Bevezetés: A nagy médiamultiknak lehetetlen eredeti ötlettel előállni, A  leghasznosabb, ha az ember  nem képes azzal kezdeni,mint Michaela Coel,akkor legalább hazudja azt, ha nem lenne igaz, hogy

lopta az ötletet.

blackface.jpg

Folytatás: Én nem is titkolom, hogy a HBO "Nagy Katalin" c. történelmietlen uchroniája ihletett meg.

Alap: A gyártás Ukrajában történik,mert ez "ellenséges Oroszországgal" , a gyártás ugyanolyan jó színvonalú lehet, rakásra lehet oroszokat bevonni, a hülye amerikaiak úgysem fogják tudni, hogy ki az orosz,ki az ukrán,ki az ukrajnai doni orosz éski a Moszkvában született ukrán (grúz/örmény anyától).

Tommy The Great - ez a címe a filmnek.

XVIII.század, angol gyarmatok. Tommy léha úrifiú, tehetséges, egy rabszolgatartó birtokra születik 1743. április 13-án. Születésétől fogva inasa egy néger kisfiú,aki mindenütt ott van vele, az iskoláiban, tanul és felel helyette, vizsgázik, sokmindenben helyettesíti vagy fellép vagy teljesít helyette. A neve Bobby Nigger.

 

Itt nem részeletezném,a nézői figyelem fenntartására átlag 2-3mp-ként apró gegek, plamikor a 14 éves fiúnak bemutatják az apai örökséget, a fasorokon lázadó niggereket akasztanak,illetve néha nyúznak vagy égetnek vagy erőszakolnak. Korábban: Ha Tommy rosszalkodikés elfenekelésre itélik, természetesen Bobby kap.

 

meg ilyesmi.

Bobby óriási koponya,az egyetemen állandó építővitákban a professzorokkal -miközben Tommy vagy az orrát piszkálja vagy zsebhokiz.

Nagyon fontos a buzi szál,a film tele van kötelező buzikkal és természetesen Tommyt is meg kellkúrnia időnként Bobbynak,nem csak az ágyasait. Tommyra ragadnak a nők,merta négerének mekkorája van,ez a poen minden epizódban bruhaha, hogy Tommy fehér ágyasai egymásnak az alkarjukon.. egy anorexiáskis karikás szemű tüdőbajos12éves pedig a combján mérile,mekkora van Bobbynak.

 

Bobby író,költő és tudós-polhisztor,pl többször is részleteket olvasnak fel művéből [Jim Carey a Shakespear-színész hangján olvassa:]:

Az új világ, amelyet megszereztek, és amelynek meghódítására indulnak, felmérhetetlen lehetőségeivel még növeli bennük a szabadság vágyát. Az Európa sivár és szűkös életformái közül kimenekült ember előtt egyszerre feltárult a korlátozásoktól mentes élet szokatlan és ismeretlen gyönyörűsége. Mérhetetlen távolságok, ismeretlen területek és veszélyek csábították és lelkesítették. A természetes életösztön szabadon és gátlásmentesen tobzódott az őserdőkben és a prairieken. Az ember - történelme folyamán - talán soha sem volt olyan szabad, mint az amerikai pioneerok. A szabadság és a függetlenség életük lényegévé vált. Az első fenyegetésre készek voltak ezt az életformát minden hatalom ellen, minden áldozat árán megvédeni.

 

meg ilyesmi

 

bruhaha

A főbb szerepekben:

Tommy Michaela Coel (fehérre mázgálva)

Martha Ilana Glazer -hangsúlyozottan zsidó, a szokásához híven kurvára erölteti

Sally,Martha néger féltestvére Abbi Jackobson ((a regtime idejének varieté álnéger maszkjában)

Bobby Mbwe Ngkagi Suawe afroafrikai menekült, angolhangja (végig) Jack Nicholson

Benjamin Franklin Pamela Adlon férfiruhában, kb Geroge Sand -szerűen

Maggie, Franklin szakácsnője Ai Ni Than

meg ilyesmi

Anakronisztikus esztrád,a filmben szerepel többek között Rockefeller [by Кири́лл Вале́рьевич Кя́ро],Mark Twain [Николай Чиндяйкин], Charles Lindberg [Vasily, Putin impersonator]náci egyenruhában, Quentin Tarantino (by hymself) és Jack Nicholson (a részeges ügyvéd a Szelíd motorosokból) és Donald Trump hogy tudna kimaradni?

 

bruhaha lesz

A pilot részeket megcsinálom egyenként 20millió Dollár-ból,aztán epizódonként megelégszem 15-15 millival.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr1415979590

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása