Egy tudós-akadémikus agykutató megállapította, hogy a magyar akadémiai tudós  társadalomkutatók a társadalom kutatása helyett politikai seggnyalással érvényesülnek és erre ezek az urak felláttak, hogy egy agykutató honnan veszi a bátorságot, hát onnan, hogy egy újságárus rikkancs (aki nincs...) vagy piaci kofa is simán meg képes SZAKMAILAG ítélni a magyar társadalomkutatók munkáját, azt, hogy azt a szart nem éri meg, amiért felvették a fizetésüket meg a milliárdos támogatást, amit 2005. óta kiszartak. Ez van. Bővebben: : sík endre alakúak rendje.

Rikkancs: Blikk helyett Narancs - Médiafika

Ebben az országban az utolsó hús&vér és bundáskenyérszagban, élő emberek között,lent a terepen  felvett társadalomkutatást 2005-ben zárták le.[Ferge Zsuzsa, Az Ország Tanárnője vezetésével] ... Azóta a "társadalomkutatás" is is könnyű, otthonról végezhető internetes munka lett. Statisztikai adatokból by KSH :D [->TÁRKI]

azorszagtanarnoje.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr815993612

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása