a Nagy Családból senki nem dolgozik. Az Oláhcigány Királynő nagy konyhát tart,főz,amikor hétvégén a szűk rokonságot ebédremeghívják, a birkát a Anyg Ember főzi a legnagyobb fiúval, a nagy Asszony Királynő viszont pucolja a 30 csirkét, ésméghozzáolyan tempóban,ahogy Kosztolányi Dezsőné leírta aaz apai lakásban a magyar cselédjük tempóját (egy csirke felpucolása a forrázástól konyhakészre 10 p)

Az oláh- vagy románcigányok szemérmesek, igen szigorú erkölcsi rendben élnek, egy oláh- vagy románcigány nő, hacseknem elszegényedett és romongrók közé keveredett családról van szó, egy faszt ismer életében,de azt LÁTNI-- hacseknem az urát valami lóügylet után anyazűz-egy mezítelen részeg_ájultan hozták be a vásártér mellől.. SOHA nemlátjaa.Nincsen meztelenkeedés, az oláh vagy romnán ember fénynélmeztelen állapotában soha nemláthatja az asszonyt... szerelmeseknél,fiatal házas korukban, ha az egyik melle bimbaját...

A romongró nem neveli a gyerekét.. hanem elnézegeti.. mint a KorszerűModern Jövőbevezet Családformákban.. alegnagyobb lyány baricsajszija, harcostársa és csicska-cselédje is az anyjának. Az anyja elmegy koncsorogni: a 7 éves lyányára,mint felnőttre hagyja a kicsiket és ha valami van,először ő veri "agyonig" aztán majd az apja, ha hazagyön.. Néha az anyja csak kézzel veri,ami nem számít a romonróknáligazi verésnek... egy arcbaöklözés, ököllel agyba főbbe verés és cipős lábbal megrúgdosása az anyától a Nagy Felelős Lyánynak, hátába, gyomorszájon rúgja..ez még nem a verés, azr majd az apjától kapja, aki eszközökkelfogja megverni, avígatt, hogy a titkos lisztet megtanáta és felsütötte a kicsiknek bodagnak.

Erre mondja Fidesz Flaarika, hogy ezn mnár a mnúlt...mert Flaarika 30éve elszakadt az egyébként románcigány gyökereitől. (Sárkány Éva falujából származik,ami egy romongró tengerben kis románcigány sziget,még a múlt század végén öregek jól beszéltek románcigányul)

Egy ősi-kulturális törzs-szokás-csoport megmaradt a romongróknál is,a hivatásának élő magas kasztbéli tisztelete:A Tanító, Az Orvos és A Pap igazi mély és őszonte, teljes tisztreletnek örvendhet:
1. ha tud a szakmájához
2. a szakmáját hivatásának tekinti és annak él
3. nincs a szívében gyűlölet a cigányok iránt

Mindig pompásan szórakoztam azokon a társadalomkutatókon,akik gyűlölik is a cigányságotmeg betegesen félnek is tőlük,viszont.. ahogy általában a szájjaélliberálisaink,a techet péter meg sík endre alakúak... az index gecik... képesekúgy tenni,megjátszani a fejüket,szakmai képmuatóak, nyálas hízelgő [strici] dumákkal kerítik a romongrót.

A rtomongróban sok a magyar vonás,pl irigykedik is a magyaarokra kicsit frusztrálja a romongrót amagyar ..néha az irigységébe egy kis respekt is...
Oláh vagy románcigány lenézi,megveti a magyart.Az lehetséges egy nemorvos nempap nemtanítómagyar esetében, hogy valamiért tisztelik a romongrók,de az oláhcigányoknál ez teljesen kizárt. Az oláhcigány olyan szinten és örökre ésmegmásíthatatlanul nézi selejt, nyomorék-nem-ember (itt: nem férfi,férfiatlan buzi-csira) köcsögnek a magyart, ahogy a laoszi vagy vietnámi,Mekong-felsőfolyásvidéki ember az ausztrál túristát. Kegyeskedik egy kicsit bazárimajom-szerűen hülyének véve eljátszani a bennszülöttet az ausztrál fehérmajomnak.. de.. Gordon Ramsay-ék 2000 Dollárt fizettek a főszereplőnek és amikor Gordon megkérdezte, azt mondta neki ennyi pénzért: "Kívülről barátságosnaknézek ki,de ez belül nem igaz."

Egyszer egy Oláh Királynő, egy nagy klán valóságos bvelső titkos főparancsnoka.. annyira felháborodott a romongró asszonyok sorsán, hogy félrehívott éskifaggatott,mit mondok én.

Mindent én sem mertem neki elmondani.. nagyjábólmegsaccoltam a bűncselekményeknek azt a fokát,aminek a kibeszélésévela torkomat nem vágatomát a romongrók csicskáivcal és csak annyit meséltem neki., úgy hallgatta, ahogy az európai fehér nők nedves puncival olvasgatták a Muzulmán Hercegnők Titkos Élete c. női-kripto-álszocioriportpornósávot 20-25 éve.

Közben azzal az undorral nézett le engem, ahogy a konyha gyémántokkal szórt mnárványykövén nézne egy gecitócsát,amit valamelyik szolgáló asszonya purcantott oda.
REgy darab szarra nem nézne olyan undorral, ahogy rám nézett ésmegmondom neked még ehhez. hogyén vagyok nála minden ideje legtiszteltebb gádzsója.

Majd, ezitán,mert tőlem újabb adalékokat is kapott a romongró asszonyok titkos életéről... gyorsan beállt oda dolgozni, ahol a beédesgetett, bepalizott informátor romongró "baráti" asszonyai dolgoztak,mikeket össze nem hordott neki a magyar geci.
MNost itt kint nem részletezem neked,személyemrőlmikekekekeket mondtak a romnongró asszonyok.. de.. nemhogy helyben hagyták,amiket mutattam neki,de itt-ott egy kicsit meg is toldották,pl azzal, hogy nem csak az Ember szokása az, hogy a saját lyányát éli,de vannak asszonyok,akik kisbaba korukban a Fő Gyerek bögyörője szopkodására annyira rákapnak, hogy azzal nemállnakle a gyerek 2, 4 7 de 14 éves korában sem,sőt, a szabadulóvacsoráján is büszkén beté --------------------

Frick László Intézet 2020.07.13. 06:20:30

@heki: A Gábor-cigánymegdicsérte akalapod: Ez gúnyolódás volt a részéről éslegalább egy hahotátáldoztak is ótána az ótóban a köcsög gádzsó majomkalapjára. Komboj kalap, ilyen a buzi magyarparasztoknak van :D

Frick László Intézet 2020.07.13. 06:48:48

@heki: Az oláh-és román népviselet:

Volt még szerencsém a 80-as évekbenoltyán faluban egészen a 16 éves románmenyecskék szintjéig népviseletbe öltözötteket látni:Az ezerráncú szoknya román népviselet, aminek a sokszínű-tarka változata a románcigányasszonyoké.A románcigány asszonyok viselete csak a tarkaságában különbözik a valach asszonyokétól, a fejkendő viszontkisázsiai "törökös" (törökökhöz csatlakozott,pl bolghár trák macedón-görög albán asszonyos) De pl az oroszcigányoknál is kb ugyanez.

nagyon lényeges különbség a prüdériában van: Prűdek a Gábor-meg az oláhcigány asszonyok is,deazért ők annyira nem, hogy ne mosakodjanak. A romnáncigányoknál sokszor a milliárdos asszony sem mosakodik. Talán a lábát, kezét arcát.

A romongró womanpower egyik jele a mosakodás. Ismerekromongró klánokat, ahol a mosakodás-tisztálkodás már-már mániás jelleget ölt.

Visszatréve a népviselethez: A román népviselet vöröse már inkább bor-bordó bordóba hajló. A románcigányoknálaranysárga, buzavirág és benettonkék, a rózsaszínek, tulipirosak..

Az oláhcigányok szegényebbje "ősibb" népviseletben, a férfiak szigorúan hosszú és szövet pantallóban.. nincs az a meleg...a "hippiség" az, hogy ha zokni nélkülszandálban van az ember.

Az oláh és románcigány asszonyok az kevés, hogy talpigszoknyában, dea munka közben hajlabozni kell, tehátkilátszhatna a bokája, ezért a 33 fokos melegben is cicanadrág van a szoknya alatt.

Itt jegyzemmeg érdekességképpen, hogy 100-050 éve még bizonyos cigány törzseknél nagy melegben és bent a putriban felülsemmiben voltak az asszonyok -de talpig meg szoknyában.

