A Lánchídi csatát a FIDESZ bekönyvelhetné a már  biztos veszteségei közé, ugyanis elbukta. Susztermatt. Ész nem kell ahhoz,a FIDESZ-t belegyalogoltatni az ilyesmibe, a cipész sem tanulta, a cipésznek a Lábbelikészítők és Karbantartók Szakszervezete    kultúrházának sakkszobájában mutatta meg valaki azt, hogyan lehet kezdőket begyalogoltatni mattba.

Ha ad pénzt a FIDESZ bukta, ha még többet is ad, annál is inkább elbukja, az Ellenzék-.nek az a legjobb, ha semmit sem csinál a Lánchíddal és a Láncíd minélrosszabb állapota lesz az  Ellenzéknek a legjobb.

Karácsonynak sem kell értenie. Neki bármit ugyanminek is. Ő csak legyen olyan aranyosa kifejezésnek abban az értelmében,ami a Kétfejű Kutyapárt-nak valahogy Bajnai Gordon óta nem tud az eszébe jutni.

A Főváros mögött álló valódi tanácsadók akér ne is engedélyezzék a Lánchíd felújítását - "Karácsonyék" annál jobban jöhetnek csak ki belőle. A FIDESZ [nem tudom, hogy Semjénnek van-emég kiadva a cuccos] meg ha ad rápénzt is elbukta, meg ha nem is ad is elbuktameg ha valamennyit is ad,elbukta és ha eleget is vagy csorgatja vagy meglebegteti.

Story of.:2002-2010 kivételével nem volt olyan kormányzása Magyarországnak,amiben ne Budapesttel akartak volna kibaszni, ennek kereteiben Békesi László MSZP,Szakértői Kormány (elsőlépései)  utalta a Lánchidat a Demszky Skanezen-be 1994-ben. A Lánchíd tulajdonosa és felelőse A Fő A Város. (Amikor már nagyon részegek voltak az MSZP-ben, az ilyesmit a "Basszunk má' ki a zsidókkal[az SZDSZ-szel] !" konferálták be, taps és igyunk, a zangyalát! Ótán a Kis Mitugrász Vidéki Takony  Cigány angyala következett...

hammersmithlanchid.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr9115913540

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szorgalmas Gyémánt 2020.06.25. 11:23:14

MIt kellett volna tennie a fidesznek, hogy ne bukja el?

Frick László Intézet 2020.06.25. 11:43:41

@Szorgalmas Gyémánt: Történt, hogy a FIDESZ napok alatt a jólsikerültségmámorába esett a járvány un "kezelésé"-ben elért un "eredményei" miatt. Ennek következtében Orbán nem vette komolyan a semjénzsoltalakúak nekiveselkedését és rájuk legyintette, hogy csináljanak valamit az önkormányzatokkal.
Fogták a semjénzsoltalakúak (ezt nem tudom,de nincsen is gusztusom apróra elképzelni, de nem tudom kizárni a tállaialakútokásoknak a dömdödömségeit sem)
Gyorsan tákoltak valamit,kiadták, te[l]jhatalom a pógármestereknek és erre jó nagy röhej tört ki,minthogy ma már vannak Szabad Városok,pl az új fasiszta mozgalom polgármestere városa Eger,Mirkóczki szinte azonnalkifarolt a jobbikbólés az új fasiszta (újfasiszta) mozgalomhoz csatlakozott (félévvel azelőtt, hogy a kilépését aztán be is jelentette a Jobbikból)

meg ilyesmi..
Erre visszavonták
"az index & co nem iss értette,miért" (dehogynem értették, nagyon is :D ) és újratákolták
plusz a nevetséges dühvel Karácsony és Budapest ellen.

Mindjárt fölmásolom ezt a főszövegbe,mert a Demszky Skanzem történetében az is benne van, hogy 2002-2010 kivételével nem volt olyan kormányzása Magyarországnak,amiben ne Budapesttelakartak volna kibaszni, ennek kereteiben Békesi László MSZP utalta a Lánchidat a Demszky Skanezen-be. (Amikormár nagyon részegek voltak az MSZP-ben, az ilyesmit a "Basszunk má" ki a zsidókkal[az SZDSZ-szel] konferálták be, taps és igyunk, a zangyalát!

És azóta ennek nem tud vége szakadni, az Orbán Propban minden nap baszni kell valamit Karácsony karakterén és ettől az olyan aranyos úgy néz ki,mintha élne.

Frick László Intézet 2020.06.25. 11:44:18

@Szorgalmas Gyémánt: Vagyis ha a fidesz nem tesz semmit,legalább nem bukja el.

Serény Vélemény 2020.06.26. 14:36:05

No de hova lettek a patkányok? Mármint Budapestről? Vagy inkább az indexről?

Frick László Intézet 2020.06.27. 06:35:42

@Serény Vélemény: Budapesten elképesztően sok a patkány -mint bárholis az országban.
Írtam már erről, amikor patkényt nappal, az utcán békésen ücsörögni látsz, az más a túlnépesedési katasztrófájának a jele. A kolónia annyira zsúfolt, hogyy képes fölmenni az emberek közé a büdösbe.

Vidéki falvakban a kuvikok elszapordása jelzi,a bagolyinváziók. Annyi a kuvik,hogy már nappal is repülniük kell meg verekedni a helyekért, már a legképtelenebb helyeken kell fészkelniük.

Házi macskákat simerek,akik a patkányvadászat függői.Az ilyen cica az,akinek csukamájolajjalkel bekenni a whiskas-t, hogy a reklámfelvételen az orrát közelítse, de az márnemlesz meg,amikor a fogát is beleveti.

