A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr5115991456

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

heki 2020.07.09. 20:54:41

Ezek a csávók nem jók. (Na a szöveg nem rossz.)

Frick László Intézet 2020.07.10. 06:11:51

@heki: A Csak neked kislány régebbi komolytalanzenekar, mint a Sports team. A komolytalanzenekar lényege, hogy úgy csinálnak,mintha nem lenne komoly és csak a sajátszórakoztatásukra hülyélésükbe engednének bepillantást. Óhatatlanul is azonban,nárhogy igyekeznek,a zene áttüremszik... átszivrog a hülyéskedésen és egy idő után "modor" lesz belőle,mint Szendrői Csaba éneklése időnként még ilyen "nem komoly".

A menedzser,aki felfedezi az ilyenekt,mind ugyanazt mondja: "Látom, nem akartok ti igazánn befutni. Eé kéne végre döntenetek,mit akartok vagy ne fárasszuk itt egymást hiába. Akartok zenélésből élni vagy nem?

Persze, hogy akarnak, édes ez az élet, bár elképzelni jobb,mint aztán tényleg is látni a lányok sorfalát a backstage-nél is, mókáslehet, amikor a doboslány [vált: basszerlány vagy szaxofonos lány) odanéz :"az enyémet is?" és rávágják: "Persze! Simán!"

Tudtad, hogy van női trió, akiknek a neve a new yorki néger szlengben a... hogy fordítsam.. ZsidóPicsák ?

Szorgalmas Gyémánt 2020.07.10. 13:27:57

Lányok, lányok, nagy szemek,
én vágyom rátok, bassza meg.

Tetszik.
süti beállítások módosítása