Kisgyerek koromban láttam vándormesterségetművelő oroszcigányokat .. az oroszcigány férfiak öltözete alig különböztethetőmeg az oláhmeg román férfivislettől.. A menyecske a csőszkunyhó szerű tákolmányban felül semmiben főzött.. ésbár felnőtt férfiak gyöttek a traktorral.. nem nagyon kapkodott az öltözködéssel, inkább hátat fordított.

A romongróknál nincsenek hagyományok, nincsen felzárkózás: felzárkózik egy szülőpár, de ha csak 3 gyermeket is vállalnak,azokkal nem birnak és akár azok visszarévedhetnek dédapáik szintjéte is. Kérdezed a romongró szülőt, a fia alkoholista 12 évesen, a lyány 13 évesen prostitulált.. "Hááá... micsinájak? -ez a természettye nekije!" Egy 12 éves romongró nő cicabarátságban van az anyjával: egyszer puszi, 77-szer meg foggal,körömmel, vérzésig. Lázad,leugatja az anyját, de bicskát is ragad érette.

Az oláhoknál meg még a románoknál is gyakran a gyermeknek semmiféle önűálló elképzelése nincsen.

Vannak "elkényeztetett" gyereket,ismertem egy született tanítónőt,akinek a 80-as években a szülei megengedték, hogy tanító diplomát is kapjon, színjelessel, dicséretekkel végzett, de még a gyakorlótanítását is konspirálta. A szülei szerint ugyanis méltatlan a tanítói munka,mert a tanító az csicska, szolgaféle. (ennél a törzsnél nem számított szégyennek, ha a lyány 20-22 évesen ment a kijelölt urához)

Az oláhoknál meg románoknál a szülők döntenek a házastársról.

A fiúknál lehetnek elhajlások - a szopatás nem számít szexbe. A lányoknál semmi.

A romongróknál olyan proletárélet zajlik,mint a Csúfak és gonoszak c.olasz filmben látható. Akicsiknek az egyetlen endorfin-örömhormon forrás a maszturbálás. Se egy játékszer, se csoki ésérzelmimeddő kősivatag. Egy klánban testvérek meg unokatestvérek játszadoznak - olyan jelenetek,amiket ami gelléri Andor Endrénkvagy Felix Salten is megírt. Pl baszást játszanak vagy szopatásosat. Annyi, hogy sperma nem kerülhet vaginába,mert -ez is ősi indiai hagyomány- az számít a szüzesség elvesztésének. Az a hymenes dolog nincsen értelmezve (tekintve a maszturbálási szoksokat) általában.. hülyének nézik a nőgyógyászt..szakembert... nyomozót,aki ilyessmirőlkérdezget, nem értik. Az a nem szűz lyány, aki megengedte, hogy a gyerik belefolyasson. Innen szoktam mókásnak tartani, amikor pl az egészségügyi szakember és a szociológus társadalomkutató nőmegkérdezi az anyát, hogy honnan tudná azt maga, hogy megvolt vagy nem voltmeg.

Egyszer ki kellettmennem az udvarra röhögni, amikor a romongró asszony visszakérdezett a szociológusnőnek:
"Maga nem szokta kiszagúni a lyánya bugyijait? Akkó..mit tudhat maga a lyányárú?"

Tuzdnék mnég mit mesélni, hiszen proletár asszonybrigádokkal szívtam többezer köbméter egylevegőt. A romongró asszonyok nem is tekintik asszonynak a magyarasszonyokat. Igaz, embernek [itt: férfi] sem a magyar férfiakat.

Egyszer megszorítottam.. ez a szakmám... a nagy Anya Oláh Királynő-t négyszemközt, hogy mondja már el, tényleg, ha ennyit kiröhögöttmeg ennyire lenéz (nyilván nem így fogalmaztam.. csak rövidítek) ..szóval hogy..mire néz le engem ennyire, azt mondta, ne haragudjaak, nem kell felvenni,de.. nekem még a szagom sem ember [itt: férfi] olyan.. buzi-csirának [férfiatlan nemtelen]-nek nézek ki.