Mindennapos látvány, hogy a filligrán 1,2kg-os lánycica egy 800 g-os Nagy Apa Kan Patkányt ráz a gerinveközepén, hogy lebénítsa..majd feltépi a torkát.

Ez nbem mond neked semmit, depl egy ilyen patkány igen súlyos sebeket okozva rohangál fölemberre és harapdálja,alvókocába meg, a szalonnájába,ő fúrja a kutató alagutat.

Egyszer egy budapesti városban lakó művésznőnek szidtam a patkányokat,mondta is, hogy a patkányokédesek,ez igaz.nagyon aranyos tud lenni a patkány,pl Bajnai Gordon annyira aranyos volt főnöknek, hogy Ritykó Emília sírógörcsöt kapott,amikor elkellett mennie Gordonnak a minisztériumából.

Brehm szerint a patkány alegjobb apa és anya,ezt tanusíthatom, pl vidéki falvakban,de akár vidéki városokban is az urbvanizáció következtében a ház vonalától hátra bármi udvar, kert ilyesmi,melléképületek,ma nemkellenek senkinek. Odáig nem, hogy fürdőszoba éskonyha felújításakor a sittet hátraviszik a kertbe és leterítik .. a melléképületeket lomokkalpakolják tele, az udvaron ott rohad össze és komposztálódik a nagyszülőktől felhalmozottloptt fa. A nagypapa fiatal gyümölcsösöket vágatott ki kezdő oligarcha korában,amikor inygen megkaparintott a fiatal gyümölcsösből 77 Hektártmajdkárpótlásosoktól szarért-húgyért is vásárolgatottmég 1000 Hektárt.
Akkor ott vannak az autók,ma már a vasszedő cigányoknak sem kellenek. Ma, ha elszakad a vezérműszíj egy munkásautóban, otthagyják, ahol ez érte és... a négy kereke sem kell senkinek a gumikkal. Vannak,akik az udvaron hagyják ezeket az autókat -a patkányok imádják fészeknek elhordani, a 25 évvelezelőtti VW-Audikkábelezése pedig inyenc csemege,mármint a szigetelésük.

A budapesti városban lakóművésznőnek elmeséltem, hogy egy mikiegér (vagyis vándorpatkány... intelligensebb,mint a házi és szép nagy kerek fülei Mickey Mouse-arcélt kölcsönöznek neki,egészen emberien fogta két kezébe a frissen felszáradt napos csibét, aki mókásan kalimpált a lábacskáival,mint a hülye paraszt,aki még aggódni képes egy akkora blöff hatására,mint a Veszélyben Az Index.
tehát a kiscsibe még élt, amikor a friss, még takarmáyntól szűz belecsskéit huzigálta kifelé a hasi űréből s szlopálta befelé spagettiszerűen, felnézett rám a holdfényben,olyan aranyos volt az arca, amilyet Princz Dánielnek 44 önarckép[szelfi]ébőltöbbórásmunkával sikerül csak kiválogatnia.

Megkérdeztem ezen a ponton a művésznőt,aranyos-e még a pati, azt mondta cukkíni.

Patkányirtás,a patkányak nem innovatívak, sőt. Rendelsz egy budapesti városban a Hatchapurri Grúz (érted,grúz! -ez olyan,mintha a Búsuló Juhász meg Unkooorzigeuner Restaurant -nak hirdetnémagát) étteremből válogatott georgiai ételkülönlegességeket éskiborítod a belső udvar bazaltburkolatára. Jönnek apatkányyok, érzika csábos illatokat és nemeszikmeg. Fiatal patkányokat,fiatalkanokat jelölnekki előkóstolónak,azoknak enniük kell belőle,majd 410 napos karantén következik,figyelik a fiatal kanokat, fáj-e a hasuk vagy a fejük, ha nem,akkor kerülhet föl a talán nemmérgezett kategóriába a georgián kaja.

Vannak un patkányozó kutyák,ők is olyan aranyosak,pl foxik. De a tacsi is de geneticce.

tehát apatkányt nemlátni -demár túlszaporodott. jelei:
a vidéki falvakban és városokban a mindenféle lomok,korhadékok,lerakott valamik mellékén több talicskányi földrakás. Puha,prhanyós,finiom, ha pl lenne virágoskert,javíthatná a talaját.

Itt jegyzemmeg, hogy Városi Környezetben 4 nm előkert eltitkolá sa lakáshirdetésben per alapját képezheti és akkora árcsökkentő tényező, hogy inkább elállnak az üzlettől, fizetnekinkább plusz 800000 Ft-ot, csak ne legyen kibaszott előkert a lakáshoz tartozóan, mutatják is a házból, hogy ezt Franci néni, az utolsó házmester tanáta ki ésnem az övék, semmi közük hozzá,nem az ő bajuk,majd a hülye,aki megveszi az előkerthez tartozó szuterént, az baszik rá,neki kell gyomtalanítania.

A patkánnyal úgy vannak az emberek, mint az újságíróink a korrupcióval vagy a lakosság [vűlt.: lakóság] a lopásokkal:
Csak másnak lehet. "Nekünk nincs patink,mink tiszták vagyunk, akkor a mocskos Tóthéknak,azoknak van, meg a román tanítóéknak,a piszokok, azok is teli patkánnyal.Évikéjéknek nincsen,mert ők olyan aranyosak."

vannak patkányokkalteli városok
süti beállítások módosítása