Frick László Intézet 2020.07.13. 06:58:43

@Frick László Intézet:
Oláh és román klánok is uzsoráznak,kurvákat adnak-vesznek, valutáznak... stb. A prostituláltak szivesebben dolgoznak a pedig egyébként szigorúbb és kötöttebb oláh vagy román striciknek. Az oláh vagy román foglalkoztató kiszámítható, be kell tartani a szabályokat és akkor nincsen baj. A romongróknál "káosz van"... nkiszámíthatatlanabbak a foglalkoztatás körülményei,semmilyen igéretet nem tartanak be már csak sportbólsem.

Az oláhok mindenféle üzletágban tisztességes foglalkoztatók. Van kitűzött prémium, ha plusz munkát kérnek,plusz díjazzák. A romongróknál nem betartani az igéretet egyfajta virtus. Tisztára olyan aromongró strici,mint pl egy magyar építőiparimérnök-építési vállalkozó. A csillagos eget jelöli határnak, de azért mindig tartozásban van pár havipénzzel. A magyarr vagy romongróvállalkozónál a legtermészetesebb az, hogy az alvállalkozójánál vagy dolgozójánálannyi tartozást halmoz fel, hogy inkább megéri még a kaminyonosát, az építésvezetőjét is kirúgni, vagy a főkurváját elkótyavetyélni kártyán,internetes játékban feltenni 400000 Ftr értékben és lazzán elveszíteni,mintsem kifizetni. "Majd lesz másik!" -mondja a romongró strici,meg a magyar építőmérnök százmilliomos vállalkozó.De az autós szakmában is vannak ilyenek,3millióval tartozik a neki heti 10 milliót tisztrán termelő fényezőjének,inkább hagyja elmenni... és álla festőműhely hat hétig (60 millió Ft) de nem fizetett meg 3 milliót az emberének:és ezt SZUPERNYRESÉG könyveli el.

Ezért mondom, hogy a romongrók végzetesen elmagyarosodott cigányok.

De azt a titkot bis elárulom, hogy romongró striciből a tartozásból valamennyit (mindent nem fog megadni egy magyargecinek) de VALAMENNYIT ki tudsz ügyeskedni, egy Dr Valaky és Tsai Kft-től? SOHA NEVERMORE

heki 2020.07.13. 12:10:09

Jöhettek volna még fényképek, jó lett az írás, amit neten találtam, azok ilyen fontoskodó tanulmányok, diplomamunkák, stb.

Frick László Intézet 2020.07.14. 04:34:36

@heki: Fényképek vannak -olyan emberektől,akik nem tudják,mit fotóznak. Az egyik legértékesebb riportotpl indekszes gecik csinálták,a cél politikai éspolitikai uszítás volt... Fogalmuk sem volt,milyen erdőbe mennek bele... nagyon értékes az anyag. Úgy, hogy a kis nyálas geciknek halvány fngjuk se nincsen róla, nekik a politikai célokhoz kellett hozzátorzítaniuk az anyagot.Mit se sejtve gyalogoltak bele a Dr B.ügyvédbáró család posványába-----

Tkp a cigánykérdés egy "műsor" afféle GyőzikeShow. Vagy mint a Mónika Show.

Cigány ismerőseimet, akik egyébként tudják, hogy "kitanult" vagyok.. rendszeresen kérnem kell, hogy ne nézzenek [átverhető hülye]parasztnak. Mint ahogy Bódis Krisztát -egyébként teljes joggal- átverhető és lehúzható hülyepicsának nézték le.

A cigány közösségek a vándorlás évezredében... századai alatt konspirációs technikákba, hú, deútálom ezt a kifejezést..."szocializálódtak"... Van egy betanultpalira-hülyeparasztra vevős átverős műsor.. és a valóság... az a cigánytáborkörén csak belül és titkosan.

Nagyon sok az ázsiai-nomád (és nem is indiai) eredetű szokás,a Nagy Anyák hatalma.. a vezérKan Majom.. aféle dísz-tökös. Ahogy a Jiddische Mámék esetében is az asszonyokúgy tesznek,mintha a KanMajomnaklennénekalávetve.. 'asszony szégyene' ha azEmber "férfiatlan".

A romongróknál vannak az asszonyok,a nők,a lányok valóban is alávetettségben.

Indiai.. bollywooodi filmes közhely,amiben a magaskasztbéli tanítómegszegve a kasztrendszer szabályát "népidemokratkusan" felemeli, segíti a dalitot,aki.. már orvosként,ügyvédként vagy sikeres vállalkozőként.. hirtelen megszédül..."én csak egy senki érinthetetlen vagyok..." és visszarévedaz "aljanépbe" és akkor gyön a jóságos tanítóbácsi és elkezd prédikálni. Nálunk amegélhetési szájjalcsinálók ezt... vagy tényleg nem értik, vagy merőképmutató aljasságbólúgy csinbálnak,mintha nem értenék.

Cucijaológijuseldógozgat..kutatgatgat "cigányok közt" 10évet és cigánygyűlüölőlesz a szívében,miközben a képet meg mutatnia kell éspl országos mádiának szajkózza a nyálas kincstári dumákat kirekesztésrőlmeg felzárkóztatásról...dehinni ezekben?Semmit.

lenézi ostoba állatnak a cigányt - aki olvas benne,mint ő olvas könyvekben.Tudja, hogy a szociológus aljas képmutató és hogy hazudik.

Azt mondom, hogy paraszt és cigány között... igaz... olyan barátság,amit a cigány is annakértékel(magában) nemlétezhet.. de.. ha a paraszt eléri azt a szintet... ott legbelül... ahová benéz a cigányy és azt látja, hogy nem gyűlöli,nem undorodik tőle.. akkor ellehet érni egy... nem annyira "palira vevési" szintet.

Mindenütt, ahol a Fehér Felsőbbrendű garázdálkodik, találkozni ezzel a paliravevéssel. Amint említettem, sok helyen elég annyi, ha az ember elérulja, hogy nem germano-anglo-saxo vagy Indokínában még hozzá kell tennie, hogy sem francia...

Azért értek csalódások, van,aki soha nem adja fel a paliravevési szándékát.

Besuzéltem világjárókkal,akik közülvbolt,aki egy évtizedig próbálkozott Kelet-Afrikában, de ott lehetetlen áttörni a falat, a fehér geci tökfilkó,átverhető hülye majom és kész. Kíváncsi lennék arra, hogy a térségben sikeres kínaiak mint gondolkodnak erről. Valószínűleg annyi a titkuk, hogy a feketék nem látnak beléjük és az el is bizonytalanítja őket. A kínaiak nem mutatnak érzelmeket,de úgy, hogy gyakran valóban nincsenek érzelmeik.

heki 2020.07.14. 20:27:23

ment egy email Bogdán László ügyében, kifejthetnéd, mi a véleményed.

Szorgalmas Gyémánt 2020.07.15. 09:52:52

A Linux kernel forráskódjából is kigyomlálják a rasszizumst:

+For symbol names and documentation, avoid introducing new usage of
+'master / slave' (or 'slave' independent of 'master') and 'blacklist /
+whitelist'.
+
+Recommended replacements for 'master / slave' are:
+ '{primary,main} / {secondary,replica,subordinate}'
+ '{initiator,requester} / {target,responder}'
+ '{controller,host} / {device,worker,proxy}'
+ 'leader / follower'
+ 'director / performer'
+
+Recommended replacements for 'blacklist/whitelist' are:
+ 'denylist / allowlist'
+ 'blocklist / passlist'
+

Brave new world.

Serény Vélemény 2020.07.15. 10:45:37

@Szorgalmas Gyémánt: Nyugtass meg lécci, hogy ez vicc!
Az Orwell-féle újbeszél mindehhez képest smafu! Sőt, snafu...

Szorgalmas Gyémánt 2020.07.15. 10:51:29

@Serény Vélemény: git.kernel.org/pub/scm/linux/kernel/git/torvalds/linux.git/commit/?id=49decddd39e5f6132ccd7d9fdc3d7c470b0061bb

Ez bizony nem vicc, befogadó terminológiára váltott a Linux fejlesztés.
Gondolom, a Cisco, Juniper és a többi is csatlakozik majd, nem lesz már több hitelist a content filtereken, tűzfalakon, winchesterek nem lesznek master/slave módban, ésatöbbi, ésatöbbi.

Ha én fejlesztő lennék, a leader-t nem használnám, még a végén führert lát bele valaki és akkor írhatom megint át az egészet.

Serény Vélemény 2020.07.15. 15:08:30

@Szorgalmas Gyémánt: és az RPN - Reversed Polish Notation, az senkit nem sért mint computer science szakkifejezés? Vagy mondjuk a Hungarian notation?

Szorgalmas Gyémánt 2020.07.15. 15:26:35

@Serény Vélemény: A befogadó nyelvezet kialakítására is igaz, ami a geometria tankönyvem beveztőjben állt: "bármiylen pontosan is dolgozunk, a tökéletességet nem érhetjük el".

A mai IT eme súlyponti kérdése - a szaknyelv, sőt, a forráskód pécésítése - egy mindig tökéletesítésre szoruló, soha be nem fejezhető projekt.

Frick László Intézet 2020.07.16. 06:45:02

@Serény Vélemény: @Szorgalmas Gyémánt:
Én a ma még csak Fokvárosban meg Johannesburgban és azon a tájon mindennapos jeleneteken szórakozom,amikor ezek a mostani "autonóm marxista" kis gecik öregemberek lesznek és torkukon a gigametszóvel igyekeznek az arcfelismerőnek jópofát vágni a bankszámlájuk áttöltéséhez. ..vagyö... mi lesz akkor, bio-neuronvezérelt és a gondolataikon kell uralkodniuk ahhoz, hogy ne vágják el a torkukat?

Szorgalmas Gyémánt 2020.07.16. 17:48:29

@Frick László Intézet: Azt aratják majd ők is, amit vetettek. Ebben biztos vagyok.

Wildhunt 2020.07.16. 23:59:02

@Szorgalmas Gyémánt: A vetés sajnos közös. A liberálbal talán legnagyobb hazugsága, hogy saját ízlése szerint ugrál az egyén és a társadalom között. Ha az orvos kimegy Svédországba, akkor csak egyéni boldogulását keresi, amihez joga van. A társadalomnak természetesen kötelessége volt előtte fizetni az oktatását, mert felelős az okos gyerekért.

Frick László Intézet 2020.07.17. 05:26:04

@Wildhunt: Nagyon fontos lenne arra figyelni, hogy még "jobb híjján" se nevezzük ezeket a stréber geciket "Bal" nak vagy "lib"-nek sem. Gyűjtöttem jobboldali önképüektőlmagyarázkodásokat,miszerint csak "segédige" szerűen,azért,mert ez az elfogadott, "megszokás"-ból nevezzükőket bal-nak vagy lib-nek vagy ballibnek.

Óriási szivesség ez nekik -majd mindjárt jön heki és kiakad, hogy hányszor ismételemmár ezt: de nemis lehet eleget szajkózni.

A dogmatizmusukmiatt talán a bal megülhetne... De ők maguk "kommunistaellenesnek" (naná :D ) nevezik magukat, "példaképem Clint Eastwood" sőt, bolsevoikozzák a "job boldali" ellenségeiket.. azokmeg ostobánt viszontbolsevikoznakmeg kommunistáznak.

Wildhunt 2020.07.17. 16:00:08

@Frick László Intézet: Akkor hogy nevezzük őket? A testnedv-kifejezéseket én kerülöm. Nem azért, mert félek tőlük, hanem mert bőven a proletár-alatti szintről vakartam ki magam, és ez a kerülés is része a műsornak. Szóval?

Frick László Intézet 2020.07.19. 08:03:01

@Wildhunt: Mintmár sokszor szajkózvánmutattam: Gecik ők akartak lenni,2015.február 5-ig gecineklenni dicsőségbe számított náluk. Ők voltak a gecik és a "jobbosok" a buta nácikok.

Amúgymit szólsz a netokrata kifejezéshez a teljes:
netokratív globális spekulalista...

antikapitalista és ez lehet, hogy pár butagyereketmegtéveszt:Azt hiszi, hogy antikap az csak bal (vagy lib') lehet.

A "liberális"-t modernebbnekérzi a "bal"-nál.

A tanárai hazudoznak neki a "liberális demokráciáról" egy tökéletesen hamis és idealizált USA-képből.

A jótanulókkal nehéz: Mi az,amit csakmint stréber,merő egy "jótanulóságból" hazudozik,mert ez a feltétele a vizsgáknak..papírt szerezni..mit hisz elésmi az,amit hazudik.

Amikor Princz elkezdi, hogy a harvard szenináriumán őt kérdezgetik (azaz jellegzetes hiedelmekkel állnak neki Kelet-Európáról) nem is szégyelli,hogy nem a valóságról beszél , csak annyit árulel nekik, amit őelőtte is tudtak. Véletlenül sem szeretné új információkkal összezavarni őket.

Libertáriusnak hirdeti magát, de ahhoz, hogy párbeszédbe provokáld,túlságosa "eliteriátus" ... nagyon-nagyon sokat bképzelmagáról,nem fárasztanámagát hülyékkel leállni... ... így persze soha nemkell ütköztetni a tudását..lehet, hogy tud is valamit, de azt (alapos indoka van erre...) megtartja magának.

Ha mégis, egyenként sorra vesszük,az derülki, hogy semmit nemkell szó szerint venni ésminden csak "olyan metafora" pl a Szovjetúnsorsa is az... (minthogy Szovjetúnió sorsa sem érdekli valójában)

Wildhunt 2020.07.19. 18:23:30

@Frick László Intézet: Egen, ez a probléma a grófnővel is állandóan előjött. Ha megmutattad, hogy ellentmondásos hülyeségeket fröcsög, bedobott pár szmájlit, és ennyi. A blogszféra kommentjeiben ez lehetséges is. A netes kommunikáció mint műfaj jellemzője, hogy soha nem kell felelősséget vállani a leírt szövegért. A "gecókák" - már akkor - legnagyobb eredménye, hogy az érvek ütköztetését lehetetlenné tették a szmájli-vicceltem-nemisúgyvolt vonalon.

Frick László Intézet 2020.07.20. 06:03:57

@Wildhunt: Az ABC-végi és Görögábécé-eleji generációk egyik fő közös jellemzője adöntésképtelenség, és ami ezzeljár,a felelősség- és konfliktuskerülés. Folyamánya a vitaképtelenség: bármit csak elutasítani vagy lájkolnilehet,vitatni nem.

A netokratív újságírás kommentelhetetlen lesz - az ősnetokráciában regisztráció nélkül lehetett kommentelni.

A netokrata "újságíró" ugyan leszarja a más (eltérő)véleményt,még szép, hiszem a sajátjáét is titokban tartja. Stréberen bemásolja a kötelezően hirdetendőket. Egy pisz eltérő véleménye nincsen.

Mókás,amikor ilyen kis gecik tartalmilag retrográd imperialista fehér-faji oiropid módján viselkednek,és az adatlapjukra meg azt írják, hogy ők autonóm marxisták. A politikai"képességeik" kimerülnek a jobboldaliság tagadásában -észre sem tudják venni ,pedig mennyire jobboldaliak a megnyilvánulásaik, a jellegzetes jobbos fehérfaji kultúrterror, véleményterror, sőt,véleménynácizmus.Cenzúra és szűrés. A globális netokraták ma már véleményinkvizíciószerűen működnek.

heki 2021.03.26. 15:10:37

a butapesti bőccsész és a ravasz cigány beszélgetése:
www.youtube.com/watch?v=rBTLrMUNO68&list=PLiQ1IThs1NNPYL4T8WFdSF_uSnet-XfTu&index=25

Tanulságos, Győzike kenterbe veri Gulyás Marcit.

Frick László Intézet 2021.03.27. 04:59:52

@heki: Nem nyitottam meg még a linket,de Gáspár Győző sertéshízlaló-és hús nagyiparos,öregekotthona éstemetkezési vállakozó valamint koporsógyártónagyvállalkozóa Retek Klub-ot leverte jogiúton,mint vak apoharat.

Mióta van Győzike,én kizárólag szociográfiai szempontbóltanulmányozom.

BódiMargó a sogornőjét,a tollfelvásárlómilliárdos Ágit csak egy évtizeddelkésőbb tudta a kamerákelé csalni.

Győzőviszontolyanmilliárdosnők későbarokk stílusban berendezett hétköznapikonyhájában járt és húzta be a Retekkameráit,amit élőzésben kizárnékés természetesen az ilyesmirőlhogy lehetne társadalomkutatóinknak fingja,amikor valamit magáta adóértelmiségi arra tart (szekrénybe zárva) tévét,hogy visszanézze magát,ha benne lesz.

Egy komolyabb figura van a képletben,Gáspár Zsoltné, velemég Beja asszony se boldogul,nemhogy Győzi.

Amúgy,ha megnézed azt a fejiajakfityesztést,ahogy Beja Győzőrőlbeszélni tud...az MINDENT elmond a cigány fallokrácia világáról.
süti beállítások módosítása